Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Nem nagyon ismerem ezt a játékot és azt szeretném kérdezni hogy lehet benne utasokat felvenni?
...DREAM TEAM...
(szerintem valamit rosszul csináltál a telepítéskor - csak egy fontos dolog #2215!)
kicsit instabil ez az MSTS.
felraktam a Budapest-Újszász-Szolnok pályát.
fent van az xtracks,newroads,acthu csomagok,hivatalos update,bin patch és mégis sikertelen volt a train database olvasása.lehet, hogy már túl sok pálya volt fent?(dél-dunántúl,alföld4), vagy ez olyan pálya ami nem tûr maga melett másik pályát?
Az én weboldalam!
Kamera patch
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Láttam ilyen videókat és kellene a kiegészítõ!
Köszi
láttam egy másik fórumon a Bybdtee-kocsidat...Belinkelnéd nekem?
az MSTS megragad :D
egy darab bz motorkocsit akarnék elindulni, de mindent megpróbáltam és nem megy.vannak mozdonyok, amik mennek, vannak amik nem :S
Ha valaki tudja mi az orosz gabonakocsin típusa az írjamármeg mert m62-el akarok orosz gabonakocsikat vinni(közvetítõkocsival)
ha fen van az áramszedõ menet elõre fék feloldva akkor lehet hogy túl nehéz a sok kocsi a mozdonynak!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
És ellenõrizd - ha villanymozdonnyal mész - hogy fent van-e az áramszedõd!
Felraktam az alföldi pályát,mozdonyokat mindent megcsináltam.Kiengedem a féket, menetkapcsolót elõre állítom, adom a vonóerõt, de a szerelvény meg se mozdul.Mi lehet a baj?
Readme tartalma:
"A zip tartalmát a remot_M62 mappába másold be!
A mozdony helyes mûködéséhez le kell tölteni a M62-311et, mely a http://www.czkkrgbrmsts.atw.hu címrõl érhetõ el!"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
valaki tudna segíteni új plyacsomagot csinálni?
ha igen tudjátok az msnem vegyetek fel
...DREAM TEAM...
Mert nem úgy kell hogy belelépek a telepítõbe unzip és kész?
Az actHU-nál lehet az hogy nem elég új a Bin?
Mert most aRaktamfel egy ujjat
vagy a hely az jó így?C\Programfiles\Microsoft games\Trainsimulator
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...
nem kell felülíria egy fájlt?

Ezt a szépséget lépéstávolságból is ismerem.
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...