Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

v43 001
activityben lehet, és bejársz az állomás peronára megálsz és enter-t nyomsz

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Helósztok!

Nem nagyon ismerem ezt a játékot és azt szeretném kérdezni hogy lehet benne utasokat felvenni?
wanlo
Szép estét!Köszönöm a linket aki utánajárt,most értem haza a nyaralásból azért nem tudtam válaszolni de köszönöm az erõfeszítést nektek.

...DREAM TEAM...

A TS-ben levõ pályák mennyisége alapvetõen nem befolyásolja a mûködést - legfeljebb a TS indulása - betöltés - tovább tart!!!
(szerintem valamit rosszul csináltál a telepítéskor - csak egy fontos dolog #2215!)

jbal
hát a mozdonyfék mégiscsak be volt kapcsolva :ÐÐÐÐÐÐ
kicsit instabil ez az MSTS.
felraktam a Budapest-Újszász-Szolnok pályát.
fent van az xtracks,newroads,acthu csomagok,hivatalos update,bin patch és mégis sikertelen volt a train database olvasása.lehet, hogy már túl sok pálya volt fent?(dél-dunántúl,alföld4), vagy ez olyan pálya ami nem tûr maga melett másik pályát?

Intercity
Ezt nézzétek meg!
Az én weboldalam!

gabi89
Belinkeltem még régebben de most én is lusta vagyok megkeresni szóval feldobtam újra 😛
Kamera patch

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

spyy55
Hy! Tud valaki olyan kameranézet bõvítõt, amiben pl. külsõ nézetben fix a kamera? Vagyis nem követi a mozdony mozgását, hanem én állíthatom be, hogy merre nézzen mozdulatlanul.
Láttam ilyen videókat és kellene a kiegészítõ!
Köszi

HY!
láttam egy másik fórumon a Bybdtee-kocsidat...Belinkelnéd nekem?

az MSTS megragad :D

jbal
köszi a segítséget.
egy darab bz motorkocsit akarnék elindulni, de mindent megpróbáltam és nem megy.vannak mozdonyok, amik mennek, vannak amik nem :S

HY!
Ha valaki tudja mi az orosz gabonakocsin típusa az írjamármeg mert m62-el akarok orosz gabonakocsikat vinni(közvetítõkocsival)

tudom...olvastam a readme-t de nem hozza be az oldalt

HY!
ha fen van az áramszedõ menet elõre fék feloldva akkor lehet hogy túl nehéz a sok kocsi a mozdonynak!

v43 001
fel kéne rakni már valami bannert :S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

spyy55
Nyomd meg az "y"-t! Ez kiengedi az összes féket.
És ellenõrizd - ha villanymozdonnyal mész - hogy fent van-e az áramszedõd!

jbal
Sziasztok!
Felraktam az alföldi pályát,mozdonyokat mindent megcsináltam.Kiengedem a féket, menetkapcsolót elõre állítom, adom a vonóerõt, de a szerelvény meg se mozdul.Mi lehet a baj?

gabi89
Igen az is az.

Readme tartalma:
"A zip tartalmát a remot_M62 mappába másold be!
A mozdony helyes mûködéséhez le kell tölteni a M62-311et, mely a http://www.czkkrgbrmsts.atw.hu címrõl érhetõ el!"

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

v43 001
nincs meg :/ és a 323 is csak átfestés?

ha neked megvan a 311es szergej(mert azok csak átfestések)msnen átküldenéd?([email protected])mert ahonnan a 311-t letölthetném azt az oldalt meg nem hozza be<#shakehead><#help><#nemtudom><#sir><#fejvakaras>

v43 001
M62 313 letöltése
M62 323 letöltése
a kék kis nyilra kell kattintani és elindul a letöltés.

spyy55
<#nyes>

nem tud valaki remot m62-t belinkelni?

...esetleg toronyóra lánccal?.....

üdv ujra lenne egy kérdésem vagy kérésem ha valaki tud olyan pályát tatabányátol bp ig amibe benne van bicske az létszives szoljon nekem és ha valaki csinált olyan pályát az mondjameg honan tudnám letölteni nagyon fontos lenne a iskolám számára köszönöm sziasztok
HY!
valaki tudna segíteni új plyacsomagot csinálni?
ha igen tudjátok az msnem vegyetek fel

Megpróbáltam privátban elküldeni de a rendszer nem engedte<#szomoru1>
#2209! Azt tudod, hogy a "BIN" NEM FRISSÍTHETÕ!!!! Ha újat teszel fel, akkor a korábbi verziót unistallni kell!!!- különben az install esetleg lefut, de minden marad a régiben!!!! (gyakorlatból TUDOM!)

wanlo
Sajnos az oldal nem elérhetõ de köszi az infót.

...DREAM TEAM...

Én anno az MSTS Ad on center röl töltöttem le
wanlo
Én csak példának mondom,hogy nekem a 1047-es sorozat a szimpi és azt az ActHU Villany mappába kell csak berakni,az tartalmaz Kabin és Hangcsomagot alapban.Ott hiba nélkül mûködnek a Taurusok.

...DREAM TEAM...

De még mindíg nem jó
Mert nem úgy kell hogy belelépek a telepítõbe unzip és kész?

nézd meg hogy jó-e a hely (Helyilemez)\Programfiles\Microsoft games\Trainsimulator\Trains\Trainset\(Mozdonyod)\Cabview

HY!
Az actHU-nál lehet az hogy nem elég új a Bin?
Mert most aRaktamfel egy ujjat
vagy a hely az jó így?C\Programfiles\Microsoft games\Trainsimulator

Intercity
Amikor a Taurushoz szereztem Kabinnézetet meg hangokat, indításkor mindig ezt írja ki: "A Kabinnézet létrehozása sikertelen." Mit csináljak? Légyszi segítsetek!

nah mindegy😄 elõsször mûködjön a tauruspack😄

wanlo
Aki tudna egy linket ehhez a szépséghez megköszönném.

...DREAM TEAM...

wanlo
Szerintem nem,próbáld csak ki.ha mégis akkor pasz,egyszerûbb a Magyar Taurus beüzemelése,hogy szépen mûködjön

...DREAM TEAM...

tudom...de nem kell felükírnia egy fájlt?

wanlo
Ez le is tölthetõ ,a 18in1 be kell rakni a cuccost ,hogy mûködjön.De le is van írva mikor letöltöd: A kicsomagolt fileokat másold a "drive:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\OBB_1116" mappába

...DREAM TEAM...

mármint az átfestését

És itt csak bemásolom a mozdony fáljait a hellyükre és kész?
nem kell felülíria egy fájlt?

én is mávcargo-s átfestést akarok egyenlõre az eggyikre rakni<#vigyor3>

wanlo
Én maradok a Magyar modelleknél ,csak otthonosabb.<#hawaii>

Ezt a szépséget lépéstávolságból is ismerem.

...DREAM TEAM...

heh..én mindíg úgy voltam vele hogy ott csak átfestések vannak<#vigyor3><#vigyor3>

wanlo
ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1

Tessék!<#hawaii>

...DREAM TEAM...

http://download.microsoft.com/download/TrainSimulator/Update/2.0/WIN98MeXP/EN-US/trainupdate.exe innen töltöttemle a bin-t

az ÖBB Em-lok pack 18 in 1-t betudnád nekem linkelni?

ezek nem csak átfestések?

wanlo

...DREAM TEAM...

(mint pl.:APee,Bpee)