7098
-
Beni2412 #3241 Ez milyen játék?
Kiegészítések nélkül honnan lehet letölteni? -
#3240 Hello.
Az 5.1-es pach-ben (A5) van az EN 476-os vonatra A,B,C,D és E jelű feladat. Nekem valamiért mind kifagy Vác elött. Valaki tud rá esetleg megoldást? A gépem viszonylag új, jó dolgokkal felszerelt így szerintem nem a teljesítmény az oka.
üdv.: -
#3239 Rátaláltam a megoldásra. Csak egy pack-ot kell letölteni innen:innen -
CB Csipi #3238 Úgy szint ez a problémám... -
#3237 Cső.
Az Alföld 5 pálya 5.1-es update-ja tartalmaz új feladatokat is amelyhez nem csak actHun kell. Tudja valaki pontosan mik kellenek hozzá? Ha igen kérem külgyön egy listát, mert nem láttam sehól az oldalon kiírva.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: -
Bagaméry #3236 A WE11 pálya(rendszer) olyan nagy-, és meglehetősen bonyolult, hogy felfedező módban is éppen elég fejtörést jelent egy-egy pályaudvarra eljutni, mivel a "térkép" nem a valóságos útvonalvezetést mutatja hanem csak vonalas terv!
Activity nélkül is sokáig lehet bolyongani a pályákon - unalom nélkül...
(célszerű néha menteni az állást, hogy az eltévesztett útirány ismételhető legyen....) -
Bagaméry #3235 A Wupper express11 vonalterve..... -
Bagaméry #3234 Háj!
Aki esetleg egy "kis"(nagy) változatosságot szeretne a vonatozásban, annak ajánlom a Dies aire honlapján található "Külföldi oldalak"-ról a Rengeteg olasz pálya és jármű pályáit - különösen a "WUPPER EXPRESS 11" német! pályát.
Iszonyatos mennyiségű épület-, és egyéb objektum van a sínek mellett (közel-, s távol) meglehetősen nagy látótávolságban.... Ennek ellenére a pálya elég nagy f/s-el vonatozható (!).
A letöltésben CSAK a pálya van! vonatokról nekünk kell gondoskodni (egyébként magyar vonatokkal is tökéletesen játszható, ha valakinek nem szúrja a szemét az inkompatibilitás).
Az "Activity" mappát célszerű átnevezni (Activity_), vagy törölni, mivel az abban levő ismeretlen vonatokat a TS "kifogásolja"! - bár így is tovább lehet lépni következmények nélkül...
Egyébként a Balaton3 letöltésekor fedeztem fel ezt a lehatőséget, amit szintén Dies aire honlapjáról lehet letölteni - ha valaki még nem tudná - nagyon jól sikerült!
Gratula! az építő(k)nek....
-
#3233 forecast: Ilyen problémával és is találkoztam. A javítás igen bonyolult, ajánlom a játék újratelepítését(én így tettem). Fontos, hogy az uninstal után az egész Train Simulator mappát törölni kell, mert az utólag berakott dolgokat nem törli. Az újratelepítést az alábbi sorrendben ajánlom:
1, MSTS újratelepítese
2, Updatek telepítése
3, Patch telepítése
4, ActHun csomagok
5, Xtraks és Nem Roads telepítése
6, Öszes olyan pálya amit használsz
Egyes feladatoknál télleg nem engedi nálam se a mozdonycserét (ezek álltalába rosz minőségűek, vagy nem megfelelően átalakított A4-esek), én ezeket a feladatokat törlöm, de nem sok ilyennel találkoztam.
forecast #3232 Sziasztok!
Segítség kellene légyszi ha valaki szánna rá egy kis időt nagyon meg köszöném. Az a problémám hogy fentvan az alföld 5.1 és hozzá az actHu csomagok és azokkal működik a játék...de indításnál ki ír h nem tudja olvasni....(gondolom ti is tudjátok akinek volt már ilyen problémája)
Az alap actyv-ok mennek futnak jól, de ha le szedek valahonnan egy másik feladatot azt nem engedélyezi valami olyat ír hogy régebbi ez a verziószám kérem mentsen újra az editorban. Meg amikor mozdonyt akarok feltelepíteni egyszerűen nem engedi használni azt pedig leszedek mindent cabview-ot meg a sound-kat is..
kérlek titeket, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! ha máshogy nem megy akkor az elejétől kezdve úgy biztos én is rájövök hogy mi a probléma mit csinálok rosszul:) -
#3231 Nem szeretnék semmit sem mondani mert tényleg nem tudok pontos időt mondani, mert elég sok dolgom van még év végéig a suli végett... -
Donalds #3230 Tudsz mondani egy körülbelüli időt a pálya kiadására? Nyáron lehet már vele tolni a főszezoni menetrendet? -
#3229 De a Balaton-Dél pályát már régóta vártam! Nagyon jó lett! -
#3228 A-A! Én az Észak-Balatont gyártom. -
vasasgabri #3227 http://diesirae.atw.hu/ innen tudod letölteni -
Levente93 #3226 linkelnétek honnan lehet letölteni a balaton-dél pályát? -
#3225 Sziasztok.
Már letölthető a Balaton-Dél 3.1-es verziója. Szerintem nyagyon jó lett. Intercity jól gondolom, hogy te vagy a gyártója? -
Levente93 #3224 én rég játszottam de egy új pálya kedvért talán játszanék, habár jobb volna egy multiplayer -
#3223 De örülök hogy ennyire várjátok már! -
#3222 Tavaly november környékén csináltam egy oldalt ahova felraktam 1-2 képet a pályáról de az oldalt elvették mert fizetni kell érte ha 1 hónapnál tovább szeretném az oldalt. -
#3221 Engem is!!!! :) -
Donalds #3220 Engem az 1 éve beharangozott Észak-balatoni pálya jobban érdekelne. -
Swejk #3219 Még nem lehet letölteni,most készül.
A szerelvény már megvan, a pályára kell még várni. -
#3218 Hi! Hamarosan elkészül! Türelem Balatont terem :)! Már csak pár hónapot kell várni és nyár végén elkészül! -
Bagaméry #3217 Háj!
Mi a helyzet a Balaton dél 3.0-val??? Jó lenne már tesztelgetni az elkészült pályaszakaszokat - mint ahogyan a DDU-nál is lehetőség van. Apropos a közelmúltban újabb kiegészítés készült a Dél DUnántúl-hoz - a HTSC oldalán található Itt....és a Balaton északi oldalán mikor vonatozhatunk??? -
#3216 köszi!! -
Athem #3215 Sziasztok! TS editor & tools-ot valaki eltudja nekem küldeni akár az ikonja is jó. -
#3214 Intercity: A 2-es metrót elkezdték építeni MSTS-re.
http://dbpm2.byethost2.com/news.php
A letöltéshez regisztrálni kell.
#3213 Ha metrozni akarsz, akkor szvsz a BVE lesz a te programod ;] -
#3212 Ja és az 1.-es és a 3.-as metróvonalat építi valaki? -
#3211 Sziasztok! Le lehet tölteni valahonnan a Millenniumi Földalatti Vasutat?
Nagyon sürgős lenne köszi! -
tamas0713 #3210 Köszi -
#3209 tamas0713: A viszalépésre egyszerű a megoldás. Kattincs bárhova a képetnyőn, hogy a tálcán a TS ne legyen aktiválva azaz ne legyen ,,bemélyedve". Ha nem válik be a kilépés után Ctrl+Alt+Del kombinációval nézd meg a feladatkezelővel, hogy fut e még a program.
Üdv.: -
tamas0713 #3208 Üdv! Egy jó ideje játszok már az msts-sel, de csak most találtam erre a fórumra. És lenne két kérdésem:
1.Többször előfordul nálam amikor Y akarok nyomni a startjelet nyomom meg, és kiléptet, de visszatudok menni. De mostanában már nem enged vissza. Mármint az ikon lent van rá is kattintok, és bejön a sötétség majd újból kimegy az asztalra. Mi lehet a baj?
2.Nem tudjátok, hogy csinálják-e az msts-re az 1. fővonalat? -
#3207 Szép estét,én nem telepítettem az activityket ..csak a pályát frissítettem és nem ír hibákat. -
1c3 t34 #3206 Sztem 1 a bajunk. :-) Nekem is kér vmi román [CFR] kocsikat... nekem egyedül az Alföld5 van feltéve, de az a vicc, h 1 csomó activity-t el se tudok indítani, mert a menüben azt írja a mozdony nevéhez h: Ismeretlen.
Azt írják, az alföld5-höz csakis az Acthu csomagok kellenek, de ezek szerint mégsem?? :((( -
#3205 a GySEV Mega Packot megtaláltam pl. ITT, csak éppen a letöltendő linkek 95%-a már nem elérhető.... -
#3204 nekem szintén szarakodik program indításkor, u. úgy adatbázis olvasási hibával. utánanéztem, egyik fájl sincs felrakva azok közül, amiket hiányol. nem létező mozdonyokat és kocsikat keres. Xtracks, Newroads, Bin fel van telepítve. van olyan activity, ahol egyszercsak kitesz asztalra, és az MSTS lefagy. a feltelepített pályák: 120a; Jászkísér-Nagybereg_3; Mura2.
ezek ismerősek-e valamelyikőtöknek:
TRF_CFR_Csomag
CFR_Vagonae
OBB_Sdgkkmss_GARTNER
GySEV Mega Pack
MAV_Passanger_Pack_VMW
mav_tanker_sosav
többek között ezeket a csomagokat hiányolja. -
1c3 t34 #3203 TAB -
#3202 Hogyan kérhető jelző meghaladási engedély??