Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bagaméry hogyan kell letörölni az msts bint?😄
az MSTS megragad :D
HY!
valaki megmutatná hogy kell kezelni a route editort?
valaki megmutatná hogy kell kezelni a route editort?
az MSTS megragad :D
Valós objektumokkal IGYEKSZEM építeni. pl.: Csopak ,Alsóörs állomás meg van. Balatonfüred nagyon hasonlít az "igazi" Balatonfüredi állomásra. De nehogy azt higgyétek hogy ha már Tapolca-Székesfehérvár közti rész objektumozva van hogy kész is van a pálya, mert a neheze csak akkor kezdõdik! Egy csomó kisebb objektumot kell elhelyeznem a pályán, és hogy ne legyen "unalmas" a pálya, kisebb növényeket és egyéb apró dolgokat kell még elhelyeznem. Na meg az állomásokat javítani, mert mentéskor mindig szétcsúsznak a peronok, ezért újra össze kell állítani. Meg újratelepítettem a TS-t, és újra az Xtracks-ot. Csak nem tudom hogy mitörtént Alsóörsnél az egyik kitérõvel. Eltûnt, de a vonat ugyan úgy megy mint ha sín lenne alatta. Ezt valahogyan "álcázni" kell. Dynamic Track-el úgy csináltam meg, mintha egy kitérõ lenne ott. Hát de akkor meg kisiklik a vonat. Ezt kell még javítanom, meg egyéb más dolgot. Székesfehérvár-Repülõtér megállóhelyen pedig még rengeteg kisebb-nagyobb javítás van. Szóval még a fele nincs kész a pályának. Amik eddig készen vannak, azok az alapok. A képeket megnézhetitek a Netes oldalamon. (#2236)
Aki szeretné meg tekintheti a vasúti videoimat ezen az oldalon vannak a linkek http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=710&postdays=0&postorder=asc&start=950 josh23 néven vagyok ott regizve
Nem semmi a pályépítési sebességed. Valós objektumokkal építed?
Ok! Ki tartást a pálya építéshez
Egy kis hazai vonalvezetés.
#2274:Nekem is furcsa volt de létezõ festés.
#2282:Remélem hamarosan használhatjuk mi is a munkád gyümölcsét.(Gratula a kitartó munkádhoz!)<#taps>#taps>
...DREAM TEAM...
Oldalad címét le írhatnád mert nem tudjuk hol nézük meg majd a képeket
Na vonatoztam egy jót! Az észak-Balaton pálya készülget! Megépítem Zánkafürdõtõl Tapolcáig, és az talán 2 nap múlva kész lesz! De a munka nagy része csak ezután lesz! Az egész 170 kilóméteres szakaszon ki kell javítani a kisebb-nagyobb hibákat! Nos ez 2 hétbe is beletelhet! De képek fölkerülnek az internetes oldalamra!
Jó de ez annyira alap 😄
Mellesleg én a ctrl+c majd ctrl+t és ctrl+v variációt használom kb. 1másodperc 😄
Persze ettõl még dicséretes amit csinálsz csak mint látod valakinek máshogy jön le.
Mellesleg én a ctrl+c majd ctrl+t és ctrl+v variációt használom kb. 1másodperc 😄
Persze ettõl még dicséretes amit csinálsz csak mint látod valakinek máshogy jön le.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
???
Csak segítek a dolgokat egyszrûbbé tenni (nem mindenki lehet olyan gyakorlott netezõ mint Te...
Csak segítek a dolgokat egyszrûbbé tenni (nem mindenki lehet olyan gyakorlott netezõ mint Te...
Te mindig bele kötsz valamibe
Joco22! - és mindenki, aki még nem tudja;
A http://hdmsts.hungary-trains.hu/news.php csak a link neve, amit még be kell másolni az explorerbe az adott oldal eléréséhez.
A http://hdmsts.hungary-trains.hu/news.php így már "kattintós" LINK - amire rákattintva közvetlenül elérhetõ a keresett hely (az URL BESZÚRÁSA gombbal tehetõ így ide...
A http://hdmsts.hungary-trains.hu/news.php csak a link neve, amit még be kell másolni az explorerbe az adott oldal eléréséhez.
A http://hdmsts.hungary-trains.hu/news.php így már "kattintós" LINK - amire rákattintva közvetlenül elérhetõ a keresett hely (az URL BESZÚRÁSA gombbal tehetõ így ide...
http://hdmsts.hungary-trains.hu itt a link innen le lehet szedni
Háj!
Ha már felpiszkálod a kíváncsiságunkat, akkor a linket esetleg megadnád?...
Ha már felpiszkálod a kíváncsiságunkat, akkor a linket esetleg megadnád?...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szép ki Szergej(ek) bár elsõre picsit fúra ez sárga - piros kombináció.
Szép ki Szergej(ek) bár elsõre picsit fúra ez sárga - piros kombináció.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Vondet kiadot egy Bzmot Packot érdemes leszedni nagyon jók lettek a Bz-ék nyitható ajtókal
Szép! (habár nem vagyok oda a dízelekért de ez szép ! Azért az itthoni darabok jobban bejönnek !)
Jó kis képek 😊
Meglátogattál ugyanis kecskeméti vagyok 😛
Meglátogattál ugyanis kecskeméti vagyok 😛
Köszi a kommenteket! Am a filszalagos tényleg jó ötlet !
pálya: Alföld 4 --- az activity egy kecskemét - szolnok gyors vonat-é .
pálya: Alföld 4 --- az activity egy kecskemét - szolnok gyors vonat-é .
A képfelrakás technikája kapcsán kellene egy olyan megoldás, hogy a Fórumban csak filmszalagként jelenjenek meg a képek - helytakarékosságból - de a képre kattintva ki lehessen nagyítani, esetleg akár nagyítva léptetni, mint a "galériákban" szokás...
Ez azért is lenne fontos, mivel a "teljes méretû" képek feleslegesen sok helyet igényelnek, így egy-egy korábbi fórumpontot nehezebben lehet visszakeresni...
(egyébként tényleg JÓÓÓ képek)
Ez azért is lenne fontos, mivel a "teljes méretû" képek feleslegesen sok helyet igényelnek, így egy-egy korábbi fórumpontot nehezebben lehet visszakeresni...
(egyébként tényleg JÓÓÓ képek)
Szia! Jók lettek a képek...😄 Ez melyik pálya? Melyik activitik?
Aki tud az minden nap rakhatna fel pár képet hogy egy kicsit színesebb legyen a fórum...
Aki tud az minden nap rakhatna fel pár képet hogy egy kicsit színesebb legyen a fórum...
imscania:tedd fel a hozzá kiadott frissítéseket!
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy miért lehet az hogy néhol eltûnik a sín,itt gondolok az Alföld 4-re,és a 120 a-ra.Légyszi segítsetek.
Köszönöm a válaszod ! Közben rájöttem énis 😊 keresgéltem össze vissza és rájöttem 😄 de azért köszi !
#2262 -re meg katt a képre a jobb minõségért !
#2262 -re meg katt a képre a jobb minõségért !
Na hát igen tudom kicsit késtem a képekkel 😄 de még a mait is hozzá tettem 😄. ÖBB rola kocsim olyan mint a képen nem volt :S de helyettesítettem egy másikkal😊 nekem tetszik ! Jót gurultam a taurussal 😄!
Na elég a "pofázásból" jöjjenek a képek 😄 bocsi ha nagyok máshogy nem tudtam feltölteni.
Bocsi a sok képért de remélem tetszik nektek !
...krapo
Na elég a "pofázásból" jöjjenek a képek 😄 bocsi ha nagyok máshogy nem tudtam feltölteni.
Bocsi a sok képért de remélem tetszik nektek !
...krapo
Üdv.!
Segítsetek légyszíves már a hajamat tépem.
Volt tegnap egy windows frissítés a gépemen, ezért többek között a jármûátfestéshez használt Router Riter, TGAtools, ACelt programokat is újra fel kellett telepítenem.
Viszont amint Expotálni szeretném az ACE fájlt Alpha-ban, ezt írja ki az Acelt: Unable to create Direct3D device.
S.O.S. Köszönöm!
Segítsetek légyszíves már a hajamat tépem.
Volt tegnap egy windows frissítés a gépemen, ezért többek között a jármûátfestéshez használt Router Riter, TGAtools, ACelt programokat is újra fel kellett telepítenem.
Viszont amint Expotálni szeretném az ACE fájlt Alpha-ban, ezt írja ki az Acelt: Unable to create Direct3D device.
S.O.S. Köszönöm!
aki tud esetleg olyan activityket amikbe nincsenek nagy felbontású mozdonyok gondolok itt a 1020*768-nál nagyobbakra(Flirt,Máv Cargo és hasonló mozdonyok) ill. nagy követelményüekre azokat szívesen várom.
Krapo: mivel ez egy hang sms-t hiányol ezért le kell szedned neki ezért az egyszerûbb megoldást javaslom menj a v43-as szerelvényed sound mappájába"szili" majd le kell töltened innen hozzá a hangot:
http://vondermsts.extra.hu/download.php?list.24
és onnan is a V5-öt mivel azt hiányolja!
Majd pedig a megfelelõ helyre be másolod.
http://vondermsts.extra.hu/download.php?list.24
és onnan is a V5-öt mivel azt hiányolja!
Majd pedig a megfelelõ helyre be másolod.
Mentem egyet szilivel ... Kecskemét - Szolnok.Kecskeméten lõttem pár képet legyen kép is a fórumon 😊.A képeket majd délelõtt felteszem mert most nem sikerült feltöltenem õket.
Hali beletettem a v43 -v5 ös- cabview-et de ilyen hiba üzenetet kaptam :S "v43_v5_eng_m.sms" nem találja ezt a file-t . ötlet ?
Kitörlöd a régi Cabview mappát, letöltesz egy új Cabview-et, és berakod a Szili mappájába! Van egy nehezebb megoldás is: A Kabinnézet szerkesztõben csinálsz egy új kabinnézetet!
Hali ! Megint játszom 😊 ! feltettem 1 -2 dolgot de szeretnék fülkét cserélni egy sziliben de nem jön össze majd elmagyarázná nekem valaki hogy is kell ?
sziasztok lenne egy kérdésem a alföld 4 pályába a activytit nyomom és megálok enter és 5 nézet és nem látom a utasokat és a peronrol se tünnek el ez mér van?
Bármelyik pálya activity NÉLKÜL IS mûködik. Útvonal (.pat) nélkül nem mûködik, ill. enélkül nem jelenik meg a menüben!!!!
No mégegyszer!!
!!!!!!! #2215 !!!!!!!
!!!!!!! #2215 !!!!!!!
köszönöm!
Hi. A pályában alapból nincsenek küldetések(activity), ezért nem is jelenik meg a listában, hiába van fent. Menj el ide, majd a letöltésnél válaszd a dél-dunántúl pályát, és tölsd le a próba activity-t. (Csak azt, mert az csak acthus-s vonatokat használ)
Ati
sziasztok! van egy kis gondom a MSTS-el, fel tettem mindent ami kell neki a Dél-Dunántúli pályához de nem nagyon akar bele ágyazódni a játék pálya választó menüjébe, de az alföld 4 sikeresen benne van...
xtrack 3,20-telepítve, train update telepítve,bin frissítés volt az acthu vonat csomag miatt amit a pálya igényel de csak azokat tettem bele amiket igényel a pálya " v43-1156,v43-1018,6341-009a és b mozdonya, newroads 4.00-át standardon telepítettem,nem tudom kell e neki még valami de ha valakinek van ötlete miért nem megy kérem írja le! elõre is köszönöm.
xtrack 3,20-telepítve, train update telepítve,bin frissítés volt az acthu vonat csomag miatt amit a pálya igényel de csak azokat tettem bele amiket igényel a pálya " v43-1156,v43-1018,6341-009a és b mozdonya, newroads 4.00-át standardon telepítettem,nem tudom kell e neki még valami de ha valakinek van ötlete miért nem megy kérem írja le! elõre is köszönöm.
RS = Rail Simulator - a tájékozatlanabbak kedvéért...
Utasokat nem fogjátok látni beszálni és a kocsiban sem lesznek.
Ez egy 2001es játék ilyeneket ne várjunk el tõle 😞
Ez egy 2001es játék ilyeneket ne várjunk el tõle 😞
sziasztok én felszedem a utasokat és ott maradnak a peronon és nem látom öket a vagonba a 5 számot megnyomom a utas nézethez és sehol senki direkt vagy valami rosz?