7098
-
#3281 Szint úgy a VM15-ről lehet letölteni: klikk -
MW2 #3280 Ismét helló!
Még ezt szeretném megkérdezni honnét lehet letölteni->H-Start Inga_Pack 2009 mer sehol se találom -
MW2 #3279 Helló!
Nem tudja vki honnét tom letölteni ezeket->H-START Bybdtee 021 & 005 "HALBERSTADT" vezérlőkocsi a VM15-reől nem jó mer karbantartás van és kellene ez nagyon -
#3278 nekem is vagy 25 ilyen hibaüzenetet írt ki. a megoldást kisPesti írta le:
Fontos, hogy az uninstal után az egész Train Simulator mappát törölni kell, mert az utólag berakott dolgokat nem törli. Az újratelepítést az alábbi sorrendben ajánlom:
1, MSTS újratelepítese
2, Updatek telepítése
3, Patch telepítése
4, ActHun csomagok
5, Xtraks és Nem Roads telepítése
6, Öszes olyan pálya amit használsz
Ha uninstall után manuálisan is letörlöd a Microsoft Games mappát, illetve a telepítést a fenti sorrendben csinálod, akkor jó lesz. érdemes még néhány plusz trainsetet letölteni innen
pl. az Alföld 5-höz EuroNight csomag. -
Daniel11 #3277 értem, kösz -
#3276 Sajnos ez így van, de mentheted ami menthető. A játék törlése után másold ki a Routes és a Trains mappákat valahova (ilyenkor csak az utólag berakott dolgok maradnak meg. Ezután újratelepítés, bin, patch, Xtraks és New Roads újratelepítése, de a pályákat, vonatokat és az activityket nem kell ha viszamásolod.
Üdv.: -
Daniel11 #3275 Helló! Az miért lehet, hogy mostanában kb 10-20 percig játszok és azt írja ki, hogy a "train.exe hibát észlelt ezért leáll..." és ezt az összes pályánál és act.-nál kiírja. Lehet erre valamilyen magyarázat? És hogy lehet orvosolni? Mert én azt hallottam, hogy újra kell rakni a TS-t... -
MW2 #3274 Ok megcsinálom köszi -
#3273 MW2: Akkor ez a gond, rossz helyen van. Így rakd be:
1, Hozz létre egy új mappát H-Start_Bombardier_pack néven
2, Másold bele a letöltött fájlokat
3, Rakd be a trainset mappába -
MW2 #3272 Bemásoltam az Acthu személy mappába -
#3271 Hogyan raktad be Trainsetbe? Milyen nevet adtál a mappályának? -
MW2 #3270 kispesti: letöltöttem de akkor is kiírja meg még 1 csomónál amiko letöltöttem -
#3269 MW2: Erre igen logikus a megoldás, le kell tölteni a packot.
H-Start Bombardier pack
#3268 RBRGőte: Természetesen van és gondolom több helyen is. Én ezt az oldalt tudom ajánlani(klikk), de regisztrálni kell.
MW2 #3267 Csá all!
Az lenne a gondom:
Amikor betölti a játékot ezt írja ki:
Error reading train database file
File: Trains/trainset/H-Start_Bombardier_pack/H-Start_50_55_20_05_769-4.wag
De ezt 1 csomónál kiírja.
Valaki segítsen lécci mer emiatt egy csomó activity nem megy.
Elöre is köszi! -
RBRGőte #3266 Hali!
Még eléggé újonc vagyok itt!Van már a Taurusra Mávcargó festés? -
CB Csipi #3265 Nagyön szépen köszönöm a segítséget meg is oldódott a problémám! -
#3264 Nézd meg, hogy az általad készített AI szerelvények kezdési ideje nem-e korábbi, mint maga az act kezdése. Ha nem, akkor csak egyszerűen nyisd meg újra és "mentés", majd "számolás és mentés" (utóbbi csak gyorsítja), és működnie kell. Én is jártam már így, de mindig jó ezek után. -
CB Csipi #3263 Sziasztok! Tud valaki segíteni?
Egy csomó act-ra azt írja ki hogy korábbi dátum vagy hogy lejárt dátum kérem mentse újból!
Ezt miért csinálja, és hogyan lehet orvosolni a problémám, hogy mentsem újból a feladatokat?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#3262 Cső.
Van egy kis problémám a ZSSK 350-es (gorila) mozdonyokkal. Külső nézetben kifagy a játék de CSAK DDU-n, A5-ön hibátlanúl fut (igaz csak éjszaka próbáltam). Ha van valakinek valami ötlete mi lehet a gond kérem írjon.
Segítségeteket előre is köszönöm.
#3261 Ezt hogy lehetne megszüntetni?
A GHOST AI mozdohy sötétben világít!
-
imscania #3260 A válasz természetesen kisPestinek ment. -
imscania #3259 Köszi szépen a segítséget, sokat segítettél. -
#3258 Tudja valaki, mit kell átírni (vagy programozni), hogy az AtcHU mozdonyok kürtje csak addig szólaljon meg, míg nyomom a space-t? Egyáltalán van erre lehetőség? -
#3257 Ha a mozdony nem szerepel activityben akkor neked kell consistot csinálnod, úgy hogy berakod a játékba a mozdonyt. Ha benne van egy feladatban és conisthibát jelez, rosz a consist. Ebben az esetben keresd fel az activity gyártóját.
imscania #3256 Most már van mozdony, csak a consistját nem találja. -
#3255 És az Editor látja a mozdonyt csak a játék nem, vagy egyik sem látja? Ha csak a játék nem látja akkor és nincs hibaüzenet sehól akkor valószínúleg régi a patch.
MSTS Patch 1.8 letöltés
Ha esetleg van valami hibaüzenet küld el és remélhatőleg meg tudom fejteni.
imscania #3254 Eredetileg is mindent a helyére rakatam a pl: a csörgőt is a Trains/trainset/MAV_M41_VMW és így tovább az összeset -
#3253 Elvileg az Editornak látnia kéne őket. Megfelelő helyre raktad be a fájlokat? Például a V43-sokat a Trains/trainset/MAV_V43_VMW mappába kell berakni.
Ha továbra se működik keress meg nyugottan.
imscania #3252 Ezek az M41-2110,2761-017,V43-1215,V43-2213,V43-2303,V43-2307,V43-2376,ZSR MUV69.1037-HR.
Köszi a segítségedet. -
#3251 imscania: Meg van minden kellék a mozdonyhoz (cabwiev,sound)? Milyen mozdony ez? -
imscania #3250 Sziasztok!
Szerintetek az miért lehet, hogy ha berakok egy mozdonyt és egy consistot a megfelelő helyre akkor nem ismeri fel, és nem jeleníti meg a játékban? -
Bagaméry #3249 Kiderült a promléma oka! (nem a TS hibás...)
Az emlitett Dies irrae honlapról letöltött pályákat nem elég CSAK "kicsomagolás" után bemásolni a ROUTES-ba, hanem a saját telepítőjével TELEPÍTENI kell! a TS-be (?!) még akkor is, ha egyébként az állomány "kicsomagolható" !
Most már csak azt nem értem, hogy az első használatkor miért nem fagyott ki a TS (no meg a mentett állomány miért volt probléma nélkül használható?)
Még egy érdekes (fontos!) információ:
Köztudott, hogy a TS vonatozás a MÁSOLT verziónál is megfelelően működik (DE!), MINDEN HASZNÁLATBA VÉTEL ELŐTT A PARAMÉTEREKET BE KELL ÁLLÍTANI!!! Az EDITOR viszont egyáltalán NEM HASZNÁLHATÓ!
A MÁSOLT TS paraméterei megmaradnak-, és az Editorja is használható, ha a windowsba mindenképp csinálunk egy komplett! "alaptelepítést". -
Bagaméry #3248 Háj!
Van egy (számomra) megmagyarázhatatlan problémám...
Tesztelési cálból készítettem egy TS másolatot (a korábban precízen telepített TS-ről...), amiben a ROUTES-ba csak a tesztelendő pályákat raktam bele. Többek között a #3234-ben említett WE11 pályát is ide tettem. első használat után CSAK a MENTETT pályák menüponttal vonatoztam tovább (több napon keresztül) minden gond nélkül, de amikor a "VONATOZÁS" menüponttal szándékoztam játékba lépni a TS vagy már itt-, vagy a WE11 (ill. egyéb más pálya) kiválasztásakor "kifagyott"!
A "másolt" TS-el korábban soha nem volt problémám, de ezzel szívok rendesen....
MI OKOZHAT ILYEN JELENSÉGET???...
-
#3247 Csatlakozom CB Csipi-hez. Az A jelű EN 476-nál nekem is ezt csinálja, és utánna megszámlálhatatlan *.s shape fájt hiányol. -
#3246 forecast: Létre kell hozni a Train Simulator Editors & Tools programmal(gyárilag tartalmazza a játék, a start menü/minden programok/Microsoft games/Train Simulator)egy consistot azaz szerelvényt. A szerkesztő már látja az újonan berakott mozdonyt.
Ha elakadsz vele csak írj btran.
üdv.: -
CB Csipi #3245 Ki is próbáltam az egyik feladatot, de vác elött kifagyott ezzel:
Hiba történt, folytassam?
Nemtudom betölteni a(z) DKaserne.s shape.et
Mi lehet a gond? -
CB Csipi #3244 Köszi a linket! Már le is töltöttem! Kicsomagolom és kipróbálom! -
forecast #3243 hello!
vki tudna segíteni hogy lehet berakni mozodonyt? mert ugye csinálni kell neki mappát és bemásolom a trains mappába és a játék meg nem is látja a mozdonyt... pedig mindent leszedek hozzá hangot cab nézetet...
-
Beni2412 #3242 bocsánat nem szóltam