Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok!De azt hogyan tudom megcsinálni??<#smile>
v43 001
Helló, még nem jött ki, viszont a Dél-Dunántúl pálya elsõ része azaz a Dombóvár-Pécs vonal már kész.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ger0121
Sziasztok!
Látom nem változott túl sokat semmi!
Kicsit el vagyok veszve mostanában tudom.
Pár gyors kérdésem lenne.
A Balaton Dél újabb része kijött? (nem nagyon találtam róla semmit! )
A másik, hogy volna e olyan kedves valaki és linkelne nekem egy oldalt ahol találok valami Hard actot alföld 4 re! (Nagyon nincs idõm) nem lusta lúzer vagyok!
Köszi!
Üdv sziasztok!

szerk.:Csipi! Azért kék szürke feladat mert a Wanlo által készített giganthoz lesz! 😉 (Gondolom)

---Ger----

Okés azért köszönöm szépen! Ja és neharagudj de az mit jelent hogy kék-szürke feladat...?
wanlo
Hy,sajnos nem egy feladat hanem az általam összeállított szerelvény.Remélhetõleg csinálnak több (kék-szürke)feladatot a közeljövõben.

...DREAM TEAM...

Szia! Ezt a feladatot eltudnád nekem küldeni ha nem baj! Nagyon szép szerelvény...
HY!
lehet
azt hiszem a .eng fájlban<#hawaii>

az MSTS megragad :D

Sziasztok!A játékban lelehet -e állítani a mozdonyok motorját?
a cd_Bc nem mügszik szerintem Bin-t hiányolt de halyete van ZSSK Aeer,Beer
meg A PKP Bcdu-se kell mert korábról van itt WLABd

KÖSZI!<#nevetes1>

Mozdony: "zssk_240" - Kellenek hozzá ezek is: "cab240" "sndelok"
Autószállító kocsik (FS_DDm_pack): www.amicitreni.net
PKP Bcdu:
www.trainsim.pl
ÈD Wlab: www.trainsim.pl
ÈD Bc: "cd_Bc"
wanlo

...DREAM TEAM...

Krapo
szia ! maxra húzol mindent és jó csak én vissza vettem mert melegedett a video kártyám épp.

Intercity
Beállítások: Minden csíkot max.-ra és kész!

Hellotok! Nekem is olyanok a növények mint Krapo-nak (#2307). Nemtudjátok hogy miért? Vagyhogy mit tudok vele csinálni?
Köszönöm szépen a válaszokat
Sanyix
gratulálok hozzá... az nem tûnt fel hogy nem is kell serial?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Müködik vistan is a játék

Bemész az opciókba legelsõ ablak ami bejön aluról a második lesz az éberségi

Mûködik is, 7en is. Csak rendszergazdaként kell futtatni és XP-t kell emulálni neki.

HY!
az optisonsba hol tudom beállítani az éberségit hogy mûködjön?<#nemtudom>

Sziasztok!
Vistán mûködne a játék?
HY!
Kellemes meglepetés ért...<#smile>Beraktam négy kocsit a játékba pedig úgy volt hogy csak kettõ lesz(PKP WLABm)de a végén lett orosz meg ukrán hálókocsi is pluszba<#taps>

sziasztok olyan problémám volna hogy letöltötem a gémet és nincsen seriál benne ha esetleg valaki tudna küldeni nekem megköszöném segitségeteket sziasztok
ments el újra az activity szerkesztõbena feladatot az hátha segít

Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Van az alföld4 pályán három olyan activyti (2037-személy, különvonat, Szob-Nyugati Gyors) ami nem mûködik mindegyikre ezt írja ki amikor elkezdi betölteni:

Érvénytelen megállót peront használ a járat, mindkét sínrész érvénytelen,
Kettõnél azt is írja hogy érvénytelen peron:-Rákosrendezõ 3.v
-Rákospalota Újpest 2b

Milehet a baj? Aki tudja az legyen szives segíteni... Elõre is köszönöm!
sziasztok én nem tudom megvenni a jétékot anyagi okok miatt torrentröl töltöttem le a 2007-es verziot meg a 2009-est olyan szép pályákat meg kiegészitõket csináltak a készitõk gratulálok nekik nagyon ügyesek de sajnos nem tudok semmit betenni a játékba sem pályákat sem pedig vonatokat tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan kell már sokszor próbálkoztam de sajnos nekem nem megy email cim [email protected] megköszönném ha elmagyarázná valaki hogyan kell a pályákat meg a többi kiegészitöt betenni.

Laci78

Ricsi234
Köszi

már majdnem jó volt a pálya...de nem hozza be a route editor csak az eget

HY!
szép képek😄belinkelnéd az elsõ 7kocsit meg a mozdonyt?<#wow1><#violent>

Elég érdekesen néznek ki a növények nálad... Minden grafikai beállítás max-on van?

Két kép régebbrõl, csak úgy:

jbal
na jó ezt leírom megint mert elég érthetetlen
tényleg nem tudok mit kezdeni már vele.
van egy m41-es mozdony be kell menni vele tankolni.aztán kijövök bemegyek az egyik vágányra pár kocsiért.aztán ki kell onnan jönni és átmenni egy másik vágányra ahol a peron van.ott is van még pár kocsi és onnan kell indulnom is.de ahhoz, hogy az összes kocsi ami eddig a mozdonyon van átérjen a váltón, ami majd a peronhoz irányít, át kell mennem egy kicsit a piroson.tab-bal engedélyt kérek, de mégis azt írja ki h vége mert átmentem a piroson.

jbal
vágány=peron :Ð

jbal
ja nekem is van ilyen.100 helyett 102-vel megyek, szaltózik egyet a mozdony és beleesik a dunába<#mf1>
mura2 pályán a 702-es gyorsvonatot vitte már valaki.egyszerûen nem bírom megcsinálni.fel kéne vennem a vágányon pár kocsit, azt írja, hogy kérjek engedélyt a tilos jelzésen való áthaladáshoz, nyomogatom ezerrel a tabot de muszály még mennem elõre mert az utolsó kocsim nem ért át azon a váltón, ami arra a sínre fog irányítani amin a vágány van és amin a még felvevendõ kocsik.de aztán kiírja, hogy activity vége mert át mentem a piroson.valaki esetleg járt már azon a vonalon?

Krapo
Hoppsz elszúrtam bocsi !-->

Gondolom látszik a tovább haladó v63 a vágányon na én befordultam felé a sinen és bele a tehervagonba .....

Krapo
Ezt nehezen hiszem el !(Ma kicsit melege van a videó kártyámnak is szóval bocsi a minõségért ). Ma vonatoztam kicsit , mentem csörgõvel meg taurussal 😊 . Szob - Nyugati gyorsot vittem mikor 120 a max mentem 122 :S késõn vettem észre azt hogy mennyivel is megyek veszem vissza a kontrollert és zsupsz kisiklok ???? 😄 ezt hogyan kérem ? .Na ezt nem értem mentem már ezen a szakaszon többelis <#nemtudom>😄 szóval nemtudom.
képek --->
http://images.netbag.hu/20090828/22480520962.PNG

Intercity
A Route Geometry Extractorban csinálsz egy pálya alapot, majd a Route editorban Szerkesztheted a pályát! Ha nem érthetõ, akkor nézd meg ezt!

amúgy akinek megvan az actHU tehervagoncsomag annak is rakott be a játék CD,ÖBB kocsikat meg egy MOL-s tartálykocsit???????????????<#taps><#help><#confused><#hehe><#heureka>

de ha felraktad a játékot és új jármûvet akarsz berakni elõször írj ide a fórumba és szívesen segítünk(legalábbis én igen)

<#hawaii>

tudom benne van az editor & tools-ba<#mf1><#banplz><#taps>meg már ki is próbáltam csak azt nem tudom hogyan fektessek le új pályát<#conf><#schmoll2>

gabi89
Bolt polcáról letudod tölteni <#hehe>
Amúgy meg a google a barátod...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

sziazstok énmég ujj vagyok itt... ez a játékot honnan lehet tölteni??segitsetek pls😊köszi
jbal
köszi szépen

Meg nyomod a TAB billentyût és át tudsz haladni a tilos jelzésen

jbal
"Kérj engedélyt a tilos jelzés meghaladására."
azt meg hogy?

Nézzél itt körül...:

http://jadro.yofej.hu/news.php
Ricsi234
SZIASZTOK!SIKERÜLT LE TÖLTENI!DE TI HOGY MENTEK MAGYAR MAPPON MEG MAGYAR VONATOKKAL MEG STB....

Route editort nem kell le tölteni azt alapból fel telepíti a játék

kössz

Windows - vezérlõpult - Programok telepítése és törlése - ...bin (törlés)...