7098
  • spyy55
    Nálam a best az Alföld 5.2 (+Z-line)
    De itt találsz még párat.
  • tmartin
    Én is kipróbálnám, de ez mettől meddig tart?
  • tmartin
    Ja.
  • Yoda001
    kipróbáljuk :)
  • nenus
    Sziasztok. Lenne egy kérésem. Amiket én ismertem oldalakat azok már elvesztek, vagy nincs rajta az amit én szeretnék. Nem linkelnétek be nekem egy olyan pályát amit ti jónak tartatok?
    Köszi szépen!
  • spyy55
    A hosszabb activity-ket muszáj 3 részre bontanom, hogy ne lépkedjen ki a program (amúgy is labilis).
    Még van vissza pár teszt, de akit érdekel, majd kipróbálhatja...

• spyy55
    De, működnek. Csak előjöttek a kellemetlen emlékek...
  • tmartin
    Miért neked nem működik a többi? Szerintem valószínű nem csak ActHu-s lesznek, mivel ezek között ha jól láttam volt Horvát vagon is és az nincs benne a Atchu-ban. De majd meglátjuk ha egyáltalán Wanlo megcsinálja.
  • spyy55
    Remélem csak ActHU-s vagonok kellenek majd hozzá
  • tmartin
    Hi Wanlo!
    Nem szeretnél ezekből a csodálatos vonataidból egy packot csinálni és megosztani velünk is? Mert ezek nekem nagyon tetszenek, de sajnos nincs valami sok időm összerakni a consistokat. Ha igen akkor írj, szerintem ezzel másnak is sok jót teszel. Előre is köszi!
    Martin
  • tmartin
    Hello kisPesti!
    Létezik M47 REmot vezetőállás:
    Innen letöltheted, elvileg ez itt az:
    http://hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.255
  • kisPesti
    Cső.

Létezik M47-eshez remot vezetőállás? Kicsit zavaró számomra, hogy az 1208-asnak(HDmsts) még a régi, nem remot a vezetőálása. Ha valaki tud adni linket, vagy valamit kérem írjon.

Üdv.:
  • wollnerd #3430
    De a banner képe jobb!
  • tmartin
    Már megint bemondta az unalmast a TS-em. Légyszi segítsetek, ugyanaz a hiba, mint a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=991845323&no=3364]#3364[/URL]-es hozzászólásban. Mit csináljak?
  • spyy55
    Elkészült életem eddigi leghosszabb activity-je.
    Sajnos a sokak által tapasztalt probléma ismét előjött: a TS nem szereti a nagy act-okat és a hozzá tartozó spk-sok AI-t, amitől élethűbbé lehet varázsolni a menetet - Mindig kilép a TS!!!
  • tmartin
    Szép napot topik!
  • wanlo
    MÁVCARGO 1116 015-7
    MÁVCARGO 1116 020-7
  • wanlo
    MÁVCARGO 1116 015-7
  • wanlo
    Egy kis Teher-Pack:
  • tmartin
    A segítségeteket kérném a F.A.Q készítésében.
    Annyi lenne a dolog, hogy valaki írja le szép rendezetten privát üzenetben nekem a Microsoft Train Simulator rendszerigényét.
    A másik az, hogy valaki egy hosszabb szövegben mutassa be a játékot.
    Ez tartalmazhat képet, esetleg videót. A kérésem az lenne, hogy ezt ne másik Train Simulatorral foglalkozó weboldalakról másoljátok ki, hanem magatoktól írjátok le. És ha képet illesztetek be a képen ne legyen rajta valakinek a neve meg a ha lehet semmi féle szöveg. A kép alatt úgy is feltüntetem, hogy ki készítette kitől kaptam. Segítségeteket előre is köszönöm, és várom a jobbnál jobb üzeneteket.
    Martin
  • wanlo
    Persze,ettől színes egy Fórum lelki világa.
  • tmartin
    Rendben, ahogy gondolod. De ha megkérhetlek, jó sok vonatot tegyél nekünk még ide a fórumra.
  • wanlo
    Biztos jól sikerül majd,meglesem majd a többiekkel ha elkészül.
  • tmartin
    Ja és nem tudok a felső vezeték javításról, pedig tényleg elkéne.
  • tmartin
    Hát nyaralni voltam. Az nekem nem gond, ha gondolod elküldöm privát üzenetbe az eddig elkészült F.A.Q címét, hogy meglsd mit csinálok a vonatoddal. :)
  • wanlo
    Szia,ahogy gondolod+persze ha a többieknek nincs ellene kifogásuk.Merre jártál ebben a pár napban?
    Nem tudod véletlenül a felső vezetéket nem csinálta meg életszerűbbre valaki,kicsit olyan mintha valami cérna lógna az égen.(?)
  • tmartin
    Wanlo!
    Nagyon tetszenek a vonataid amit összeállítasz.
    Mit szólnál ha a F.A.Q-ban háttér az egyik vonatod lenne, sőt még lehet hogy a fejlécen is?
  • tmartin
    Üdv. topik!
    Megérkeztem így már csak az új bannerrel és a FAQ-al foglalkozom.
    Persze azért még vonatozom is egy kicsit.
  • wanlo
    Szép napot topik!
  • wanlo
    Szép estét topik!
    Ezeknek a vagonoknak működik az ajtónyitás funkciója:
  • Daniel11
    nekem pl néha a P-vel is kinyitja, ami az áramszedőket szedi le.
  • Yoda001
    ActHU-s személykocsik ajtaját is lehet nyitni? ha igen, akkor mivel? :)
    valamelyik személykocsinál még régebben olvastam, hogy ctrl+7, ctri+9-el lehet, de nem mentek vele :)
  • Daniel11
    Ok, kösz
  • spyy55
    Ok. Talán este át tudom küldeni...
  • Daniel11
    Újra beraktam őket, de nem sikerült.. Akkor spyy55 elküldöd privátba?
  • Daniel11
    ok, rendben, köszi:)
  • spyy55
    Nem hinném!
    A .wag file-ok sérülhettek. Próbáld meg feltenni újra a packokat. Ha nem sikerül, akkor átküldöm privátba az enyémet, hátha segít...
  • Daniel11
    Vagy az lenne a baj, hogy telepítettem a Photoshop-ot, és telepített hozzá egy csomó kiegészítőt. Nem az zavarhatja be?
  • spyy55
    Sajnos nem tudom, mi lehet a baj. Arról az oldalról nekem jól működik.
    Talán érdemes lenne minden vagonodat újratelepíteni... szerintem :)
  • Daniel11
    Üdv! Még egy hibát jelzett, ezúttal a személyvonat_pack egy .wag kiterjesztésű fájlával van baja... Kikészít..