Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wanlo
Ha kell egy kis segítség a gyûjtésben szólj,szívesen segítek.Mikor van idõm szívesen kotorászok erre-arra és mindig találok valami újdonságot.

...DREAM TEAM...

thomasthomas
Na hát igen, a Mellékvonalak pálya már a megjelenésekor úgy jött ki, hogy akkoriban alig volt egy-kettõ olyan átfestés ( a több mint 10bõl), ami elérhetõ volt. Az oldalammal ez a szám azt hiszem már csak 1-re csökkent, azt pedig szerintem mindenki ki tudja cserélni egy acthu-sra, vagy bármi másra. A jövõben még össze szeretném gyûjteni a teher, és személyvagonokat is, de egyenlõre arra nincs se idõm, se energiám. Ahhoz még 1 hónap se lenne elég, annyi készült már belõle.

wanlo
Szép reggelt!Így igaz ahogy mondod de ezek a kiegészítõk nagy része halott ami pl a Mellékvonalakhoz kell,egyéb ötlet beszerzésre?Létezik egy olyan megoldás is de ez elsõsorban a készítõ plusz munkája lenne,hogy kiadna egy frissítõ javítást hozzá és orvosolnák a problémát.Javítaná a hiányos kocsikat,stb.Mindenkinek kellemes napot.
#2587: Ötletes és praktikus Honlap(Külön gratulálok!),sikerült is használnom 1-2 letöltést már,köszönöm.
Valaki felvehetné a kapcsolatot a topik házigazdával,hogy valami Banner féleséget ki rakjunk,próbáltam már de eddig semmi hajlam nem mutatkozott az együtt mûködésre.

...DREAM TEAM...

Háj!
A Tiszántúl-2 letöltése valóban macerás!, de van egyszerû megoldás.
Ha nem akar normálisan letöltõdni az adat, célszerûen a "jobbgomb" Cél mentése másként opciócal elindul a normál letöltés - nekem is így sikerül letölteni...<#taps>
Ez más "macerás" letöltések esetén is már többször bevált nálam...

thomasthomas
Azért remélem tisztába vagy vele, hogy ha fel akarod tölteni bármely oldalra (!!)a nem általad készített átfestéseket, vagy akármit, akkor minden szerzõtõl külön engedélyt kell kérned! Ebbõl légyszíves ne csinálj botrányt, mert már hasonlóak történtek a Link fórumon, és nem sült ki ebbõl semmilyen jó! Nem egy átfestõ hagyta így el már ezt az egész játékot, úgyhogy csak óvatosan, és mindenkitõl igenis kérj engedélyt! (Nem elég az, hogy odaírod a szerzõ nevét!)

Megjegyzem, hogy én éppen emiatt készítettem a saját honlapomat melyen szinte minden eddig elkészített átfestést el lehet érni! Több mint 1 hónap csak az engedélykérésekkel ment el, és még ezután jött csak az igazi munka! Szerintem ha valamilyen mozdonyátfestést nem találtok az oldalamon, akkor írjatok nekem vagy a készítõ(k)nek, és utánanézek, hogy készített-e már olyat valaki. Ha igen akkor ezeket elküldöm valami módon.
Megjegyzés: Nem egy olyan munka van Vondertõl, illetve Zsoltee-tól, mely nem elérhetõ sehonnan sem a netrõl, és ennek meg is vannak az okai, amit én teljesen megértem. (textúralopások, engedély nélkül felhasznált képek egyes objektumokon, és még sorolhatnám.)

miért nem adják ki olyan jó lenne Pakstól mondjuk Pestig...😞 sajnálnám ha nem adnák ki... jó lenne és akkor lehtne egy igazi dunántúli pálya

Intercity
Na akit érdekel: az Észak-Balaton pálya mellett készülget egy DUNA nevû pálya, ahol a Duna mentén egy fantázia vonal megy végig. Ez a pálya nem lesz kiadva, de képek készülnek róla. Nagyon szép villamosított pálya lesz! 2 vágányos vonal vezet el a végállomásokig. Egy fantáziapálya, ami valós nevû állomásokkal van. 1-2 kitalált állomásnév is van!

hamarosan elkészül a blog ahol kisebb nagyobb sikerrel feltöltésre kerülnek a mozdonyok az activityk-hez "Alföld4,DDu, Mellékvonalak" így a jövõhéten akár már onnan lehet szedni a kiegészítõket.
demo oldal itt lesz elérhetõ:http://mstshun.blogspot.com/

Intercity
Az nálam is jól megy! Egyszer régebben a Jászkisér-Nagybereg pályán egy nagyon jó teher vonatot vittem vele!

vagyis nálam a GySEV V43-321 😊

nálam simán mennek :S

Az miért vna h a GySEV Szilik nem indulnak el? meg van minden hozzá és mikor mennék vele kilép a játék
Intercity
Bár nem volt túl sok értelme! Pl.: már olyan gyorsan mentem egyszer, hogy a sín sokkal lassabban töltõdött be, és a levegõben repültem már szinte! <#nyes><#vigyor3>

Intercity
Miért is ne? Egyszer kipróbáltam a tuningolást egy 100 km/h-ra képes hévvel. Azt tuningoltam és a Dél-Balaton pályán 10 perc alatt végigmentem 500-al! Nem vicc!

max anyit tudsz csinálni h más szerelvényt teszel bele mondjuk nem egy bzmot-ot😄 hanem egy MDmot-ot ami tud menni 120-al is 😉

nem is akarok 100nál gyorsabban menni vele, de így még a 100at sem tom megütni a gyorsvonatával hisz jól néznénk ki valóságba is 100as vonat és befékez 98nál hát soha az életbe nem fog rendes lenni a vonat...

am. köszi Athem én már néztem az eng fájlt, csak ez nem juott eszembe😛
valószínû ott van az elektronikus fojtás am. simán meg tudod szerkeszteni a eng-jét h ne annyi legyen de akkor elveszed az élvezetét de am. ha jól elékszem akkor az eng: MaxVelocity ( 73mph ) részénél kell át írni (1,3mp/h = 1 km/h)
mondjuk ha van valakinek ötlete akkor lehet tuningol vonatott is készíteni voltak elképzelések anno de hamar abba maradt...😞

thomasthomas
Miért, te láttál már 100KMh-val jóval gyorsabban haladó csörgõt
? Elméletileg 100 Km/h a végsebessége, ennél nagyobb sebességgel valóságba sem lehet menni, mert az már árthat a gépezetnek.

Hali!

az miért van h megyek csörgõvel 100as vonattal és 98-nál befékez túlsebességre? így menjek 100al? ha meg lassabban megyek késni fogok rendesen... De ezt csak azok a csörgõk csinálják amiket a repaintmasters-rõl szedek le
Krapo
Nagyon köszönöm ! Megmentettétek a napomat ! Nagyonjó kis közösség ez itt nem megy a lámázás meg stb.... Tetszik 😄! Am igen vonder oldalán most épp nem letölthetõek a hangok ezért kérdeztem hogy valakinek nincs e -meg!

köszi jó hogy vannak ilyen segítõ kész emberek ennek nagyon örülök de még mindig nem látni kell valami magyar pálya is hozzá mert azt még nem tettem fel ?
oké és ezt honnan tudom leszedni? mert nekem azt írja ki hogy page not found ahonnan le akartam szedni elõre is köszi
fel kell tenend hozzá az msts bint még hozzá a legújabbat

Athem és tényleg most telepíttetem fel a játékot és az alap pályákhoz csak mozdonyokat (pl. m42 ,m62, stb.) tudok feltelepíteni oldalakról amiket találtam de szerelvényt is de azt nem látja a játék ez miért van ?
oké köszi csak még kezdõ vagyok benne mert most játszok vele elõször
ha megvársz és nem fontos akkor felnyomatom azt is de külön helyen is elérhetõ lesz pár héten belül. mert elkészültek az Alföld4-hez/részleges/,DDU-hoz/full/, Mellékvonalak hoz/full/ kiadott pár activityhez szükséges vonatok,mozdonyok és pár kiegészítõt is amit össze szedtem innen onnan 😊

Athem : köszi és a hozzá tartozó szerelvény és vagonok azt honnan tudom leszedni ?
http://www.alfold4.extra.hu/

Athem : Mármint az Alföld 4.3 Gondolsz mert azt nem bírom leszedni 404 hibát ír ki de ha tudsz valami jó oldalt akkor azt nagyon köszönöm elõre is
Köszi a segítséget akkor azt teszem fel
F4RR3L : miért nem alföld4-hez keresel? ill. miért nem azt tetted fel?

úgy látom törölve lettek eredeti helyükrõl ezért fel dobtam neked ide,cabokkal együtt hátha az is kellene 😉 :http://data.hu/get/1796326/MAV_V43_VMW.ZIP.html

kitt2000: próbálj meg egy letöltés vezérlõt pl. freedownloadmaneger.

helló tudna valaki segíteni abba hogy honnan tudom letölteni az Alföld 3. pályához a kocsikat és hogy mik kellenek hozzá ,hogy menjen elõre is köszi
Sziasztok!
Megkérhetnék valakit hogy a tiszántúl 2 pálya linkjét akinek jó az feltöltené egy oldalra mert nekem nem engedi letölteni álandóan kilép nem tudom letölteni!
Nekem nagyon fotos lenne mert balmazújvároson lakok és itt megy el a 108 vonal és szeretném kiprobálni!
Elöre is köszönöm a segitséget!

Krapo
valakinek megvannak a v43 -hoz a hangcsomagok ?

nah akit érdekel itt vannak a baleset történése
ilyenkor nem tudom eldönteni h az embert vagy a vonatott sajnáljam jobban,mivel nem tudok róla h mi történt ki volt a hibás de valószínû h nem a mozdonyvezetõ sem a vonat ahogy elnéztem.

Krapo
Köszönöm segítséged ! (tényleg ezt a mûveletet hagytam ki :S Mondom kb féléve telepítettem utoljára nem ûzök sportot a telepítésbõl 😄 ) Na de ne fecsegjünk ennyit ! #2550 hát nem szép látni ezt a mozdonyt sem az autót :S vezér túlélte ? (az autós gondolom nem :S)..... sajnálatos eset .....

Én még láttam egyben Püspökladányban balesete elõtt rakta le a szerelvényét és utáan indult Debrecenbe gép menetben!

ez télleg dúrva 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hali nem TS-el kapcsolatos, de nagyon kemény a tegnapi vonatbaleset nem mostanában volt ilyen
mozdonyok legyenek fent mindenképpen aztán toolsupdate trainupdate és aztán mehet a bin patch
Krapo
hello ! hely hiány miatt törölnöm kellett tegnap a játékot. Ezzel semmi baj mert ma feltettem volna ,, na de ! Felteszem a játékot és próbálok telepíteni e gy bin patch-et és nem engedi ! Nem is igazán emlékszem az addonok kiegészítõk telepítési sorrendjére tudna valaki nekem segíteni ? Mert már kikészültem 4x próbáltam feltenni de sehogy se jön össze !

THX a linket
thomasthomas
Ez a Tiszántúl 2 (béta), mely nemrég jött ki Vágóhídtól.
Innen elérheted: Link

Intercity
Légyszi segítsetek! Az miért van hogy pályaépítés közben lerakom a síneket, elmentem a pályát, és eltûnik a sín amit éppen leraktam????
De az a kis vonal az ugyan úgy ott van a "láthatatlan" sín fölött!
Ha vonattal megyek rajta, akkor ugyan úgy végig megy rajta, csak nincs alatta a sín. (Ez általában nekem villamosított pályáknál fordul elõ)
Pl.: ilyet az észak-Balatonnál még nem tapasztaltam. De van egy másik pályám is, ami meg villamosított, és egy kis sínrész eltûnt. Ezt próbáltam "álcázni" de nem sikerült. Mert egy új részt kezdtem el építeni, tehát a régi sínen, ami eltûnt, hiába álcázom, mert a végén kisiklik a vonat. Most az a jó hogy 2 vágány van ott, így csak az egyiken tudok menni, illetve a másikon is de csak egy megállóhelyig, és nem tud elmenni a végállomásig. Szóval nem nagyon értem ezt. Miért tûnhetett el a vágány? Elég furcsa lenne ha egy hídnál tûnik el a vágány, mert akkor "repülni" fog a vonat!!! De az is furcsa, hogy a pálya közepén meg kisiklik, pedig ott van elõtte a vágány folytatása. Most érthetõbben: Nem lehet az eltûnt sínrészhez több sínt fektetni, csak odarakni egy új sínt, ami szépen megy tovább, mintha nem lenne hiba. A 2 vágányos szakaszoknál ez nem nagy gond, mivel a másik vágányon simán lehet haladni, csak az egyiken a hibás rész ELÕTTI állomásig lehet menni. De az 1 vágányos szakaszoknál 2 megoldás is lehet a hibára! A hiba elõtt egy kitérõt csinálunk, ami aztán kikerülheti a hibás részt, vagy azt is álcázzuk, de az eltûnt sín utáni rész kitöröljük, aztán a jó sínrésznél építhetjük tovább.
A kérdés: Miért tûnik el a sín, és miért van ott az eltûnt sín fölött is az a vonal?

gyönyörû a táj ez melyik pálya?
thomasthomas

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*