7098
-
Bagaméry #3528 A fórum korábbi formátuma - bár a jelenlegi "korszerűbbnek" mondható - sokkal célszerűbb volt a felhasználók szemszögéből.
Most a bejegyzéseknek nincs egyértelmű fejléce, a karakterek kisebbek, mint korábban (így kisebb monitorokon nehezebben olvashatók), és nem is illeszkedik az 1280x1024 felbontáshoz (nem lehet a korábban bevált "éles" karaktereket előállítani) A "bejelentkező ablak" karakterei pont megfelelőek (mint korábban).... A válaszok sorszámának utolsó karaktere is csak félig látszik....
A hozzászólás fejléceként jobb lenne a "grande kép" alatti "tmartin" típusú fejlécdizájn - jobban kiemeli a lényeget...
A fejléckép még mindig túl grande! - ha lehet, még nagyobb, mint először (pedig igéretet kaptunk a zanzásításra....)
No és, ha már kíírható, hogy hányan fórumoznak, akkor "rákattintva" talán megnézhető lenne, hogy ki az a hány!.... -
Bagaméry #3527 HÁJ!
Ha már a korszerűsítésnél tartunk célszerű lenne, ha eme fórumnak saját tárterülete lenne, ahova ADATOT! is fel lehetne tenni megosztás céljából és ne kelljen mindenkinek azon mojolni, hogy milyen módszerrel oszthatja meg az ilyen információit a többiekkel... ugyanígy elkelne a közös képtár és videotár terület is, ami szintén "egyedi" megoldásokat követel mindenkitől... így a "nem linkelhető" információk a "saját" helyükön mindig elérhetők lennének.... Természetesen választhatóságot is kell adni, hogy az adott képet a fórumba-, vagy a közös képtárba teszi-e valaki. (tudom, hogy jelenleg is léteznek különböző video-, és képtárak, de azokban nem csak TS anyagok vannak....)
Végül egy kérdés; hogyan lehet a névhez "logo"-t kreálni? -
M41 2335 #3526 Intercity mikor lessz észak balaton pálya körülbelül még a nyáron rakj fell egy két fotót léci köszi:)
M41 2335 -
1c3 t34 #3525 Szép munka, bár nekem a mostani jobban tetszik.
Apropó. Valahonnan békéscsabai sziliket le lehet szedni? Csak mert milyen gáz már, h a Lőkösháza - Szolnok vonalon győri géppel megyek. :D -
#3524 Hello Wanlo!
Köszi a bannert szerintem jó lesz! Én most lementem és amikor enek lejár az egy hónapja akkor kicserélem, mivel úgy döntöttem minden banner egy hónapig van. Még egyszer köszi! -
#3523 Szép estét,csináltam egy Banner féleséget,ha a HG és a közönség is úgy dönt,hogy megfelel egy oldal arculataként akkor tessék:
-
1c3 t34 #3522 Jaaa! Így már értem! :D -
#3521 Az 5.1 frissítéssel a sínpárok le lettek fektetve csak nem lehetett használni,nem hiszem,hogy sok minden lett módosítva utólag talán ezért lehet ez a kevés adat mennyiség. -
1c3 t34 #3520 Nem értem félre, azt furcsállom, hogy ha ez kb +100Km hossz, akkor az hogy lehet, hogy kevesebb, mint 30mb? -
#3519 Valamit félre értesz,nem csak az 5.2-t kell letöltened ha még nincs fent a pálya,hanem a "A helyes működéshez fel kell telepíteni az 5.0-ás, majd az 5.1-es és ezután az 5.2-es frissítést is!"(758,4 MB + 180 MB +2),ez nem kevés adat figyelmesen tessék mindig mindent elolvasni. -
1c3 t34 #3518 Nahát. :O Tényleg van. Köszi! :D
Most töltöm le. Elég érdekes, hogy a telepítő kisebb, mint 30mb...:|
Na mindjárt kipróbáljuk. :D -
#3517 Alföld 5.2,sztem van.Az új frissítésben Szajol-Lökösháza benne van,tehát a kérdésedre felelve van. -
1c3 t34 #3516 Szia mindenki!
Békéscsaba felé nincs pályaépítés? -
#3515 Szép napot topik!
-
#3514 Hello! Elkészítettem a látványtervet.
Póló nélkül, rányomtatandó ábra:
Pólóval:
A póló kör alakú nyakkal és 100% pamuttal rendelkezik.
Ára: 3898 Ft (Az ár a házhoz szállítás díját tartalmazza utánvételben)
Ha szeretnéd megrendelni, írj privát üzenetet. -
#3511 Oké. Elkészítem a látványtervet. Megnézem ez mennyibe kerülne kiszállítással. -
#3510 Csö tmartin.
Én szeretnék egy TS-es pólót egy Nohabbal. Viszont kérnék valami látványtervet és árat is mielött megrendelném.
Üdv.: kisPesti -
#3509 Például ott vettem én is.
-
2995 #3508 és hol??Tesco?? -
#3507 Hy,szép estét!
Ha már annyira megrögzött Vasút barát vagy akkor sztem nem nagy pénzkidobás(Én is megvettem):
Microsoft Train Simulator exclusive PC
Ár: 1,470 Ft+Áfa=1,838 Ft -
2995 #3506 Valaki tudna adni linket a Train simulator hoz hogy letöltsem!!!!!!! -
#3504 Nem tudom. Elképzelhető. -
vasasgabri #3503 Az nem számít valamit,hogy a Transit könyvtáramban 7.6 GB vonat van és azért nem tudja meg nyitni? Az egész játék nekem 34 GB. ami telepítve van. -
#3502 Hát én az alapot használom, és nálam működik Win 7 alatt is. -
vasasgabri #3501 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki,hogy Win7 alatt milyen consist editor működik? Próbáltam a régieket de azok sajnos nem mennek. Ami a Játékban van saját szerkesztő az sem megy mikor már a vonatokat szerkeszteném kifagy. Köszönettel Gabi! -
#3500 Igen, ez is bejöhet. -
#3499 jobb kattintás linken, hivatkozás mentése más néven (pdf mentéshez) -
#3498 Ja. És pályaépítés kezdőknek néven. -
#3497 Nem tudom átküldeni mivel valami hibát ír ki. ezen a linken oldalt a leírásoknál találod a PDF-et. -
#3496 Az szép :D -
#3495 Már az objektumokat be se töltötte, olyan gyors voltam. -
#3494 No, ma egy ilyet töltöttem le:
Elindultam Székesfehérvárról, és 8 perc múlva Balatonszentgyörgy környékén ezt a képet láttam. -
#3493 Ha megkérlek, átküldenéd nekem azt a .pdf-et privátra, mert nem tudom megnyitni! Köszönöm... -
#3492 Igen ezt. -
#3491 -
#3490 Ezt küldted nem?
-
#3489 Ez is jó Wanlo.
Nem cseréled le a neved logoját arra amit küldtem? -
#3488 De ha gondolod utánnanézek, kérdezősködök egy picit. -
#3487 -
#3486 Hello Intercity!
Én ezzel a segítséggel áltam neki a pályámnak, és ebbe sok szokásos hibát is említ és, hogy mit tegyünk vele. Rémlik ilyesmi hiba is a szövegben. Azt ajánlom fusd végig hátha kapsz a hibára megoldást.
Sok sikert!