7098
-
MikaM #6778 ha a linkeke nem jók akkor ezen a forum ezen lapján megtalálod mégegyszer:http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?f=31&t=980&start=500
Ha valami probléma van csak írj. -
MikaM #6777 Üdv!
Linkekek: http://data.hu/get/5551275/Balaton-Eszak.rar (lassú letöltés, ingyenes)
Hiányzó fájlok:
https://docs.google.com/file/d/0B9shT46 ... sp=sharing
Hangjavító fájlok: https://docs.google.com/file/d/0B9shT46 ... xPWm8/edit.
A sound mappa nincs benne a Balaton-dél-ét használja azt kell átmásolni. -
jenka01 #6776 Üdv
Köszönöm szépen irnál egy konkrét linket mert nem találom,lehet hogy én bénázok
nézd el nekem.Köszike :Jenka 01 -
MikaM #6775 Üdv!
Igen létezik, letölthető de még nincs kész.
Az msts ptrmarci honlapon van link, képek és hírek a pályáról.
-
jenka01 #6774 Sziasztok
Szeretném megtudni,hogy a balaton-észak pálya létezik-e mert csak előkészületeket olvastam a fiammal.
A déli pálya megy nagyon tetszik.Köszi előre is.
Üdv:Jenka01 Balaton-Vasút rajongó -
#6773 Köszönöm szépen, sikerült kimentenem a textúráját. Igen, szerkeszteni szeretném, csak nem ehhez a játékhoz. -
vasasgabri #6772 Nem tudom mire akarod használni, ha csak szerkeszteni akarod http://msts.uw.hu/Az_objektum_V2.pdf van sok hasznos tanács. -
#6771 Tiszteletem
Leszedtem ezt a modot (http://forum.treinpunt.nl/index.php?action=downloads;sa=view;down=2723), amiból engem csak a textúra fájl érdekelne, de olyan kiterjesztésekkel találkozok, mint ace, s, sd, eng, amikkel nem tudok mit kezdeni, nem tudom kibontani (ace-t nem nyitja meg a 7zip).
Tehát meg tudnátok mondani legyetek szívesek, h hogyan férek hozzá a textúrához? -
vasasgabri #6770 Szia!
Nem bántásként írom de meg kell tanulnod ezt a játékot játszhatóvá tenni. Teljesen az alapoktól kell kezdeni mert másképp nem fogsz haladni. Nagyon sok tökéletes leírás található a játék elsajátításához amit most nem írok le mert számtalan helyen fórumokon ki lettek vesézve, többek között ezen a fórumon is minimum tízszer.(vissza kell olvasni) Be írod hogy Msts a keresőbe és már meg is vannak a megoldások. Sokat kell olvasni hogy működő képessé tedd a játékot. Ezeket a hiba üzeneteket is többféleképpen lehet orvosolni telepítéssel(hiányzó vonatok,vagonok,kabinnézet,hang, pótlása) és átnevezéssel. Mivel sok járművet nehéz meg szerezni ezért saját vonatokkal kell meg oldani. Vannak jó segéd progik amik ebben segítséget nyújtanak, de ezek kezelését megint meg kell tanulni. Hidd el én is így tanulgatom a játékot még most is.
Üdv Gabi -
#6769 Sziasztok
Az Alföld 6-tal szeretnék játszani, de egyszerűen nem tudok. Feltettem először azokat, amik kellenek hozzá, majd sorba a 6, 6.1, 6.2, 6.3 és a betöltőképernyő után saccra olyan 2-300 hibaüzenetet kapok, amit folyamatos enter nyomvatartás mellett is 1 percig tart. A hibaüzenet szerint a train-database olvasása sikertelen és az acthu_xxxx-ben lévő .eng fájlokra hivatkozik, illetve azon belül 1-1 sorra. Nem értem mi a baj, valaki? -
koncsihancsi #6768 Sziasztok!
Valaki valami problémamegoldást tud-e az MSTS editor and tools-hoz, mivel amikor activity szerkesztés/készítésnél betölteném vagy az alföld 6/6.1/6.2-t mindig kifagy..
Üdv.: Koncsihancsi -
buke #6767 szil balázs: Szia! Innen: Alföld_összes
A 6.31 még úgy tudom, hogy tesztelés alatt van.( ? ) A 6.30-ra a nem hivatalos javitás itt van ezen az oldalon,lejjebb. Jó töltögetést! -
szil balázs #6766 Sziasztok van egy kérdésem az ALFÖLD -PÁLYÁT HONNAN LEHET AZ 1-TÖL A 6-IG LE TÖLTENI KÖSZI :D -
batuka01 #6765 Tesztelés után viszont nem sok változás van a patch után sem. Talán az m61-62-s nél tapasztalható némi változás. (A legtöbben csak annyi hiba volt, hogy volt egy extra zárójel a végén aminek nem volt párja) Talán csak komolyabb hiba az M62-s mozdony SMS fájlban volt. Amit talán az M61-s is használ. (Amire rengeteg panasz is volt már itt a fórumban, hogy nem müxik rendesen) -
batuka01 #6764 Van ott olyan hogy fájl menü letöltés. Elvben egyben leszedi az egészet.
Azt nem tudom, hogy a mentések visszatölthetőek e utána. De gyanúm hogy nem. Ugyanis erre nagyon érzékeny.
/.3 első fele mega a bejövő oldalon lévő download fülön van. A többi része meg a listában. Hogy müködjön ahhoz szükséges 6.0 6.1 és 6.2 is előzőleg. Ha ezzel megvagy akkor kell az általam készített patch, hogy ne fagyjon ki Városöldnél. De hamarosan jön Ákos is ha minden igaz az új 6.3 vagy nem tudom milyen verzióval.
-
#6763 Üdv!
Letöltöttem innen az Alföld 6.3-at, de a part1 hiányzik. Vagy ez normális? 6.2 már fent van, működik, de 6.3-at hogy kell pontosan telepíteni? (a rar file-ok is üresek) -
Bagaméry #6762 Bocs bakuta01, de nincs semmi probléma a .rar letöltésével sem. Az alatta levő "Fájl" opciót lenyitva a "Letöltés"-t választva a .rar egyben letölthető... aztán kicsomagolva minden a helyére is kerül a TRAINSET mappában - ettől függetlenül NE mindjárt a MSTS gyökeréből csomagoljuk ki, mivel így mindjárt felülíródnak a fájlok... amikről a kicsomagolás előtt célszerű másolatot készíteni a biztonság kedvéért... már csak azért is, mivel az erre figyelmeztető .txt fájl is csak kicsomagolás után válik láthatóvá... amikor már talán késő, mivel már a fájlok felülírásra kerültek... -
Bagaméry #6761 Nálam mindkét linken a fájlok jelennek meg a .rar helyett (bár a .rar neve is ott olvasható, de nem letölthető...), így akár egy fél napig is eltartana egyenként letölteni a fájlokat (ami egyébként működik...).
Szerintem ez a link Google fiók nélkül is működik csupán a .rar-t is egy fájlként letölthatővé kellene tenni.
Megjegyzés az Alföld-6.3 "javítófájljaihoz"; ha kicseéled a fájlokat, akkor a korábbi activity mentések nem folytathatók!
Martin!
A hozzászólás szerkesztő mezője megint macerás! világosszürke mezőbe kell fehér betűkkel írni - ami eléggé megnehezíti az olvashatóságot (bocs Martin, de ezt még meg kéne javítani... egyébként az új háttérkép nagyon szép lett...! akkor már sötétebb háttérrel legyen a szerkesztő mező is.. -
kjhun #6760 #6754 és #6759 -nél lévő cuccot, inkább data-ra tedd fel. Nem mindenkinek van google-fiókja. -
batuka01 #6759 Elnézést rossz link :( (Miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást?)
Íme a jó: https://docs.google.com/file/d/0B7Dpl3aBifjibldDRjZTOFhfOEE/edit?usp=sharing -
batuka01 #6758 És akkor itt is van:
Acthu csomag nem hivatalos patch: https://docs.google.com/file/d/0B7Dpl3aBifjidWk2TGZ6cUJ2eUE/edit?usp=sharing
-
batuka01 #6757 Nincs mit. Tovább folytatva a dolgot. Biztos sokan tapasztaltátok, hogy Act-hus csomagok néha fagyást okoznak. Ennek oka is megvan., Rengeteg szintaktikai hibás vag eng és sms fájl van a csomagban pár felesleges vagy éppen lemaradt zárójel. Ezek felderítésén és javításán dolgozok. Tesztelés után ezeket is közzé teszem nem hivatalos pachként.
-
buke #6756 batuka01: Köszönjük! -
batuka01 #6755 A helyes letöltő link 6.3 pályához: http://www.simtreni.com/download/comment.php?dlid=586 -
batuka01 #6754 Üdv mindenkinek!
Nem tudom találkoztatok e már az alföld 6.3-s verziójával. Letöltés: http://www.simtreni.com/download/comment.php?dlid=5 Amelyen már Kőbánya-Kispest állomásról Soroksár írányába is eljuthatunk Kelebiára. Azonban sajnos a pálya jó néhány Bugot tartalmaz. Az egyik legvészesebb Városföld állomásnál van. Ahol is bármivel is közlekedve erre a program kifagy a logika vágányutak hibája miatt. De hasonló hibák vannak Kecskemét, Kiskunfélegyháza és Szolnok állomásokon is. Felvettem kapcsolatot Ákossal, aki a sok hiba miatt 6.2-ből kezdve elkezdte újraépíteni a pályát. Azonban, hogy addig se kelljen várnotok készítettem egy patchet. Ami kiküszöböli a hibákat. (Nem hivatalos Patch legalább is egyenlőre) De használjátok egészséggel Letöltés: https://docs.google.com/file/d/0B7Dpl3aBifjiNHJzZEFkSGZnMVU/edit?usp=sharing
Értelemszerűen az Alföld6 mappába kell kicsomagolni, felülírva az eredetit, de ajánlatos előtte az eredeti két fájlról másolatot készíteni a későbbi problémák elkerülése végett.
-
edem55 #6753 Sziasztok!
Valaki nem tud abban segíteni, hogy hogyan kell mozdonyt készíteni az msts-be?
Üdv:Edem -
#6752 köszönjük szépen, és szép estét oda is! :) -
#6751 Szép estét mindenkinek!
Egy kicsit helyrepofoztam a fórumot, bár még van mit módosítgatni rajta. Ha probléma van vele írjatok, megpróbálom mihamarabb helyrehozni.
És akkor egy mai kép tőlem:
További szép estét mindenkinek! -
Svetozor #6750 Sziasztok!
Valaki fel tudná nekem tölteni valahova a h-mávtr 432-200-ast? Mindenütt kerestem de nem találtam. Előre is köszi :D -
Lac878 #6749 Sziasztok!
Feltelepitettem az openrailst és azt nem tudom hogy mentett állást azt hogy töltöm vissza?
Meg vezetőállást váltásra nem tudok rájönni hogy lehet ha egyáltalán lehet. F1 helpet néztem ott nem látom.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bagaméry #6748 A TS-2013 (RW4) (T) "próbaverzió" - Train.Simulator.2013.Deluxe.Plus-IPT - látszólagos alaplapfüggősége helytelen következtetésem volt - a probléma a letöltéskor hozzáadott telepítési útmutató hiányosságából adódik. A kicsomagolás után a (Steam "emulátor") GreenLuma.exe elindítása előtt a steamapps\common\railworks\install mappában levő alkalmazásokat (Dx9, Net fv-4.0, Flashplayer, PhysX, C++ 2010 ) telepíteni kell!, mivel a futtatáshoz mindezek szükségesek...
A módszer több alaplapon, több Xp-, W7-, W8 oprendszerben is megfelelően működött... a 126-os hibakód általában nem jelentkezik amennyiben a telepítések után restartoltuk a gépet.
A korábbi alaplapfüggőség látszata abból adódott, hogy azon a gépen és oprendszeren lehetett telepítgetés nélkül is indítani, ahol a korábbiakban a TS-2012 - illetve ezek a komponensek - telepítve volt - mivel ahhoz is szükséges volt ezekre az alkalmazásokra....
További kellemes vonatozást kívánok... a grafika valóban szép, de az egyéb macerák miatt továbbra is maradok a jól bevált MSTS-nél amiben a teljes! megépített vágányzatot be lehet járni.... -
Bagamériy #6747 HEURÉKA!
A kitartás és a makacsság meghozta az eredményt. Telepítettem egy zsír új Win7-64-et egy olyan gépre, amelyik eleddig nem állt szóba a RW4-el... és lőn csoda... mégis csak sikerült elindítani a vonatokat...
A biztonság kedvéért először a Railworks/Install-ban levő valamennyi "kelléket" telepítettem aztán nem találkoztam a 126-os hibaüzenettel... talán járható út lehet ez más gépeken is. Ez is bizonyítékul szolgál annak, hogy a hibaüzit inkább a Windows nemtetszése generálja és nem az alaplap... nekem bevált! -
Bagamériy #6746 Csak még egy megjegyzés a RW4-hez. A családban levő DELL-, ill. ASUS notebookon - mind 64-, mind 32 bites W7 oprendszerrel - minden probléma nélkül használható a RW4... úgy látszik, hogy az asztali gépek nem tartoznak a kedvelt vasak közé, sőt még ugyanazon a gépen is válogat az oprendszerek között...
(! a jelenlegi egyszerűsített topic előnye, hogy kevésbé fogja a gépet... szöszönjük!) -
Bagaméry #6745 Kösz az infókat, majd még körülnézek Gugliékkal... -
kjhun #6744 Elvileg, majdnem ugyanaz, mint a Trainz 2010 (A PTP2), annak a motorjára épül, ha minden igaz. És ráadásul, annak a kulcsait is elfogadja a telepítő, és a licencben is vannak Trainz 2010-zel kapcsolatos szövegek. (ATRZ-..... kezdődnek a kulcsok.)
A PTP, az 5cd-s alapból, ami kikerült warezre, és a fene tudja mennyi kieg van hozzá. Míg a PTP2 csak ~2cd-nyi (1.03GB) méretű a telepítője, a GOLD is csak 1.8-1.9GB között. Amik kikerültek kiegek warezra, azok ~19GB-ot foglalnának. -
Bagaméry #6743 Egy kissé körülnéztem a PTP témában, de nem igazán tudom eldönteni, hogy ez egy külön vonatozós program, vagy a MSTS-be lehet telepíteni?... a grafikája eléggé szépnek tűnik a képek alapján... -
kjhun #6742 tmartin: van egy kis bug a topikban, hogy a chatfület az "SG.hu chat" szövegre kattintással nem csukja össze.
A többi topiknál nincs ez a bug. Néha a háttér sincs. Nem tudnál egy kapcsolót tenni a fejlécbe, hogy csak sima skin legyen? (Alapértelmezett SG-s skin.) Veszett lassan tölti be, a nem skinezett/szkriptelt topikokhoz képest, ezt a topikot. -
kjhun #6741 ...és ha vírusírtó összeveszés a probléma, akkor ugyanaz a vírusírtó egy másik winyón levő ugyanolyan oprendszerben (ugyanabban a gépben) miért nem okoz problémát!!!???... ez mivel magyarázható?
Nézz körül, mik vannak a Windowsokra feltelepítve, lehet, hogy valamelyik program, Redist-es cucc: DirectX/Visual C++/.NETFX lehet a hunyó. Netán még driverek szintjén is: alaplap/VGA/hangkártya. Jó pár telepítgetéssel talán kibukik a bűnös. Sokat kell szöszmötölni vele az biztos. Nekem nincs meg, bár lészedtem, elvittem ismerősnek, letöröltem, ő meg azóta is játszik vele. P4-esre/128MB VGA-ra nem való.
A PTP/PTP2-őt láttad már? -
Bagaméry #6740 A TS2013-ról csupán egy "apróság"; a 300 km/h-val száguldó vonat a kisiklás után mintegy 100 (száz)! méteren belül megáll!!! - ennyit a valósághű szimulációról....de még sorolhatnám a sok-sok érthetetlen működést... a MSTS-ben legalább "élvezhetők" a karambolok-, és a kisiklások is..... -
Bagaméry #6739 Még annyit a vírusírtós tippre; próbáltam vírusírtó nélküli oprendszerrel-, ill. a vírusírtó kikapcsolásával is de a 126-os hiba akkor is megmaradt....