7098
-
joco22 #6818 Alföld pályában nem lesz benne a Keleti. -
#6817 Ha a TS agya engedni fogja a teljes 80-as vonal elkészítését (szinte az egész Alföld mellett), akkor lesz rá lehetőséged. Bár nem tudom, hogy a Keleti benne lesz-e (én örülnék), mert a TS kiszámíthatatlan szerkesztésügyileg... -
koncsihancsi #6816 De ez most csak Bp-Keleti - Miskolc között lesz vagy egészen Szerencs - Tokaj - Nyíregyházáig fog tartani?
(Azért egy Tulipán ic-vel elmennék Bp-Keleti - Nyíregyháza - Bp-Nyugati :DD) -
buke #6815 nyirog: Szia! Lesz ilyen vonal,de még csak a vágányok vannak lefektetve nagyrészt,szigetszerűen van objektezve egyenlőre,mivel a készítő más pályákat is épít egyéb fontosabb teendői mellett,ezért a várakozási időt a kész állapot eléréséig még jósólni sem érdemes. Ez a 80-as vonal.:)
Ahogy visszatekintek a 2006-os évtől kindulva rengeteg új pálya,vonal épült meg (valós vonalvezetésű),úgyhogy azoknak akik most ismerkednek a TS-el lényegesen nagyobb a kínálat ma. -
#6814 Köszönöm :)) És azt véletlen nem tudod h létezik e olyan magyar pálya ami magába foglalja a keleti pu. - gödöllői vonalat (nem tudom mi a máv-os megnevezése sajnos :\ ) ? -
buke #6813 nyirog: Szia az MSTS kiegészítőiről például itt: Telepítési segédlet
Az OR fejlesztés alatt van,tehát még várni kell a feladat szerkesztőre,..stb. -
HunHen98 #6812 Üdv! Az lenne a problémám, hogy feltelepítettem skura oldaláról a Railjetet (vezérlőkocsit, vagonokat és Taut is), és mikor elindítanám a BpHH pályán bármelyik actot, iányolja az Afmpz_Hu.eng fájlt. Pedig benne van a mappában. Mit tudok vele csinálni, hogy működjön? -
#6811 Igazából a kérdésem úgy szólna h kezdő train simulátorosként miket kéne beszereznem az alap FLT féle MST-hez, miket kéne rá telepítenem, és esetleg honnan tudom őket letölteni, nézelődtem magyar oldalakon de azokat átlátni, és egyiken se találtam eddig rendes F.A.Q.-t hogy ne keljen idegesítően hülye módjára itt kérdezősködnöm. -
kjhun #6810 Link:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
magnet:?xt=urn:btih:b8bd88dce12cf1826e30629b69418410e977a21e&dn=[Torrent.eval.hu]MSTS Romania 2013 Addons Pack by YoMan&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80&tr=udp://tracker.publicbt.com:80&tr=udp://tracker.istole.it:6969&tr=udp://tracker.ccc.de:80
Sok torrentoldalon fellelhető. -
#6809 Sziasztok nagy vonat rajongó vagyok én is ahogy itt szerintem sokan mások, de a progamok terén nem igazán ismerem ki magam, ahogy olvasgattam az Open Railset szedtem le és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok bele pályákat rakni illetve pályákat honnan tudok letölteni? Főként egy Budapest Keleti - Hatvan szakaszt magába foglaló pálya érdekelne, előre is köszönöm a segítséget :). -
#6808 Törölték... -
kjhun #6807 Ha valaki román pályákon vonatozna. (Gondolom az van benne.)
MSTS Romania 2013 Toate addon -
buke #6806 Sziasztok!
Elkészültem a 150-es vonalra egy tehervonat feladattal az Alföld 6.3.1 pályára. A küldetés a 2011/2012. évi szolg.könyv alapján teljes és valós forgalomban zajlik.
Sokszor tesztelt (a feladat jellegéből adódóan),külön Ts-en is,hibát,kilépést nem tapasztaltam,amely sikertelenné teszi a játékot. A leírást olvassátok el a helyes installálás miatt.Jelenleg acthus,de a nemzetközi vonatok és a Samu részvétele okán (4 letöltés után) becserélhetők.
Jó játékot! buke
Letöltés:44265_tehervonat_alfold631
-
#6805 HOPPÁ! A sima TS GLOBAL/SHAPES mappába is bemásoltam a fájlokat és már nem sír a BpHH betöltésko! -
#6804 Köszi! Bemásoltam a pálya SHAPES könyvtárába, de még mindig ordibál pár Tram és .ACE fájlért is. Már 2x is újratettem a BpHH-t, de mindig hiányzik valami. Nem tudom, hogy megoldható-e az, hogy akinek helyesen működik a pálya, az feltenné valahova az egészet, hogy letölthessem, mert már eléggé idegesít, hogy a rendesen telepített (javított cuccokkal is) pálya hiányol pár fájlt. Anno még működött is, de most nem értem mi lehet... KÖSZI!!! -
buke #6803 spyy55: Szia! Szerintem ez hiányzik: tram.rar -
Rozsdika #6802 Simán a train alkalmazást próbálom elindítani, de nem megy. -
#6801 Üdv Mindenkinek!
A BpHH pályám betöltésnél hiányol 5 fájlt! Akinek megvan a pálya, kérem a GLOBAL/SHAPES/ mappában lévőket küldje el nekem privát üzenetben!
TramBB_A1t250mstrt.s
TramB_A1t100PntLft.s
TramB_ A1t8mstrt.s
TramB_A1t1_5mstrt.s
TramBB_A1t100mstrt.s
Előre is köszönöm!!! -
#6800 Valamelyik act-al próbálod? -
Rozsdika #6799 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, telepítettem az alföld 6-ot a hozzátartozó kiegészítőkkel (train update, tools update, BIN patch, xtracks, newroads) és elindításnál csak egy pillanatra elsötétül a kijelző és utána nem történik semmi. Mit ronthattam el? -
#6798 Azt még én sem tudom.
De ezeket nem piszkáltam. -
#6797 Lenne pár kérdésem OpenRails beállításánl, mi mit jelent?
1. Graduated Release Air Brakes
2. "XX" Brake Pipe Charging Rate (PSI/s)
3. Warning Log -
#6796 VIDEÓKÁRTYA BEÁLLÍTÁS VOLT!!! -
#6795 SŐt: próbálom ablak módban is futtatni, hátha (mert FullScreen-ben feket képernyő fogadott, és a hang jól működött), de EZ JELENT MEG!. Nem értem régebben nem volt ilyen problémám. Videókártya frissítve, Direct9.c fent van ... :( -
#6794 Üdv! A Comodonak jeleztem, hogy hagyja figyelmen kívül az OpenRails-t és így más ek (szeretne) indulni, csak az a baj, hogy EZ A KÉP fogad. Valaki tudna segíteni, mit tegyek? -
#6793 A Comodo Antivirus & Internet Security belemagyarázott egyszer és sandbox-ba tette. Az lehet a felelős? -
Bagamériy #6792 Háj mindenkinek!
Ismételten elárulom a "nagy titkot" MSTS ügyben. Egy esetleges Windows meghalás esetén NEM KELL a hosszú idő alatt fáradságosan felépített TS-t ÚJRATELEPÍTENI a windows újratelepítése után! - amennyiben a döglött windowsú gépről nem formattálással pucoljuk le az adatokat, hanem csak a windowst töröljük (mondjuk a HIREN CD miniXP-jével) elegendő a teljes MSTS mappát elmenteni egy adott helyre - ami természetesen ne a formattálandó winyó legyen!.
A Windows újratelepítése után mondjuk a C:\Games mappába másoljuk a "Train Simulator"-t és a train.exe-ről parancsikont teszünk az "asztalra". A TS működni fog!! csupán annyi a dolgunk, hogy az opciókat (minden indításkor!) a szokott beállításra beállítjuk. SEMMI MÁS NEM SZÜKSÉGES A JÁTÉKHOZ amennyiben előtte kifogástalanul működött a TS.
Ugyanígy működik a TS egy mobilwinyóról egy olyan gépen is amelyik sohasem találkozott a MSTS-el.
Ahhoz, hogy az opciós beállításokat a gép "megtartsa" csupán az alappálya telepitését kell elvégezni - akár a Program Files\Train Simulator (default) mappába és minden update-, Xtrax-, Newroad...stb telepítgetése nélkül tökéletesen használható a TS. Én már évek óta ezt a módszert alkalmazom, de ebből adódóan sohasem volt problémám a játékkal.
A mobilwinyóban még az is a jó, hogy bárhová magammal vihetem a TS-t és ha egy alkalmas gép közelében vonatozhatnékom támad, csak feldugom az USB-re, train.exe parancsikon az asztalra aztán GO! - emellet még biztonsági tartaléknak is kiválóan alkalmas... természetesen parancsikon nélkül is indítható a train.exe a TS mappájából is - de így az indítási opciókat (-mem:, -vm:) nem lehet paraméterezni és csak full képernyős módban játszható! - a felbontás és minden egyéb a TS játékopcióiban mindig beállítandó!
További kellemes vonatozást!...... mert vonatozni jó, mivel a terepasztal mindig befér a lakásba...
-
#6791 Felesleges mindet leszedned. Elég csak a 6-ot, majd a hozzá tartozó update-ket 6.3-ig. Ha nincs a TS listában, akkor csinálj egy útvonalat Editorban bárhová és akkor már látnia kell (de alapból is). A telepítőt elindítva csak a Train Simulator mappát kell kiválasztani (megkeresni a gépeden) és a többit elintézi! -
szil balázs #6790 Hello mindenki az a kérdésem van ha le töltöttem az összes ALFÖLD 1.2.3.4.5.6 ezeket melyik mappába kell rakni mert a Routes Mappába be teszem akkor nem teszi a pályák közé 1-talán az alföld pályát
Előre is köszi -
#6789 Igen!
1. MSTS (és a hozzá tartozó kötelező progik pl. MSTSBin, stb.)
2. Microsoft XNA Framework Redistributable 3.1
3. Microsoft .NET Framework 4 (ez alapból fent volt Win7 64bit-en)
4. OpenRails: letöltés kicsomagolás, START ---> és itt hibaüzenettel leáll, mikor a fekete ablak elkezd(ene) számolgatni. -
#6788 Ezt felraktad?
Microsoft XNA Framework Redistributable 3.1 -
#6787 4-es alapból fent van, de akkor is kidob hibaüzenettel. Akkor itt valami más lehet... :( -
#6786 A 4-es frissebb verzió mint a 3.5. Elég csak a 4-est felrakni.. Nekem is ez van és simán megy. -
#6785 Open Rails miatt: Ha a Microsoft .NET Framework 3.5-t szeretném telepíteni, a 4-es verziót le kell szedni előtte? A 3.5 nem akar felmenni és OR kilép indításkor. Minden más fent van, ami kell. -
#6784 Nos: feltettem az Alföld pályát és láss csodát, már látszanak a villanymozdonyok TS-ban (a kedvenc pályám segített). :)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=991845323&no=6780]#6780-ban[/URL] tud valaki küldeni vamait? -
koncsihancsi #6783 Sziasztok!
Tudtok küldeni egy linket egy msts hungary packról(például amibe trainsetnek a tartalma is benne van).
Nagyon fontos lenne, mert mindig előről kell kezdenem az egészet és mivel a hdmsts is megszűnt hát..nagyon jól jönne :( -
#6782 NEM ÉRTEM!!! Újra tettem az egész TS-t, mindent a segédletek alapján csinálok, de az ActHU_villany 1.1-et nem akarja látni a TS! Consistok is rendben. Van valakinek ötlete, mitől lehet ez? -
Svetozor #6781 Sziasztok! Lenne két kérdésem: Amikor a BpHH pályán a 67-es Railjet EC-vel szeretnék menni, akkor mindig 3 db fájlt hiányol a common.snd\voz mappából. Én letöltöttem a Railjet-hez és a Taurushoz tartozó hangokat és kabin nézetet, de így sem működik. Valaki meg tudná mondani, hogy mi itt a probléma?
Mégegy: HDMSTS (pl. 432 200) és train-act (traxx 013) oldaláról kell sok féle mozdony sok activity-hez, amiket így nem tudok feltelepíteni. Valaki tudna adni ezekhez egy másik linket adni vagy nem tudjátok, hogy mikor nyitnak újra ezek a weboldalak?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#6780 EZT a hangcuccot honnan lehet letölteni? Esetleg a fülkét? -
#6779 Üdv! Friss TS-em van. Feltelepítettem az összes ActHU csomagot. A villany 1.1 telepítése után a legördülő menüben nem látja a villanymozdonyokat a TS. A consistokat a helyükre másoltam ahogy kell, de semmi. Az Editorban is készítettem direkt próbaképpen egy külön (pl. V63-as) consistot, de így sem látja. Ötlet?