7098
  • spyy55
    A tesztelést én is, csak tool sok lenne a hiányosság a részletek miatt, amit sztem még TS-ben sem lehetne produkálni. De ha valaki érti a programozását és az észrevételek megvalósítást, akkor szívesen...
  • Bagaméry
    BVmot001 (TÉNYEK!, minősítés nélkül!)
    A letöltött vonat valóban (megszólalásig) szép, DE (NÁLAM);
    1. A ctrl+7, ctrl+9 nem minden ajtót nyit.
    2. Belső (utastér (5)) nézete CSAK a vontatónak van - a kocsikba-, ill, a vezérlő utasterébe nem sikerült "beülni"
    3. Sem a vezérállásokban-, sem az utastérben (NÁLAM) nem hallatszanak a "gördülő" menethangok - kerékkattogás, fékezési hang.... Belső nézetben a vonat úgy megy, mintha légpárnás jármű lenne!(még csutkára feltekert hangnál is!) - ennyire szerintem nem lehet a hangszigetelést tökélatesíteni egy hagyományos vonatnál!(?)
    A külső hangok rendban vannak...
    4. Eredetileg a mozdony hangja - főleg a duda - nem hallatszott be az utastérbe (pedig azt oda behallani!), de az ...eng.sms módosításával ezt megoldottam, de az egyéb menethangok hallhatóságát nem sikerült még így sem produkálni!
    Mindezek ellenére csak köszönet-, és elismerés az alkotóknak...
    (Járművek-, pályák tesztelését szívesen vállalom...)
  • tmartin
    A következő pár napban azon fogom dolgozni, hogy a háttérkép 1920x1320-as és 800x600-as felbontás között bármelyik felbontásban megtekintheted a fórumot a háttérkép akkor is ugyanolyan méretekben fog megjelenni és mindenki ugyanazt a háttérképet fogja látni a felbontástól eltérően, mivel most csak az tudja rendesen megnézni a hátteret aki 1280x1024-es felbontást használ.
  • tmartin
    Köszi szépen!
  • Intercity
    Hi Martin! Gyönyörű lett ez a fórum! Jól mutat ez a Talent itt a szövegírásnál, meg a háttér is egész jó! További sok sikert!
  • tmartin
    Hy topik!
    Ha gondoljátok tarthatunk vonatszépségversenyt csak azt még meg kéne szervezni meg ajándékokat kéne készítenem de én szívesen belemennék.
    Ha titeket is érdekelne akkor írjatok.
  • Bagaméry
    Hát EZ AZ!
    Ha lenne vonatszépségverseny azt hiszem a bíráknak nem kellene sokat dondolkodni az első helyezettről... G Y Ö N Y Ö R Ű Ű Ű Ű Ű !
    Gratula a (ki)készítőknek!!!
  • spyy55
    Hétvégén sokat vonatoztam. És rájöttem, hogy mennyire jó lenne TS-ben animálva, mikor a vagonok pl. 10-20 km/h-s sebességgel mennek - esetleg váltón is - a MAGYAR síneken, és "zötyögne, ugrállna" egy picit... (?)
  • spyy55

Ezt nem hiszem el!!! Végre egy látvány, ami tipikusan a napsütésre alapszik; vagyis, ne képzeljétek a szerelvény köré a TS színeit, környezetét - hanem csak a vagonokat nézzétek, mennyire napsütötte :)
    És ez mitől? ott van egy kis kontraszt és fényerősség.
    Véleményem szerint ezek a textek gyönyörű jövő elé néznek... Süt rajtuk a nap :D
  • wanlo
    Hy,szép estét!

H-Start BVmot 001 és szerelvénye
    H-Start BVmot 001 és szerelvénye update
    Eredeti modell: Cpt. Dave
    Festés: ZazA
    Eng: ZazA
    Vezetőállást és hangokat külön, a saját kategóriájából lehet letölteni, és azokat a H-Start_BVmot mappába kell másolni a helyes működéshez!
    Megvan ugyan itt a BVmot-003 is,jó munkát a szerelvénnyel(saját consists van hozzá)
    Ctrl8: Tükrök kinyílnak
    Ctrl7 és Ctrl9 az ajtók nyitásához.
  • Bagaméry
    GYÖNYÖRŰ ez a BVmot001!
    Ezt "darabokban", vagy komplett szerelvényként lehet letölteni? Honnan?
    Mivel nem látom a szerelvény végét azért kérdezem, hogy ez egy "oda-vissza" vonat (mindkét végén mozdonnyal), vagy csak "egyirányú"?...
  • tmartin
    Azért nincs mert elrontottam. Majd a következő dizájnhoz rakok egyet.
  • wanlo
    Hy topik!

#3592 : (Microsoft Train Simulator - Wikipédia)
  • Bagaméry
    MARTIN!
    Már ne vedd zaklatásnak, de az nagyon jó ötlet volt, hogy ki volt írva , miszerint hányan olvassák éppen a fórumot... Ez most miért hiányzik???
    A szöveg ellenőrző funkció viszont NAGYON DICSÉRETES!!! Végre nem kell többször átolvasni az ember írását, hogy kijavítsa az esetleges szöveghibákat (a piros hullámvonal megmutatja!). Ilyen helyesírás ellenőrzést még másik fórumokban nem tapasztaltam...GRATULA!

#Intercity-nek; - illetve azoknak, akiknek "ragad" a mozdony a szerelvényhez...
    sajnos a különböző mozdonyok különböző mértékben szokták "elengedni" az utánuk kapcsolt szerelvényt. Tapasztalatom szerint a távolodási sebesség általában nem lehet 4 km/ó-nán nagyobb, akkor biztosan "lejárható" a szerelvényről. Ez azoknál a mozdonyoknál nagyon nehéz (pl. M62), ahol a vonóerő növelhetősége NEM "egyesével" történik - ilyenkor a gáz-fék... alkalmazásával célszerű a kb. 4 km/ó sebességet produkálni amíg a mozdony el nem szakad a kocsiktól - aztán már lehet menni....
  • Intercity
    Nem sokára lesz! Nem merek mondani semmi pontos időt, mert akkor megint csúszhat! DE! Nem sokára kész lesz! És köszi a segítséget.
  • M41 2335
    Inter City : lasaban járj le a szerelvényről nekem is volt ilyen gond
    lasaban ájle róla
    Mikor lesz Észak Balaton ?
  • Buszosman
    Hellosztok!

Lécci valaki segít nekem hogy hogy tudok kiegészítőket letölteni?
    Honnan és ha letöltöm hova rakjam be
  • wollnerd #3592
    Melyik oldalon olvastad?
  • wanlo
    Szép reggelt mindenkinek!
  • wanlo
    Szép estét!
    Egy kis infó mindenkinek:
    "A pálya 2010 júliusában az Alföld 5.2-vel tovább bővült a Szolnok-Békéscsaba-Lökösháza vonallal (120-as), ezzel a román határ egy másik ponton is elérhetővé vált. A készítő tervei között szerepel a 100a vonal meghosszabbítása Nyíregyháza-Záhonyig, illetve a 135-ös vonal Szeged-Békéscsaba valamint a 130-as vonal Szolnok--Kunszentmárton-Szentes-Hódmezővásárhely között. Az új kiadás várhatóan 2010 végére, 2011 elejére datálható."
  • joco22
    Még nincs meg csinálva! Alföd pályában tuti nem lesz benne nem bírná el a Keletit a játék se emg a pálya sem
  • spyy55
    Biztos lesz, és remélem Ákos fogja megcsinálni...
  • wrestlershit
    nem tudjátok, hogy létezik e már bp. keleti- miskolc tiszai vonal? vagy v.ki csinálja e már?
  • tmartin
    Köszi Wanlo nekem ez így sokkal jobban tetszik.
    Elkészítettem a topik dizájnát mint már mondtam és ezen a fórumon megtudjátok tekinteni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278478316

Ebbe a fórumba írjátok le a, hogy mi rossz mi jó. Még ez a forma nem végleges és hozzáteszem még dolgozom rajta.
  • Intercity
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Hogyan tudom a mozdonyról a szerelvényt lekapcsolni? Mert az első kocsit nem tudom lekapcsolni a mozdonyról de a többit igen! Mi lehet a gond? Egyszer sikerült lekapcsolnom, de általában mindig "összeakadnak" amikor elindulok!

És még valami: Megépítik majd az Alföld pályán a Debrecen-Záhony közti részt?
  • wrestlershit
    pár nappal ezelőtt feltett kérdésemre, rögtön váléaszoltatok, ezt köszönöm, azóta is simán fut a vistán a sim.
  • wanlo
    Szép reggelt topik!
    Ha így megfelel akkor tessék:
  • szabii98
    Valami Updates-t ír ki, de eddig 1 se volt fenn O_o
    Megnézem.
  • Intercity
    Szerintem azt írja ki a Bin patch telepítésénél, hogy mielőtt az újabb verziót telepítenéd, töröldd ki a legutóbbit! Utána akkor az 1.8-ast kell telepíteni (?) Erre már nem emlékszem de a legújabbat! Akkor működni fog! Remélem segítettem! :)
  • szabii98
    Nemtudom, úgy telepítem hogy trainsupdate, MSTS binpatch(az kiírt valamit de nemtom mit), XTracks és New Road.
    Nem tudom, nektek milyen a menütök meg ilyenek, nekem olyan van hogy Drive Train és ott kell útvonalat meg ilyeneket választani.
    Most valszeg nem fog működni, ha kiveszem a gépeket a könyvtárból, akkor se.Fogalmam sincs mi a gond, talán msnen valaki megcsinálhatná izé módban, abban amiben lehet turkálni a gépben.
  • szabii98
    Amúgy ha számít a Bin patchet meg az updatet is felraktam az XTrack meg a Newroadsot előtt.
  • szabii98
    oké, letöltöm a mappot(DDU) és utána.
  • spyy55
    Akkor ebben én nem tudok segíteni :( (ajánlom: REINSTALL)
  • szabii98
    Fenn van minden de akkor se működik
  • spyy55
    Egyszerűbb, ha ezt követve telepítesz fel mindent! Aztán a többi pack...
  • szabii98
    Már mind1 is.
    Letöltöttem, beraktam a személy kocsi pakkot, de nem azokat rakja be nekem :(
    Talán ki kellene törölnöm a többi kocsit és csak a MÁVosok legyenek benn?
  • spyy55
    Az ActHU vagon csomakot érdemes mind letölteni, mert sok activity azon alapul. Az elöző kérdésedet viszont nem nagyon értem.
  • szabii98
    Na megvagyok.Most töltöm a Dél-Dunántúli mappot, beraktam 1 személyvagont és 1 villanyt is, csak nemtudom hogy jeleníthetném meg :(
    Vagyok a játékban(MSTS Exclusive) és ha a Drive Trainra kattintok, nem tudom hol láthatom.
    Az ActHUkat muszáj letölteni?Vagy ha nem is mindet, csak párat is, de muszáj?:)
  • szabii98
    Helló újra!
    Már régebben voltam itt, most újra elővettem a játékot, és azt szeretném kérdezni hogy mik kellenek a tökéletes működéshez?
    Amit tudok, az valami F-el kezdődő bizé, a másik pedig valami Roads mód.
    Ha leírnátok, jó lenne.
  • tmartin
    Köszi a biztatást Bagaméry dolgozom rajta ahogy időm tartja.