Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wanlo
Nem tudnád nekem elküldeni mert sajnos nem érhetõ el sehol?

...DREAM TEAM...

thomasthomas
Amennyiben nem teszed közzé az átfestést, sem a módosítást, abban az esetben nyugodtan átírhatod a kabin, és hang elérési útjának módosítása. (Én pl a Gigantokhoz kizárólag az egykoron elérhetõ, Zsoltee által készített V63-mas hangcsomagot használom, mely szerintem nagyon jól sikerült.)

wanlo
Szép napot topik!
Athem olyan hibára tudsz megoldást,hogy egy szépen kidolgozott mozdony,PL😞V63-144) egyedi cabview és Sound-hoz van kötve de ez elérhetetlen vagy nem megtalálható sehol.Ilyenre van gyógymódvagy adjak neki egy másik elérhetõ utat(gondolok a Cabview és Sound átírásra de ez szerintem a készítõ munkájának módosítása és ez engedélyhez kötött,vagy tévedek?).Ilyen problémákra ha tudtok megoldást szívesen elfogadom az infokat.<#conf>

...DREAM TEAM...

nem biztos mert lehet õk be másolták az õk shapes könyvtárukba az adott pályához és lehet nem tájékoztattak errõl de a mellékvonalak pályába és a shapes könyvtárba valamint a textures könyvtárba leled a cuccokat vagy más pályákba ugyan ezen könyvtárakba.
De ha van valami ami nincs meg bárkinek szóljon!

spyy55
Na épp ez az! <#szomoru1>
Sokszor jártam már úgy, hogy activity közben nem talál shapes és textures fileokat a progi és ezért ki akar lépni.
Fõleg téli és éjszakai textúráknál vettem észre a problémát.
A pálya építõk feladata hiányos?

Ki vette eddig észre hogy a DDU,Alföld4, és a 120a pályákhoz kellenek a Shapes és textures-be a mav_esb fájlok az új activity-khez?...

A Balatonmix jegy minden itteni vonaton és hajón használható. Nincs külön Balaton Mix vonat.
bocsi csak nem akartam visszaolvasni 😊 köszi szépen

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Intercity
jaja. De elvileg az egy ilyen különvonat. Hajó+vonat. Siófok fele jár meg 1-2 Balatonfürednél úgyhogy jó lesz az! 😉

Balaton Mix vonat? Én errõk még nem hallottam pedig Balatonfüreden élek.:-) Ez merre jár? BalatonMix jegyrõl hallottam már ami jó a buszra, vonatra és hajóra is.
Intercity
lehet hogy majd amikor az acttivitykkel fogok foglalkozni, akkor megcsinálom a Balatoni Mix vonatot. Aki nem ismerné, akkor mondom hogy az egy külön vonat.

hmmm... akkor nagyon sok feladatott lehet majd rá készíteni mivel nyáron voltam Balatonfüreden nyelvi táborba és fél óránként ment el v. teher v. személy vonat, nem is az foglalkoztatott h h töltsem szabad idõmet hanem h milyen vonattal találkozom most ami jöhet😊

Intercity
nagyobb állomások: Sz.F , Polgárdi, Csajág, Alsóörs, Balatonfüred, Balatonakali-Dörgicse, Zánka- Köveskál, Badacsony, TAPOLCA és még sok megállóhely...

Intercity
Azt már kb.: 15x elmondtam de nyugodtan olvass vissza, az úgy sokkal jobb lesz! (SzF. - Tapolca 😛)

lenne akkor nekem is 1 kérdésem 😊 az hogy "észak balaton" az melyik városig megyel (tol-ig) 😊

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Intercity
70-80 %

ha szabad tudakozni eddigi tervezet útvonalad hány %-kánál tartasz?

Intercity
Hát ha ennyire szeretnétek a képeket akkor hétvégén majd talán fölrakok egy két képet.

jbal
köszi.és hogyan kéne megcsinálnom, hogy mûködjön?
a csomagba amit letöltöttem van egy cvf fájl meg ace fájlok v43left,v43right,v43evb meg ilyesmik ezek elvileg tartalmazzák a km óra és az evb mozgását,mûködését?

Háj!
A mixelt vezállásért szerintem az "alkatrész fájlnevek" lehetnek felelõsek.....<#fejvakaras>

Ezt én is szerettem volna kérni. Intercity pár képet légyszi tegyél fel az észak-balatonról. Hogy állsz az építéssel stb...
Nekem meg van adsz egy mail címet eljuttatom, amúgy nem egy nagy eresztés
az msts lap.hu-n végignéztem az összes oldalt oszt nemtaláltam rá...<#guluszem1>
wanlo
Hy szép estét mindenkinek!
Nem dobsz fel pár képet,hogy haladsz a pályával?

...DREAM TEAM...

én rákerestem de nem lelem :S lehet vak vagyok vagy rpsszul keresem (msts bzmot ip;msts Interpici)

Intercity
Egyszer rátaláltam egy interpicire! Egy BZmot átfestés csak használd az internetet oszt megtalálod!<#nyes>

lehet letölteni a játékhoz INTERPICI-T?
van v43-as szekciójú oldal onnan szedjetek vezetõ állásokat!
pl. http://vondermsts.extra.hu/download.php

nekem az alap szili vezállás a 1299es Szilin van, de minden mutató el van csúszva teljesen és nem is mozog a kontroller sem szal én nem haszbálom így emiatt de én is így jártam anno ezzel h össze mixelõdött a két vez állás
wow ez különös... erre nincs megoldás szerintem ha csak nem cseréled le.

jbal
köszi a válaszokat így már jó 😊
letöltöttem most a diesirae-rõl v43-as vezetõállást, viszont egy érdekes dolog van.az alap vzetõállás mozgó dolgai(pl. menetszabályzó,fék,km-órák) rajta vannak az új vezetõálláson.valaki próbálta már ezt a vezetõállást és meg utdta oldani, hogy jó legyen?
kép

észre sem lehet venni h ott van a mozdony
spyy55
Heyho!
A HTSC oldalról letölthetõ DDu1.1 9950-es feladatban szereplõ Treno Fantasma (láthatatlan) mozdonynak ugye ki lettek szedve a hangjai is?
Aki próbálta, kérem írjon!

Más: hamarosan elkészül egy új Activity... <#email>

nálam az acthus csörgõnél nincs vezetõ állása :S

azt az érdekességet vettem észre az ActHu-s szergejen h éjszakai vezálláson nincs kontroller! vagy ez csak nálam van így???
nálam is ez a trükk bevált amikor anno 1x 2x így jártam én is nyomtam esc-et és megszûnt azóta szerencsére nem volt, de én asszem md-ve voltam még 1x így
Nálam az ESC (menü elõjön, aztán megint ESC-pel vissza a játékba) is szokott mûködni.
Mentesz egyet F2-vel és utána jó!
melyik szilirõl van szó?

jbal
Nektek nem szokott a V43 menetszabályzója magától mozogni?Elkezdi adagolni magától és nem lehet leállítani.Rohadt idegesítõ.

ok köszönöm 😊

Nem. Csak hibás (sötét) jelzõket lehet csinálni, de ha jól emlékszem, az AI-ra nincs hatással.
most készült életem elsõ TS activity-je egyenlõre még próba kiadás ezért észrevételeket kérnék vele kapcsolatba mi jó és mi nem rajta.

thomasthomas
Minden idáig bezárt oldal újra megnyílt, így elérhetõek az ActHu csomagok is. (Rengetek átfestés jött ki ezen a napon, érdemes szétnézni.)

Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni hogy valaki nem tudná átküldeni az actHu csomagot. Az egyik honlapról nem lehet már letölteni egy ideig és én nem birom kivárni hogy ujra fölrakják. Úgyhogy akinek megvan az legyenszives ere az e-mail címre küldje már el: [email protected]
Elõre is köszönöm.
activity szerkesztõben lehet egy piros jelzõt zöldre állítanni? mert akkor lehet menne..

Na, ez már nem olyan egyszerû és nem is mindig mûködik, csak ha a TS is úgy akarja. A lényeg annyi, hogy amikor az AI-mozdonyt akarod a vágányodra terelni, akkor az AI ne találkozzon jelzõvel, mert az úgyis vöröset fog neki mutatni (foglalt vágányra nem enged másik vonatot). És az életben nem fog mögéd menni.
Még 1 utolsó kérdés és békén hagylak titeket az activitykkel h lehet az activity-be megoldani azt h egy mozdonyt mellék vágányról ugyan arra a vágányra tolasson be ahol én éppen várakozom, a váltókkal nem lenne gond meg tudom babrálni h oda tolasson de h tudom magát a mozdonyt oda varázsolni magam mögé hogy majd a mozdonyommal majd késõbb rá tudjak csatlakozni és eltudjam magammal vinni?

jah az lehet elnézést...

A 'Láger rádió? Mióta?