Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Valaki tudina segíteni, egyrészt honnan tudok különbözõ kiegészítõ/egyedi pályákat, mozdonyokat letölteni, másrészt telepíteni õket, hogy játszhassak velük. Még sosem csináltam ilyet. Köszönöm!

Másrészt ha valaki tudna egy oldalt, ahol mozdonyok motorjainak paraméterei; lökettérfogat, fogyasztás stb. tételesen felsorolva megtalálható, megköszönöm!

Értem... Amúgy rájöttem, hogy csak a 3187-es szilit "varázsolja" át. <#nyes>
mindegyik szilinek hozzá van rendelve a vezetõ állásai az van bele írva a fájljába azt át lehet szerkeszteni de nem érdemes szerintem.

Sziasztok!
Help pls! 😊
Letöltöttem V43-as vezetõállásokat, belemásolom õket a mappába, amit leírnak. A játék mégis az eddigi vezetõállász használja. :S A hangok cserélõdtek, de a kép a régi. Valamit át kell nevezni? Vagy próbáljam meg az act_hu-s szilikez bemásolni a fájlokat?
Pls ha tudtok segítsetek. <#wink>
leho94
mrt csapat más játékokba is ezt csinálta .. felesleges velük foglalkozni

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

mondjuk leszedtem én is egy csomó minden benne van de a pályák activity vagon készeleteinek fele rosszul van megcsinálva azaz errorokat dob ki a játék.

Azért írják oda, hogy Hungary, hogy az emberek érdeklõdését felkeltse...
Sztem. Amit én modtam, az a sima MSTS.
szóval kamu?

Amúgy én így találtam rá a TS-re, de akkor is pofátlanságnak tartom.
Nem ment pár dolog a játékban, ezért beszéltem régebben evvel az: [email protected] -val. Hát igen...értelmiségi szintje nem vmi nagy. (annyit nem bírt megérteni, pedig világosan leírtam, h vannak act-ok amik mennek, de vannak amik nem. jah, meg arra fogta az inicializálási hibát, h 2GH-es a procim XD. meg hencegett hogy neki micsoda szuper szervergépe van...)
Régebben néztem az oldalukat is, szépen kitöröltek rajta mindent, semmi letöltés, semmi TS-el kapcsolatos dolog.
Nos, igen! Vannak ilyenek torrentoldalakon. 1 másik oldalon (nevén nem mondom, ha érdekel kérdezd privibe), ez a torrent neve: Microsoft.Train.Simulatorn.Hungary./Magyar.vonatos.Magyar.palya/
Részlet a leírásból: A játék az mrtcsapat jóvoltából készült, és az engedélyükkel került az oldalra! Köszönjük nekik! (mintha az egész az õ munkájuk lenne...)
Ennek a torrentnek a mérete: 4,7GB.

Ennek a torrentnek a tartalma csomagolt fájlok, ha kicsomagolod mit kapsz? MSTS + act_hu jármûcsomagok + alföld 3,4, tiszántúl 1
Nah...igen...mennyi ennek a "csapatnak" a munkája itt?
ui. :Ha valami kérdésed van fodulj hozzánk bizzalommal !
MSN MESSENGER : [email protected]

Jó Játékot !

Gyerekek! nem tudom ki hallott e már róla vagy egyáltalán létezik e olyan h : Microsoft Train Simulator Hungary
ez egy torrent helyen megtalálható, 8,5 gigás a csomag amit közzé tett az illetõ.

Leírás:
Microsoft Train Simulator Hungary

Alapjáték + Magyar pálya , vonatok stb...

Duplarétegû DVD rõl írva !

http://gigatorrents.ws/details.php?id=172802

Szerintetek mennyire hiteles?

jbal
Hello!
Nem tudjátok, hogy mitõl van, hogy néhány activityben nem tudom a consist changerrel a consistokat megváltoztatni?nem enged rákattintani, a betûk el vannak szürkülve.

Áhh, nem hiszem el. Nem szedtem le a kisebb fájlt a személykocsiknál az actHu-nál. Hogy pont az volt megbolygatva update-vel...
Na, de igazad volt, ebben a kis csomagban volt az a fájl amit keresett. Mostmár megy. Mostmár végre nekieshetek. Köszönöm TOM!
Leszedtem, és be is tettem mindet a TRAINS/TRAINSET mappába, de az a fájl nemtom hogy de hiányzik. Remélem csak az az egy. Nem tudna valaki feljönni msn-re és átküldeni?
thomasthomas
ActHU csomag része.
Ezeket az ActHU csomagokat érdemes letölteni, mert szinte nincs olyan activity, mely nem használná ezeket.

"acthu_h-start_apic.wag"

Ilyet keres az acthu_szemely_ -ben. Nem véletlenül, mert tényleg nincs ott. Amúgy az Alföld4-et akartam feltenni. Nem tudja valaki merre lehet ez a fájl? Vagy mit csináljak hogy ne kelljen neki?
Idõközben megoldottam már. Bocsesz. :-)
Sziasztok!

Tegnapelõtt letöltöttem a játékot, feltettem és nagyon tetszik. Gondoltam megnézem a sok magyar pályát és vonatot. Mindent letöltöttem, de már az elsõ lépésnél megakadtam. Elõször is az updater nem megy tovább a launcher.exe-nél.
(Innen azért még tovább próbálgattam és eljutottam egészen addig, hogy mikor elindítom a játékot, bejön a már sokak által látott 100-as sor hiba az elsõ dízelmozdonyos .eng fájlnál. Erre olyan megoldást olvastam, hogy tegyem fel a BIN-es cuccost elõtte, amit persze meg is tettem, pont azt amit javasoltak, de gondolom az updater hiányossága miatt ez sem volt sikeres.)
Gyorsabb lenne és örülnék ha valaki felvenne msn-re a témával kapcsolatban. Így nem zavarnánk itt sem. Köszönöm!
msn címem: [email protected]
rendben átírva!

thomasthomas
jav.: ..mert így nem köthet bele a szerzõ, ha....

thomasthomas
Athem: Még régebben kérdezted, hogy honnan lehet letölteni a Mérõkocsi csomagot.
Innen. Esetleg átírhatnád a szerzõ linkjére a honlapodon a Mérõkocsi csomag elérhetõségét, mert így nem köthet bele a szerzõ szerzõnek, ha megtudná az oldalad.

Más: Az oldalam frissült, így már igen nagy jármûállomány letöltési oldalai vannak összegyûjtve.(Mozdonyok+tehervagonok+személykocsik is)

betöltõ képeket szeretnék csinálni és minden meg van hozzá csak egy bizonyos splash.zip kellene hozzá de azt sehol nem találom neten vki el tudná küldeni aki csinált már ilyet? megköszönném
gabi89
Nálam nagyon ritkán lép ki szóval gépfüggõ.
Program instabilitásával sincs alapból baj amúgy ha az ember a 6alap pályán megy 😄 Alföld a legkényesebb amivel eddig találkoztam az elmúlt 5évben.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

spyy55
Így már jó. Kösz.
De megint lefagyott Pilis és Monor között.
Sokan írtátok, hogy mentsetek, mentsetek, mentsetek... Na de <#ejnye1>
Ez a progi instabilitását akarja jelenteni, vagy ennyire gépfüggõ?

gabi89
Mert nem csak azt írtad be amit én mondtam hanem a többi "marhaságot" is ami pont arra jó ,hogy ablakban futtatja a játékot.

-vm:w ezt szedd ki.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

spyy55
Beírtam ezt: (értelemszerûen nekem a D:\ meghajtón van)
"D:\Games\Microsoft Train Simulator\train.exe" -vm:w -mem:1024 - anisotropic
Amit nem értek az az, hogy miért nem fullscreen-ben jelenik meg! <#nemtudom>

futtatsz közbe más programot? töredezetséged h áll?

Hali!
DDu pályán játszottam a 89020as teher actot és szentlõrinc bicsérd közt állandóan kilép minden szó nélkül és nem értem miért....:S
Ha vkinek van vmi ötlete v tippje akk írjon pls
spyy55
Rendicsek!
Kipróbálom...
És köszi a segítséget!

(ezt értettem egyébként: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe")

gabi89
Én is ezt írtam xD
..\ meg azért volt mert nálam nem a C:\Program Files...-mappában van.

magát a parancsikont kell szerkesztened nem az elérési útvonalat ha megvan a parancsikon akkor jobb klik rá tulajdonságok a cél résznél:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" van alapból
szerkesztve pedig így néz ki: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -vm:w -mem:1024 - anisotropic
vagy kissebb nagyobb 256-tól mûködnek helyesen a pályák egészen be lehet állítani ameddig a gépet fel van szerelve ram-mal
- anisotropic " az ablakos módért felel ha nem akarod nem kell beletenni.

spyy55
Ezzel a parancsikonos dologgal megoldódik szerinted?
Leírnád (privátba), hogy pontosan hogyan kell lépésrõl lépésre megcsinálni?
Eddig okés:
\Train Simulator\train.exe
aztán...?
Köszi

spyy55
Tudom...
De mi lehet az oka, hogy gondolkodás nélkül kilép?
Megyek az Alföld 4-en (Abony és Cegléd között) és valahol mindig befárad activity közben.
A Burkus által (HTSC-n) készített új szerelvényeket (is) használom, ezért nem hiszem, hogy a nagy AI-k miatt lenne. Sõt: minden activity-t elõször lejátszom az idõt lemérve, mert a menetrendet számoló progi a AE-ben elég ratyi. A pálya file-ait megtalálja...
Minden szükséges kiegészítõ fent van, tökéletesen fut!
Tudsz rá okot, hogy mégis miért lép ki?
Ötlet?

gabi89
Ilyen régi játéknál semmit nem ér a 4magos proci mert csak az egyik magot használja többit nem és 4gb ramot sem fogja kihasználni (32biten más okból sem...)
A TS-t indítsátok így:
Parancsikon jobb gomb tulajdonságok - parancsikon fül és ott a cél
"\Train Simulator\train.exe" -rungame -mem:1024 ilyenkor használ 1gb memóriát amúgy nem értéket persze arra rakjátok amire akarjátok többre is lehet.

spyy55
Fél éves a gépem a (viszonylag) mai elvárásokhoz!
A legnagyobb állomásokon is 60 feletti az fps!
4 magos proci, 4 gb ram , qrwa jó videokarten" + megfelelõ vinyo és alaplap...
Minden más BONYOLULTABB game tökéletesen fut...
Erre az amúgy sem "sokat követelõ" MSTS felháborodik... na NE!!!
Részletezzem a gépet?

Intercity
bocs nem volt rá idõm. XD majd lesz... Türelem képet terem...

van rá megoldás mert valószínû azokat a fájlokat hiányolja azért lép ki vagy a géped nemelég stabil ha hibajelentést vág csak le hozzá nekem most 1 giga ram-mal mindent visz és nem száll ki játék közben 😊

A most elmúlt hétvégére ígértél képeket az észak-balatoni pályáról. Láthatjuk õket?
spyy55
Kezd elegem lenni az automatikus kilépegetésekbõl activity-k közben...

thomasthomas
Már nemazért, de a 417-es BZ-t miért kellet neked ilyen fájlmegosztóra feltölteni, amikor még elérhetõ a készítõ honlapjáról is? Már meg sem kérdezem, hogy kaptál-e a szerzõtõl, "filing"-tõl ehhez engedélyt.

a mozdonyok kabin világítását automatikusan szimulálja a játék pl mikor be mész egy alagútba vagy este van akkor úgy világít de nem minden mozdonyhoz van ilyen!

Sziasztok.A mozdonyok kabinvilágítását hogyan lehet le és fel kapcsolni?
http://ifile.it/3s9xc46/mav_bzmot417.zip

http://ifile.it/b6sgdc4/MAV_InterPici_1.zip

akiknek kellene még InterPici
Hali Tom ! Amit Te használsz Gigantokhoz hangokat el tudnád küldeni nekem mert én a régi hangokat használom mert az van meg és annak nagyon rossz minõségû a kürt hangja és nem élvezhetõ ha a Tied nem ilyen akk szeretném elkérni! el tudod küldeni a [email protected] email címemre ha megkérlek rá szépen? Elõre is köszi
ha kell valakinek valami itt megtalál msn-en. DE írjon rám h mit szeretne!
[email protected]

Intercity
Hehe neked küldtem régen is képeket meg teszt pályákat csak az volt a gondom hogy folyton tömörítenem kellett...

Háj!
Már többször felfigyeltem arra, hogy egy-egy fájl megszerzéséhez minduntalan az MSN-t ajánljátok egymásnak. 10 Mb alatti fájlmennyiség egymáshoz juttatása ezen fórum "privátjával" is megoldható.... csak ne legyen a fájlnévben ékezetes karakter, meg _ aláhúzás....(nekem eddig még megfelelt)

wanlo
Ok,köszönöm szépen.

...DREAM TEAM...

thomasthomas
Vegyél fel MSN-re..vagy küld el a te címed PÜbe, és felveszlek...majd ott átküldöm.