7098
-
Tommacska #3689 Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem, illetve kettő!
Szeretnék egy saját szerelvényt csinálni, egyenlőre kötetlen felfedezőúton! Conbuilderrel (2.3.28) létrehoztam a mozdonyt és külön a kocsikat, de csak a gépet látja a program, érdekes, szerelvényként! Utána megcsináltam egybe az egész szerelvényt, úgy sem látja! Aki csinált már ilyet, az kérem írja le ennek a menetét. A másik pedig az, hogy Alföld 5.2-re egy saját activity-t akarnék gyártani! Mondjuk egy jókis tehert. Nálam az MSTS editors & tools használhatatlan. Ahogy egy új szerelvényt létre akarok hozni, lefagy, kilép meg ilyenek. Segítséget kérek! Tehát egy jó program is kéne hozzá! Lehetőleg magyar nyelvű. Állítólag van ilyen. Minden segítséget köszönök! [email protected] -
djsitnike #3688 Sziasztok nagyon unom hogy 5x raktam ujra a MSTS mert amit felraktál martin atchu csomagokat mindent felraktam utasitás szerint de csak a dizel része müködik! a többi nem és amikor betölt loadin utána fekete háttér és vagy 100 error kiugrik de mindegyik atchu motor , villany..... Nem tudom milehet a gond már probáltam a Binpatch az se jó talán amik meg segitenének a yadro oldal szüneteletése miatt van ha valaki eltudná mondani mi lenne a gond vagy felvesz msn-re annak nagyon meköszönöm ...
Köszönöm Sziasztok. -
#3687 Ment. -
Deviance95 #3686 Küldj egy MSN-t és a többit ott intézzük! -
#3685 kösz a választ de nekem ez nem sokat segit. aki tud segiteni annak megirom privibe az msn em vagy estleg ő irja meg az övét. -
Deviance95 #3684 Kell a Metropol EN pack,de az nem tartalmaz v43-t.
Szerintem akkor MSTS Bin-t hiányol! -
#3683 Sziasztok lenne egy kis problémám. Letöltöttem az Aföld 5.1 modot feltettem és mikor inditanám azt irja hogy hiányzikanak fájlok pl v43_1047.eng jo ezután letölöttem az összes Atchu dolgot amit a forumon lejjeb találtam bemásoltam minden ahova kell de mégis azt irta hogy ugyanazok a dolgok hiányzanak? Rosszul másoltam be őket? vagy mi lehet a gond? Kérem segítsetek előre is köszi -
#3682 Üdv! Szerintem töltsd le az xtracks legújabb verzióját! -
Deviance95 #3681 Szép kép :D
Ha valakit érdekli,akkor tudok adni egy Act-t,ami egy Szolnok-Lökösháza,És vissza Békéscsaba menetet tartalmaz!
Szükséges hozzá:
Vonderék 1143-s szilie(új)
Vonder személyvagon csomagja (elővárosi,kék Bhv-k)
ActHu csomagok
PM-ben lehet érdeklődni! -
deutsch96 #3680 Hello! Végre sikerült megcsinálni a Tiszántúl pályát de a betöltésnél az ítja ki hogy valami "track" hiányzik -
1c3 t34 #3679 Sziasztok! :)
Készítettem 1 fejlécet. Hát nem lett valami eget rengető, de azért elmegy. Ha tetszik nektek, akkor be lehet tenni, rajtatok áll. :)
-
#3678 Üdv! 1. Hol van a gond? A letöltésnél? Vagy az indításnál? 2.Azért nem találod a járműveket, mert nincs Consit azaz szerelvény. A pályákat meg azért nem találod, mert nincs Activity, azaz feladat. Tehát csinálj valami feladatot, vagy tölts le egyet! -
#3677 köszi szépen -
#3676 Alföld 5
Alföld 5.1 Alföld 5.2 Alföld 5 leírása -
deutsch96 #3675 "nem találom a többi letöltött mozdonyt,kocsit,pályát sem"
már mint a játékban nem találom -
deutsch96 #3674 Sziaztok! Gondomvan az MSTS-modokkal:
1., Bp.Keleti pu. - Nagykáta - Újszász - Szolnok pályá nem működik
2., nem találom a többi letöltött mozdonyt,kocsit,pályát sem
tudnátok segíteni hogy hova tegyem a fájlokat hogy jó legyen?
köszönöm! -
#3673 köszi a válaszokat
más elérhetősége nincs a htsc pályának?? -
#3672 Csak újra kell majd nyitniuk és erre egy kicsit várni kell.
http://jadro.yofej.hu -
#3671 Ajánlom a HTSC-t, sok szép pálya van. Alföld 5, DDU, Jászkisér-Nagybereg....
Üdv.: -
#3670 például: Alföld 5. Keress rá a Google-val ha a barátja vagy! -
#3669 sziasztok
tudtok nekem mondani egy jó pályát amit érdemes letöltenem?? -
#3668 Amikor tudok segítek. -
#3667 szia
nem keveset segítettél
köszönöm szépen -
#3666 Atchu csomagok:
- Atchu dízelmozdony csomag
- Atchu dízelmozdony update
- Atchu motorvonat csomag
- Atchu motorvonat csomag
- Atchu villanymozdony csomag (1.
rész)
- Atchu villanymozdony csomag (2.
rész)
- Atchu villanymozdony csomag (2.
rész)
- Atchu személykocsi csomag 3.1 (1.
rész)
- Atchu személykocsi csomag 3.1 (2.
rész)
- Atchu tehervagon csomag 3.1
Arra figyelj, hogy ami kettő részbe van azokat össze kell csomagolni. Remélem segítettem! -
#3665 kösz a választ
valaki lenne szives feltenni vhova? -
#3664 Majd Jadro oldaláról ha visszatér. Addig szerintem sehonnan max ha valaki felteszi neked. -
#3663 sziasztok
honnan tudnám letölteni az acthu csomagokat?
m,inden link halott
köszi -
Razgon #3662 Igen, nekem a Keletinél volt ilyen gond. Akármilyen lassan mentem,kikapcsolt kisiklás mellett is kisiklott.
Én a mozdony által húzott kocsik valamelyikére gyanakszok, mert ugyanez ugyanabban a küldetésben de más Consist-al nem jelentkezett.
Pl. Alföld 5.2-nél a Lökösháza-Szolnok act-ban, Szolnok bejáratnál kisiklik az alap consist-al.
Szerintem cseréld ki a consist-ot valami másra, és úgy próbáld meg. -
1c3 t34 #3661 Ha kikapcsolod a kisiklásokat, akkor is fennáll a promléma? -
#3660 sziasztok! segítsetek nekem létszives! van a 41302-es számú ROLA Activity-nél az egyik állomásra akármilyen sebességgel járok be sérül a csatlás és küldetés vége. ha bejárok 100-al az állomásra szintén ha csak 5el gurulok be szintén a váltókörzeten gond van. találkoztatok már ilyennel? -
Deviance95 #3659 Háj topik!
Ha valaki módosítana az Alföld 5.2-n,akkor csinálna nekem rajta Lökösházától kürtösig folytatást?
Mert a Mávos gépet Kürtösig,és kürtösig szoktak kimenni,és ugyan ezt gépen is meg szeretném valósítani!(csak nem tok pályát lefektetni :D -
#3658 Szép napot topik! -
joco22 #3657 Hello! sajnos nem tudom a mail címét -
M41 2335 #3656 joco22 email címét nem tod színkeverőnek ?
add meg adod ha tod -
joco22 #3655 Színkeverő csinálja a pályát -
M41 2335 #3654 Valaki nem tudja hogy ki csinálja a Budapest-Wien Pályát?
-
#3653 Most már biztosra mondhatom, hogy elsején nem lesz dizájn váltás se F.A.Q
Ez a dizájn fog kitartani valószínűleg Október elsejéig. A F.A.Q meg majd egyszer csak jön a következő hónapban. Megértéseteket köszönöm. -
Deviance95 #3652 a metropolt tudom,hogy már az 5.1-hez is szükséges!
köszi a segítségeket!
még mámma írok!
Jó vonatozást és kockulást! -
joco22 #3651 Hello! igen szkséges hozzá az alföld 5.1 is meg kell hozzá Metropol activity járművei 418,5 MB, hogy helyesen müködjön
-
#3650 igen, mindegyik korábbi verzió
háttérzenének hangosbemondó? hosszútávon megunnátok.