7098
  • kisPesti
    Üdv mindenkinek!
    Elkeztem összegyűjteni a Magyar pályákat, de ebben a segítségeteket kérném. Ha valamejik csoportból kifelejtettem valamit kérlek írjátok meg.

3 csoport:
    Valós pályák: Alföld 5, DDU, Balaton-Dél, 120a, Nyugat-Dunántúl, M2, Alacsony Tátrai Hegyi Vasutak, Zalai Pálya.

Fantázia vonalak: Jászkísér-Nagybereg, Mura2, Bakony 2,

Kesekeny nyomközű vasutak: LÁEV, JÁEV

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.:
  • kisPesti
    Válalom a Magyar Pályákat, de sajnos határidőt nem tudok igérni.
  • tmartin
    A FAQ-hoz még ezek kellenének:
    MSTS Bemutatása (lehet képekkel videókkal)
    Magyar vonatok (ezek gyűjteménye amibe azok vannak ami a
    legismertebb pályákhoz szükséges, ja és, hogy honnan lehet letölteni )
    Magyar pályák (ezeknek is a gyűjteménye és, hogy honnan lehet leszedni
    őket)
    Ha segítenétek ezek megírásában vagy hogyha csak egy részét megírnátok privibe akkor már megint előrébb vagyunk.

Ja és köszi Wanlo!
  • wanlo
    Hy topik!
    Nézd meg ezt ha jó: ConBuilder szerelvény összeállító program
  • tmartin
    Valaki linkelne egy ConBuildert?
  • tmartin
    Szia! Hát egy része megvan a F.A.Q-nak, de sajnos nincs időm foglalkozni vele ugyanúgy, mint a fórum dizájnával. Majd ha lesz időm csinálgatom, de ha szeretnétek, hogy gyorsan készüljön adhatnátok segítségeket, leírásokat a FAQ-ba és úgy gyorsabban készülne. Köszi a segítséget Írd bele egy privát üzenetbe az irományodat légyszi aztán majd meglátom hova tudom berakni.
  • kisPesti
    tmartin: Mi a helyzet az FAQ-val, vagyis más néven a GYIK-el? Ha gondolod van egy irományom bele(mozdony berakása MSTS-be), szivessen elküldöm.

Üdv.:
  • wanlo
    Egy kis képi anyag a jobb értelmezéshez:

Hozzáteszem a feliratot átírtam Siófokra és BP.Délire,hogy a helyszínhez menjen,ha már Siófokon fényképeztem.
    A menetirányváltásnál egy áramszedő fordítással lehet választani irány feliratot.(Alap áramszedő kezelés: P betű,fordítás asszem Ctrl P )
  • wanlo
    Hy topik!
    Elég érdekes összeállítás és elforgatás árán lehet elérni az összképet.
    Aki kicsit ért a ConBuilder progihoz akkor nem nehéz összedobni a szerelvényt,A vezérlő+B vagon+csatlás illesztés(Ezt kivételesen a vagonok között éred el,Flírt csatlás néven)+Cvagon+Dvezérlő.B+C vagon közé kell mindenféle képen a csatlás egység,fontos megjegyeznem,hogy a B kocsit meg kell fordítani,hogy az áramszedők is jól működjenek.A,B,C és D egységek a Mozdonyok között vannak,a csatlás ami persze vagonként jelenik meg a progiban de a játékban már nem az meg a vagonok között éred el.
  • joco22
    hello! innen tudod leszedni: http://www.flirt-msts.atw.hu/
  • tmartin
    Hi Wanlo! Megírnád honnan lehet letölteni ezt a FLIRT-öt? Nagyon tetszik.
  • lccklaci
    Köszi!
    Ugrok is neki és ki írom dvd-re is mert ha megint elveszítem gép össze omlás miatt, hülyét kapok! :)
    Jó vonatozást mindenkinek!
  • wanlo
    Szép estét topik!
  • gabi89
    Jadro oldala újra üzemel szóval innen lehet tölteni.

• kisPesti
    Bocsánat, visszavonom. És egyideűleg szólok lccklaci-nak , hogy a főbb letöltésekkel megnyitott a HTSC.
    Üdv.:
  • kisPesti
    Nekem is kéne az összes ActHU csomag, bele értve a consist csomagot is. Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm.
    Üdv.:
  • lccklaci
    Lentebb már láttam keresték ugyanezt csak lemaradtam róla :)
  • lccklaci
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
    Az ActHU csomagokat keresem. Tudna valaki letöltési helyet ajánlani ahol megtalálom őket? Régebben ez a cím volt meg nekem:
    http://jadro.yofej.hu/
    de egy ideje átépítés alatt van a honlap.

Válaszotokat előre köszönöm!
  • vasasgabri
    Köszi biztos ez is szép lesz.
  • joco22
    Sajnos még nincs railjet vezérlő készül egy új railjet modell vezérlővel és vagonokal együtt
  • joco22
    igen
  • vasasgabri
    Sziasztok! Railjet vezérlő kocsit lehet valahonnan letölteni? Előre is köszi
  • Deviance95
    oks,de az a legújjabb verziója a balatonak?
  • joco22
    hello! http://diesirae.atw.hu/TS/balaton/balaton.html innen le tudod tölteni dél balaton 3-at
  • Deviance95
    Heló!
    A dél balaton nem tudom mennyit (a legújjabb)már kiadták?
    Ha igen dobna valaki egy linket?
    Köszi!
  • djsitnike
    Mikor lesz kész a Budapest - Győr vasutvonal vagy nem biztos hogy győr amibe benne lesz bicske arra a plyára gondolok..:D Meg honnan tudok letölteni nagyon jó magyar pályákat??
  • djsitnike
    köszi müködik de nem értem már 1x felraktam a bin-t és müködött de mindgy az a lényeg most is müxik
    köszi
  • wollnerd #3702
    Ja, download fülre katt a bal oldalon, és megtalálod!
  • wollnerd #3701
    MSTS BIN hiánya!
    link
    Az oldal legalján a középsőt ajánlatos leszedni!
    Csak a trainupdate-re telepíthető!
    Ha nincs,Innen letöltheted!
    Keresd meg DOWNLOAD THE UPDATE NOW (1.98 MB) feliratot! (mozillát használsz? Ctrl+G Kereső mezőbe illeszted a feliratot, Enter)
    Telepíted a trainupdated-et, aztán a msts bin-t!
    Kész!
  • djsitnike
    mármint a activityt és 1000erorr : acthu_villany m43.eng error reading pl
  • djsitnike
    kiszedtem azt a dolgot és mostmár 1000 errort ir ki kb....
  • wollnerd #3698
    Mikor? mielőtt megjelenik a betöltőképernyő? Vagy amikor elkezdi betölteni az adatokat a betöltőképernyőn? Vagy utána?
  • djsitnike
    Mostmár nincsen error hanema automatikusan kilép a játékbol ez mi??? HELP
  • vasasgabri
    Sziasztok! Railjet vezérlő kocsit lehet valahonnan letölteni?
  • Bagaméry
    Háj!
    Amint a korábbiakban már írtam, a TS az induláskor MINDENT! ellenőriz. Ha bármelyik "aktív" pályában van (akár csak) egy olyan activity amelyhez nincs minden jármű a CONSISTS-ban akkor mindenképpen hibaüzenetet kapunk a TS indításakor - függetlenül attól, hogy melyik pályát választottuk a vonatozáshoz....(tapasztaltam)
  • djsitnike
    Oké Megnézem Egyébként ezt a error-t akkor irta ki mikor a dies vlami oldalrol töltöttem activtyt a dél balaton 3.1 hez mert akkor semmi gond nem volt csak felraktam egy activtyt és ez lett.. Egyébként 2 error van még a elején M41, M43 Eng de müködnek pedig:) Nah mindegy megnézem és irok hogy mivan köszi szia
  • Tommacska
    djsitnike
    ÉN ELHISZEM! De valami módosítás mégis történt, történhetett, mert csak úgy magától nem ír ki ilyen hibaüzenetet. Egyébként amit írtál, activity-t nem a CONSISTS mappába kell tenni, hanem, activity kicsomagol és a kapott mappákat, és azon belüli fájlokat a pályán belüli ugyanazon mappá(K)-ba kell behúzni! A consist-okat pedig a \TRAINS\TRAINSET\CONSISTS -mappába kell betenni! Visszatérve, a fotó amit küldtél valahogy így szól: A vasút adatbázis olvasása sikertelen, ez a bizonyos személyvagon fájlai nincsenek felrakva, vagy rossz helyre vannak behúzva. Ha ezen kívül nincs más ERROR-od, én ugyanazt tanácsolom mint az előbb. Töltsd le az összes Bl jelű vagont, csomagold ki, és tedd ba a TRAINS\TRAINSET\HZ_Gosa\ mappába, ((ha nincs ilyen, hozd létre)) biztosan van consists mappa akkor azt is irasd felül és megszűnik a problémád... , ...Én úgy látom a kép alapján, hogy Windows7-et használsz, nem tudom, hogy a program fut-e normálisan ezen az OP. rendszeren. Nézz utána, de ha CSAK ez az EGY error-od van akkor a WIN7-tel is fut a program.
    Ha ezt már eddig is tudtad akkor bocs!
  • djsitnike
    SZia nem raktam activityt a conist mappába nem tudom mia gond ilyen mappa nem is létezik a MSTS nél amit ki ir.... Mi a gond??
  • Tommacska
    djsitnike
    Szerintem belehúztál egy activity-t. Az ACT egyik CONSIST-ja (.con) keresi a \HZ_Gosa\HZ_Bl_059 - es Horvát vasúttársaság személyvagonját!
    Letölthető a http://ferito-msts.atw.hu/ az ÖSSZES Bl személyvagont töltsd le, csomagols ki, és rakd be a HZ_Gosa mappába. Így nem lehet hiba... (szerintem)
  • djsitnike

Ez mi?? Eddig sose irta ki egyszer csak ki irta amikor játszani akartam. Jah és ha rámegyek hogy igen akkor továb kéne hogy engedjen e helyett kilép a játékbol.. Létszi segitsetek!