Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boccs Linket akartam írni 😊
És honnan lehet letölteni úgy hogy a kiegészítõk is mennyenek?(Linek kérek ) 😊
Hali!!!
Lenne egy problémám és arra szeretnék megoldást!!
A gond a következõ DDu pályán elkezdtem a 89020as teher actot és eljutottam vele egészen Pécsig onnan viszont sehova! 2perc késésben vagyok ugyanis utasításba 10.36kor kéne indulni én meg 10.38kor indulnék.... a mozdonyom kb negyed gigantnyira áll a határkõtõl megkapom a szabadot elindulok és amint elkerülöm a határkövet vöröset jelez és vége a feladatnak mondván h meghaladtam a vörösjelzõt! de úgy vált vörösre h megsem tok állni közvetlen elöttem pedig csak olyan 3-4 gurulok és pálya monitort is figyelem de nem lehet megállni... nem tom nálam miért van ez:S
Lenne egy problémám és arra szeretnék megoldást!!
A gond a következõ DDu pályán elkezdtem a 89020as teher actot és eljutottam vele egészen Pécsig onnan viszont sehova! 2perc késésben vagyok ugyanis utasításba 10.36kor kéne indulni én meg 10.38kor indulnék.... a mozdonyom kb negyed gigantnyira áll a határkõtõl megkapom a szabadot elindulok és amint elkerülöm a határkövet vöröset jelez és vége a feladatnak mondván h meghaladtam a vörösjelzõt! de úgy vált vörösre h megsem tok állni közvetlen elöttem pedig csak olyan 3-4 gurulok és pálya monitort is figyelem de nem lehet megállni... nem tom nálam miért van ez:S
A játéknak van ingyenes elérhetõsége is."pl. torrent,warez oldalakon"
Amúgy a Játék 2500 Ft, egyes helyeken ahol még van.
Amennyiben felteszed rá a pályát és ha létezik akkor igen.
Amúgy a Játék 2500 Ft, egyes helyeken ahol még van.
Amennyiben felteszed rá a pályát és ha létezik akkor igen.
Hello
Mennyibe kerül a játék? 😊
És erre le lehet tölteni a budapesti 2-es metrót? 😊
Mennyibe kerül a játék? 😊
És erre le lehet tölteni a budapesti 2-es metrót? 😊
gondoltam erre mert ha csak vagon nézetben vagy rá zoom-molok a kerekekre akkor át megy gond nélkül.
#2921, #2923!
A Simon Sanyi (Debrecen-Szeged) kifagyása a tapasztalatom szerint valóban gépfüggõ lehet - valószínû, hogy a túl sok érkezõ vonat miatt...
Két különbözõ teljesítményû gépen próbáltam - a kisebb teljesítményûn nálam is kifagyott... a "combosabb" gépen probléma nélkül tudtam haladni...
A Szeged-Debrecen Simon Sanyi a gyengébb gépen sem fagyott le (nincs érkezõ vonat)...
A Simon Sanyi (Debrecen-Szeged) kifagyása a tapasztalatom szerint valóban gépfüggõ lehet - valószínû, hogy a túl sok érkezõ vonat miatt...
Két különbözõ teljesítményû gépen próbáltam - a kisebb teljesítményûn nálam is kifagyott... a "combosabb" gépen probléma nélkül tudtam haladni...
A Szeged-Debrecen Simon Sanyi a gyengébb gépen sem fagyott le (nincs érkezõ vonat)...
A Google a barátod!
http://www.alfold4.extra.hu/
http://www.alfold4.extra.hu/
az A4 es pajat honnan tolthetem le?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Sziasztok.
Van egy actom amibe nem jó a segédgép. Hogyan tudnám lecserélni? Mivel a kiinduló szerelvényen nincs rajta ezért nem tudom hogyan lehet lecserélni.
Van egy actom amibe nem jó a segédgép. Hogyan tudnám lecserélni? Mivel a kiinduló szerelvényen nincs rajta ezért nem tudom hogyan lehet lecserélni.
bocs a Dél-Balatont akartam xD
az MSTS megragad :D
és az Észak-Balaton pálya mikorra várható???????????
az MSTS megragad :D
Sziasztok !
Mikor lessz kész az észak balaton pálya !!!!!????
rakjatok fell képet ha tudtok Tapolcai állomásról
Köszi<#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3>
Mikor lessz kész az észak balaton pálya !!!!!????
rakjatok fell képet ha tudtok Tapolcai állomásról
Köszi<#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3>
Be vált végig toltam a pályát!
Köszönöm az infót gondoltam erre is mert kevesebb objektumot kell megjelenítenie a gépnek,és könnyebb is a játszás nem észlelhetõ akadozás.
Apropos kifagyás...!!!!!
Pályáktól független kifagyások tapasztalhatók a TS-ben abban az esetben is, ha a külsõ (4) kamera nagyon közel kerül a vonathoz - amit végül is a TS vezérel automatikusan. Vonatozás közben (4-es kameraállásnál) ez a jelenség csak úgy "védhetõ ki", ha még a vonat odaérkezése elõtt kamerát váltunk - ami sajnos nem mindig sikerül, így csak a TS újraindításával tudunk tovább vonatozni....
Érdekes módon az autopilot használatakor a TS is gyakran kameraállást vált - automatikusan (rövidítve a kameraidõt) ilyen esetben...(!)
Egyébként az autopilot (ctrl+numpad(2)- amirõl csak Rodman6 problémája kapcsán (#2876) szereztem tudomást... ) nem "tempomat", mivel a sebesség kisebb mértékben így is változik... Nekem az automatikus kameraváltás (kb 20 másodpercenként) nem tûnik zavarónak - de az elõbb említett "közeli" kamera itt is okozhat kifagyást - szerencsére nem minden esetben....
Pályáktól független kifagyások tapasztalhatók a TS-ben abban az esetben is, ha a külsõ (4) kamera nagyon közel kerül a vonathoz - amit végül is a TS vezérel automatikusan. Vonatozás közben (4-es kameraállásnál) ez a jelenség csak úgy "védhetõ ki", ha még a vonat odaérkezése elõtt kamerát váltunk - ami sajnos nem mindig sikerül, így csak a TS újraindításával tudunk tovább vonatozni....
Érdekes módon az autopilot használatakor a TS is gyakran kameraállást vált - automatikusan (rövidítve a kameraidõt) ilyen esetben...(!)
Egyébként az autopilot (ctrl+numpad(2)- amirõl csak Rodman6 problémája kapcsán (#2876) szereztem tudomást... ) nem "tempomat", mivel a sebesség kisebb mértékben így is változik... Nekem az automatikus kameraváltás (kb 20 másodpercenként) nem tûnik zavarónak - de az elõbb említett "közeli" kamera itt is okozhat kifagyást - szerencsére nem minden esetben....
nem Szolnok elõtt fagy ki.
Szegedi indulásnál már nálam akkor is kifagy ha csak elõre megmozdítom a szerelvényt.
Nekem is lenne kérdésem:
Mit kell módosítanom ahoz, hogy az A4-es feladatok mûködjenek A5-ön?
Nekem is lenne kérdésem:
Mit kell módosítanom ahoz, hogy az A4-es feladatok mûködjenek A5-ön?
Ezzel a problémával én is találkoztam már csak ha a MSTS activity editorral teszem az actok módolását akkor hiányol sok con kiterjesztést nekem amit elõzõleg a játék se igényelt.Nem csináltam mást mint h létrehoztam egy megadott cont amit kért " pl. garázsmenteseket egyszerûbb volt de ha másról van szó pl. vonat összeállításost akkor már te rád van bízva milyen mozdony milyen vagon, és mennyi ezekbõl ha nincs meg neked."
én így oldottam meg 1-2 activity-nél amikor kérte.
Lenne nekem is egy kérdésem:
Alföld 5 pálya / Simon Sándor Activity
Amikor az utolsó km-ereken süvítek akkot 22,17-nél nekem kifagy a játék ha elmentem elõtte és újra kezdem akkor is detto ugyan ez a jelenség.
Valamilyen megoldást tudtok rá?
Vagy a gépemnél keressem a hiba okát?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
én így oldottam meg 1-2 activity-nél amikor kérte.
Lenne nekem is egy kérdésem:
Alföld 5 pálya / Simon Sándor Activity
Amikor az utolsó km-ereken süvítek akkot 22,17-nél nekem kifagy a játék ha elmentem elõtte és újra kezdem akkor is detto ugyan ez a jelenség.
Valamilyen megoldást tudtok rá?
Vagy a gépemnél keressem a hiba okát?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Behalt a Consist Changer-em bármit csinálok vele nem mûködik minden hol csak felkiáltójeleket mutat ha kiválasztok egy módosítani kívánt actot
Behalt a Consist Changer-em bármit csinálok vele nem mûködik minden hol csak felkiáltójeleket mutat ha kiválasztok egy módosítani kívánt actot
Nekem megvan csak nem ruszki módba.
köszi a mozdonyt és a szerelvényt!!!
Class 60 No.60054 a mozdony, a vagonok meg MTWW_PFA_Coal.
Én az uktrainsim.com-ról szedtem le, a cab és a sound is ott van!
Én az uktrainsim.com-ról szedtem le, a cab és a sound is ott van!
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Hello! Már az A5-öt használom sokal jobb mint az A4 stabilabb! Az actokat át kell alakítani pár állomás miatt de müködnek!
Sziasztok! Kiadták az ALFÖLD 5 pályát!!! Valaki letöltötte már? Milyen az alföld 4-hez képest, az actok jók az 5-ös kiadáshoz is? Ha valaki tud róla információt azt megköszönném...
Hello! Nem! http://marci.triak.hu/msts/ látogasd meg ezt a fórumot itt többet tudnak róla mondani
Sziasztok nem tudja vki h az új MDmot mikor kerül ki? amit most készítenek TS-hez ezen az oldalon lehet olvasni róla
Hali ez milyen gép és honnan lehet letölteni???? nagyon vagány!!!!
No ez mégsem így van - még dolgozom a témán (azért nem váltott, mert kilépett az autopilot üzemmódból...) bocsi..
AUTOPILOT "macera" nélkül!
Nem vált a TS kameranézetet, ha az autopilot bekapcsolását ctrl+alt+numpad(2) billentyûkkel végzed (alt nélkül kb félpercenként kameraváltás! van....
Nem vált a TS kameranézetet, ha az autopilot bekapcsolását ctrl+alt+numpad(2) billentyûkkel végzed (alt nélkül kb félpercenként kameraváltás! van....
No mégegyszer a "kilépkedõs" TS-rõl
A TS induláskor M I N D E N fájl-t megvizsgál, ami a játék során szóba jöhet. Többek között az összes activityt ellenõrzi, hogy minden vonat rendelkezésre áll az esetleges használathoz.
Tehát, ha BÁRMELYIK activitihez szükséges vonat (mozdony, kocsi...stb) hiányzik, akkor óhatatlanul hibaüzenetet kapunk még akkor is, ha nem a "hiányos" activityvel szándékozunk játszani. Ezen kívül más hiányzó (pl. SHAPE) fájl estén is óbégat a TS.
Egyébként hiányzó HANGOK miatt még sosem találkoztam hibaüzenettel - legfeljebb az adott hang csupán hiányzott a vonatozáskor....
Közbülsõ megoldásként megszabadulhatunk a vonathiány miatti hibaüzenetektõl, ha az adott "hiányos" activityket áttesszük egy TS-en kívüli mappába, amig a hiányzó elemeket sikerül beszerezni....
A TS induláskor M I N D E N fájl-t megvizsgál, ami a játék során szóba jöhet. Többek között az összes activityt ellenõrzi, hogy minden vonat rendelkezésre áll az esetleges használathoz.
Tehát, ha BÁRMELYIK activitihez szükséges vonat (mozdony, kocsi...stb) hiányzik, akkor óhatatlanul hibaüzenetet kapunk még akkor is, ha nem a "hiányos" activityvel szándékozunk játszani. Ezen kívül más hiányzó (pl. SHAPE) fájl estén is óbégat a TS.
Egyébként hiányzó HANGOK miatt még sosem találkoztam hibaüzenettel - legfeljebb az adott hang csupán hiányzott a vonatozáskor....
Közbülsõ megoldásként megszabadulhatunk a vonathiány miatti hibaüzenetektõl, ha az adott "hiányos" activityket áttesszük egy TS-en kívüli mappába, amig a hiányzó elemeket sikerül beszerezni....
Sziasztok! Lenne egy kis gondom, nem tudom találkozott-e már valaki ilyen problémával. Már készítettem jónéhány activity-t az elõzõ pályákhoz, így nekifogtam az Alföld5-ben is egy elkészítéséhez. Egy dolgot azonban nem csinál most az editor. Nem tudok a pályára elhelyezni sem szerelvényt, sem üzenetet vagy ehhez hasonlót. Tehát a jobb-egérgomb, szerelvény elhelyezés, stb..., de a pályára nem helyez semmit. (Más pályák esetében sem, azt is megnéztem.) Van valakinek ötlete? Jó lenne, ha nem kellene újratelepítenem az egész TS-t. <#integet2>#integet2>
Hali mindenkinek!
MINDENKINEK EGY "TITKOS" INFORMÁCIÓ!!!
A jól mûködõ TS-t az oprendszer újratelepítésekor NEM KELL ÚJRA TELEPÍTENI!!!!
A TS mappát egy biztonságos helyre (lehetõleg egy másik vinyóra) átmásolva meg kell õrizni (no meg magunkat a veszõdséges-, és körültekintõ újratelepítéstõl)
Aztán, ha az új oprendszer ismét rendben van, CSAK VISSZA KELL MÁSOLNI A SZOKOTT HELYÉRE - mondjik egy "GAMES" mappába, kitenni a trains.exe parancsikonját az asztalra aztán GOOOOO!
Csak a licencre kell egy OK-t adni, aztán megy minden úgy ahogy abbahagytad a játékot...
Ezeket tapasztalatból tudom; több "szûz" Windowshoz tettem a telepített TS-t és mindig kifogástalanul mûködött!!!....
MINDENKINEK EGY "TITKOS" INFORMÁCIÓ!!!
A jól mûködõ TS-t az oprendszer újratelepítésekor NEM KELL ÚJRA TELEPÍTENI!!!!
A TS mappát egy biztonságos helyre (lehetõleg egy másik vinyóra) átmásolva meg kell õrizni (no meg magunkat a veszõdséges-, és körültekintõ újratelepítéstõl)
Aztán, ha az új oprendszer ismét rendben van, CSAK VISSZA KELL MÁSOLNI A SZOKOTT HELYÉRE - mondjik egy "GAMES" mappába, kitenni a trains.exe parancsikonját az asztalra aztán GOOOOO!
Csak a licencre kell egy OK-t adni, aztán megy minden úgy ahogy abbahagytad a játékot...
Ezeket tapasztalatból tudom; több "szûz" Windowshoz tettem a telepített TS-t és mindig kifogástalanul mûködött!!!....
Igen csak módisíteni kell õket néhány állomás miatt
Hali!
Az Alföld 4re készült act.-ok Alföld 5-el kompatibilisek?
Az Alföld 4re készült act.-ok Alföld 5-el kompatibilisek?
THX az infót 😊
Hello! http://metros.extra.hu oldal a hónap közepén fog meg nyilni ha minden igaz akkor lehet le szedni az új gigantokat hangokal együtt addig nem lehet semmit leszedni! Szándékosan nincs reg opció! BUÉK MINDENKINEK
viszont lenne még egy apróság http://metros.extra.hu ezen oldalon van fent egy gigant hangcsomag és vezállás és ez kéne nekem denem tok beregelni mert csak azután lehet valszeg tölteni de nincs reg opció v csak én nem látom xD
Köszi szépen jó lett
A "Train Simulator" mappádban nincs véletlenül egy "MSTSBIN_BACKUP" nevû mappa? Ha van, akkor töröld és próbáld újra a BIN telepítését.
Hali!
Boldog Újévet az egész társaságnak!!!
Olyan problémám lenne, hogy újra kellett telepítenem az op rendszert és ezzel együtt így a TS-t is. legutóbbi esetnél elég volt csak a játékot újra tennem meg az xtracks, new roads, tools- és train update, valamint a binpatchet és jó voltmûködött minden... most ugyanezt szerettem volna meg is van minden kivéve a bin patch ugyanis amikor telepíteném beállítom h hova tegye ezt írja ki : You already have the most recent version of MSTSBin Patch on your system! Click Finish to quit. és ennyi nem engedi telepíteni pedig nincs is fent a patch mert minden reinstall elõtt leszedem köszi a segítséget
Boldog Újévet az egész társaságnak!!!
Olyan problémám lenne, hogy újra kellett telepítenem az op rendszert és ezzel együtt így a TS-t is. legutóbbi esetnél elég volt csak a játékot újra tennem meg az xtracks, new roads, tools- és train update, valamint a binpatchet és jó voltmûködött minden... most ugyanezt szerettem volna meg is van minden kivéve a bin patch ugyanis amikor telepíteném beállítom h hova tegye ezt írja ki : You already have the most recent version of MSTSBin Patch on your system! Click Finish to quit. és ennyi nem engedi telepíteni pedig nincs is fent a patch mert minden reinstall elõtt leszedem köszi a segítséget
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére már ritkábban fagy le. VAlföld 5-ben akartam megtenni egy Nyugati-Debrecen távot, de már nem az óriás kerék környékén fagyott le, hanem szolnok és püspökladány közt félúton 😊 igaz ez nem is akkora szerencse 😊 de legalább már jobban bírja a kiképzést.
Az 1920x1200 felbontás a TS beállításban nem választható ki, de a max. választható felbontás (1280x1024) "ablakban" is mûködik, így a "szélesvásznú" monitoron is torzítás nélkül használható a megjelenítés!
1. A train.exe-rõl készíts parancsikont az "asztalra" (az eredeti - telepített "...rungame"-s soros nem jó!)
2. a parancsikon tulajdonság beállításában (a Cél: sorban) a ....train.exe" -vm:w kapcsoló beírásával kiegészítve...
a TS "ablakban" is mûködik - és a kép nem torzul... az egyéb elõnyökrõl már nem is beszélve....
1. A train.exe-rõl készíts parancsikont az "asztalra" (az eredeti - telepített "...rungame"-s soros nem jó!)
2. a parancsikon tulajdonság beállításában (a Cél: sorban) a ....train.exe" -vm:w kapcsoló beírásával kiegészítve...
a TS "ablakban" is mûködik - és a kép nem torzul... az egyéb elõnyökrõl már nem is beszélve....