7098
-
SZűts János #3769 SZiasztok.Nem minden feladatnál az Alföld3 és4 pályán bekapcsolom a pálya monitort kilép a játékbol mi lehet a hiba? -
#3768 Ti használtok a játékhoz játékvezérlőt? Ha igen milyet? -
Deviance95 #3767 ELADÓ ACTIVITY-K(ingyen)
Készítek pár activityt.Leginkább a tehervonat kedvelőknek ajánlom.Mindent az Alföld 5.2-re csinálok!
Amint lessz egy új activity-m feltöltöm,és belinkelem a járművek elérési helyét.
Jelenleg egy PSZ magánvasúti szerelvény készülget... -
Malarki #3766 Feltettem az összes szükséges dolgot hozzá, de így sem megy. Az érdekes az, hogy 2 nappal ez előtt ugyan ezeket tettem fel, és akkor tökéletesen működött, aztán egy hiba miatt újra kellett telepítenem és azóta van ez a probléma. Most vettem észre, hogy néhány pálya mégis működik, pl. a Püspökladány-Biharkeresztes vonalon mindkét küldetés jó, és a szobi tehervonattal is lehet menni, a többinél viszont ugyan az a probléma. Valahol tettek egy homályos említést arról, hogy számít a programok telepítési sorrendje is, ebben mennyi az igazság? Ha megkérhetnék valakit, leírná a telepítés sorrendjét? Szerintem ez lesz a rossz, mert mondom, 2 napja ugyan ezekkel a fájlokkal tökéletesen működött. előre is köszönöm a választ! -
Deviance95 #3765 Hy tpic!
én nem is tudtam hogy lessz észak balaton xD
én érdekes módon megvagyok az alföld5.2-vel.
Valaki nem tudja vonderék Sulzerének meik fáljja tartalmazza a textúrákat? -
#3764 Sziasztok! 1. Kicsit túlzás hogy 3 éve épül...Alig 1 éve.
2.Mégis csinálnom kell mást is nem érek rá minden nap foglalkozni ezzel. 3. A megszokottnál azért lesz kész később a pálya, mivel egyedül csinálom. Más pályát 1 év alatt simán megcsinálnak ha min. 4 fő dolgozik rajt. Én egyedül vagyok, szép és pontos munkát szeretnék. Éppen ezért NE SÜRGESSETEK! Ezért nem is akarok időpontot mondani. Mert ugye úgy volt hogy lesz pálya már 1 éve de nem is tudom mér mondtam ezt, mivel gondolhattam volna, hogy egyedül nem lesz kész egyhamar a pályám. ÉS én amikor elkezdtem ezt építeni szerintem mondtam is hogy egyedül építem. Nemtom mi olyan nehéz ezen felfogni. Én építem én tervezem, én szerzek róla fotókat, én készítem a terepet. Augusztusban meg az oldalamon már mondtam, hogy segítőket felveszek de már tökmindegy. És nem akarok több sürgetős üzenetet kapni!!! Mert ha sürgettek akkor lehet hogy ki se adom a pályám... Na erről ennyit. PONT. VÉGE. -
#3763 Hy topik!
Nem kell sürgetned semmit,mindenki szeretne már végig vonatozni rajta de mivel ez egy szabadidős elfoglaltság a készítő részéről és mindezen felül ezt teljesen ingyen csinálja a szórakozás érdekében nincs jogunk őt bírálni.Ha kiadja kész lesz ha csúszik akkor meg csakis rajta múlik,legyél türelmes és megértő,ha kész lesz 1x akkor mindenki őrül majd neki.Reméljük hamarosan kész lesz. -
Donalds #3762 Úgy látom az észak-balatoni pályáról végleg lemondhatunk. Állítólag 3 éve épül, 1000-szer ígértek fotót is róla, de mindhiába várjuk. Én a magam részéről erről lemondtam, talán egyszer valaki tényleg nekiáll. -
#3761 Szia! Szerintem töltsd le a BinPatch-t és talán nem lesz gond! -
Malarki #3760 Hy all.
Elég kezdő vagyok ebben a témában, még csak 2 napja tettem fel ezt a gamet, akadt is egy problémám. Feltettem az Alföld 5.2-es kieget, megy is, szép is, jó is. De szerettem volna több vonalat is a játéljba tenni, találtam is egy helyet ahol elvileg ehhez az Alföld-höz vannak plusz feladatok. (erre az oldalra gondolok)Le is töltöttem pár pályát meg a hozzájuk való szerelvényeket, de amikor elindítanám a kiválasztott pályát tölt egy darabig, aztán kiírja hogy "A vasút inicializálása nem sikerült" és kilép. Valaki tudna tanácsot adni, hgy ez miért van, és mit lehet ellene tenni? -
#3759 Küldtem egy másikat az már jó lesz. -
#3758 Van egy kis gond, meghaladja a 8 KB-ot és em engedi feltenni. Mit tehetek? -
#3757 tmartin: köszi a logót. -
vasasgabri #3756 zsev link:http://www.vm15.hu/download.php?view.244 -
#3755 Hűha... Sajnos én fél óra keresés után se találtam meg. Ha tudod küld el légyszi ahogy van eddig. És nagyon köszönöm a segítséget. A fórum jóvoltából kapsz 1 csillagot és egy logót is készítek neked amit privát üzenetben fogsz megkapni. -
#3754 Szevasztok.
Kéne egy letöltési link a ZSEV-ről és kész van a Magyar Pályák az FAQ-ba. Ha valaki küld egyet megjöszönöm.
Üdv.: -
1c3 t34 #3753 Nekem letöltött TS-em van, tökéletesen működik. Annyi, hogy én eredeti CD másolásban szedtem le, majd arra telepítgettem fel szépen a bővítményeket. Én azért idő hiányában nem játszok vele annyit, hogy megvegyem. -
M41 2335 #3752 Szia itt tudod megrendelni!
http://cdgalaxis.hu/PC/8113/train-simulator.html
Itt a legolcsóbb én is itt vettem :D !
-
SZűts János #3751 SZiasztok.SZívesenn megvenném de nálunk nincs ilyen üzlet.Megvenném után vétellel is,ha tudtok valami megoldást jó lenne.Már kerestem Web áruházakban is nem találtam. -
#3750 Ezért nem találhatja a hiányzó trackot, mert warez verziót használsz! -
#3749 Hy,estét!
No probléma=Ha már annyira megrögzött Vasút barát vagy akkor sztem nem nagy pénzkidobás(Én is megvettem):
Microsoft Train Simulator exclusive PC
Ár: 1,470 Ft+Áfa=1,838 Ft
Több Hiper Market Áruház is forgalmazza.
Szerintem minden problémádat megoldja. -
SZűts János #3748 SZiasztok.Én az MSTS-t Torrentrol töltöttem le ott vannak olyan feladatok az Alföld4-ben és 5-ben ha bekapcsolom a pálya ablakot kilép a játékbol.Pedig az nagyon fontos lenne.Mi lehet a hiba? -
#3747 Pedig pontosan követted az Útmutatást a #3745-as HSZ 1. linkjében? Pontosan csinálod nem kéne problémásnak lennie. -
SZűts János #3746 SZiasztok.Feltettem az Xtrack a Newroads csomagot is. Most azt írja Nincsen extended Shape data:Alföld 4t 250m Strt.S.Mit tegyek? -
#3745 Itt van infó hogy kell telepíteni a magyar kiegészítőket.
Itt vannak a kiegészítők.
Egyébként az Xtrack hiányzik és a Newroads is.
Xtrack a 2.linkben van -
SZűts János #3744 SZiasztok.Feltettem az Alföld 5 pályát abban már van feladat is,mindent úgy próbáltam csináltam csinálni ahogy kell.Mégis azt irja már a bemutató útnál is Globál/Sapes exended shape data Alföld 4 500r 5ds nincs mit tegyk.Előre is köszi. -
#3743 Előrébb már írtam de azért:
http://mstsintercity.5mp.eu/ -
#3742 Hy topik,van link is vagy csak elég ha megnézem a nem tudom hol van ez pontosan is...? -
#3741 Sziasztok! Akit érdekel az Észak-Balaton pályám, az megnézheti a hírét az oldalamon a Társalgóban! -
#3740 Szia!(Ha tegezhetlek) Hamarosan kész lesz a Gyakran Ismételt Kérdések menüpont és ott mindent megtalálsz a telepítésről. De ami nem megy nyugodtan írd meg ide, majd segítünk. -
SZűts János #3739 SZiasztok.Én egy új játékos vagyok már nem fiatal 53éves de játszani szeretek.Egy Jászberényi játékost keresek aki tudna segíteni pályák és feladatok telepítésében.Nekem mindig ilyen-olyan hibát ír ki pedig mindent megcsinálok.Előre is köszi. -
#3738 Hy topik!
Kérdésedre a válasz:
1.Áramszedő lent..:Nem lehet beszállni.
2.Áramszedő fel(P),akkor a kijelző fájl szerint menetirányhoz igazítva az úti cél.
3.(Shift P)Ilyenkor a másik áramszedő megy fel és ezzel új irányfelirat változik.
Ez az áramszedő váltás csak akkor működik ha a #3722 ábra alapján állítod össze a kocsikat(B kocsi a csatlással szemben áll).
-
#3737 Hello!
Az már megvan csak hogy a kijelzőkiírások közt, hogy lehet váltogatni már benn a játékban a FLIRT kijelzőjén? -
#3736 Cső.
Előszőr is tölcsd le a kijelzőket innen.
Ha ez megvan be kell másolni a H-Start_5341_Flirt mappába a megfelelő néven és átírja az eredetit. Ügyelj arra, hogy melyikre akarod rakni és, hogy az eredetileg hogy volt benn mert van eltérés (pl.: 55kijelzo.ace, kijelzo_25.ace). -
#3735 Nem tudjátok, hogy a FLIRT-be, hogy lehet a kijelzőnek a kiírását váltani? -
#3734 Pécs-Dombóvár? Az a DDU(Dél-Dunántúl) nem? Ja és a Mellékvonalakról ha tudnátok egy letöltést is adni megköszönném. Sajnos a most és jövőhétvégén nem tudom csinálni, mert rally-ra megyek, így csak hétköznap tudom csinálgatni. Ha esetleg van kedvetek 1-1 pályáról írni leírást akkor azt külgyétek el privibe. Eddig ami nekem jutott eszembe valós vonalak vannak kész.
Eddigi és ezutáni segítségeteket köszönöm.
Üdv: -
1c3 t34 #3733 Fantázia a Mellékvonalak is nem? -
vasasgabri #3732 Valós pályák:,Egerszeg,Jászkun,Pécs Dombóvár,Tisza2
Keskeny nyomközű vasutak: KVEV,KÁEV,
Fantázia vonalak:Nova tó -
#3731 Fantázia vonalak: Zline <egyik legjobb> , Alpok hegyi vasút,
Alacsony-Tátrai Hegyivasutakatat is írd át a fantáziához szerintem.
„A vonal természetesen fantázia vasút, eredetileg keskeny nyomközű lett volna végig de félúton átalakítottuk. Itt talán csak a terep valós, valamint nem szeretjük nagyon a kitalált városneveket, ezért azt a helynek megfelelően adtuk az állomásoknak, falvaknak, városoknak. ”
-
#3730 Rendben köszönöm a segítséget, remélem mások is fognak törődni a dologgal.