Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok ! Mentem egy Debrecen - Szolnok - Köki -t és csináltam pár képet <#papakacsint>#papakacsint>

Milyen windows van a gépeden?"gondolok itt buherált vagy sem változatokra"Milyen a vinyód konzisztenciája"HD sentinel".
sziasztok
miért van az h az utóbbi idõben minden nap újra kell telepítenem a játékot????
fent van minden szüksége cucc hozzá és csak olyan kiegészítõket tettem fel hozzá amikrõl tudom h mûködnek és nem akad ki a játék..(legalábbis eddig)
megcsinálom a játékot játszok vele semmi gond
este kikapcsoltam a gépem.
ma ahogy haza értem belõttem a gépet, hogy játszak erre betöltés után fekete képernyõ és az egész trainset könyvtárra kiakadt fõleg az acthu csomagokra... soha nem volt semmi bajom a ts-el de az utóbbi pár hétben ez van.. és nem elég neki ha úja teszem a tools train updatet a bin patchet ha letörlöm nem engedi újra telepíteni cska ha a játékot is újra rakom....
és már készen vok tõle h mindennapom így kezdõdik ha játszani akarok
miért van az h az utóbbi idõben minden nap újra kell telepítenem a játékot????
fent van minden szüksége cucc hozzá és csak olyan kiegészítõket tettem fel hozzá amikrõl tudom h mûködnek és nem akad ki a játék..(legalábbis eddig)
megcsinálom a játékot játszok vele semmi gond
este kikapcsoltam a gépem.
ma ahogy haza értem belõttem a gépet, hogy játszak erre betöltés után fekete képernyõ és az egész trainset könyvtárra kiakadt fõleg az acthu csomagokra... soha nem volt semmi bajom a ts-el de az utóbbi pár hétben ez van.. és nem elég neki ha úja teszem a tools train updatet a bin patchet ha letörlöm nem engedi újra telepíteni cska ha a játékot is újra rakom....
és már készen vok tõle h mindennapom így kezdõdik ha játszani akarok
Érdeklõdni szeretnék, h a Berlin Subway kiegészítõvel vki rendelkezik-e és ha igen, akk mi a véleménye róla, tehát érdemes-e megvenni?
Én úgy tudom, hogy a winace szintén egy tömörítõ program - a winrar-, ill. winzip alternatívája. Csak pusztán az .ace kiterjesztés miatt írja a buta windows Winrar archivum-nak! ezeket a fájlokat éppúgy mint a .dat kiterjesztésûeket pl. videofájlnak....(még akkor is, ha szöveges adatok vannak bennük). Próbaképpen írjál át egy .txt fájlt .ace kiterjesztésûre - és mindjárt arhivált adatnak látja a windows...
(csak megjegyzés képpen; a TS-ben alkalmazott .sms fájl sem telefonba való...), ha jól tudom....
(csak megjegyzés képpen; a TS-ben alkalmazott .sms fájl sem telefonba való...), ha jól tudom....
Létezik egy úgynevezett ace kezelõ program de õ se tudja mindegyiket ki bontani.Úgy is nevezik hogy winace.
Õ tudja kezelni az ace fájlokat általába csak szerkesztõk nyúlkálnak csak bele.
Õ tudja kezelni az ace fájlokat általába csak szerkesztõk nyúlkálnak csak bele.
??? .ACE a TS-ben NEM archivált adat, csak egy speciális fájlformátum a megjelenítésekhez...
azért nem foglalkozik vele a winrar, meg a winzip sem...
Egyszerû szövegszerkesztõvel belenézhetsz, ha kíváncsi vagy rá...<#pardon1>#pardon1> (de minek?)
azért nem foglalkozik vele a winrar, meg a winzip sem...
Egyszerû szövegszerkesztõvel belenézhetsz, ha kíváncsi vagy rá...<#pardon1>#pardon1> (de minek?)
mivel lehet megnyitni ezeket az ACE. fájlokat? winrar képtele rá, már mindenhogy próbáltÍam de semmi.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ezt lejjebb szerintem egy csomószor le írtuk.
Am. a játék.hoz csatoltak egy úgynevezett Train Simulator Editors & Tools nevû programot ami erre való, illetve még van egy con fájl készítõ program is de nekem inkább az utóbbi vált be ha már mozdonyt kell alkotni.
Am. a játék.hoz csatoltak egy úgynevezett Train Simulator Editors & Tools nevû programot ami erre való, illetve még van egy con fájl készítõ program is de nekem inkább az utóbbi vált be ha már mozdonyt kell alkotni.
letöltöttem gy vonatot msts-be és a leírásban az van hogy a mappát huzam be a trainset mappába és csináljak hozzá CONSISTS fájlt. Azt szeretném megtudni hogy melyik programmal lehet és honnan lehet leszedni?
Tölts le hozzájuk activity-ket.
Csõ
Feltelepítettem a Nyugyat-Dunántul és a Bakony2 pályákat (telepítõvel és a marci.triak.hu-ról töltöttem le). A telepítõk sikeresen lefutottak de nincs benn a pálya a játékban a pályavákasztásnál.
A segítségeteket kérném. Elõre is köszönöm.
Feltelepítettem a Nyugyat-Dunántul és a Bakony2 pályákat (telepítõvel és a marci.triak.hu-ról töltöttem le). A telepítõk sikeresen lefutottak de nincs benn a pálya a játékban a pályavákasztásnál.
A segítségeteket kérném. Elõre is köszönöm.
A CONSISTS fáj a játékban vezetett szerelvény fájla, ennek az elõállításához szerelvényt kell szerkeszteni a megfelelõ programmal.
Nem egy act vgy pálya hiányol consists fájt vagy fájlokat???
Nem egy act vgy pálya hiányol consists fájt vagy fájlokat???
A játékhoz hogyan kel CONSISTS fájlt csinálni?
csáóka.
Railjet van a játokhoz? a taurusra már megvan a festés, de vagonok nincsenek. valaki tud adni linket lécci? köszike.
Railjet van a játokhoz? a taurusra már megvan a festés, de vagonok nincsenek. valaki tud adni linket lécci? köszike.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
lehetséges bizony csak nem mindegyik vagonnál lehet az ajtót nyitogatni sak ami eleve a valóságban is elektronikusan záródik pl. intercity vagonok. amihez meg kell program az irányítja az ajtókat gombnyomásra.
Sziasztok lenne egy kérdésem láttam a youtobon egy videót http://www.youtube.com/watch?v=gI5duc7bzwc és hogy lehet az hogy a vagon ajtajait nyitni lehet meg csukni meg az hogy mindenféle vagon van felkapcsolva
Hello! tudnák segíteni az észak balaton pályán tudok képeket küldeni
tapolcárol és környékérõl. Ha kell kép akkor jelentkezetek erre az email
címre [email protected] vagy msn [email protected]
tapolcárol és környékérõl. Ha kell kép akkor jelentkezetek erre az email
címre [email protected] vagy msn [email protected]
Már nem azért, de ha jól tudom, akkor tavaly valamikor jelentette be Intercity, hogy megépíti az Észak--balatoni vasúthálózatot, és így nemtudom, mit akartok, hogy mutasson képet, vagy hogy már tesztelhessétek. Egy olyan nagyságú pálya megépítése ti tisztában vagytok vele, hogy mennyi idõt vesz igénybe? Csak hogy említsek Marci fórumáról diesirae - aki meg a Dél-balatoni vasútvonalat készíti. Õ nem tavaly kezdte, mégsem adta ki, még tesztelésre sem. Jó munkához idõ kell. (És sok fotó, melyet gondolom nem nagyon küldetek neki. - Tiszetelet a kivételnek - )
Athem: Nekem meg van de nem tudom, hogy honann szettem le. Adj egy e-mail címet és küldöm.
Üdv.:
Üdv.:
Valakinek meg van a MÁV Nosztalgia pack ?
Az észak-balatoni pályát Intercity kolléga ígérte. Sajnos még képeket sem láthattuk eddig a készülõ pályáról. Én már szívesen tesztelném...
köszi az infot! és sok sikert a mielõbbi féregtelenítéshez!!!
köszi, köszi, köszi
Vírus meg támadta az oldalt ezért szünetel
hali a train-sim.hu oldallal mi történt, h átmenetileg szünetel??
Levente93:MK48
többit ami kell Google segítségével keresd keresõ kulcsként használd az msts elõ szót majd utána a mozdony/vagont be írod és search 😛
Minden pályára/mozdonyra irányuló kérdéshez a hivatalos oldalon keressétek a választ, vagy türelmesen várjatok míg nem jelenik meg itt hozzászólás formájába a linkje.Úgy is értesíteni fog valaki titeket hogy mi jelent meg és mire kell várni.
többit ami kell Google segítségével keresd keresõ kulcsként használd az msts elõ szót majd utána a mozdony/vagont be írod és search 😛
Minden pályára/mozdonyra irányuló kérdéshez a hivatalos oldalon keressétek a választ, vagy türelmesen várjatok míg nem jelenik meg itt hozzászólás formájába a linkje.Úgy is értesíteni fog valaki titeket hogy mi jelent meg és mire kell várni.
Krapo: Biztos van activity nyugati-lajomizse csak nem tudom melyik pályára vagy alföld 4 vagy külön készitettek-e
bocs a rossz beszúrásért most linkelem rendesen az álmozdonyvezetõ 😊 bocs még 1x
hali !
nem msts téma de elég érdekes, hogy mik vannak
http://infovilag.hu/hir-16830-trakcio-akcio-al-mozdonyvezeto.html
nem msts téma de elég érdekes, hogy mik vannak
http://infovilag.hu/hir-16830-trakcio-akcio-al-mozdonyvezeto.html
Legyetek szivesek megmondani mikor lessz késsz az észak balaton pálya
vagy ha késsz akkor linket a letöltéshez
köszönöm<#szomoru1>#szomoru1><#eljen>#eljen><#wave>#wave><#help>#help>
vagy ha késsz akkor linket a letöltéshez
köszönöm<#szomoru1>#szomoru1><#eljen>#eljen><#wave>#wave><#help>#help>
Mert fel szeretném rakni az Alacson tárai hegyi vasutat és két oldal megszûnt ahonnan le kellene tölteni a hozzávaló mozdonyokat és kocsikat, megköszönném hogyha át tudnáltok küldeni pár jármûvet hozzá. E-mail címem. [email protected]
Sikerült megoldanom a problémákat nem tudjátok honnan tudnék letölteni mk48-at?
Szia Bagaméry!
Ha át szeretnél ülni egy másik kocsiba (5), akkor ezt kell tenned: Megnyomni az F9-et - ha jól emlékszem -, amely megmutatja a szerelvény összeállítását egy kis ablakban. Ott már látod, hogy melyik vagonnak lesz belsõ nézete, mert az világosabb a többinél. Ha egy ilyenre rákattintassz, majd megnyomod újra az (5)-öt, máris átültél abba a vagonba.
Üdv.<#wave>#wave>
Ha át szeretnél ülni egy másik kocsiba (5), akkor ezt kell tenned: Megnyomni az F9-et - ha jól emlékszem -, amely megmutatja a szerelvény összeállítását egy kis ablakban. Ott már látod, hogy melyik vagonnak lesz belsõ nézete, mert az világosabb a többinél. Ha egy ilyenre rákattintassz, majd megnyomod újra az (5)-öt, máris átültél abba a vagonba.
Üdv.<#wave>#wave>
Az A5 "hibája" (nálam):
A TS "keresi" a Acthu_motor\Bdvmot-009.eng-,ill. Acthu_motor\BmxT-009.eng fájlokat(kétszer is). Én egyszerûen úgy oldottam meg, hogy az acthu_motor mappában kerestem ilyen hasonló .eng fájlokat. csináltam belõlük egy másolatot, majd átneveztem a hiányolt fájlnévre - természetesen a másolat.eng fájl "belsejében" is átírtam a nevét....
Ezután már nem kaptam hibajelentést az A5 miatt!
A TS "keresi" a Acthu_motor\Bdvmot-009.eng-,ill. Acthu_motor\BmxT-009.eng fájlokat(kétszer is). Én egyszerûen úgy oldottam meg, hogy az acthu_motor mappában kerestem ilyen hasonló .eng fájlokat. csináltam belõlük egy másolatot, majd átneveztem a hiányolt fájlnévre - természetesen a másolat.eng fájl "belsejében" is átírtam a nevét....
Ezután már nem kaptam hibajelentést az A5 miatt!
én úgy telepítettem felraktam a játékot --> kipróbáltam --> és felraktam mindenestül a pályát az acthu val --> kipróbáltam és írta a hibaüzenetet
Háj!
Kamerakérdés: tapasztaltam, hogy az (5) utastér nézet mindig a mozdonyhoz legközelebbi kocsiból származik (már amelyiknek van belsõ nézete).
Ha a vonatban több típusú (utastérnézettel rendelkezõ) kocsi is van, akkor van-e valamilyen billentyû, amivel a többi kocsiba is "be lehet ülni" ?
Egyébként "autopilot" - ctrl+num(2) - üzemmódban a TS "lejátsza" az activityt! (sebességkorlátozásnál fékez, megáll ahol-, és amikor kell - és tovább is indul...) DE! a menetrendet szigorúan NEM tartja be. A várakozási idõk is egy standard értékek, az utasokat nem veszi fel...
Ennek ellenére aki (mint én is) inkább csak gyönyörködni szeret a vonatok közlekedésében, macera nélkül megteheti - csak el kell indítani az activity vonatot, bekapcsolni az automatikát, aztán megy minden magától. A látvány egyhangúságát feloldja, hogy a kameranézet kb. 10-20 másodpercenként változik! - emellett a kameranézetet magunk is megváltoztathatjuk....
Kamerakérdés: tapasztaltam, hogy az (5) utastér nézet mindig a mozdonyhoz legközelebbi kocsiból származik (már amelyiknek van belsõ nézete).
Ha a vonatban több típusú (utastérnézettel rendelkezõ) kocsi is van, akkor van-e valamilyen billentyû, amivel a többi kocsiba is "be lehet ülni" ?
Egyébként "autopilot" - ctrl+num(2) - üzemmódban a TS "lejátsza" az activityt! (sebességkorlátozásnál fékez, megáll ahol-, és amikor kell - és tovább is indul...) DE! a menetrendet szigorúan NEM tartja be. A várakozási idõk is egy standard értékek, az utasokat nem veszi fel...
Ennek ellenére aki (mint én is) inkább csak gyönyörködni szeret a vonatok közlekedésében, macera nélkül megteheti - csak el kell indítani az activity vonatot, bekapcsolni az automatikát, aztán megy minden magától. A látvány egyhangúságát feloldja, hogy a kameranézet kb. 10-20 másodpercenként változik! - emellett a kameranézetet magunk is megváltoztathatjuk....
a mozdonynál az az acthu😄
az MSTS megragad :D
ha felraktad az alföld5-öt és akkor ír ki hibaüzeneteket,akkor ugyan az van neked mint nekem<#vigyor3>#vigyor3>És az actkben ki írja hogy pl.:... INTERCITY,és ott jó pl. az ActHu_1047_008 nem?
az MSTS megragad :D
igen fent van
tools update, trains update is fent van??
Üdv!
Az volna a promlámám hogy felraktam a játékot, az alföld 5. pályát mindennel ahogy kell, de nem mûködik az acthu csomag, pedig felraktam a bin-t
Az volna a promlámám hogy felraktam a játékot, az alföld 5. pályát mindennel ahogy kell, de nem mûködik az acthu csomag, pedig felraktam a bin-t
Hello!
Mikor lessz kész az észak balaton pálya
Mikor lessz kész az észak balaton pálya
olvass lejjebb és megtalálod miként tudod megsezrezni...
De én maga a játékot szeretném letölteni, vagy megvenni de inkább letölteni 😊.A pályák késöbb........... 😊
Google a barátod!
am. rákeresel hogy msts pályák és az elsõ 3 amit ki ad azokat érdemes meg kukkolni😉
am. rákeresel hogy msts pályák és az elsõ 3 amit ki ad azokat érdemes meg kukkolni😉