7098
  • tmartin
    Hát itt van egy Railjet nem tudom milyen még nem próbáltam.
    http://users.atw.hu/mstspainters/downloads.php?cat_id=16&download_id=27
  • roleee15
    Segítség kellene megint :)
    Kerestem Railjet-et de nem találtam sehol, nem tudtok mondani egy jó oldalt ahol le tudnák szedni?

Köszönöm előre is
  • vasasgabri
    Sziasztok! Azt szeretném meg tudni hogy a hibás eng. fájlokat milyen progival tudom kijavítani?
  • tmartin
    Feltűnt egy olyan gomb. Ha ezt írja: CHAT MÓD INAKTÍV akkor nincs semmi gond ugyanaz mint a régi. Ha rányomsz erre a gombra és kiírja ezt: CHAT MÓD AKTÍV akkor ez azt jelenti, hogyha írsz egy szöveget és leütöd az entert kapásból elküldi az üzeneted úgy mint az msnen.ú
  • tmartin
    Köszi...
  • roleee15
    Minden ami Balaton jöhet!
    Sok sikert és türelmesen várjuk!
  • tmartin
    Köszönjük a bíztatást. Amit tudunk beleadunk.
  • wanlo
    Hy,szép estét topik!
    Jó híreket olvasgatok,sok kitartó munkaórát kívánok hozzá,remélem ügyesek lesztek.
  • tmartin
    Mostantól Intercity-nek segítek az Észak-Balaton pálya építésében. Adatokat cseréltünk most már tudunk egymással kommunikálni és kezdődhet a munka. Reméljük hamar kész leszünk vele, de légyszíves ne sürgessetek. Köszönjük. Ha tudunk és úgy látjuk jónak, képeket is fogunk felrakni(nem mondtam időpontot!)
  • kisPesti
    Cső.
    Semmi baja a HTSC-nek, tökéletessen működik.

Egy jó activity gyanánt ajánlom ezt. Atomvonat, Moszkva-Paks közt. A te feladatod Debrecen és Kőbánya-Kispest közti továbbítás.

Üdv.:
  • CB Csipi
    Sziasztok! A HTSC (jadro) miért nem működik? Mivan az oldallal?

Valaki tudna linkelni egy mozgalmas, tehervonatos achtot alföld 5-re?

Előre is köszi a válaszokat!
  • joco22
    Hello! A következő kiadásban Szolnok Szentes vonal lesz ha jól tudom!
  • Deviance95
    heló!
    nem tudja valaki,.hogy alföld 5.4-ben/6-ban elkészül-e a 121-s vonal?
  • roleee15
    Köszönöm!
  • wanlo
    Hy topik!
    Nem próbáltam de remélem még működik:
    „Maxi” ingavonatos activity a Mura 2 pályára
  • wollnerd #3794
    Találtam egyet!
    Csak Acthu csomagot használ!
    Összeset töltötted le? (személy, tehervagon stb.)
    Tessék!
    Élvezd!
  • roleee15
    Mura2-höz tudtok valahol Activity-het?
  • wollnerd #3792
    Szívesen!
  • roleee15
    Sikerült minden!
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • roleee15
    Akkor újrakezdem az egészet mégegyszer már unom hogy nem jó
  • roleee15
    Egyiket se látom sehol feltelepítve :S
  • wollnerd #3788
    Pedig letörölted a 1.7.051922-est BIN-t mielőtt a V1.8.052113en-est telepítetted?
  • roleee15
    Mura2-őt raktam fel mert az volt a legkiseb mert elég lassú a netem (éjféltől -3óráig töltöttem 14,9 kb/s sebességgel háááát...)
    amikor fel akarom rakni az 1.8at Bint akkor elindul a telepítés és amikor a háromnegyede után tart ezt írja ki:
    The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.

nemértem

de sok gond van nalam :D
  • wollnerd #3786
    Az Alföld 5 pályát raktad fel? Mert ahhoz a pályához a MSTS Bin Patch V1.8.052113en verzió kell! vannak a pályához activity-k és a mozdony(ok) hiányában hibaüzit dob ki.
    Tehát az MSTS BIN oldaláról a V1.8.052113en verziójú BIN-t tölts le!
    Ahhoz hogy a másik verziót rakj fel le kell törölni a előzőt!
    Remélem tudtam segíteni!
  • roleee15
    újraraktam a hátékot és mindent amit kellet (ahogy le van írva) a pálya fentvan működik de megint baj van a mozdonyokkal dobja a hibaüzenereket :(
  • roleee15
    okok tudtam én hogy itt a helyem
  • tmartin
    Reméljük sikerülni fog. Ha nem akkor majd ajánlok egy két dolgot privibe.
  • roleee15
    Meglesz köszönöm a tanácsot.
    Majd kiderül működik-e.
  • wollnerd #3781
    Ja, igen!
    Linkben a http://jadro.yofej.hu oldalra vezető linkek halottak mert az oldal megváltozott. (talán a címe is)
    Tehát itt elérheted a fontos kiegészítőket:
    Trainupdate és a toolsupdate
    Xtrack
    Pályák
    Atchu csomagok
  • wollnerd #3780
    Jobb ha letörlöd és újratelepíted a TS-t (még a program filesben a microsolf Games mappában a train simulator mappát is törlöd)
    És feltelepíted megfelelő sorrendben.
    A megfelelő telepítési sorrend Tehát a pálya és mozdony, vagon a végére kerül sor!
  • roleee15
    Segítségre lenne szükségem!
    Felraktam a játékot letöltötem elég sokmindent hozzá (trainupdate, toolsupdate, Newroads, xTracks, Conbuilder, Bineket 1.7 - 1.8)

Amikor a Bineket telepíte ezt írja ki:
    The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.

Szettem le vonatokat Acthu csomagokat (vilany,motor,személy30) valamelyiket telepíteni valamelyiket berakni kellett.

Amikor elindítom a játékot akkor elkezd tölteni, és amikor már csak pár oylan kis téglalap hiányzok bedob egy hibaüzenetet:

1.A train-database olvasása sikertelen.

Fájl:
    Sor: 132 (ez a szám mindig más)

le OK-zom
    majd dob egy másikat:

2.A train-database olvasása sikertelen.

Fájl: Trains\Trainset\acthu_motor\acthu_5342-1.eng
    Sor: 132 (ez a szám mindig olyan mint az előző hibaüzenezbe)

(Például az elsőben 148 van akkor a másodikba is csak a hozzá tartozó fájlt is megnevezi)

Itt már két lehetőséget kínál fel: Igen és Nem (hogy folytassa-e a műveletet)
    Rá nyomok az Igen-re és bedob egy mégeyet ami olyan mint azt első csak más számmal majd az után egy másikat ami olyan mint a második más számmal és fájllal és ez így meg az összes berakott mozdonnyal...

ha végig nyomom az OK és az Igenek után elildul a játék de nincs benne egy általam berakott mozdony se :(

Remélem tudtok segíteni ti vagytok az utolsó reményeim :)
  • tmartin
    Üdvözlünk a fórumon!
  • roleee15
    Sziasztok!
    Még új vagyok itt de ez lesz a kedvenc fórumom
    Már lassan egy éve megvan az eXclusive Microsoft Train Simulator. Amikor meglett akkor alappályákon mentem de nagyom meguntam utánaolvastam hogy lehetne belerakni magyar pályákat,vonatokat. Hát nem jártam sikerrel idegembe mindent a játékot és amiket letöltöttem (~5GB anyag) letöröltem.. Azóta rájöttem nagy hülyeséget csináltam...Multhéten megtaláltam a játék és elhatároztam újra próbálkozok, rengeteg leírás olvastam sokmindent megcsináltam de úgy tűni nem mindent. Pedig jó lenne. Az Alföld 5-öt szeretném megszerezni (sajnos a mostani netemmel ez lehetetlen) mert a szülővárosomon átközlekedő vonal is benne van a 147-es, sok emlék fűzödik ehez a vonalhoz, például itt lettem Vasútmániás 3 évesen .
    Rólam csak annyit Csongrádon élek, 16éves és szeretem a vonatokat :P
  • wanlo
    Köszönjük szépen,ahol és amiben tudunk segítünk egymásnak.
  • tmartin
    Új csillagokat osztottam ki! Remélem örültök nekik.
  • tmartin
    Akkor nem tudom mi lehet a baj, lehet, hogy újratelepítés vár a játékodra.
  • SZűts János
    SZiasztok.Sajnos akkor is kilép ha kipipálom a pálya ablakot sajnos,
  • wanlo
    Hy,szerintem Vonderék még nem festették meg.
  • djmatyika
    sziasztok kérnék egy linket v43 3239es mozdonyt szeretném leszedni köszönöm előre is mindenkinek ha nincs valaki megtenné hogy jelez :D
    nekem
  • tmartin
    Próbáld meg úgy, hogy mielőtt belépsz a pályára az előtt az opciók vagy beállítások menüben kipipálod a pálya monitort és akkor utána lépsz be a játékba.