7098
-
Bagaméry #3849 Az útvonal-eltérés magyarázata megértve!
A "hullámos" mellékvonali pályával viszont nem értek egyet (mármint az alkotókkal). Ennyire nem szükséges a valóságot szimulálni (legalább "jáccásiból" lehessen simán vonatozni...)
Kellene gyártani egy "alternatív" javító patc-et amivel a hullámok szükség esetén kivasalhatók! annak aki ennyire nem ragaszkodik a valósághoz.... -
atiboy014 #3848 hello. nekem egy kis segítségre lenne szükségem. az alföld 4 egyik pályáján elakadtam. Az a feladat amikor szegedről pécsre kell vinni a vonatot de különböző városokn vonatot kell cserélni. Én ott akadok el amikor a szilit kell lecserélni a csörgőre és rákapcsolni egy vonatra. Kérem aki ismeri ezt a pályát és tudja mi a teendő kérem írja le részletesen. Köszönöm szépen. Üdv -
joco22 #3847 Hello! Atis idézete: Mint tapasztalhattátok, szerverünk nehézségekkel küzd, így egy nagyobb szabású átalakítás van folyamatban, melyhez a közeljövőben új domain cím és -ha a dolgok úgy engedik- kisebb felületi módosítást is tervezünk. Előreláthatólag Nov. 12-re tervezzük az oldal újranyitását, addig is szives türelmeteket kérjük.
Köszönettel: HDMSTS Team -
#3846 Hy topik!
Nem tudni,már több napja ez van. -
#3845 Cső.
Tudja valaki mi történt a HDmsts-el? Ezt kapom ha be akarok lépni:
Not Found
A szolgáltató korlátozta a weboldal elérhetőségét.
Üdv.: -
NoZoli #3844 "Más pályákon is tapasztaltam, hogy a menüben választható útvonal nem minden esetben oda vezet, amint írva vagyon." "Ezek az anomáliák végül is a TS hibája??"
Nem egészen. Az útvonalakat az AE-ben lehet elkészíteni és általában egy adott Activity-hez vannak készítve. Egy Activity játszásakor, az előre beállított események következnek be (bizonyos váltók átállítása, üzenetek, forgalom, stb.), ezért ott stimmel az indulási és az érkezési állomás. Míg az "Explore-módban", te állítasz minden váltót (amik alapból mindig egyenes irányba állnak), ezért te befolyásolhatod az érkezési állomást.
"Még egy valódi hiba az A_5.3-ban (Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon indulva, Békéscsaba-Szeged pályán(Murony 1. vágánynál jobbra kanyarodva - a piros táblát figyelmen kívül hagyva) Csorvás-Orosháza szakaszon a pálya (a sín) iszonyatosan hullámos - a bal oldali sínszálon sűrűn mélyedések vannak...(?) és úgy dobálja a vonatot, mintha szántáson menne!"
Ez nem hiba, csak a mellékvonali állapotok bemutatásának egy próbája. -
#3843 Rendben... -
#3842 Hy topik!Még nem válaszoltam mert most keltem,sajna az időbeosztásom mostanság éjjeli munkára van aktualizálva így csak egy kis alvást követően+az otthoni teendők elvégzése után van időm foglalkozni a szórakoztató elfoglaltságokkal.Majd megfontolom a kérésed és ha tudok természetesen segítek. -
#3841 Elmondok egy titkot.
Én Neumann János SZKI-ba járok, és a célom hogy informatikus legyek(programozó vagy szoftvermérnök)
Ha én nagyon jó programozó lennék, feltalálnék egy tökéletes víruskereső-irtó szoftvert. Vannak elképzeléseim hogy hogyan működne.
Már Rátai Dániel is feltalált egy különlegességet. Boltokban a fiatal magyar találmánya
Rátai Dani sikertörténete -
#3840 Hát igen..... Rettenetesen nagy bunkó aki kiküldi a gépekre a trójait, meg aki elkészíti. -
#3839 Semmi baj!
Persze hogy nem te tehetsz róla! Csak a vírus igaz?
A trójai vírus meghibásodást tud okozni programilag. -
#3838 Megkaptam az üzenetet köszönöm akkor nincs gond. Kérdésedre válasz:
Nagyon sajnálatos hírt kell közölnöm. A FAQ-nak minden adata elveszett. Az egyik winchesterem meghibásodott és újra kellett tennem a windowst, de pont azon a vinyón volt, a FAQ ami meghibásodott. Sajnos most nagyon behúztam magam a csőbe. Megpróbálom megcsinálni, de sajnos nem lesz rá időm. Ha azt szeretnétek, hogy haladjon a FAQ akkor légyszi egy word dokumentumba tegyétek be azt amit gondoltok, hogy fontos lehet és, hogy tudatni kéne a játékosokkal. Bármi jöhet szívesen látom. Küldjétek őket privibe. Köszi! Ja és bocsánatot kérek. Nagyon nagyon sájnálom, de sajnos nem tehetek róla. -
#3837 Elküldve -
#3836 Hello!
Küldene nekem valaki egy privát üzenetet bármilyen szöveggel és utána ide a fórumba beírná, hogy elküldte. Van egy olyan érzésem, hogy nem kapom meg a privát üzeneteket. Wanlo te válaszoltál a kérdésemre és nem kaptam meg az üzeneted vagy nem válaszoltál? -
gyuri1995 #3835 Hello!
Valakinek megvan a V43 1019-es szili? (lehetőleg .exe formátumba)
Előre is Köszönöm! -
Donalds #3834 Kiadom az új ütemes Z-LINE menetrendet!
LETÖLTÉS -
#3833 Köszönöm
-
SZűts János #3832 SZiasztok!Úgy tűnik feladom.Nem tudok új pályát és feladatot telepíteni mindig valamilyen hibát ír pedig megpróbáltam mindent úgy csinálni ahogy kell.Olyan segítség volna jó aki Jászberényi vagy lépésröl-lépésre tudna segíteni! -
Bagaméry #3831 Háj!
Beüzemeltem az Alföld 5.3-at. Tesztelgetem az új pályaszakaszokat és néhány hibára "másságra" lettem figyelmes. Más pályákon is tapasztaltam, hogy a menüben választható útvonal nem minden esetben oda vezet, amint írva vagyon. Pl.; Bp.Nyugati-Szob választásával Szolnokra (!) jutok, a Szolnok-Lökösháza vonallal pedig Debrecenbe(!). Az "eredeti" célállomás csak a váltók kézi állítgatásával érhető el (a Bp.Nyugati kijáratánál-, ill. Szajol állomás bejáratánál. Nem ritka, hogy egy választott, adott célállomás helyett egy félúton levő "vakvágányon" találom magamat...Ezek az anomáliák végül is a TS hibája??
A5-ben a Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon közlekedve a vonattal (teszt gyanánt) hátrafelé menetben a "DDu_wc_Ata.ACE" hiányát jelölő hibaüzenetet kaptam. A részletek mellőzésével a megoldás (amíg a hivatalos javítás elkészül); A_5\TEXTURES mappában a "BMmavwc.ACE" fájlról készítsünk másolatot, amit a DDu_wc_Ata.ACE-ra kell átnevezni - és a hibaüzenet eltűnik...
Még egy "apróság"; az általam ismert valamennyi pályában (A4, A5.3, 120a, Bp.Nyíregy) a szolnoki nyugati kijárat és környékének pályavezetése köszönő viszonyban SINCS a valósággal - ez a Google earth segítségével ellenőrizhető. Ezt akkor állapítottam meg, amikor a 120a vonal (még el nem készült) pályatöredékét kerestem (volna) az A_5.3 szolnoki részén...amikor azt hittem, hogy megtaláltam, kiderült, hogy az a ceglédi vonal...
A hiányosság egyik oka lehet, hogy a szolnoki pályauvartól északra levő meglehetősen nagy rendező pályaudvar HIÁNYZIK a pályából (a Bp.Nyíregy Y-trackos pályán is csak részben található meg...)
Még egy valódi hiba az A_5.3-ban (Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon indulva, Békéscsaba-Szeged pályán(Murony 1. vágánynál jobbra kanyarodva - a piros táblát figyelmen kívül hagyva) Csorvás-Orosháza szakaszon a pálya (a sín) iszonyatosan hullámos - a bal oldali sínszálon sűrűn mélyedések vannak...(?) és úgy dobálja a vonatot, mintha szántáson menne!
folyt.köv... -
#3830 Hy,szép reggelt topik!
Sajnos nagy a csend a pályáról,már kb 3 hónapja semmi hír még üzenetet sem ír a készítő(szerintem nem csinálja).Más valaki viszont elkezdte ugyan ezt(Színkeverő néven fut a csávó),elég ügyesen csinálja,van remény hamarosan egy 1.es vonalbejárásra.
"..MSTS pályák - projectek ( MSTS route projects ) Budapest-Hegyeshalom-Bécs topicban nézelődj, vagy itt: Budapest-Hegyeshalom-Bécs .." -
Hans899 #3829 Sziasztok! Nem tudjátok a Vértes pálya elkészült-e már? És ha igen honnan lehet leszedni? De ha van újabb verzió nekem z is jó lenne mert jelenleg a 0.95ös van meg, a Tatabánya-Oroszlány vonal. -
#3828 Hy,nem hinném,hogy valaki megépítette volna,ha mégis fejlesztés alatt áll akkor elnézést.A világosabb színek fejlesztés alatt állnak.Számomra közkedvelt vonalak egyenlőre:
-
#3827 Ja és valaki tud ilyen vonalról hogy létezik-e :Bp. Keleti-Hatvan-Füzesabony-Eger?
-
#3826 Sziasztok!!
Abba tudtok segíteni h ha nyomok egy f12 v. egy esc gombot akkor utána miért lép ki automatikusan??
Valami patch-ra gondoltam h azt kellene letölteni hozzá?
Köszönöm! -
#3825 Ha itt regisztrálsz akkor innen le tudod: http://flirt-msts.atw.hu/
Hiába linkelem be a fájlt ha nem vagy regisztrálva akkor nem jelenik meg a letöltés.
-
#3824 H-START 5341-004-9 FLIRT(STADLER)
Ezt a szerelvényt honnan tudom letölteni? -
roleee15 #3823 Amit adtál linket onnan szedtem le és a linkek a leírásba nem mind volt jó ezért űjta kellet rakni. :( -
#3822 1. Itt van egy érdekes rendkívüli Hernyós (BDvmot) activity: Link
(A RAR-ban az összes mappát, KIVÉVE a CONSIST mappát Fontos! A CONSIST mappát nevezd át erre:CONSISTS( mert ugye a TS többesszámú mappanévként használ) és aztán másold a CONSISTs mappát a C:/...Microsoft Games/Train Simulator/Trains mappába! a többit a Routes/ALFÖLD 5 mappába! Kész!
2. Itt is nagyon sok activity van Legtöbbjük achu-csomagot használ, leírás is van hozzá.(gondolom) :) -
roleee15 #3821 Köszönöm ezzel megmentettél :D
Tudom nekem csak a kérdéseim vannak de ez most olyan hogy kerestem, megtaláltam, elfelejtettem.
Honnan tudok olyan Activityket leszedni Alföld 5-höz ami csak ActHU csomagokat használ? Mert szedtem le de nemtudom milyen más gépek is kelletek hozzá fele link már nem is volt jó és nem működtek.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#3820 Szép reggelt topik!
Ha erre gondoltál akkor tessék,egy kép is a használat közben:
MSTS átlátszó driver aids panel -
roleee15 #3819 Egy kérdés estére.
Melyik progitól kellene átlátszónak lennie a Track Monior-nak és ilyeneknek?
Szép! :) -
#3818 Hy,szép estét topik!
Éppen a komáromi Állomáson láttam eme szépséget BP. felé vette az irányt egy emberes szerelvénnyel.
-
roleee15 #3817 Sziasztok!
Letöltöttem az Alföld 5-öt és frissítéseit. Hááát huhh, meglepődtem amikor elkalandoztam a 147-es vonalon,nagyon tetszett hogy művészi pontossággal tükrözi a valóságot. Minden ott van ahol kell pár abróbb hibát vettem észre, hogy a bicikliúton autók vannak, és Csongrád állomás előtt Csongrád tábla de ezek apró hibák, ez így tökéletes! :D -
vasasgabri #3816 Ha esetleg valaki tudna adni egy linket hogy letöltsem meg köszönném. Csak a V43-1028-at sikerült meg találnom. A többire nem adott találatot. -
vasasgabri #3815 Közben rájöttem hogy nem rosszak csak hiányoznak. ezeket hogyan tudom pótolni? V43-1028.eng
-1059.eng
-2275.eng
-2299.eng
-2376.eng
-3278_2008.eng
-3333_2008.eng -
vasasgabri #3814 Sziasztok!Valaki tudna segíteni? Azt szeretném meg tudni hogy a hibás eng. fájlokat milyen progival tudom kijavítani? -
gmilan #3813 Q: When will Train Simulator 2 be available?
A: Train Simulator 2 will launch in Holiday 2009.
Szerintem ebből sem lesz már semmi -
#3812 minek neked msts 2-höz? hát az nem lehet meg neked... -
skodásJani #3811 Hali! MSTS 2-hez kellenének minden ami magyar aki tud linkeljen köszi -
#3810 Hy topik!
Zsoltee75 munkái közül van 2 DB Mozdony:
ÖBB 1116 214-6 Railjet Spirit Of Hungary
ÖBB 1116 215-3 Spirit Of Salzburg
A mozdony használatához szükség van:
- MSTS Bin 1.7.051922 vagy magasabb verzió ( http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html )
- ÖBB Em-lok pack 18 in 1
A kicsomagolt fileokat másold a "drive:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\OBB_1116" mappába!
A vagon hozzá meg valami Béta verzió,sok hibával(elemzők állítják)
Vezérlő kocsi elviekben még nincs hozzá.