Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisPesti
WinStar: Igen már van és ha jól tudom az actHun tartalmazza is.

Nyugat-Dunántúl pánya(Déli-fehérvár):

http://marci.triak.hu/pn/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=9

Ha telepítetted és nincs benn a TS-be rakj be activity-t. Amúgy szerintem ez a pálya nagyon gyenge minõségû.

Sziasztok.
A Stadlertõl a Flirt vonatot valaki elkészitette már a játékba?
Amúgy a Budapest Délitõl a fehérvári vonalat honnan tudom letölteni?

Sziasztok Halbi vezérlõt honnan lehet tölteni?
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy nincs e meg valakinek a con builder 2.4.6 os változata?válaszotokat elõre köszönöm
igen ezen vagyok én is h minél elõbb de sajna most épp nincs rá keretem mert közbe jött csomó más, de gép nélkül meg nem igen bírom mert hozzá tartozik mindennapjaimhoz
köszönöm a linke és itt melyik mert nekem bmx-re volna szükségem
Msts bin kell az ajtó nyitáshoz meg arra alkalmas model! www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?list.11 innen le tudod szedni a vagonokat amiknek nyílik az ajtó! Ajtók nyitása num7 num9

köszi, és lentebb irták hogy egy programmal nyithatok a kocsik ajtaja ez milyen program és honnan lehet letölteni?
Intercity kocsiké "acthuba bent vannak ha nem akkor asszem a H-Start személy vonat packba benne kell hogy legyen".

wanlo
H-START BDVmot-009(Maga a Motorvagon)+H-STRAT Bmx-010,H-START Bmx-110(Köztes kocsik)+H-START Bmxt-009 (Záró vezérlõkocsi)
Ha segít akkor tessék.<#wink>

...DREAM TEAM...

BDV-mot-hoz Bmx személy kocsi való

Üdv az lenne a kérdésem hogy a BDV-mot-hoz melyik személykocsi való hozzá?
Háj!
Ablakpucolás - avagy amikor a valõsághûség (is) zavaró lehet.
A helyenként (számomra felesleges) a valósághoz való ragaszkodás miatt a mozdonyok szélvédõje-, ill. a személykocsik ablakai nem éppen "salamoni" tisztaságúak (mondhatni elég koszosak, ill. homályosak.
TEHÁT; hogyan (milyen szerkesztõvel) lehet ezeket a tisztátalanságokat eltüntetni - hogy ha már a valóságban ez így is van, legalább a játékban látnánk tisztán...
Esetleg a jármûvek kreátorai készíthetnének a jármûvekbõl egy "C" (clear) típusú jármûvariációt is! (mellékelhetnék a csomaghoz a "tisztító" fájlokat...)

spyy55
Ezen a videón az ajtókat lehet nyitogatni!!! Ezek AtcHU-s vagonok, vagy másfélék? És melyik kiegészítõ kell hozzá, mert nekem minden fent van. És mi a bill.kombinációja?

wanlo
Szép reggelt!
Tudtok olyan BDVmot összeállítást ahol tudok vezetõ állást váltani?
A BDVmot-009 sajnos nem mûködik csak egy vezetõ állással,ha van valakinek infó köszönöm elõre.
#3026: Bizony szép kis szakasz,remélem mihamarabb kész lesz BP-Déli pu.-ig

...DREAM TEAM...

Krapo
Nahát akkor rakok képet ! Kipróbáltam a DDU.t és tetszik !

Krapo
Nagyon köszönöm ! Tényleg 😊 Felteszem és játszok még 1et ma 😊 mindenjót !

wanlo
Szerintem a 40-es vonal Szentlõrinc és Dombóvár között,a képeket nézve ez ugrik be.DDU 1.0 már kiadták ezt a szakaszt Msts-re.

...DREAM TEAM...

Krapo
Na még egy kérdés 😄 bocsi hogy ennyit kérdezek 😊 a vasút történeti parkban a szimuátorban készült ez a videó . Szerintem nagyon jó és az érdekelne ha valaki felismeri hogy melyik vonalon készült ez ? Mert tetszenek az alagutak 😊.... És ha megcsinálták már az msts be több infot kérnék ! elõreis köszönöm ..

wanlo
Szerintem letöltöm mindegyik tartalmat amit lehet úgy is van 130 GB tárhelyem és katalogizálom magamnak.Jobb ötletem nincs,írtam zsolte75nek egy több ötletet de nem is válaszolt.Van olyan tárhely szolgáltató ami éves díj:5500+áfa/éves és 2GB tárhely.

...DREAM TEAM...

igen sajnos a freeweb is köztük... jobb lesz ha blogba gondolkodnak majd az emberek amíg ingyenes:/

wanlo
Teljesen mindegy a játék szemszögébõl sajnos de jó tudni ha vannak új infók mert a topik életében építõ jellegû és hasznos információ.Aki a kötött pályás életre vágyik meg úgyis megtanulja mit hogyan kell alkalmazni az életben.Mit tudtok több oldal megszûnik tényleg az ingyen tárhelyek megszûnésével?

...DREAM TEAM...

Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Már ezelõtt 30-40 évvel is meg tudták oldani, hogy ne kelljen minden áramnemhez külön áramszedõ. Lásd pl.: ®SSK 240, 350... Inkább arról van szó, hogy bizonyos országokban eltérõ a felsõvezeték-rendszer kialakítása. Például, más az átlagmagassága és amire igen érzékeny lehet az áramszedõ, az a "kígyózás" mértéke, ami szintén országonként változó lehet.
Krapo
Az igen 😊 szép teljesítmény 😄! Majd még teszek képeket csak még nem indultam el 😊 persze ha nem gond csak akkor !

wanlo
Egy kis kiegészítés a négyáramú képesség:
15 kV/16,7 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Ausztriában, Németországban és esetleg Svájcban.
25 kV/50 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Csehországban és Magyarországon.
3 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Olaszországban, Szlovéniában és Szlovákiában.
1,5 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Franciaországban.

...DREAM TEAM...

wanlo
A fordított dologra meg csak annyi,hogy azért van 4 áramszedõ mert 3 áramnemû(A harmadik az Pl😞Taurus 1216). Ez még csak próbaüzemben közlekedik. Ez három áramnemû. 15kV/16,2/3Hz, 25kV/50Hz, 3kV DC.) a mozdony ,Magyarország és Ausztria is külön hálózat ezért csak olyan Mozdonyok mehetnek ami erre alkalmas(Általában a 95 55 1047 XXX-X a pályaszámú Taurusok amik 2 áramnemûek<15 kV/16 hZ, 25 kV/50 hZ>).Itt nem az számít,hogy milyen irányba áll,hanem hány hálózatra alkalmas.

...DREAM TEAM...

Krapo
Köszönöm a válaszod ! Mert érdekelne a szimulátor <#papakacsint>!

Nem többért szerintem mint egy normális szimulátorért olyan 5.000 Ft-tól kezdve egészen 20.000-ig lehetséges.

Krapo
Áhá értem 😄 de ezt énse tudom elképzelni hogy lenne hosszabb az élettartam ... Még 1 kérdés a vasúttörténeti parkban lévõ v63-001 es szimulátort mikor lehet és mennyiért kipróbálni ?

kisPesti
csõ.
Igen, a nálunk megszokothoz képest télleg fodítva van. Állítólag azért, mert így hoszabb az élettartama (bár ezt soha sem értettem miért).

Krapo
Igen ezt tudtam eddigis meg értem 😊 ! Mert logikus a letúrós dolog 😄! De konkrétan az érdekel hogy akkor miért fordítva van fent a szedõ ? vagy csak nekem tûnik annak ? mert itthon ellentétesen megszokott...

wanlo
Ha jól értem a kérdésed akkor egyszerû a válasz:
-Tegyük fel ha például vezeték szakadás van és belóg a távtartó akkor nem fogja letúrni az áramszedõ a másikat,mert ugye ha az elsõ van fenn akkor letúrja a hátsót is mikor leszakad a beakadás végett.Elég egyszerû szerintem,(Mozdonyvezetõtõl tudom).Az életben Te magad választod ki melyiket szeretnéd használni de a hátsó a logikus mert ha el is hagyod még mindig van egy elsõ amivel tovább tud haladni a szerelvény.

...DREAM TEAM...

Krapo
Szép ! De eggyet ha megmagyaráznátok a traxx és a taurus miért a hátsó szedõt rakja fel ? Számomra a logikus az elsõ szedõ lenne mert az áll úgy mint a magyar villanyokon .... Amugy a traxx szerintem nem az igazi mert a vezérlõbõl nemihazán látsz oldalra csak elõre volt szerencsém benne ülni. (egy eurocomos-ban...)

wanlo

...DREAM TEAM...

így van.

Várhatóan mikor lesz újra elérhetõ a Train-sim oldal?

Háj!
!!! a felfúvódott kondenzátor bármikor szétpukkadhat - és ha "megszalad" a tápegység, az alaplap is megbánhatja (meg Te is)...
Minél elõbb érdemes egy nagyobb teljesítményûre kicserélni a tápot - amíg nagyobb kár nem keletkezik...

hali!

a dugók azok szorosak ugyanis nem rég lettek meghúzva...
és a 3 winyóból egyet lekötöttem és azóta nem szórakozik, de a tápot minél elõbb le kell cserélnem, mert ez így nem állapot, a két winyót még elbírja, de a 3 együtt sok volt neki.. az a baj a a tápomal szét szedtük és bele kukkantottunk és kiderült hogy az összes kondi fel van fújódva:S úgyhogy csak a torka véres
Krapo
Rakok nektek megint képet 😄 ! Szinesítem a fórumot habár esti viharos képek de sztem jók 😊!
Vezérállásból kifele a nyugatiból 😄

Háj!
Nálam is elõfordult a lefagyási jelenség; memóriát, processzort, alaplapot is kicseréltem, mire egy véletlen folytán kiderült, hogy a jelenséget egy laza tápdugó okozza - természetesen ATA winyónál tapasztaltam a hibát...
Egyébként MINDEGY!, hogy a gépben levõ melyik aktív (nem USB-s)winyó "akad le" a windows mindenképpen lefagy - mivel "keresi" a hiányzó meghajtóját...

gépednek se tesz jót ha a tápod szarakodik, de a helyedbe elõbb megnézetném h nem e a táp dugó ami a winyóba megy nem e lazult ki vagy normálisan érintkezik e.

gabi89
<#eljen><#eljen> Jó képek
Gigant pedig igen szépen meg van csinálva 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

a winyóim okésak amúgy win7 van egy ideje de eddig semmi ilyen hibám nem volt vele
egyedül most a tápegységem szarakodik és emiatt néha leállnak a winyóimegy pillanatra lehet h ez az oka?
leho94
akkor rakj be pl. acthu csomagból

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Oké, köszi már mûködik. De viszont a Joseph Haydn -ös GySev-es gépek nem mennek. ConBuilder felismeri, de a játék kifagy tõle, azzal az indokkal hogy nincs neki belsõ.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hello! 1216-os OBB packba kell berakni a gépet és akkor fog rendesen müködni! Ezt is szed le ÖBB EM-Lok Pack 18 in 1!

köszi a segítséget.<#wink>
leho94
hát , az alap modell mappájába rakd

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok újra 😄

Letöltöttem ezt a Vmax357-et. ezt! ( alulról a 3.). és a zip ben csak ace fájlok vannak! Hova kell btennem hogy mûködjön? Trainset mappába elég?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Krapo
Szevwa ! Innen töltöttem le ! Sok szép v63-mas van fent !<#papakacsint>

Hali!
Ezt a gépet honnan lehet letölteni?<#help>