Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugat-Dunántúl pánya(Déli-fehérvár):
http://marci.triak.hu/pn/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=9
Ha telepítetted és nincs benn a TS-be rakj be activity-t. Amúgy szerintem ez a pálya nagyon gyenge minõségû.
A Stadlertõl a Flirt vonatot valaki elkészitette már a játékba?
Amúgy a Budapest Délitõl a fehérvári vonalat honnan tudom letölteni?
Azt szeretném kérdezni hogy nincs e meg valakinek a con builder 2.4.6 os változata?válaszotokat elõre köszönöm
Ha segít akkor tessék.<#wink>#wink>
...DREAM TEAM...
Ablakpucolás - avagy amikor a valõsághûség (is) zavaró lehet.
A helyenként (számomra felesleges) a valósághoz való ragaszkodás miatt a mozdonyok szélvédõje-, ill. a személykocsik ablakai nem éppen "salamoni" tisztaságúak (mondhatni elég koszosak, ill. homályosak.
TEHÁT; hogyan (milyen szerkesztõvel) lehet ezeket a tisztátalanságokat eltüntetni - hogy ha már a valóságban ez így is van, legalább a játékban látnánk tisztán...
Esetleg a jármûvek kreátorai készíthetnének a jármûvekbõl egy "C" (clear) típusú jármûvariációt is! (mellékelhetnék a csomaghoz a "tisztító" fájlokat...)
Tudtok olyan BDVmot összeállítást ahol tudok vezetõ állást váltani?
A BDVmot-009 sajnos nem mûködik csak egy vezetõ állással,ha van valakinek infó köszönöm elõre.
#3026: Bizony szép kis szakasz,remélem mihamarabb kész lesz BP-Déli pu.-ig

...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...

...DREAM TEAM...
15 kV/16,7 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Ausztriában, Németországban és esetleg Svájcban.
25 kV/50 Hz váltóáram, ezzel közlekedni tud Csehországban és Magyarországon.
3 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Olaszországban, Szlovéniában és Szlovákiában.
1,5 kV egyenáram, ezzel közlekedni tud Franciaországban.
...DREAM TEAM...
...DREAM TEAM...
Igen, a nálunk megszokothoz képest télleg fodítva van. Állítólag azért, mert így hoszabb az élettartama (bár ezt soha sem értettem miért).
-Tegyük fel ha például vezeték szakadás van és belóg a távtartó akkor nem fogja letúrni az áramszedõ a másikat,mert ugye ha az elsõ van fenn akkor letúrja a hátsót is mikor leszakad a beakadás végett.Elég egyszerû szerintem,(Mozdonyvezetõtõl tudom).Az életben Te magad választod ki melyiket szeretnéd használni de a hátsó a logikus mert ha el is hagyod még mindig van egy elsõ amivel tovább tud haladni a szerelvény.
...DREAM TEAM...
Várhatóan mikor lesz újra elérhetõ a Train-sim oldal?
!!! a felfúvódott kondenzátor bármikor szétpukkadhat - és ha "megszalad" a tápegység, az alaplap is megbánhatja (meg Te is)...
Minél elõbb érdemes egy nagyobb teljesítményûre kicserélni a tápot - amíg nagyobb kár nem keletkezik...
a dugók azok szorosak ugyanis nem rég lettek meghúzva...
és a 3 winyóból egyet lekötöttem és azóta nem szórakozik, de a tápot minél elõbb le kell cserélnem, mert ez így nem állapot, a két winyót még elbírja, de a 3 együtt sok volt neki.. az a baj a a tápomal szét szedtük és bele kukkantottunk és kiderült hogy az összes kondi fel van fújódva:S úgyhogy csak a torka véres
Vezérállásból kifele a nyugatiból 😄
Nálam is elõfordult a lefagyási jelenség; memóriát, processzort, alaplapot is kicseréltem, mire egy véletlen folytán kiderült, hogy a jelenséget egy laza tápdugó okozza - természetesen ATA winyónál tapasztaltam a hibát...
Egyébként MINDEGY!, hogy a gépben levõ melyik aktív (nem USB-s)winyó "akad le" a windows mindenképpen lefagy - mivel "keresi" a hiányzó meghajtóját...
Gigant pedig igen szépen meg van csinálva 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
egyedül most a tápegységem szarakodik és emiatt néha leállnak a winyóimegy pillanatra lehet h ez az oka?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Letöltöttem ezt a Vmax357-et. ezt! ( alulról a 3.). és a zip ben csak ace fájlok vannak! Hova kell btennem hogy mûködjön? Trainset mappába elég?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ezt a gépet honnan lehet letölteni?<#help>#help>