Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hy börtönrácsos Szilik a 1174 és 1227
vm15rõl lehetett letölteni õket
vm15rõl lehetett letölteni õket
Köszönöm szépen. De azért még mindig nem értem azt hogy hogyan lehet ez mert ez a 10017-es lajosmizse-kecskemét személy amihez csak az acthu-s csomagok kellenek!
Az Alföld 4-hez készült küldetések kevés kivétellel használhatóak az Alföld 5-ben is. Változtatás a vágányrendszerben Pestszentlõrinc, Pilis és Szolnok állomáson történt. Amely küldetések ezeket az állomásokat nem érintették, azok használhatóak továbbra is, amelyek pedig érintik, azoknak a hibás útvonalait az Activiti Editorban javítani kell. ( hibás fõpontok törlésével, és az új pontok kijelölésével )INFO
Csõ.
Két kérdésem lenne:
1. Melyik V43-ason van börtönrács? Ha tudja valaki legyen szives egy linket adni ahonnan leszedhetetm, vagy írja meg a pályaszámát.
2. Mit kell ahoz módosítani ahoz hogy az A4-es feladatok fussanak A5-ön?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv.:
Két kérdésem lenne:
1. Melyik V43-ason van börtönrács? Ha tudja valaki legyen szives egy linket adni ahonnan leszedhetetm, vagy írja meg a pályaszámát.
2. Mit kell ahoz módosítani ahoz hogy az A4-es feladatok fussanak A5-ön?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv.:
kössz 😄
az MSTS megragad :D
http://msts-v63futohaz.atw.hu/ innen le bírod szedni
Hy!
Belinelnéd a mozdonyt,cabot,soundot?
am jó képek
Belinelnéd a mozdonyt,cabot,soundot?
am jó képek
az MSTS megragad :D
A kabint hiányolja,meg kell keresned a hozzá illõ kabin nézetet,egyszerû ha az ENG fájlban hozzárendelt kabint megnézed,hogy meg van neked vagy nincs,esetleg átnevezed olyanra ami megvan vagy megszerzed és akkor nem kell átírnod semmit.ENG fájl megnyitás:katt rá megnyit majd kiválasztod a jegyzettömböt és megnyit,ott megkeresed a kabinnézet pontos nevét és a többi rajtad áll.Vagy lecseréled (Ehhez át kell nevezned) vagy megkeresed és akkor nem lesz hibaüzenet.
...DREAM TEAM...
Sziasztok! Miközben töltötte be az egyik activytyt a játék ezt a hibát dobta ki:
A KABIN NÉZET BETÖLTÉSE SIKERTELEN
Ezzel mit lehet csinálni?
A KABIN NÉZET BETÖLTÉSE SIKERTELEN
Ezzel mit lehet csinálni?
Éjszakai járat a Nova tó körül...

Tapasztalta már valaki, hogy ha activity szerkesztõben egy elkerülést vagy elõzést készítünk (sajnos csak 2 fordító ponttal lehetséges), akkor a szimulátorban a várakozó vonat jelzõje csak akkor vált át zöldre (a másik elhaladása után), ha a fékeket kiengedjünk, vagy egy picit hátratolatunk? Nincs valami jobb megoldás erre? (a Ghost vagonon kívül)
Csak azért mert a végpont Paks (köki) ezért csodálkoztam részletesen nem néztem meg meddig van meg oldva a játék.
Mivel nem ér el Paksig az Alföld 5, így valószínûleg csak ennyi...
az Alföld 5-höz kiadott activity " top secret " aminek lényege h nukleáris vagonokat kell vinni Debrecentõl Paksig de nekem Kispest- Kõbányáig megy :/. Utána el visz egy külön vágányra ami le van zárva és vége a missziónak.Ennyi lenne??
üdv!
Érdeklõdnék nincs-e jobb vezetõállás szerkesztõ mint ami az alap msts-ben van?
Érdeklõdnék nincs-e jobb vezetõállás szerkesztõ mint ami az alap msts-ben van?
kép
Köszönöm szépen meg van a baj! Csak a 3.1update nem volt feltelepítve! Mot már mûködik köszönöm szépen!
Köszönöm szépen meg van a baj! Csak a 3.1update nem volt feltelepítve! Mot már mûködik köszönöm szépen!
Ja és a Directlink-et kell beszúrni a feltöltött képrõl - és nem az URL-sort!!
A nyugati "lukas vagonok" nálam is megvannak - szerintem is programhiba! (lehet...)
Bocsánat! "KÉP BESZÚRÁSA" !! (és nem feltöltése!)
(az url beszúrással valójában csak a linkjét tudom megmutatni, de a közvetlen kép így tehetõ fel IDE!
BOCS!
Az a fránya Xp drv!!!!
(az url beszúrással valójában csak a linkjét tudom megmutatni, de a közvetlen kép így tehetõ fel IDE!
BOCS!
Az a fránya Xp drv!!!!
A videókártya telepítése után ez a kép fogadott! Vagyis már jó... LENNE!!!
A Nyugati fedett részében álló utolsó 3 vagon oldalai nem látszódtak, csak az ülések. Viszont kifelé menet az épület határától folyamatosan megjavul minden. Mintha a bejáratánál valami szûrõ volna. Ezt már nem tudom a videókártyára fogni. Szerintem ez programozási hiba lehet vagy a TS-ben, vagy a vagon textúrájában.
A Nyugati fedett részében álló utolsó 3 vagon oldalai nem látszódtak, csak az ülések. Viszont kifelé menet az épület határától folyamatosan megjavul minden. Mintha a bejáratánál valami szûrõ volna. Ezt már nem tudom a videókártyára fogni. Szerintem ez programozási hiba lehet vagy a TS-ben, vagy a vagon textúrájában.
Neked ez a csomag nincs telepítve: acthu_szemely_30
Ez tartalmazza a hiányzó cuccokat.Nézd meg és rakd újra: acthu_szemely_30
Ezután meg az UPDATA kell: acthu_szemely31_upd
Ha tudtam segíteni.
Valamikor nem jó hejre telepítõdik ha esetleg automata telepítõje lenne,azokat is kicsomagolom és én rakom be saját magam.(Ez mondjuk nem olyan)
Ez tartalmazza a hiányzó cuccokat.Nézd meg és rakd újra: acthu_szemely_30
Ezután meg az UPDATA kell: acthu_szemely31_upd
Ha tudtam segíteni.
Valamikor nem jó hejre telepítõdik ha esetleg automata telepítõje lenne,azokat is kicsomagolom és én rakom be saját magam.(Ez mondjuk nem olyan)
...DREAM TEAM...
Sziasztok! Ezt a hibát hogyan tudnám kiköszörülni:
Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_szemely/acthu_h-start_bpee.wag
Ebbõl 10db-ot dob ki mielött betöltené a játékot és mind h-star -os...
Error reading train database file
File: Trains/Trainset/acthu_szemely/acthu_h-start_bpee.wag
Ebbõl 10db-ot dob ki mielött betöltené a játékot és mind h-star -os...
Kép beszúrása a Fórumba; URL beszúrása (!) opcióval (NEM kép beszúrás, NEM képfeltöltés!)
Megnyitod a Képfeltöltõt, betallózod a képet és megnyomod a "Feltöltés" gombot. A feltöltött kép mellett megjelenõ Directlink tartalmát bemásolod az "URL BESZÚRÁSA" opcióval ide....
Megnyitod a Képfeltöltõt, betallózod a képet és megnyomod a "Feltöltés" gombot. A feltöltött kép mellett megjelenõ Directlink tartalmát bemásolod az "URL BESZÚRÁSA" opcióval ide....
Tegnap nem sikerült kipróbálnom a videokártya frissítését, hogy megoldja-e a problémát, mert éjjel 3-ra tértem magamhoz <#pias>#pias>. Ma elvileg tesztelhetek... Az eredményrõl tájékoztatás lesz.
Ilyen nincs... Hogy a fenébe kell ide képeket beszúrni?
Valaki leírná lépésrõl-lépésre... Köszi
Ilyen nincs... Hogy a fenébe kell ide képeket beszúrni?
Valaki leírná lépésrõl-lépésre... Köszi
Szerintem ugyan úgy mint a többinél nekem ment.
Szevasztok,sajnálatosan olvasom a felmerülõ problémákat.Nem tudok tanácsot adni,nem tapasztaltam még hasonlót.
Más...
Valakinek ötlet,hogy BDVmot-014/009-nél,hogy lehet vezetõ állást váltani?
Más...
Valakinek ötlet,hogy BDVmot-014/009-nél,hogy lehet vezetõ állást váltani?
...DREAM TEAM...
A számítógép lelkivilága kifürkészhetetlen...., de nem kizárt, hogy egy-egy szoftver telepítés-, windows frissítés is belepofázhat a rendszerbe - mi meg csak szívunk....<#nemtudom>#nemtudom>
Egykori kollégám szavaival; "Aki szívásra van ítélve, az szívni is fog !"...és milyen igaza volt (van) (!).<#ijedt>#ijedt><#szomoru1>#szomoru1>
Egykori kollégám szavaival; "Aki szívásra van ítélve, az szívni is fog !"...és milyen igaza volt (van) (!).<#ijedt>#ijedt><#szomoru1>#szomoru1>
Nos, akkor este frissítem a drivert, és reménykedem, hogy javul a helyzet. Bár elég érdekes, hogy eddig mûködött ugyanezzel a driverrel és most meg nem. Van valami a számítógépház levegõjében <#confused>#confused>
Azt hiszem nekem sem kell talán másik kártyát vennem, mert a http://www.sapphiretech.com - ról letöltöttem a megfelelõ drv-t és a hibajelenség MEGSZÜNT! - bár érthetetlen, hogy az eredeti GYÁRI telepítõ CD ilyen hibásan került kiadásra (igaz, hogy kiadás elõtt valamennyi játék, valamennyi variációját nem lehet letesztelni - erre vannak a felhasználók...(akik szívnak...)
Megjegyzem, hogy a HD 3650 elvileg jóval "erõsebb" mint a 9600 XT, mégis kisebb f/s értékeket mutatott a TS a HD 3650-nel (Catalyst 10.1 drv-vel) mint a 9600 XT-vel ("gyári" drv-vel) (!?)
A lényeg, hogy a megjelenésben nincs hiba (ill. más hibát eddig még nem találtam...)
Ezek szerint valóban az Xp drv hibája okozta a megjelenítési hibát (mivel Vista alatt minden megfelelõ volt(valószínû, hogy az eltérõ drv miatt), ezért ha valakinek ilyen jelensége van, az adott kártya honlapján keressen hozzá újabb szoftvereket...(csak zárójelben, és halkan: a számítástechnikai magazinok mellékletében található drv frissítéssel (ÉN) nem tudtam szóra bírni a kártyát ebben a gépben....(3 verzióval is próbálkoztam...)
Megjegyzem, hogy a HD 3650 elvileg jóval "erõsebb" mint a 9600 XT, mégis kisebb f/s értékeket mutatott a TS a HD 3650-nel (Catalyst 10.1 drv-vel) mint a 9600 XT-vel ("gyári" drv-vel) (!?)
A lényeg, hogy a megjelenésben nincs hiba (ill. más hibát eddig még nem találtam...)
Ezek szerint valóban az Xp drv hibája okozta a megjelenítési hibát (mivel Vista alatt minden megfelelõ volt(valószínû, hogy az eltérõ drv miatt), ezért ha valakinek ilyen jelensége van, az adott kártya honlapján keressen hozzá újabb szoftvereket...(csak zárójelben, és halkan: a számítástechnikai magazinok mellékletében található drv frissítéssel (ÉN) nem tudtam szóra bírni a kártyát ebben a gépben....(3 verzióval is próbálkoztam...)
Ezeket elolvasva talán rájössz, hogy muszáj! A pályákat mûködtetõ "alkatrészek" egy része ezekbõl áll.
Bagaméry: Nemrég vettem meg az új gépemet, fullos videokártyával. Nem hiszem el, hogy egy ilyen hiba miatt még jobbat kellene venni... <#szomoru1>#szomoru1>
Bagaméry: Nemrég vettem meg az új gépemet, fullos videokártyával. Nem hiszem el, hogy egy ilyen hiba miatt még jobbat kellene venni... <#szomoru1>#szomoru1>
#3051 #3052 Talált, süllyed (BINGO!)
Még mielõtt elolvatam a véleményteket a gyakorlatban én is erre jöttem rá...
Nekem a Sapphire HD 3650 produkálta ezt a baromságot (sem a procinak-, sem az alaplapnak nincs köze a hiányos megjelenéshez.... de az xp-nek IGEN! - Vistával ez a jelenség NINCS!, bizonyára a drv különbségek miatt...)
Tehát én is cseréltem korábban VGA-t (9600 XT-rõl) és azelõtt még nem használtam a H-Start-os kocsikat, így ez a probléma csak most került elõtérbe...
Addig is amíg a rávaló összejön használom a 9600 XT-t (a freme/sec-t kompenzálja a megjelenés...)<#taps>#taps>
Még mielõtt elolvatam a véleményteket a gyakorlatban én is erre jöttem rá...
Nekem a Sapphire HD 3650 produkálta ezt a baromságot (sem a procinak-, sem az alaplapnak nincs köze a hiányos megjelenéshez.... de az xp-nek IGEN! - Vistával ez a jelenség NINCS!, bizonyára a drv különbségek miatt...)
Tehát én is cseréltem korábban VGA-t (9600 XT-rõl) és azelõtt még nem használtam a H-Start-os kocsikat, így ez a probléma csak most került elõtérbe...
Addig is amíg a rávaló összejön használom a 9600 XT-t (a freme/sec-t kompenzálja a megjelenés...)<#taps>#taps>
amúgy ezek muszájok?
Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül
Feltételek : X-Tracks V3.20 és NewRoads 3.1 Standard - tsection.dat nélkül
köszönöm.Megpróbálom 😊
Ha van még valami akkor írok 😊
Ha van még valami akkor írok 😊
Feladatok a TS-ben, hogy ne csak össze-vissza vonatozz. Például sokan készítettek valós menetrendû feladatokat, amiket élvezet végigjátszani.
mi az az activity?Ehez nem értek bocsi :S
HOPPÁ!!!!
Most vettem észre én is a hibát! Nálam ma jött elõ!!!
Viszont ha a vagon jobb oldalát nézem akkor jó, de bal oldalról meg szintén hasonló probléma.
Talán tényleg videókártya lenne? Már én sem tudom, de eléggé idegesítõ!
Most vettem észre én is a hibát! Nálam ma jött elõ!!!
Viszont ha a vagon jobb oldalát nézem akkor jó, de bal oldalról meg szintén hasonló probléma.
Talán tényleg videókártya lenne? Már én sem tudom, de eléggé idegesítõ!
Video kártya is produkál ilyet, 1 éve a szomszédom gépén volt ugyan ez a gond vett egy új video kártyát és utána müködöt minden rendesen neki egyik gépnél se volt kerék!
Nálam a grafika állítgatásával sem sikerült "tetõalá hozni" ezt a két vagontípust ezen a gépen - ugyanilyen grafikai beállítással a másik gépen UGYANAZ! a TS NEM PRODUKÁLJA a hibát (a proci csere-bere elõtt ezen sem volt ilyen anomália...!)
Lehet, hogy ezen már csak az alaplap csere segíthet?(!)... (még próbálkozom...)
...ha az egyik xp-t lecserélem vistára és azzal a probléma nem jelentkezik, akkor az Xp(!) is okozhat ilyen megjelenéstelenséget...(!?)
Valami egyszerû(!) oka kell legyen, hogy CSAK(!) ezen két vagon jelenik meg hiányosan...
Lehet, hogy ezen már csak az alaplap csere segíthet?(!)... (még próbálkozom...)
...ha az egyik xp-t lecserélem vistára és azzal a probléma nem jelentkezik, akkor az Xp(!) is okozhat ilyen megjelenéstelenséget...(!?)
Valami egyszerû(!) oka kell legyen, hogy CSAK(!) ezen két vagon jelenik meg hiányosan...
Nos nálam is elõ kandikál néha ez a probléma, de én a grafikát állítgattam úgy jó lett bár most lassabb, akadozóbb a game mint eredetire állítva.
Ezen a képen a mozdony utáni kocsinak megvan mindenrésze....de a többi kerék és tetõ nélkül...

Hiába próbáltam mindent újra telepíteni... semmi értelme sem volt, mivel EZ NEM TS hiba, mivel ugyan az a telepítés (USB winyón) a másik gépen HIBÁTLAN...viszont ezen a macerás gépen mindhárom(!) xp-vel (sp3) ugyanez a jelenség - és csak ennél a kocsitípusnál...!!(???)
Ja a BIOS is a legfrissebb 1.7 verziójú. Csak tippelem, hogy a procicsere belepiszkított a BIOS lelkivilágába (de már ott is csináltam egy "default"-ot) DE MIT lehet még tenni.... További tippeket kérek...
Ja a BIOS is a legfrissebb 1.7 verziójú. Csak tippelem, hogy a procicsere belepiszkított a BIOS lelkivilágába (de már ott is csináltam egy "default"-ot) DE MIT lehet még tenni.... További tippeket kérek...
Tyûhaa, fogalmam sincs... (nyitott mágnesvasút <#nyes>#nyes> )
Próbáltad csak ezeket a vagontípusokat újratenni?
Próbáltad csak ezeket a vagontípusokat újratenni?
Az érdekesség (no meg érthetetlen is), hogy ezt a hiányos megjelenést csak ezeknél a kocsitípusoknál tapasztaltam !!??... (se tetõ, se kerék...)
No erre varjatok gombot...
No erre varjatok gombot...
A #3043 melléklete:
No így talán közvetlenebbül látható a jelenség

No így talán közvetlenebbül látható a jelenség
Háj!
No ERRE mondjatok valami okosságot!!!
Az alábbi képen látható hiányos személykocsikat kreálta a gépem!!! Ezt egy processzor csere után tapasztaltam.! NEM TS hiba, mivel egy USB-s winyóról futtattam - és másik gépen minden tökéletesen megjelenik. A hibás gépen 3 winyó - ezzel együtt 3 xp - van. Mindegyikben ilyen hiányosak ezek a kocsik!!!!
Már mindent visszacsináltam - a korábbi procit is visszatettem, vadi új xp-t, TS-t telepítettem - de a probléma MARADT!!!!
A proci csere elõtt ilyen jellegû hibát ezen a gépen nem tapasztaltam!!!
Az alaplap: Asrock Conroe 865 PE, 2 Gb ram - korábban 3 Ghz Pentium(D), ezt cseréltem 2.8 DualCore-ra!
A hiányos kocsik egy alappályán
A hiányos megjelenés PÁLYAFÜGGETLEN!!!!
No ERRE mondjatok valami okosságot!!!
Az alábbi képen látható hiányos személykocsikat kreálta a gépem!!! Ezt egy processzor csere után tapasztaltam.! NEM TS hiba, mivel egy USB-s winyóról futtattam - és másik gépen minden tökéletesen megjelenik. A hibás gépen 3 winyó - ezzel együtt 3 xp - van. Mindegyikben ilyen hiányosak ezek a kocsik!!!!
Már mindent visszacsináltam - a korábbi procit is visszatettem, vadi új xp-t, TS-t telepítettem - de a probléma MARADT!!!!
A proci csere elõtt ilyen jellegû hibát ezen a gépen nem tapasztaltam!!!
Az alaplap: Asrock Conroe 865 PE, 2 Gb ram - korábban 3 Ghz Pentium(D), ezt cseréltem 2.8 DualCore-ra!
A hiányos kocsik egy alappályán
A hiányos megjelenés PÁLYAFÜGGETLEN!!!!