7098
  • Bagaméry
    TMartin!
    Még egyszer GRATULA a dizájnhoz. Most már minden szép és jól is látható (a havazás különlegesen érdekes ötlet - ilyent még (azt hiszem) sehol sem láthattunk...)
    Most már csak azt kellene megoldanod, hogy a "gombok" IE8-ban is működjenek. (Ff-ban, O/A-ban... jók!)
  • djattys
    sziasztok. had kérdezzem már meg hogy nincs olyan játék vagy vmi kiegészítő hogy csak magyarországon lehet menni??? előre is köszönöm válaszotokat.
  • kisPesti
    Sziasztok.

Lehet valahogy az activity szerkesztőbe módosítani az álltala kistámolt menetrendet? Nem vagyok egy nagy feladat szerkesztő, és az a gond, hogy teljesíthetetlenre számította ki.

Ja és a beszállási ídőt is lehet?

Üdv.:
  • tmartin
    igen sajnos ahol rámész, hogy "Válasz ... üzenetére akkor ilyen. Nem tudom mi lehet a baj.
  • wollnerd #3932
    Cső Tmartin!
    Nálam ilyen:

Nem csúnya, csak szokatlan.
  • kisPesti
    Cső.

Mint az már számtalanszor elmondott (és szívből remélem benne lesz FAQ-ban is), ha telepítesz egy pályát és nincs a listába akkor kell neki útvonaltervet adni. Ezt a legegyszerűbben úgy teheted meg, hogy beraksz egy activity-t.

Üdv.:
  • roleee15
    Én most Chrome-t használok és minden jó :)
    De nálunk csak a gépen esik a hó:)
  • wollnerd #3929
    Itt is esik a hó! :D
  • Tommynagy
    Sziasztok!, nekem is ugyan az a problémám lenne mint Krisz995-nek!
    Feltelepítettem a Bakony pályacsomagot, de a játék közben nem találom a listában!!!:(
    Elmondanátok részletesen hogy mit kell tenni?
    a Válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!
  • kisPesti
    Cső.

Kezgyük az alapoknál:
    Megfelelő helyen van?

Ha igen akkor azt tudom tanácsolni, hogy a szerelvény archivumán belűl keress a kód alapján alarchívumokat. Próbáld ezeket megnyitni és onnan kiszedni a .wag fájlokat. Ha nem jött be a dolog írj nyugottan.

Üdv.:
  • Krisz995
    Nos a hibák:
    "A train database olvasása sikertelen.
    Fájl:Trains\Trainset\H-Start_BVmot\61_55_10-26_002-3.wag"
    "Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Start_61_55_21-76_001-2.wag"
    "Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Sart_61_55_10-76_002-3.wag"
    "Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Sart_61_55_21-76_001-2.wag"
    "Fájl: ugyanaz mint az előző csak ... _002-3.wag"
    Remélem tudtok segíteni:)
  • tmartin
    Mi a hibaüzenet? Melyik vonatban nem talál pár WAG fájlt? Ha ezeket leírod lehet tudunk segíteni.
    Ja és melyik BVmot?
  • tmartin
    Na remélem így már jó, Internet Expolerbe kék a hozzászólás fejléce Firefoxban pedig fehér. Ha valami még mindig nem jó (a fejlécgombokon kívül) akkor írjatok.
  • tmartin
    Hello!
    Hát nagyon nem gondoltam volna, hogy ilyen a helyzet IE 8-ban. Firefoxban így kéne kinéznie:

Na ezen még töröm a fejem addig légyszi ha tudtok használjatok Firefoxot és tűrjétek ami most van. A gombokat már kapásból tudtam, hogy nem lesznek jók IE-ban mert az IE olyan sz*r, hogy nem tudja feldolgozni. Sajnálom azzal nem tudok mit kezdeni.
  • kisPesti
    Cső.

Sajnos más böngészővel sem működik. Amúgy Internet Expolert 8-at használok.

Üdv.: kisPesti
  • Krisz995
    Na üdv újra.
    Sajnos újabb gondom lett. Mégpedig: Intercity oldaláról leszedtem a 2010-es belföldi intercity consistocat, azután hiányolta a BVmot vonatot, letöltöttem VM15 oldaláról, ám mikor elindítom akkor nem talál néhány .WAG fájlt. Mit tegyek?
    Válaszotokat előre is nagyon köszönöm:)
  • Bagaméry
    Még valamit; a fejléc gombok IE8-ban (nálam) NEM működnek! (Ff-ben igen)...
  • Bagaméry
    Nemá', hogy megint az IE8-on bukjon ez a csodálatos látvány (egyébként a Firefoxban SEM jó - nálam - nincs "hozzászólás fejléc", ill. az arra szánt szövegek is össze vannak csúszva!)
    O.K. Martin! - (a Márton (!) nem tévedés, hanem felmagasztalás miatt volt!, nyomatékos dícséret szándékául...)
    Bízom benne(d), hogy végül nem csak a látvány, hanem a működés is jó lesz...
    (az tényleg érdekes, hogy a lap megjelenésekor (vagy frissítéskor) a megjelenő megjegyzésfejléc miért tűnik el néhány másodperc múlva (a Ff-ben is!)
  • tmartin
    Szép napot!
    Mostantól a gombok is működnek a fejlécen.
  • wanlo
    Szerintem legyenek!
  • tmartin
    És azt szeretném kérdezni, hogy akkor legyenek logok vagy ne legyenek logok?
  • tmartin
    És köszönöm szépen mindenki másnak! Igyekszem megoldani a problémákat. Kispesti ne mtudom mi lehet a gond, Internet Expolert használsz? Mert akkor lehet, hogy az a gond mert az nem nagyon viszi az ilyen kinézeteket. Ha megpróbálod Firefox-ban vagy Operában és úgy sem jó akkor majd érdeklődöm az éredkedben hátha kitudjuk küszöbölni a hibát.
  • tmartin
    Ja és nem Márton hanem Martin.
  • tmartin
    Köszönöm szépen végre egy dícséret milyen jól esett.
  • kisPesti
    Egy kb 10 mp-ig kint vannak a nevek, de később, vagy ha lejebb tekerek már nem.
  • kisPesti
    Cső.

Nagyon állat ez ez új kinézet, csak nálam miért nem írja ki a neveket, hogy ki írta az üzenetet?

Üdv.: kisPesti
  • roleee15
    Ez nagyon jó lett!!!
  • wanlo
    Szép lesz csak így tovább!
  • Bagaméry
    MÁRTON GAZDA!
    EEEZ IGEEEN!!!!
    GRATULA! (KIRÁLY!! - ez is, nem csak a MSTS) .
    Csodálatos képek, gyönyörű színek, tökéletesen látható karakterek, szuper formai kialakítás (az üzenetdoboz ÍGY - kép nélkül is tökéletes színben-, és karakterben egyaránt....
    Remélem a hozzászólások fejléce is ilyen szép lesz - ha sikerül megoldani a problémákat...
    (Bagaméry)
  • tmartin
    Egyenlőre ez lesz a dizájn, de közben azért majd még alakítgatok rajta. A fórum 1920-as felbontástól 800-asig alkalmazkodik a géped felbontásához. Sajnos a fejlécben a gombok még nem működnek, de próbálom megcsinálni őket. Ezen felül nem akarok kommenteket még az üzenetdobozról még azon is dolgozok. Sajnos egy órába csak ennyi fért bele. Azért remélem tetszik így is. A hibákat meg majd még kitalálom, hogy oldhatom meg.
  • tmartin
    Hát nekem Székesfehérvár - Budapest-Déli vonal kéne.
  • wanlo
    Hy Martin,ez a régi Nyugat Dunántúl az új a Balatoni Pálya de az SzFehérvártól van csak kész.
  • tmartin
    Wanlo sajnos nem a régi flirtre, mert akkor sem működött. Amúgy melyik az új Nyugat-Dunántúl pálya? Ez?: http://marci.triak.hu/pn/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=9 Nekem ez van meg. Csak tudod az az érdekes, hogy az szerelvényt ami az activityhez tartozik lecseréltem ConBuilder programmal. És még is kéri. Na majd még egy kicsit vizsgálódom.
  • tmartin
    Addig meg ez lesz!
  • tmartin
    Sajnos gond van majd ha lesz időm kijavítom.
  • Bagaméry
    Nálam EZ! jelenik meg

EZ MI?
  • Krisz995
    Oksi ,köszönöm, holnap megpróbálom:)
  • buke
    Krisz995: útvonal fájl kell neki,ezt legkönnyebben úgy tudod "beszerezni hogy telepítesz egy nyudu-s activityt.,ha eddig még ezt nem tetted:)
  • Krisz995
    Annyi nálam a különbség, hogy E meghajtó, am ezen kívül ugyanez volt a cél.
  • wollnerd #3895
    A pálya a C:/Program Files/Microsolf Games/Train Simulator/Routes mappába van telepítve?