7098
-
imscania #4016 Az tény hogy van benne Sound map, csak egyik hang se jó hozzá:( -
roleee15 #4015 Itt van a Bonuspack 2 állítólag ebbe van a Sound mappa de sajnos most nincs lehetőségem letölteni, ha valaki kipróbálta leírná a véleményét?
Előre is köszönöm!
Üdv.: Roleee -
roleee15 #4014 Sziasztok!
Most olvastam hogy kiadták egy külföldi oldalon a 002-es Traxx-ot.
http://www.halycon.de/
Valaki kipróbálta már?
Innen lehet letőlteni de ebbe nincs benne Sound mappa. Még nem találtam meg azt a letöltést amibe benne van, de ha meglesz akkor leírom.
1000 bocsi ha ezzel nem mondtam újat^^ :) -
kitt2000 #4013 A Tiszántúl pályát is hol lehet letölteni?
A 2 pályát megtaláltam de nem akar jó lenni!
Zeusz honlapját betudnátok linkelni!
Tiszántúl 2 pálya
Esetleg ide leírnátok hogy kell telepíteni mert nem engedi a 108 vonalat nem tölti be!
Úgy hallottam hogy lesz tovább tudtok valamit róla? -
#4012 Sziasztok!
Le akartam tölteni egy segéd programot a Train Store-t (Itt van erről infó)
és amikor betöltöttem az alföld 5.3 2319.személy nevű activity-t, gyorsan betöltött a msts, és amikor elindítottam a pályát a és mikor már majdnem kész volt a betöltés... KÉKHALÁL!!! (laptopom van[Mobile AMD Sepmron(tm) Processor 3600+ 2.00 GHz, 896 RAM] , windows XP) aszem azért, mert néha ki szokott fagyni a game(a letöltött activity-kel) a szokásos üzenettel: az adatok amelyekkel dolgozott...., DE MOST AZ EGÉSZ GÉPEM OMLOTT ÖSSZE!!! Miért????? a program miatt????
Azért töltöttem le a progit mert a teljes betöltés LEGALÁBB 4-5 perc!!!!!
Előre is köszi! -
alberti83 #4011 űdv mindenkinek előszőr is kelllemes űnepeket mindenkinek 2 az lenne a kérésem hogy letőltőtem a microsoft train simulator hungary amiben bennne van az alfőld 5 és winrarban vanak a pályák és kűlőn a mozdonyok és feladatok csak az a baj hogy tők hűlye vagyok hozzá az lenne a kérdésem hogy lesz e valaki olyan aki meg csinálja iso fáljban mert azal nagyon sokat segitene DEATHLORD ROL TŐTLTŐTEM LE és az a baj hogy meg csinálni remélem segit valaki előre is kőszőnőm -
#4010 Rendben köszi.
Amúgy jól bírja a játékot a gépem, szépen fut minden pályán.
2. lehetőséget megpróbálom majd. -
#4009 Ebben az esetben, ha nem válik be amit én mondtam, vedd fel a kapcsolatot Intercity-vel (Nyári János) az elérhetőségekben található e-mail címen. Ő biztos, hogy többet tud mondani.
Üdv.: -
#4008 http://intercitymsts.atw.hu/
MSTS/Feladatok/Alföld 5/ Tulipán IC, Holló IC -
#4007 Az 5.3 az 5.2-höz képest tartalmaz változásokat is, de elvileg ez nem sérti. Két hiba lehetsége:
1, A géped elvileg nem bírja az A5-öt de csak éppen, hogy nem. (ilyen esetben csak némely feladatnál nem fut)
2, Hiba van a pályában. (Az activityt újra kell menteni szerkesztőben vagy törölni a pályát és újratelepíteni).
Küld el a linkjét ahonnan leszetted és lehet, hogy többet tudok segíteni. -
#4006 Persze MSTS-be való. Ahonnan le töltöttem ott az írja hogy Alföld 5.2 pályára való, nekem Alföld 5.3 van, de ez nem a tovább épített változata?
Egyébként mind a két IC activityjét ki lehet választani a listából, de ahogy rákattintok abban a pillanatban ki lép a játék. -
#4005 Cső.
Biztos, hogy nem ezért, hisz aki gyártota az is az Alföld 5-re gyártotta. Le tudod írni pontosan, hogy mi a hibajelenség. Ez az Intercity msts féle?
Üdv.: -
#4004 Bocs srácok a sok kérdésért,de lenne itt olyan hogy le töltöttem a Tulipán és a Holló IC-t de egyik se működik, gondolom azért mert Miskolc érintésével mennek és nincs benne Miskolc az Alföld 5 pályába, pedig erre a pályára való az activity.
Tudtok valami megoldást? -
#4003 Nem!!!DE az az érdekes hogy máskor nem volt vele probléma néha müxik rendesennéha meg nem !!!! -
#4002 Eredeti a game -
#4001 Sziasztok!Kis segítség kéne bár lehet én vagyok láma de nemtudok nézetet váltani a játékban pedig nemis egyszer raktam már fel meg minden de még az esc-re sem reagál a játék vagyis csak feladatkezelöböl tudok kilépni!!!???????????? -
#4000 Kösz mind a kettőt! -
brassnyo #3999 Meg itt is szintén Dél-Dunántúl: http://intercitymsts.atw.hu/ -
brassnyo #3998 DJKonya!
http://intercitymsts.hupont.hu/16/deldunantul-palyara-feladatok
Dél-Dunántúli pályán van teher activity! -
#3997 Le töltöttem egy activity-t, amiben egy tehervonatot kell Jászkisér és Nagybereg között továbbítani a Jászkisér-Nagybereg 3.0 pályán, de se a két bemutató activity-be, se az általam letöltött activity-be nincs mozdony, és töltés közben lefagy. A képen mutatja hogy a V63-as mozdony tartozna az activity-hez. -
brassnyo #3996 Illetve ne az e-mail címemre küldjétek hanem itt osszátok meg, köszönöm.
Elöbb olvastam martin üzenetét, bocsi :D -
brassnyo #3995 Helló!
Az alábbi problémában szeretném kérni a segítségeteket:
Az MSTS a betöltés után azt írta ki hogy nem találja a következő fájlokat:
H-Start_Bombardier_ZazA\H-Start_50_55_80-05_447-4.eng
H-Start_Bombardier_ZazA\H-Start_50_55_20-05_773-6.wag
H-Start_Bombardier_ZazA\H-Start_50_55_20-05_860-1.wag
Letöltöttem a következő activity-t:
18702-18705 sz. sebesvonatok
(Budapest Déli pu. -) Székesfehérvár – Fonyód és viszont
Pálya: Balaton 3.1
Az activity helyes működéséhez szükséges vontató és vontatott járművek:
V43 2248 – készítette: Attis
http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/
H-START Bombardier pack* – készítette: ZazA
http://www.vm15.hu/
Hà17D (Horvát Vasutak) személykocsik – készítette: Ferito
http://ferito-msts.atw.hu/
*: mivel az activity ennek a csomagnak a tartalma, így természetesen nem kell letölteni még egyszer.
Azt írja hogy ez az activity tartalmazza ezt így nem töltöttem le de betöltés után mégis hiányolta, utánna letöltöttem de a probléma továbbra is fennáll.
Ilyenkor mi a teendő? Vagy esetleg eltudná küldeni ezeket a fájlokat erre a címre? [email protected]
Előre is köszönöm! -
#3994 Kösz szépen.
Egyébként van olyan activity amibe tehervonattal kell közlekedni? -
#3993 És befejezésként csinálok Windows biz. mentést!!! -
#3992 Elkezdem újrainstallálni, mert az legjobb!
Lementettem a fontos adatokat! -
#3991 Sziasztok!
Valaki feltöltené a pl. addát.hu-ra a Train Simulator alapjáték Uninstall.exe-t?
Az a baj hogy én felakartam rakni a LÁEV kisvasúti pályát De BAROMI voltam!!!
Mert már megtörtént régen is hogy a LÁEV feltelepítésével a Train Simulator Meghibásodott!
Rövid Loading után CRASH!!! Uninstall.exe-vel töröltem a pályát sőt még a LÁEV-hez tartozó Mozdonyt ÉS a CONSISTS-ját is töröltem de még mindig crash! :(
Nekem gyanús a Trains/trainset/DEFAULT mappában lévő defaulf.wag fájl! Valőszínű az miatt fagy ki a game. (elküldené a privátba a default.wag fájlt? )
Másodszor azért kérem a Uninstall.exe-t, mert van benne a Repair parancs.
De inkább újra kéne raknom NAGY FÁRADSÁGGAL!!!!
A LÁEV pálya a MS Train Simulator VÍRUSA!!! -
#3990 Hy,elvileg ezen az oldalon megtalálod az említett Mozdonyokat: http://zsoltee-loks.atw.hu/ -
#3989 Sziasztok!
Most kezdtem el játszani az MSTS Hungary-vel és nézegettem itt a képeket, Wanlo rakott be képeket a MÁV Cargorol. Ezt le lehet valahonnan tölteni? -
Tommynagy #3988 Sziasztok a kérdésem az lenne hogy mikor készül el a 29-es vonal???(Budapest-Székesfehérvár-Tapolca)????? köszi a választ!!!! -
#3987 Hy topik!
Szerintem még nem,igaz én nem is hallottam,hogy neki állt volna valaki(Ha mégis 1000 bocsi).Nézz körül a fórumokon,esetleg ott tudsz meg több infót a kérdésedre. -
mdani01 #3986 a Traxx-ra gondoltam -
mdani01 #3985 Sziasztok!
A MÁV Trakciós mozdonyt kiadták már, mit tudtok róla?? -
Krisz995 #3984 Sziasztok!
Nincs meg véletlenül vmelyikőtöknek a Berlin Subway c. kiegészítő? Sajnos akadt 1 kis probléma. Azt írja a könyv, h a P betűvel kell ajtót nyitni. Mikor megnyomom elkezd kinyílni, egyből vissza is záródik, és megszólal a zárjelző is. Mit tegyek, hogy kinyíljon rendesen az ajtó?:(
Válaszotokat előre is köszönöm -
#3983 2. link: kattints a főoldalra és megtalálod. -
#3982 Itt a videója. sajnos sosem volt kiadva.
De itt lejjebb találsz egy Joseph Haydn-os mozdonyt! -
#3981 Sziasztok!
Liszt mozdony készült már a játékhoz? -
#3980 Tommacska: Köszönöm segítségeset, bevált az ötleted. -
#3979 Légyszíves a fórumon senki ne kérje azt, hogy küldje el neki e-mailban, hanem akkor ossza meg az egész fórummal. Feltölti bármelyik adatmegosztóra (pl.: data.hu, addat.hu) és kimásolja a linket. Így mindenki letudja tölteni ha kell neki. A következő ilyen hozzászólást törlöm. -
baki1216 #3978 Helló!A z lenne a problémám hogy elindítok egy act-ot Alföld 5 pályán és nem indul el mert kell neki a Gyorsvonati kocsik(deluxe)és ez nekem nincs meg!!!:(Valaki elküldené nekem legyen szíves!!Köszönöm(email:[email protected]) -
Tommacska #3977 Hello KisPeti!
Én az alábbiakat olvastam erről a dologról! A helyzet a következő! ...Igaz, ezt a pályát nem ismerem,
De vegyük az alapesetet. "A" pontból el akarsz menni "B" pontba. A játék lefoglalja a teljes útvonaladat, minden esetben te mész előbb! Kivéve, ha úgy állítod be az AI érkezését hogy VALAMIVEL ő érjen ehhez a ponthoz előbb, vagy az AI indulási ideje legyen korábban mint az activity kezdete! Nagyon macerás meló, mert 1 másodperc is dönthet afelől, hogy ki megy előbb. ...én is jártam így a Nyugati-ba, előszőr engem keresztez két AI, plusz még bejön mellém kettő, és csak aztán indulok én! Nagyon fifikás, de kivitelezhető...
Viszont nekem is lenne egy kérdésem: Ez az a Nyugati-s szitu. Csak akkor vált v.sárga-sárgára a jelző, ha behúzom tartásig a fékeket, ha ezt nem teszem, az idők végezetéig piros marad!