7098
  • wanlo
    Hy,napot topik!
    Nem értem a kirohanásod,ha idetéved egy új emberke akkor nem egészen egyértelmű a a két mondatod ezért írtam,hogy egy kis kiegészítés.Nos ha Te ezen besértődsz akkor az a Te dolgod.Nem lenéztelek és leugattalak hanem kiegészítettem a mondandód,innentől el lehet dönteni hogy mi volt ezen a rossz szándék.Szoktam mozdonyokat vezetni és nem a billentyűvel,40 tonnás szerelmemmel megy koptatom a garnitúrát mert mindig azt csinálom amit szeretek.Szabadidőmben pedig itt segítek ha tudok de ha te úgy látod,hogy ez a topik : "Befejeztem ennek a fórumnak a látogatását öörökre mert ez régen nem ilyen pocsék volt!" akkor nem tartalak vissza menj mert erre tényleg senki sem kíváncsi.Akkor szebb napot!
  • Krisz995
    Természetesen tudok várni:)
    És télleg köszönöm:)
    Üdv:Krisz995
  • kisPesti
    Sziasztok

1. Krisz995.: A megyoldás igen egyszerű, consistot kell létrehozni. Ha ez neked sűrgős lenne leírom, de ha tudusz várni 2.-áig akkorra hazaérek és küldök neked egy leírást, a consist létrehozásáról ami majd az FAQ-be lesz.

2. joco22.: Ellnézte, na és? Nem ö volt az első, nem is az utolsó aki félreértett valamit. Lehet, hogy régebben kezdtél el a TS-eszni, de csak a látottak alapján kevesebb a tapasztalatod. Ezzel semmi gond, a fórum ezért van, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. Ha nem tetszik, nem kötelető olvasni.
  • roleee15
    Nem akarok beleszólni de tényleg a hozzászólásod egy picit félreérthető volt, nem volt teljesen egyértelmű, hogy más pályáról beszélsz, és a kérdés is úgy volt megfogalmazva hogy 1 pályába megvan-e ez az útvonal, ezért gondolhatta Wanlo, hogy te az Alföld pályára gondolhatsz még.
    Ebből nem kellene ekkora vitát csinálni, de ez csak szerény személyem véleménye
  • tmartin
    Jó akkor negyere! Csak segíteni akartak! Még egy ilyen megszólalásod van és letiltalak a fórumról!
  • Krisz995
    Sziasztok!:)
    Lenne egy problémám, megosztom veletek, hátha tudtok rá megoldást:)
    Letöltöttem zsoltee oldaláról taurusokat, na már most nem észleli a játék. Más vonatnál is előfordult, hogy csak akk tudtam vele menni, ha van vele vmi küldetés. Hogyan tudnék ezekkel a vonatokkal is menni?:S
    Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm:)
  • joco22
    Tudom hogy ki csinálja msts fómuot jobban nézem mint ezt! Két kérdésre adtam választ jobban figyeltél volna akkor látnád hogy külön írtam nem az első kérdésére írtam a Győri részt hanem a másodikra! Tisztában vagyok a dolgokal! Nah ide se jövök többet!
  • wanlo
    Hy topik!
    Egy kis kiegészítés,nem az Alföldre készülget a Győr hanem egy másik pálya ettől független épül.
    Budapest-Hegyeshalom-Bécs : színkeverő barátunk építgeti szabad idejében,reméljük hamarosan elkészül.
    Egy másik vonalon is elkezdődött egy projekt Vértes pálya néven de erről sajna hónapok óta nagy a csend,sztem nem csinálja.
  • joco22
    Alföld 5.2-ben Szolnokról vagy akár a Nyugatiból el jutsz Békéscsabára de Lökösháza a vég állomás! Győri rész még készül!
  • wollnerd #4047
    Nálam lassan tölt be ez a topic mint a TDU2 topic
  • dalackraul
    eddig megvan az Alföld nekem a többit honnan lehetne letölteni? Olyan nincs pl hogy Békéscsaba-Budapest és onnan tovább Győr fele:D
  • roleee15
    Meg kell tanulni tartani a menetrendet, énis sokat küszkodtem vele de mostanra úgyahogy megy.
    Kitartás!!!
  • dalackraul
    Na megy a game:D Ha ilyen 20 perceket kések az baj? Muszály activitivel utaznom?:D
  • roleee15
    Itt lehet bár most nincs raktáron
    Itt is
    És itt is
    meg itt

Nézz szét mindegyiknek más az ára
  • dalackraul
    Kérlek mondj egy oldalt ahonnan megtudnám rendelni köszi előre is
  • roleee15
    Nekem nagyon bejött a Traxx, nagyon jó hangok nagyon jól néz ki csak egy baj van vele hogyha csak a mozdony van akkor 0-ról 100-ra olyan 2mp alatt gyorsul :O
    De ezt leszámítva nagyon jó!
  • tmartin
    Ha megveszed az eredeti játékot nem lesz semmi gondod ha betartasz mindent amit elvár egy pálya vagy egy activity. Ha van valami gondod még úgy is ide leírod és segítünk.
  • dalackraul
    Train database olvasása sikertelen ez ellen mit kell tenni mindig ezt írja ki:D
  • dalackraul
    ok rendben van és akkor a kiegek normálisan futni fognak mert így nem tudok játszani állandóan ledob:D
  • tmartin
    Hát szerintem jó volna... De ne töltsd le hanem vedd meg!... Felfele kerekítve 2000Ft.. Ha nagy vonatrajongó vagy ennyibe nem fogsz tönkremenni.
  • dalackraul
    Sziasztok letöltöttem az Alföld 5 Train Simulatort de állandóan lefagy és kidob:( Alap játék nincs meg azt is lekéne tölteni és felrakni?
  • kisPesti
    Vagy lehet, hogy a 12 GB igencsak sok már neki.
  • vasasgabri
    Szia valószínű neked is az a probléma ami nekem volt #4022- #4027-es hozzászólásnál meg találod a megoldást.
  • Tommacska
    ...Illetve... elnézést már ott sem! Addig működik ameddig csak az alappályák vannak fent! (A telepítés vadonatúj!) Miért van ez?
  • Tommacska
    Sziasztok! Szerintetek miért van az, hogy a Editors & Tools-ban a consist-editor lefagy! A már jól ismert szöveget írja ki: ...a train.exe hibát észlelt, ezért leállt...! (...érdekes az alappályáknál működik) 12GB-os trainset-em van, ezért jó lenne képen is látni a teljes járműállományt, nem csak a (kód)nevét! A ConBuilder ilyen képillusztrációt nem tud! Köszi a segítséget!
  • MANos Viktor
    Az a helyzet hogy felteszem az alföld_5.exe-t kipróbálom hogy megy-e a játék és akkor már lefagy:S
  • MANos Viktor
    Köszönöm szépen, megpróbálom. :)
  • vasasgabri
    Köszi a segítséget meg próbálom.
  • kisPesti
    Szotyika: Telepítsd újra az MSTS-t. Ezek után lépj be egyszer, hogy betöltsön a játék. Csak ha ezzel megvagy rakd be a magyarosítást, amit letölthetsz innen: klikk

Üdv.:
  • kisPesti
    vasasgabri: Ez már sajnos egy összetett probléma. Töröld ki az egész trains mappát (sőt, ajánlok egy űjratelepítést is) és az újratelepítésnél ezeket a mozdonyokat lehetőleg ne telepítsd, próbáld helyetesíteni valamilyen más oldalról letöltött mozdonyokkal. Ha esetleg nem találsz egy bizonyos típust írj nyugottan.

Üdv.:
  • MANos Viktor
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

Más: Sziasztok új vagyok ebbe a topikba, letöltöttem az MSTS Hungary-t feltettem úgy ahogy a leírásban szerepel, magyarosítás is van de ennek ellenére német nyelvű a játék. Elindítom behoza amit kell, utána van hogy betöltés és egy sín van a képen és ott meg sem moccan semmi, CTRL+ALT+DEL-el kilépek és a feladatkezelő írja hogy nem válaszol. Esetleg valami megoldás van? Előre is köszönöm!
  • vasasgabri
    A betöltéskor ezeket írja ki hibaként:042.eng, 462.eng, 350014.eng, zssk350014.eng,zssk350014_c143.eng,zssk350014_c2k3.eng,559 locomotives,556 locomotives,
    A conBuilder programban viszont a engines hibakeresőbe 462 hibát talált, nagy része syntax error (ezt nem tudom mi) a többi cabin. A wagon hiba kereső 62 találat után kilép ilyen üzenettel:Run-time error '62':input past end of file. Ha tudnál srgíteni nagyon jó lenne előre is köszönöm. Nagyon szeretjük a fiammal ezt a játékot.
  • tmartin
    Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • kitt2000
    Tiszántul 3

Valaki tudja hogy mikor lesz kész?
    Fejlesztő oldala van?

Előre is köszönöm!
  • kisPesti
    Van hibás .wag és .eng fájlod? Akkor valószínűleg ez a hiba. Ha le tudod írni melyik ez lehet, hogy tudok segíteni (főleg ha személyvagoné).
  • vasasgabri
    Az esetleg nem probléma hogy 9.64 giga vonat van berakva a trains könyvtárba? Nincs olyan le írás esetleg ami tartalmazza melyik vonatokat vagonokat érdemes berakni a játékba hogy biztos működjön az acthu csomagokon kívül?
  • vasasgabri
    Szia! Már újra telepítettem de akkor sem működik. Mit értesz az alatt hogy rosszul van telepítve, mert mindet a telepítőjével tettem fel ami pedig rar-os volt azokat bemásoltam ahová a leírások mondták. Esetleg van olyan módszer ami a hibás vagonokat szerelvényeket kijavítja? A consistokat ki tudtam javítani de az eng. és wag. fájlokat nem tudom.
  • kisPesti
    Cső.

Akkor valószínűleg valamelyik vagon rosszúl van telepítve. A Trainsett újratelepítése megoldhatja a problémát.

Üdv.:
  • vasasgabri
    Sziasztok! Van valamilyen activity szerkesztő amivel feladatot lehet csinálni mert ami az alapjátékban van az mindig kilép mikor a vonatokat akarom hozzá adni. A hungarotram pályához van valahol feladat,mert az általam ismert linkeken nem találtam sehol.
  • mdani01
    Sziasztok!

Nekem működik a Traxx a hang is jó minden tökéletes. Mindenkinek sok-sok km t kívánok vele!!