7098
-
#4098 Sárgát többször is, pirosra nem emlékszem. Igazából nem értem mi a baj, most töltöttem le vmi v43v4 hangokat, átírtam a szükséges fileokban, hogy ezeknek a .sms fileait használja, más lett a hang, de az éberségi még mindig kussban van. Idegesítő, hogy ha nem veszem észre a feliratot akkor nem is tudok róla, és bebassza a vészféket:DF -
#4097 Sárga vagy vörös jelzést kaptál? -
#4096 Hát ez nekem egy kicsit magas, nemtudom :D Debrecenből Szolnokig egyszer sem halottam a hangját. -
#4095 Jó estét!Budapest-Komárom vonal van a szimhez,vagy készül hozzá esetleg? -
#4094 És ezt csak álomáson csinálja, vagy okkor is ha nyilt vinalról érkezel kitérő fele (40)?
Amúgy ha valaki tudja, hogy az M41-be miért nem szól állomáson, ha kitérrel indulok annak én is meggöszönném segítségét. -
#4093 Igen. Nézegettem a mozdonyokat, BDVmotnál, V63nál, Talentnél müxik. A többinél nincs hangja, így nem tudom mikor kapcsol be. Azthiszem az F6megnyomásával előjön egy kis menü, ahol ír pár adatot, ott rózsaszínnel írja alul ha megszólal, de hang az nincs. -
#4092 Kezdjük a legelején. Opciókban be van kapcsolva az éberségi berendezés? -
#4091 Na mostmár tényleg majdnem minden rendben van, megvan a bomardier téma, nem ír ki hibát a játék sem, van hangja a v43-nak is... Már csak 1 dolog kellene a nyugalmamhoz, hogy szoljón az éberség jelző... Nincs hangja sem a v43-ban, sem a taurusban, sem az m41 ben. Ellenben a v63-ban és a bdv ben jó! Hogy tudnám megoldani? -
Bagaméry #4090 baki1216!
nézd meg a privátodban! -
#4089 Köszönöm szépen, nagyjából minden hiányzó filet sikerült pótolnom, már csak ezt a H-Start_Bombardier_ZazA nevü cuccost nem sikerült begyüjteni. Lehetséges pótolni a hiányt?:) -
#4088 Cső
1, Alföld 5-höz (illetve a benne lévő küldetésekhez) szükséges egy pack amit letölthetsz innen.
2, A V43-asoknak, vagyis Sziliknek valószínűleg azért nincs hangja, mert nem töltötted le a hangokat (Soundot). Ajánlom ezt az oldalt, itt talász szilit és hozzá vezetőállást és hangot is :
HDMSTS
Jelenleg sajna nincsenek nyitva, de elvileg nemsokára. Ügyelj a leírásokra.
Üdv.: -
#4087 Üdv! Na feltennék még pár láma kérdést, nagyon örülnék, ha valaki szánna rá pár percet, és elmagyarázná a dolgokat:D Tehát, adott volt a játékom, egy csomó magyar cuccal, az müxik faszául. Viszont letöltöttem az alfold5 nevü pályát, viszont azóta állandóan kiírja hogy hiányzik egy pár file. Namost, rákerestem googleba, meg itt is, meg sok helyen ezekre a fileokra, de nem sok mindent sikerült kiderítenem, ahol letöltési linket adtak meg, azok meg már halott linkek mostanra. Pl. ez a H-start Bombardier Packet is hiányolja valameik általam letöltött pálya, de amit találtam linket mind halott. A másik problémám, hogy a v43-asoknak nálam nincs hangja, sőt az éberség jelzőnek sem :o Kérem valaki magyarázza el nekem, hogy a letölthető pályákhoz hogyan lehetséges a további szükséges dolgokat megtalálni, mert ahogy észreveszem ebben a vonatos bizniszben eléggé rövid életüek az oldalak, és a linkek 80%-a halott:S Előre is köszönöm -
baki1216 #4086 Helló!Van valakinek Path fájla a Bakony 2 pályához?Vagy activity? -
#4085 Probléma megoldva. -
ccv518 #4084 Nem találtam meg sehol pedig egész délelőtt ezt kerestem. -
#4083 Üdv! Nem teljesen legaláis forrásból beszereztem a játékot, ami egy hungary utótaggal került "forgalomba". Nos leszögezném nem igazán ismerem a játékot, csak most barátkozom vele! Viszont, állandóan kidob a játék asztalra amikor betöltöm valameik küldetést, az esetek kb. 60%-ban. Ha bejön, és esetleg utánna akarok betölteni egy másik küldetést akkor 100%-ban kidob. Mi lehet a gond?
Windows 7, Core 2 Quad Q6600, 4gb RAM, 7100GS(Tom hogy fostalicska, de most csak ezvanXD) -
#4082 Mit jelentsen ez?????
Ilyet még sose láttam!! -
#4081 Torrenten tudsz letölteni? -
ccv518 #4080 Üdv!
Szeretném kéredezni, hogy a Bernina Express és a Glacier Express kiegészítők letölthetők e valahonnan.
Előre is köszönöm. -
Tommacska #4079 Akkor kispesti-nek is köszönöm!
Figyeljetek egy másik fórumra is feltettem egy kérdést, de nem igazán jön hozzá válasz. Hátha ti tudjátok?
Activity készítés! Szerintetek hogyan kellene csinálnom, ...-án a mozdonnyal egy másik szerelvényre kellene zárnim (mellékfeladatként) amely ... felé tart! Majd onnan vissza ...-ra, egy gépcsere után az első szerelvénnyel ... felé! stb! A problémám a következő: A hozott vonat a "térkép" alatti szimulációnál, már az első fordítópontnál elakad ill. eltűnik. A jövőben berakott AI-k indulásánál és érkezésénél ez igen bosszantó, mert csak ...-ig tudom őket az editorral szimulálni, hogy lássam majd a játékban ez hogyan is fog kinézni. Köszönöm a válaszotokat! -
vasasgabri #4078 Szia! Ez igazából kispesti érdeme nekem is ő adta az ötletet. -
Tommacska #4077 Szia vasasgabri! Köszönöm az információidat, tavaly óta csak most sikerült újra foglalkoznom a játékkal, a teljes trains mappát töröltem és újra letöltöttem. A Conbuilder szerinti összes .eng, .wag hiba (Report) megszűnt (volt belőlük szép számmal) az editors & tools már nem fagy le folyton, és most már működik a consist editor is! Köszönöm segítsége (det) teket! Activity gyártásra fel! -
#4076 Sziasztok.
HDmsts az ismert magyarázattal ( a szolgáltató korlátuzta a weboldal elérhetőségét) zárva. Tudja valaki, hogy miért és meddig?
Krisz995 #4075 Köszi a választ! Megpróbáljuk.
Igen, megkaptam, és köszi:)
Üdv: Krisz995 -
#4074 Cső.
Szerintem rosszúl telepítetted. Le kell tölteni minden részletet egy mappába és utánna futtatni a telepítést. Töröld a pályát és telepícsd így.
Amúgy a mozdonyberakást megkaptad?
Krisz995 #4073 Sziasztok!
Haverommal jadro utasításai szerint felraktuk az MSTS-t. Mindent sorban úgy ahogy van. Na már most leszedtük hozzá a balatoni pályát és a pálya betöltésekor ezt a hibaüzenetet dobja ki: "FAILED TO LOAD SMS TRACK-TYPE FILE" A gépen Vista van, inkább ezt is leírom. Ha van ötletetek, hogy mi lehet a gond, akkor léci írjatok. Előre is nagyon köszönöm!:)
Üdv: Krisz995
-
SZűts János #4072 SZiasztok! Alföld-5-re hol találok tolatós teher feladatokat előre is köszi. -
alberti83 #4071 azt tudjátok ez milyen hiba : tarins/ trainset /Railjet / CFRWLABm cuseta wag ! és trainset MAV 2041 MAV 3941 WAG EZEKET A HIBÁKAT IRJAKI MEG BERHAKOM A SZEMÉLYVONAT VOL 2 RENDESEN A HELYÉRE MÉGIS HIBÁT IRJKI MIT TEHETEK SEGITSETEK KŐSZI -
alberti83 #4070 ÉS MÉG EZT A KOCSIT KERESEI railjet cfrwlabm cuseta.wag 2 -
alberti83 #4069 NAGYON KŐSZŐNŐM A SEGITSÉGET DE AZ A BAJOM MÉG HOGY BEMÁSOLOM A H_START SZEMÉLYVONAT BACK 2 ÉS ATTOL UGYN UGY KIIRJA A HIBÁT
-
#4068 Talán innen.
az oldal azt mondja: Nagyon sok baja, hiányossága van, ezért is csak próbaverzió!!
Verzió: V2.0 -
#4067 Cső.
H-Start személyvonat pack vol 2
MÁV B 2041
A railjet-et sajnos én sem tudom, hogy honnan lehet. -
#4066 Boldog Vasutas Új Évet Mindenkinek! -
alberti83 #4065 előre is kőszi
-
alberti83 #4064 sziasztok kérlek segitsetek ezak a kocsik kéne railjet cfrwlabm cuseta.wag 2 h start személyvonat pack vol 2 3 mav 2041 /mav 3941 vag előre is kpszi s segitséget
-
mdani01 #4063 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem h szerintetek az h lehet egy papagáj 6 bombival olyan lassú h az hihetetlen 5 tel már jobb.....Traxxal persze naná h jobb....De érdekes 2xxx szili 6 bombival lassú.....Nem lehet vhogy h gyorsabb legyen??
Köszi a választ előre is! -
#4062 A 40 tonnás szerelemedre szerintem mindenki kiváncsi ezért nyugodtan oszd meg. -
mdani01 #4061 Hello Wanlo!!
Ha nem gond nekem is eltudnád küldeni a "40 tonnás szerelmed"??
Köszi előre is! -
#4060 A képet nem linkelem de privátba megkaptad,nem a topikhoz fűződik a kép. -
roleee15 #4059 Bocsánatot kérek az off miatt!
Meg lehet tudni hogy milyen típusú a te 40 tonnás szerelmed? :)
Előre is köszi!