Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Az Activity Editorban az adott activity-t nyisd meg és mentsd el újra! Utána mûködnie kell. (nálam mindig beválik)

tmartin
Telepítettem azt amit a "Fontos tudnivalók.txt" ír és azután írja azokat a hibákat amit másodszorra említettem.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Leo747
Szia Martin!
Az 5.1-es, vagy az 5.2-es telepítõ elhelyez egy "Fontos tudnivaló.txt" file-t a Train Simulator "...\Trains\Trainset" mappába. Azt olvasd el mindenképpen és a problémád megoldódik. Vagy másik variáció, hogy eltávolítod a - két bõvítmény által - most feltelepített "Metropol" nemz. vonat feladat összetevõit(az "EN...*" file-ok), mert lényegében az ezekben található szerelvény-leírások keresnek "acthu"-ban nem található mozdonyt és vagonokat.<#wink>

tmartin
Ez a probléma megoldódott. Most van egy újabb.
Ha az Alföld 5.2-es pályából szeretnék kiválasztani egy activity-t akkor egy darabig megy a betöltés majd ezt adja ki:

Majd rányomok az Ok-ra, és kezdõdnek a hibaüzenetek:

Mit tegyek, hogy játszhassak a pályával? Segítségeteket elõre is köszönöm!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
De ha tovább lépek jönnek sorba a következõk és egy idõ után belép a játékba. De ha nekem ezekre a mozdonyokra szükségem lenne, hogy tudom kijavítani?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Nem tudja olvasni (vszínû fájl hiba miatt) a nevezett fájlt - a ZSSK_350-011_2009 mozdony .eng fájlja. Amennyiben erre a mozdonyra a játék során nincs szükség, az "Igen"-nel minden probléma nélkül tovább lehet lépni....

tmartin
Sziasztok!
Mit tegyek?

A belépésnél ezt adja ki. Elõször feltelepítettem az Atchu összes csomagját akkor még mûködött a játék. Azóta felraktam az Alföld 5.0-t aztán az 5.1-es és az 5.2-es frissítését és ezt a hibát észlelte ezek után a belépésnél. A megfelelõ dolgok megvannak a pályához: Xtracks 3.20-as sínbõvítmény, Newroads 4.0 útbõvítmény, Atchu csomagok, toolsupdate, trainupdate és persze az 1.8.052113-as patch. Mit tudok tenni, hogy a játék mûködjön és tudjak vele játszani? Segítségeteket elõre is köszönöm!

Ha mégis az újratelepítés mellett döntenél, mindenképpen mentsd el-, vagy nevezd át a jelenlegi TS-t, hogy az újratelepítés után a régi (mûködõ) pályák, vonatok, global, sound... átmenthetõk a friss telepítésbe.

Ha csak egyes pályáknál keletkezik ilyen hiba, nem valószínû, hogy a TS-el van gond! Ez a hiba valamilyen pályaadat beolvashatatlanságából keletkezik....

Intercity
Próbáld meg újratelepíteni a pályákat!

wollnerd
Sziasztok!
A következõ problémám van, nem is kicsi:( Az Alföld 5 pálya betöltéskor, akár feladat, akár free ride, köv. üzenet jelenik meg:
Sõt nem csak a alföld pálya hanem a Wupper11 nevû pálya betöltéskor ez történik. amikor a Fotosvonat nevû actot kezdem betölteni az alföldön, akkor még normális volt, mikor másodszor kezdem betölteni, már megtörtént a hiba.:(
Most nem tudom hogy a pálya a rossz vagy a Train Simulator?! Nem történhetett csak úgy!!!
Volt nekem a egy másolatom az alföld 5 mappáról és átmásoltam felülírva a meglévõ fájlokkal, de még mindig rossz!<#falbav> Úgyhogy szerintem a train simulator a rossz! Nem akarom újratelepíteni, mert vagy 10 útvonal van és 50 mozdony!(Minden szükséges kiegészítõ föl van rakva!)
Mit tegyek??? Segítsetek!<#help><#help><#help>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hello! Rosszúl jött le akkro használj letöltés vezérlõt azzal jól lefog jönni a gõzmozdony! Hello

wollnerd
Sziasztok!
Valakinek megvan a MÁV 424-287 sorozatú gõzmozdonya?
A Nyugatiba inga nevû activityhez kell!VMW oldaláról nem tudtam letölteni, mert a fájl megnyitáskor bejön a hiba:"Ez a fájl érvénytelen adatot tárol". Arra gondoltam hogy a acivity editorban a hiányzó gõzmozdonyos szerelvényt lecserélem egy másik gyõzmozdonyra úgy hogy a útvonala nem változik, de a 2 hibaüzi leokézása után az MSTS Editor hibát észlel és leáll! Úgyhogy ezt se tudtam megcsinálni!<#szomoru1>
Valaki tudja honnan tölthetõ le gõzmozdony a VMW-n kívül?
Elõre is Köszönöm!<#worship>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Milyen éberségi jelzõ az is van a mozdonyokban?

Sziasztok én csináltam egy actot végig de nem írta ki hogy végeztem az acttal és a metroline vonalon csináltam meg a karácsonyi különvonatot de a végnél 1 mm-re vagyok a megállítófától és semmit se gügyög ki

Üdv!

Azon gondolkoztam, hogy rendezek egy Act versenyt, amiben általad készített küldetésekkel lehet indulni.

Vélemények? Megtartsam a versenyt?
A mozdony maximális sebességét az .eng fájl tartalmazza - de gyakorlat nélkül nem tanácsolom a módosítását!

Az opciókban a hangok mennyiségét állítsd maximumra - talán minden megszólal.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem egyik mozdonyban sem szól az éberségi pedig bekapcsoltam az opciókban meg próbáltam Ctrl+Num4 is de semmi
léci segítsetek.
Sok jó kilométert kívánok!
wollnerd
A sebességre gondoltam. élnézést az elírásért!

wollnerd
Sziasztok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy lehet valamilyen programmal megpiszkálni a mozdonyok sebsebégét? Vagy a MSTS Editor & Tools Cab editorja arra szolgál? (nem is ismerem túl jól)
A választ elõre is köszi!

Nagyon nagyon szépen köszönöm válaszodat, így már télleg látszanak a kocsik meg az út! Téll köszi:)!!!
Háj!
Mivel 99%-ban személyszállító vonatokkal közlekedem, ezért a kedvenc dízelem az M62 (amit egy kissé fel is turbóztam, így az eredeti max 100 helyett akár 140-et(!) is megy)
A villanymozdonyok küzül a 1047 (siemens) a kedvenc (intercity vagonokkal kiegészítve), mivel (eredetileg is) akár 240-el is tud hasítani, így egy-egy új pálya gyorsan végigjárható ismerkedési céllal - még egy trükkös megoldással a nem villamosított pályák is.
A nosztalgi gõzösbõl a MÁV-303-001 a kedvenc (elég jól megy és a hangkorrekció elvégzése után még hallgatni is jó - a sípolásról már nem is beszélve!)
Alternatív megoldásként azért a V43-ast és a V63-152-est is gyakran használom.
Egyébként mind az öt mozdonynál kellett kisebb-nagyobb javításokat végezni a hangjaik körül (kerékhangok, menethangok, fékhangok...)- nekem így jobban tetszik....

Hali!
Kedvenc villanygépem:V63 a gigantikus ereje, és megbízhatósága miatt.
Kedvenc dízel:M40,M62 azért, amit már te is leírtál(motorhang,erõ,jellegzetes forma), ezenfelül a classic M41-es a hangja és kinézete miatt.
vasasgabri:bocsi,nem
Intercity:azt alapból felteszi a TS-l együtt!

Most jön a saját üzenetem:
Mindenki mondja el melyik(ek) a kedvenc dízel és villany mozdonyod/mozdonyaid!
Nekem a V46os (szöcske)a kedvenc villamosmozdonyom valóságban is,mivel ez a legjobb tolatós villamosmozdony,mivel ezeken ülve a vezetõállásból lehet látni az ütközõket,így a szerelvényre rájárást kiválóan lehet végezni,plusz jól gyorsít,és remek rajtuk a fék ;)

Dízelek:M40 (púpos) az egyik kedvenc,a magyaros jellegzetességei miatt,meg a motor is remek rajtuk(classicok),és szintén remekül lehet a hosszabb végével tolatni.A másik az M62 (szergej) hatalmas ereje,szép motorhangja,és oroszos formája miatt :D

az MSTS megragad :D

Sziasztok! Nem tudja valaki mitõl van ez a hiba üzenet?::"nincsen extended shape data:hunbuffer 5.s"
Az "opciók"-ban a "Pályaobjektumok mennyisége" beállításnak - tapasztalatom szerinr - legalább nyolcon kell állni, hogy a közlekedõ jármûvek legnagyobb része megjelenjen az utakon...
Még valamit; a hangok mennyisége mindig MAXIMUMon kell legyen, hogy minden (programozott) menethang megszólaljon a vonatozáskor....

Intercity
Hi all! Valaki el tudná küldeni nekem az editors and tools programot? Mert újratettem a játékot és nem tudom folytatni így a pályámat!

és a többi kiegészítõt is felraktad? Toolsupdate, trainupdate, x-tracks, MSTS bin?

Letöltötten, rá is raktam, de akk sem:(
Le kell tölteni és fel kell telepíteni a Newroads nevû "kiegészítõt".

Üdv újra! Kérdésem az lenne, hogy az Alföld 5ös és a Balatoni pályán videón úgy láttam, hogy van forgalom tehát autók, buszok, kamionok a vonat mellett közlekednek. Mi lehet a gond, ugyanis nálam csak zöld növények vannak az út helyett, még az aszfalt sincs meg. Nem tudjátok mi a baj?
A válaszokat köszönném:)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Nem ment a msts editors & tools ezért újra telepítettem a játékot úgy a hogy a lentiekben írtátok, de sajnos azóta ezt a hibát írja ki:"nincsen extended shape data:hunbuffer 5.s" Van olyan pálya ami elindul a hiba ellenére de sok pl.alföld5 nem indul.Elõre is köszönöm.
Bocsánat, elírtam. Az Alföld 5 telepítése elõtt NEM írt ki hibát!
Erre esetleg nem tudod a választ? Az Alföld 5 telepítése elõtt ilyen hibát ír ki, mikor már rajta van betöltés után kiírja, hogy: Nem tudja betölteni a Trans/trainset/acthu_motorvonat/BDmot009.eng és BmxT009.eng
Mit tegyek??:(
A Ctrl+7 és a Ctrl+9 kombinációkkal tudod kinyitni az ajtót, már amelyiknél engedi...

Oké, megoldódott. Már csak 1 kérdésem lenne, mivel lehet kinyitni az ajtókat? MSTS Bin patch rajta van ,úgyhogy elvileg kinyílik az ajtó persze aminél lehetséges ez.
Sziasztok! Nagyon hülye kérdés lesz! Az ESC gombbal nem tudtam kilépni ,csak a ctrl alt del kombinációval, mert nem találtam se egy X gombot és az ESC-kel sem lépett ki. Hogyan lehet a játékból kilépni játék közben??
Válaszotokat elõre is köszönöm!:)
szerintem azt,hogy haldoklik a géped...

Az mitõl van hogy játék közbe lefagy a játék megáll pöttyözõdik csak újraindítás teszi rendbe?
Még kellene pár segítség :D...
Act-ben hogyan cisnálom meg azt,hogy jöjjenek szembõl vonatok?

Hírdetmény:

Akik szeretnének olyan vonatösszeállításokat,amelyek valóságban is megvannak,látogassa meg a következõ weboldalt:
diesirae.atw.hu --->majd ezen belül menetrendek,és a felsõ 2 link!

Köszi!
//Az jó,ha lessz metropol EN :D//

GySEV kocsikat tud valaki linkelni? Mert a VM15-n csak 3 van..

Hello Mindenkinek!
Ha tud, akkor linkeljen már nekem valaki egy GYSEV szili vezérállást.
Elõre is köszi.
wanlo
Hy Topik!
#3239 hsz-ben van egy kis cucc,próbáld meg azt...csak 1 ötlet.
Másrészt ha megpróbálod legközelebb csak a pályát felülírni(ehhez ki kell válogatni a pontos fájlokat)akkor megkíméled magad az ezzel járó kellemetlenségektõl.

...DREAM TEAM...

nekem a következõ gondom lett:Betettem az alföld5 5.1-s kieg.-t,és kifegyott tõle állandóan a játék,és most olyan jármûveket akar,amik bent sincsenek,és egy act-ben sincs

Sziasztok!
RailJet szerelvényt honnan lehet letölteni? Elõre is köszi a segítséget.<#help>
Heló!
Újra kockulok MSTS-l,és a következõ gondom lenne:
megvan az alföld5 ActHU csomagok,szépen fut,meg minden,de az ActHU Motor-ból a BDV szerelvénynek a .eng-jének olvasásakor hibát ír ki...
Valaki tud erre gyógymódot,ill. valaki el tudná küldeni a nálla jól mûködõ .eng-ket?
elõrre is köszönöm.