7098
-
#4139 Én mindenkinek azt mondom, hogy vegye meg mert különben csak kinlódik vele és azzal meg itt kérjük ne kérdezz, ha letöltött a game mert az őszintén megmondva soha nem lesz jó. Nagyon jó áron van, aki szeret vonatozni az nem hagyhatja ki. Mostantól kérlek titeket ebben a fórumban olyan kérdést ne tegyen fel senki hogy honnan lehet letölteni az egész msts-t meg, hogy ez a gondom, de letöltött a játékom. Ezeket a hozzászólásokat a következőkben törölni fogom. Nem akarok a szigorú gonosz moderátor lenni, de már százszor elpofáztuk (bocsánat a kifejezésér) és ezzel telik a fórum. -
kisbakter91 #4137 Én is most fogom megrendelni, inkább megrendelem, és játszom egy eredetivel mint b**zkódjak a crack-el meg stb...! Meg háth lehet hogy a kiegészítők sem úgy álnak a torrentes verzióhoz, végülis én nem tudom mert még nem játszom vele, de valószínű! -
#4136 Lehetséges, de nagyon nehéz ügy. Sok a kamu, vagy rosz verzió. Na meg házhozszállítással kerül 2000Ft-ba max. Itt majdnem mindenki eredeti játékkal játszik. -
vonatos marci #4135 Letölteni nem lehet? -
#4134 Cső.
Az MSTS-t megveszed (lásd 4127-es bejegyzés), a magyarosítást pedig letöltheted innen.
Üdv.: -
vonatos marci #4133 Valaki megtudja mondani,hogy honnan lehet letölteni a msts hungaryt?
A választ előre is köszi. -
#4132 Köszi a segítséget Bagaméry! -
Bagaméry #4131 TS - "ablakban":
Amennyiben a videókártya opcióiban van olyan beállítás, hogy:
()Képméret megtartása - akkor ezzel is megoldható a széthúzásmentes videókép.
Másik megoldásként a TS parancsikon (jobbgomb - tulajdonság) első sorába be kell írni a -vm:w kapcsolót és így a játékban használható felbontás választásának függvényében lehet ablakban is futtatni a játékot..... -
#4130 Sziasztok! Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. A múltkoriban pár hónapig a munkám miatt, egy 107cm-es LG LCD televízió volt a számítógépre kötve. Szinte minden program "tudta" a full HD 1920x1080-as felbontást, csak a Train Simulator nem. A kép teljesen széthúzva jelent meg, nyújtott vonatok, nyújtott táj, stb... Elég illúzió romboló volt. Sokat nem próbálkoztam a probléma megoldásával, de azért egy kicsit izgat a dolog. Van erre megoldás? A játékban pl. van olyan lehetőség, hogy ablakban fusson (a Flight Simulator esetében is megoldható) a program? Vagy esetleg a TV-kellett volna valamit állítani? -
kisbakter91 #4129 köszi szépen! Valószínüleg ez lesz, nem szedem le a gagyi verziót torrentről és utánna csak szenvedjek vele, hogy ormálisan tudjak játszani vele! Nem hiányzik nekem! -
#4128 Nagyjából egységes 2000 forintból biztos kijössz. Ha a CD Galaxisnál megrendeled (én is ezt tettem) ott 1790 Ft + 990 Ft a házhozszállítás. -
#4127 CD Galaxis -
kisbakter91 #4126 Jaj értem, és az eredeti játék mennyibe kerül kb? Boltfüggő vagy egységes? -
#4125 Ebbe mi nem fogunk segíteni mi az eredeti game híve vagyunk tehát csak azt tudom mondani vedd meg. -
kisbakter91 #4124 kezdőként szeretnék ezzel a játékkal játszani, de honnan tudom rendesen leszedni mert leszedtem torrentről de az nem jó! :S Linket tudtok küldeni?
Előre is köszönöm! -
Bodzzza #4123 Nyomtam rá uninstallt, meg a maradékot kitöröltem. Leszedtem jópár kiegészítőt és utána hallt be. Gondoltam hogy ott lehetett a gáz.
Nincs semmi fent és mégse megy ujra..:S
Köszi a segédletet!;)
-
#4122 Bodzzza:
C/program files/Microsoft Games/Train Simulator.
Ezt a mappát kell törölnöd.
Ha nem megfelelő sorrendben raktad fel a kiegészítőkat, akkor azért ment tönkr. Letöltési leírás: klikk
Olvasd el és legalul a sorrendnek megfelelően találod a linkeket. Ha valami még sem megy írj nyugottan.
#4121 Már sikerült. -
#4120 Sziasztok!
Egy activityben azt a feladatot kaptam, hogy váltsak irányt FLIRT-el.
Sajnos nem megy. Kiüzemeltem a vonatot teljesen nem megy semmi. Se világítás, ajtók csukva, áramszedők le, irányváltó nullán, kombinált menetszabályzó üres, ablaktörlők ki, tükör bevan húzva és az 1-es gombra ugyan abban a vezetőállásban maradok. Mit tegyek, hogy tudjak iránytváltani? -
#4119 Eredeti a játék? -
Bodzzza #4118 Sziasztok!
Nemrég ismerkedtem meg az MSTS-el. Telepitettem pár pályát, meg szerelvényt. Élvezkedés helyett idegroncs lettem, mert utána már semmit nem csinált. Nyomtam neki 1 uninstallt, mondom ujra rakom. Telepités előtt kiirja ezt:
"System files were updated, you must reboot before continuing."
Kitöröltem mindent amit találtam, volt egy raklap restart, de nem javitott semmit a helyzeten. Ugyan az a semmi...
Valakinek nem lenne vmi ötlete mit lehetne vele kezdeni, vagy esetleg nincs e neki vmi reg file amit törölnöm kellene?
Előre is köszi a segitséget! ;) -
#4117 Segítsetek légyszi! Újratelepítettem az MSTS-em és még szinte teljesen szűz csak az alföld 5 meg a balatod dél van rajta meg minden ami kell hozzá + 2 activity meg még azokhoz ami kell. De már a telepítés után is amikor beléptem ConBuilderbe ott mindig ez fogad:
zssk_350014.eng
zssk_350015.eng
zssk_350014_c2k3.eng
zssk_350014.eng
Ez a négy, pedig a játékba tökéletesen betudok lépni és fel van telepítve ez a csomag. Amikor meg ezeket leokolom akkor meg ezt kapom:
Ezután tökéletesen megy a ConBuilder csak jó lenne megoldani ezeket a hibákat is mert amikor activity készítésnél is előjönnek ezek a hibák akkor persze lefagy a progi. Légyszi segítsetek. -
#4116 Például szükségem lenne az msts telepítési sorrendre. Ebben azt értem, hogy ha mondjuk a train upadte telepítése és azt kikéne fejteni, hogy hogyan. Így gondolom. Előre is köszönöm segítségeteket. -
#4115 Rendben, megpróbálom megoldani a gombokat, de a következő dizájnba lehet nem lesznek gombok és ez majd nem okoz problémát. Bagaméry neharagudj, de ha már csinálok valamit akkor újat csinálok nem szeretek fejleszteni. A FAQ hát nemtudom. Őszintén bevallom mostanában nem foglalkoztam vele, meg nem is volt igazán időm sőt kedvem se. Majd fogok mostantól foglalkozni vele, csak akkor arra kérlek titeket, hogyha majd valami hiányzok és írok hogy ez még kéne a FAQ-ba akkor abban légyszíves segítsetek. És akkor csinálom ahogy tudom. -
Bagaméry #4114 Alapvetően - a korábbi álláspontomat megerősítve - maradjon ez a "király" dizájn, legfeljebb tavasszal a hóesést kellene csak kiiktatni. (esetleg a kék szín tónusát kissé világosítani, vagy (illetve) a margó színe legyen most a világosabb a "belső" kéknél - úgy, hogy annak a színe maradjon ugyanaz, ami most...ha már a változtatás "elkerülhetetlen".)
Egyébként viszont nem lenne szerencsés úgy változtatni (csak a változtatás kedvéért), hogy mindaz elromlana, ami most megfelelő...
Szerintem "változatosságból" egyelőre megelégednénk (talán) azzal is, hogy a gombok működjenek IE8-ban is..... -
#4113 Cső.
Szerintem legyen, de ami fontosabb meg tudnád oldani, hogy explorerbe is működjenek a gombok? Ja és még egy kérdés, FAQ mikor lesz?
#4112 Legyen másik dizájn? -
#4111 Köszi a megoldást! Tényleg a mozdony volt befékezve és ezért nem indult.
Üdv. -
#4110 Cső.
A szerelvényfék mellet old ki a mozdonyféket is ú billentyűvel. Ha mégse ez a hiba írj.
#4109 Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Az Alföld5 pályán szeretnék egy Biharkeresztes-Püspökladány feladatot végigcsinálni, de a kis aranyos "Bzmot" nem hajlandó elindulni. Milyen billentyűt kell megnyomnom, hogy elinduljon? Látom, hogy spécin meg van csinálva, így biztos kell még valami plussz gombot nyomni, az alapgombokon kívül. -
Tommacska #4108 Sziasztok! Az M63-asokon nem tudok vezérállást váltani, mert hiányzik a CABVIEW mappából az m63_rv.cvf nevű fájl! Aki tudja hol lelhető fel kérem linkeljen vagy küldje el nekem a sajátját! [email protected] Köszönöm! -
#4107 Hy topik!
Nem tud valaki infót a Balaton Északi oldal projektről,hogy áll jelenleg az építése?Válaszokat előre is köszönöm. -
#4106 visszatörölgettem a problémás actokat consistostul, mindenestül. most már jó. vannak nem egyértelmű dolgok, pl. a Halberstadt csomag 3 különböző néven fut. a másik megoldás a törlésen kívül, hogy a problémás vagonokat/mozdonyokat átírjuk már meglévőkre a consist fájlokban pl. acthu-ra.
örök tanulság: mielőtt bármit telepítünk, ellenőrizzük le, hogy a consist fájlokban megadott vagonok/mozdonyok fel vannak-e téve. függetlenül attól, hogy a kiírásban mi szerepel. -
#4105 Fokker ezzel én is ígyvok :D Leszedtem vagy 40-50 act-et alföld5-re meg a 120a-ra, és most szophatok 1 csomót, amire mindent összeguberálok... -
#4104 más. letöltöttem az összes Activityt Alföld5-höz az http://intercitymsts.hupont.hu/ oldalról. aztán jól megszívtam, mert a felüntetett consistok mellé még egy csomó mindent fel kellett volna rakni, amit a készítő nem tüntetett fel. az eddig hibátlanul induló program most vagy 25 hibával indul, mert nem talál egy csomó mozodonyt/vagont. pl. v43-1001; v42; mav_tanker_sosav; satöbbi. jó kis meló lesz mindegyiket viszafejteni és letörölni. -
#4103 rájöttem a megoldásra: vonatfékkel megállok; megállás után behúzom a mozdonyféket úgy 50%-ig; vonatféket teljesen kiengedem; indulás előtt mozdonyféket kiengedem. így azonnal tudok indulni, viszont kell hozzá min. 20 mp. ha kések, és csak 15 mp-em van indulásig, akkor a maradék időt meg kell várni, mert addig nem enged indulni. -
#4102 cső.
davesz8:
Töröld és telepítsd újra a pályát.
Nightwish:
Sajnos ebben nem tudok segíteni, nekem is csinálja némelyik M41-es. Ha valaki tudja a megoldást ossza meg velünk. Engem is érdekelne.
davesz8 #4101 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ez a hibaüzenet mit jelent?
Akkor jelenik meg mikor töltöm be a pályát,legyen az bármelyik ezt írja ki és kilép a játékból:
"Nozzle intialization failed".
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm szépen előre is. -
#4100 annak viszont nagyon örülök, hogy a HD-MSTS oldal újra elérhető! -
#4099 Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy a BDVmot(Herenyó) fékkioldását lehet-e valahogy gyorsítani? az a problémám, hogy indulás előtt 5 mp-el már leoldom a vonatféket, a nyomás kimegy a fékhengerből; viszont még vagy 20-25 mp-ig nem tudok elindulni. mintha valami letiltana. néztem az F5-ös kiírásokat, ott is minden nyomásérték lenyugszik, mégsem tudok indulni. próbáltam a mozdonyféket külön előre leoldani, de nem segített.