7098
-
lacko891113 #4181 Köszönöm még1x a segítséget.
MÁV Gyorsvonati kocsik (deluxe)ez az 1 kéne még nekem.
H-MÁVTR V43-1310 ezt megoldottam úgy h az activityben lecseréltem másik meglévő mozdonyra. De mikor betöltöm hiányol dzugalt.sms DZUGalt.sms dzigalt_in.sms fájlokat. de am elindul szóval annyira nem zavar és igazából változást se észlelek hogy bármi hang hiányozna(mert ha jól tudom ez a dzugalt a személyvagonok hangjáért felelős) -
vonatos marci #4180 A mikor letöltötem a marci triak.hu oldalról a Metrolinie routest meg a train-t akkor feltelepitettem a pályát meg a vonatokat utána elionditottam
a programot és miközbe tölti a játokot és valami olyat 301-es error irt ki. -
#4179 Na, sikeresen elindult, de nagyon-nagyon lassan töltődik be az egész... A gond most viszont az, hogy a fülkében nincs, míg minden más kameraállásban van hangja a vonatnak. Hogyan orvosolható ez? -
lacko891113 #4177 fuhh hát nagyon köszönöm msot kezdtem el a letöltést.
de a bombardiernél nem működik a link. -
#4176 Rendben. Ja és igazad van kispesti a szerzői jog címe dolgoban és el is felejtettem mondani, hogy amint megvagy vele lacko, mármint a letöltéssel akkor szólj és törlöm a hozzászólást. De mivel szükséged volt rá, eért feltettem data.hura. -
#4175 Mivel nemcsak a villanymozdonyokra, hanem a motorvonatokra, dízelmozdonyokra stb. is panaszkodott, ezért azokat is jónak találom letölteni. Csak azután tudom a többi infot mondani. -
#4173 lacko891113:
Sajnos nem tudunk neked ilyeneket elküldeni, mert a szerkesztőtől nem kaptunk jogot a terjesztésre. De ne agódj, a HDmsts nem szokott túl sokáig zárva lenni. Reméljük most se lesznek.
Addig is kitartás!
Üdv.: -
lacko891113 #4172 H-Startszemelyvonat pack vol2
H-MÁV Start Bombardier pack
ez a 2 nincs meg senkinek? :) -
#4171 Az atchu villanymozdony packott töltsd le újból, és muszály letöltened újból, mert elképzelhető, hogy az eddig letöltöttbe van hiba, tehát töltsd le és másold be megint és írj felül mindent. Az acthu villanymozdony csomagot innen tudod letölteni: http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=5&Itemid=3 Ha ez után is hiba lesz akkor megint küldj képet.
Ezenkvűl megszeretném kérdezni, hogy a helyes sorrend szerint telepítetted az elején az updateeket meg ezeket a dolgokat? -
#4170 Íme akkor a nagyított hiba:
Én az eng fájlvégződésből engine, azaz a motor hangjára gondolok, hogy hibás, de nem csak ez az egy van, hanem több is, és nemcsak ebben az egyfajta formátumban... -
lacko891113 #4169 Gondoltam kipróbálok egy másik félét is. Hát ezekhez is ez kell
H-Startszemelyvonat pack vol2
H-MÁV Start Bombardier pack
H-MÁVTR V43-1310
MÁV Gyorsvonati kocsik (deluxe)
6105 & 6107 járatokhoz szükségem lenne ezekre.
HA valakinek megvan el tudná küldeni? :)
ja és köszönöm a válaszokat am. -
#4168 Hát most sajnos nem tudok segíteni, mert a HDMSTS oldal most nem elérhető, de ha elérhető lesz akkor letölthető lesz a MÁV 1047-503-6 és a H-Start szemelyvonat pack vol2, onnan majd lelehet tölteni őket. -
lacko891113 #4167 hát letöltöttem de azon belül is kell letölteni dolgokat még pluszba és 2t nem tudtam letölteni és máshol se volt fent.
na inkább leírom a problémát hátha vki tud egy megoldást.
ezt szeretném.
Szükséges csomagok:
actHU (megvan)
H-MÁV Start Bombardier pack (megvan)
2009-2010 Belföldi InterCity összeállítás (ez nincs)
amit linkeltél 2011est ahoz kellene még:
MÁV 1047-503-6
H-Start szemelyvonat pack vol2
De amúgy ha elindítom ezt az activityt annyit csinál h betölt és aztán "train simulator hibával leállt". De más activity megy mondjuk nem ezek kellenek hozzá.
Remélem tud vki segíteni :) -
#4166 Cső.
Megtalálod itt. MSTS menüpont, consistok. Anyi a változás, hogy megújilt, de ez elvileg nem okozhat problémákat. -
#4165 Töltsd fel ide a képet: http://kephost.hu/
kérlek és a Kép beszórása gombra kattintva a közvetlen linket másold be és úgy nagyobb lesz a kép, mert sajnos így nem látjuk a hibaüzenetet. -
lacko891113 #4164 Sziasztok! Egy activityhez szükséges letöltést nem találok.
2009-2010 Belföldi InterCity összeállítás http://intercitymsts.hupont.hu/8/consistsok
ez a link halott. Valaki nem tudja honnan tudom letölteni mert más helyen se találtam. Köszönöm
ÜDv -
#4163 Újratelepítettem az egész játékot, mindent sorrendbe felraktam + Metropol, de még mindig megvan a hiba.
Ami ebben viszont rettentően érdekes: megnéztem, hogy milyen fájlokra mutat és hihetetlen: ezek a fájlok nem is léteznek, csak korábban használtam őket, de erről az elérési helyről már kitöröltem azokat, és mégis azt írja, hogy hibás adatbázis fájl.
Na ilyenkor mi van? -
#4162 Error database file hibákat ír ki, ilyeneket:
-
mdani01 #4161 Sziasztok!
Itt a link a 476. METROPOL csomaghoz:
http://leviboy3.atw.hu/TRAINSET/TRAINSET_(476._METROPOL_EuroNight-csomag).zip -
#4160 Írd le milyen hibaüzeneteket ír ki?
A 476 METROPOl csomagot feltetted az Alföld 5 telepítése után? Ha ezt nem akkor tedd meg töltsd le sajnos nem találtam linket ha valaki tud adjon légszíves. Ezt másold be a Train Simulator mappájába. Ha ez után is hibát jelez akkor írd le miket aztán kiküszöböljük a gondokat. -
#4159 És az is normális, hogy ezután nem hajlandó elindulni? Nem hinném. -
kisbakter91 #4158 Szerintem azért tölt tovább mert azokat a pályákat is be kell töltenie amit most felraktál! az normális, legalábbis én ezt olvastam másutt! -
#4157 Áhhh, megint csak baj van...
Feltettem a megfelelő sorrendbe a ConBuilder, meg is csináltam a teljes "járművet". Erre a neten találtam egy komplett Alföldi vonalrendszert magába foglaló packot (Alföld 5), feltettem, hozzá a további updateket, de mikor a játékot elindítom, a betöltődésig eljut (hozzáteszem, most sokkal tovább tart a betöltés), de azután error database file hibára hivatkozik egy csomó vonat-fájl és így már nem is tudok a menübe se beérni...
Mit tehetek, lehet, hogy ezzel végleg el is szállt a game? Újratelepítésre már alig lenne idegrendszerem... -
#4156 Köszi szépen és a plusz infot is, látszik, hogy ez nem az én szakterületem -
#4155 Consist Builder
Carlos Gomes méltán népszerű, és nélkülözhetetlen segédprogramja a ConBuilder !
A gyorsan induló kis programocskával könnyen...
Rendezhetjük vonatállományunkat,
(Szerelvény összeállító-program szükségessége a Train Simulator oldalon.)
- új szerelvény létrehozása (szerelvény vagy szóló jármű)
- meglévő módosítása
- meglévő törlése
- jármű-beállítások változtatása.
A consist builder kifejezés értelmező átfordítása: szerelvény összeállító lehet. A ConBuilder helyett
- "művészi" szabadsággal - a Vonat Kapcsoló adja magát, egyszerre utalva a vasúti járműveket oldható
módon egymáshoz erősítő eszközre, valamint magára a műveletre, folyamatra, hogy összekapcsoljuk
őket ...
Magyar köznyelvi szóhasználatban "minden" vonat, - akár mozog, akár áll, van a vagonok előtt mozdony,
vagy nincs ! Vonat a "félretolt" selejtezett vasúti járművek sora, de vonat lehet egy magányos mozdony is.
A "szerelvény" kifejezés szakmailag precízebb: ez több vasúti jármű összekapcsolt együttesét jelenti,
mozdonnyal, vagy anélkül !
ConBuilder - Vonat Kapcsoló programban "vonat"-ot állítunk össze:
- egy mozdony,
- egy vagon,
- vagonok, mozdony nélkül,
- mozdony vagonokkal,
- több mozdony,
- vegyesen mozdonyok, vagonok.
conbuilder129.zip
conbuilderhu150v150.exe
Info a használatához... -
#4154 Még lenne egy kérdésem:
Letöltöttem a V63-as vonatot épp a yadro-s oldalról (mégis csak működik, csak nem akart bejönni :D) és külön szerelvényeket hozzá. Hogyan lehet ezeket összekapcsolni? -
#4153 Szép napot topik!
-
#4152 Húúú :) Jó lett! Szerintem szép ez a Traxx :) -
#4151 Oké, már megvan :D -
#4150 Elírtam az utolsó kérdést:
Hol találok én olyan "activity-t"? -
#4149 Köszi, de a yadro-féle link nem működik, így innen nem tudom letölteni, szerencsére máshol megtaláltam.
Mi az az activity és találok én olyat? :) -
#4148 A kiegészítők telepítésének helyes sorrendje. -
#4147 Visszaolvastam: az M41-es motorvonatot kicsomagoltam a Trains/Trainset mappába, de mikor a játékot elindítom, a videó után kiírja a hibát, hogy az egyik .eng fájl nem olvasható.
Másik: valamilyen oknál fogva nem hajlandó a vonat elindulni. Tutorialt akartam csinálni, de ott semmilyen billentyűutasításra nem válaszol, csak az egeret tudom használni, de úgy nem tudom indítani csak...
Valaki légyszíves segítsen! -
#4146 Szép estét topik!
-
#4145 Bocsi a sok egymás utáni posztért.
Találtam egy ilyet:
http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.26
Szerintem ez a komplett vonat lenne... Ennek a telepítésére van valami info? -
#4144 Ja és még valami: még személyszállító vagonokat tartalmazó cuccokat is letöltöttem, azokkal sem tudok mit kezdeni -
#4143 Hello!
Nekem maga a játék tökéletesen megy, de gondoltam a netről keresek némi magyar készítésű vonatokat MSTS-be. Találtam sok szép jó oldal, csak egy a baj: FOGALMAM SINCS, HOGY HOGYAN KELLENE ezeket telepíteni :(
Egy M41-es motorvonathoz ezeket találtam a HD MSTS oldalon:
http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.208
http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.203
Plusz, hogy hangja is legyen, ezt:
http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/download.php?view.201
Na mármost: ezekkel mit kezdjek, hogy lehet őket a játékba betenni? -
#4142 Oké. Meglessz. -
vonatos marci #4141 Már én is megkaptam a msts-t de rossz a gépem és nem bisztos hogy működni fog rajta. -
#4140 Ötlet:
Legyen benne 1-2 lehetőség a megvásárlásra pl az FAQ-ban.