7098
-
lacko891113 #4222 Sziasztok!Elég érdekes problémám lett. Felvettem fullra a grafikát, felbontást is és a Flirt színezése elmosódott az elején valamiért. a közepén viszont éles.
nem is magyarázom beszéljenek a képek:
-
vonatos marci #4221 Azt hogyan csináltad meg hogy nem hiányolt neked eng fájlokat. -
#4220 Szerintem neked ugyanaz a gondod, mint nekem volt... -
ady06 #4219 nem alföld 4 . Persze, hogy bírja :D beis ba**na ha nem birná:) Eddig ment most letöltötem újra mert letöröltem véletlen és mostanába mindig kifagy a Többi pályam jó!(Alföld 3 Tisztánúl meg Alpok)
Ezért nem értem mivan vele. minden vonat megvan hozzá ! -
#4218 ady06:
Nem Alföld 5? Bírja a géped? -
#4217 Vonatos Marci:
Ha nem jön össze a felülírás, vagy neagy isten a Trainset csere se akkor van még egy kissé elvetemült megoldás, de ebben az esetben le kell írnod az összes hibát -
ady06 #4216 Helló! Srácok tudok nekem segíteni ? Alföld 4 es pályánál minden acty-tnél kifagy a játék alkamazáshibával nem tudjátok mi baja lehet?
Help -
vonatos marci #4215 Igen,eng fájlokat hiányol,majd megfogom próbálni -
#4214 Hy,
Debrecen környéki ismerősök hívják úgy nem én találtam ki... XD -
#4213 Hehe, mért is Viharsarok? Erről még nem hallottam :D Amúgy meg LOL, csak a csirkehús miatt...
Hát jó lenne, mert én nem lennék rá képes, még ezzel a játékösszerakással is gondom volt :P -
#4212 Ja és *.eng fájlokat hiányol? -
#4211 Póbád meg mégegyszer felülírni, de most ne a mappákat rakd be, hanem külön-külön a tartalmukat a megfelelő helyre. Ha ez nem válik be akkor bekerpát a Tarinsett, törölnöd kell. Telepícsd fel a játékot egy másik mappába majd abból szedd ki a Trainszette. A gond az, hogy így csak az eredetiek leszenk meg, ha valamit utólag raktál be azt újra be kell. -
vonatos marci #4210 De betölti csak ami vonat benne volt a metropol EN packban azokat kiírta
errornak.Kb:50 errort írt ki.
-
#4209 Hy topik!
Nyírbátor az a Viharsarok.Megrögzött DIESEL pálya,járok néha arra mikor csirkehúst hozok a Gastorból.Debrecen-Nyíregyháza-Vásárosnamény szögelése.
Egyszer biztosan valaki elkészíti ezt pálya szakaszt is. -
Tommacska #4208 Feltennék én is egy kérdést!
Nekiláttam egy kb. 1000km hosszú activitinek Alföld 5.3.1 alá (első act-om!) Most már az AI-ket dolgozom bele. A kérdés: Amikor a játék a megadott időben, létrehozza előttem az AI-t, legalább 2-3 sec-re 0 FPS értékem lesz, miközben 1 pillanattal ezelőtt még 50 volt! Az alap actoknál ilyet nem tapasztaltam! A másik: egyvágányos vonal, állok az állomáson (2 vágányos) bevárásos alapon azt akarom, hogy az AI jöjjön be előbb! Ezt csak egy alkalommal, a startponton tudtam létrehozni. Hogy kéne átverni az editort, hogy ő is ezt akarja??? -
Tommacska #4207
mdani01
Nagyon köszönöm a tippet mindjárt ki is próbálom!!!
SOUNDMIXERZ
Egy másik oldalon feltettem én is "kíváncsiságból" a kérdést, erre az a válasz jött, hogy Rófia nekilátott folytatni a 100-as vonalat Debrecentől Záhonyig! Debrecen - Mátészalka vonalra az a válasz jött, ...hogy nem valószínű, hogy elkészül! De bizakodjunk!!! Remélem a hír igaz! Budapesti vagyok de a terep ismerős! -
#4206 Arról egyébként nincs valami hír vagy cucc, ami az Alföld 5-höz van-e Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakasz is készítve? Kíváncsi lennék, pont itt élek (egészen pontosan Nyírbátor) és megnézném, hogy hogyan lennének képesek a fejlesztők megcsinálni :) -
ady06 #4205 Helló! Lenne egy olyan kérdésem, hogy eddig elindult a game most pedig minden pályánál kiirja hogy a vonat iniciálás közben hiba történt vaggy valami ilyesmit van valami tipp? -
mdani01 #4204 Nekem így néz ki h C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\FCS_480002 és azon belül kell lennie egy FCS_Sound mappának, és azon belül is vannak mappák azzal ne törödj (abba vannak benne a hangfájlok). Azt a FCS Sound mappát neked a kicsomagolja a Trainset mappába. Másold bele az összes ilyen FCS xxx nevű mappába és akkor 100%, hogy működni fog nekem is kis időbe telt míg rájöttem:D
-
#4203 vonatos marci:
Betöltés sikertelen, vagy nem találja? Melyiket írta ki? -
Tommacska #4202 ˆ mdani01
Először is Köszönöm a Linkeket, letöltöttem, de ezen ember nincs aki kiigazodik! Belenéztem mindegyiknek az .eng -jébe, létezik?, hogy a mozdony mappáján belül nem SOUND mappát kér, hanem azon belül egy FS--------, és még azon belül egy ???????? mappa, és csak azon belül a hangfájlok??? Inkább hagyom az egészet van épp elég szép MAGYAR mozdonyunk! Ja és 4 darab .eng -ben hibát jelzett a consist editor!!! -
nanini74 #4201 Hali!Kérnék egy kis segitséget.A Taurus mozdonyok áramszedője nem éri el a magyar pályák felsővezetékeit.A többi magyar mozdonynál oké.Lehet ezen változtatni?A youtubon láttam olyan videót amin stimmelt. -
vonatos marci #4200 Amikor letöltöttem ezt a metropol EN packot és mindent bemásoltam a helyére.Elinditottam a játékot és minden vonat errort kiirt amit bemásoltam.mindenre igent mondtam és amikor ráakartam kattintani az egyik
feladatra és lefagy. -
#4199 Magyarosítás
Magyar mozdonyos betöltőkép
Feladatok és ICO-N
MSTS/MSTS ICO-n (így találod meg)
Ha kell valami írj nyugottan
Üdv.: -
mdani01 #4198 Szia!
A traxx-ot innen tudod letölteni:
http://www.halycon.de/downloads/das-grosse-fahrzeugpaket---von-der-dampf--zur-drehstromlok---addon-fuer-microsoft-train-simulator/fahrzeugpaket---bonus-pack-5/234.html
A hangot pedig innen tudod leszedni:
http://www.halycon.de/downloads/das-grosse-fahrzeugpaket---von-der-dampf--zur-drehstromlok---addon-fuer-microsoft-train-simulator/fahrezugpaket---bonus-pack-2/228.html -
lacko891113 #4197 KÖzbe rűjöttem hogy nem ugyanaz és beszereztem máshonnan.
Mindent csináltam kb de a dzugalt.sms probléma továbbra is fennáll :S -
vonatos marci #4196 Azt nem töltöttem le.Ja és elkérhetném azokat a linkeket.
köszi hogy kegitettél.http://www.sg.hu/kep/faces/hamm.gif -
lacko891113 #4195 H-Start_HalBy_2009
Létezik hogy ez meg ez a H-Start Halberstadti csomag(szerző: Vonder)ami egyébként nekem kéne ugyanaz lenne? -
lacko891113 #4194 Szia Bagaméry! Nem az sms filet szerkesztettem szövegszerkesztővel hanem a .wag fájlokat mert sztem ott van valami gáz de nem tudok rájönni h mi az :S -
#4193 vonatos marci: Valószínűleg nem töltötted le a Metropol EN packot.
http://leviboy3.atw.hu/TRAINSET/TRAINSET_(476._METROPOL_EuroNight-csomag).zip
Mivel kezdő vag megkérdezem. Kell neked magyarosítás, magyar mozdonyos betötlökép illetve Flirt-es ikon? Ha igen szolj, és adom a linkeket. -
Bagaméry #4192 Háj!
Nem mindig célravezető megoldás az .sms-ben javítani a programsort, mert egy-egy kifejezés több helyen is lehet... és, ha valahol ez nincs kijavítva azt a TS "kifogja" és hibát jelez!
Az is jó megoldás, ha (pl) a dzugalt.sms-ről készítünk egy másolatot dzug.sms néven, amit a program biztosan megtalál
(egyébként a .sms fájl szövegszerkesztős javítását körültekintően (csak hozzáértők!) végezzék, mert egy-egy zárójel véletlen törlése is működési problémákat okoz)
A TS MINDIG MINDENT ELLENŐRIZ!!! -
Tommacska #4191 Sziasztok! 5 üzenettel elöttem H-MAVTR 480 002 (talán traxx) Honnan tölthető le? -
vonatos marci #4190 sziasztok kezdő vagyok kéne egy kis segitség
Amikor letöltöttem az alföld 5 pályát utána elinditottam a játékot
akkor alföld 5 pályára rákattintottam és train-nél azt irta ki hogy:unknow -
lacko891113 #4189 Sziasztok!A dzugaltos problémára senki se tud vmi megoldást? :) -
#4188 Köszi, most már minden probléma elhárult, unaloműzésképp jól jön a játék majd -
#4187 Töltsd le a hang és kameranézet bővítést és meglátjuk, hogy működik-e úgy, nem tudom mi lehet gond. Hang és kameranézetbővítés. (alul van) -
#4186 Szép példány ;)
Az én problémámra van megoldás? -
mdani01 #4185 Bocsi a duplázásért
-
lacko891113 #4183 Kipróbáltam ezt is hogy
Acthu teher MAV_RoLa_Bc.wag file-ja hibás.
Ha valaki használja consistba ezt a vagont akkor az act. betöltésénél dzug.sms-t nem találom ablakkal kilép.
MEGOLDÁS:
MAV_RoLa_Bc.wag-ot meg kell nyitni akármilyen szöveg szerkesztővel.
A sound ( "DZUG.sms" ) sort, sound ( "dzugalt.sms" )-re kell cserélni.
Változást ne felejtsd elmenteni.
mégis kiírja. Nem tudom mi lehet a gond :S -
lacko891113 #4182 módosítanom kell ugyanis zavaró mert kilép de nem tudom leOKzni sehogyse így csak annyit tudok tenni olyankor h kilépek. Valaki valami megoldás?