7098
-
vasasgabri #4262 Sziasztok! Létezik olyan vonal ahol át lehet menni Hatvan állomáson?
Esetleg nem készül Somoskőújfalu Hatvan vonal?
Martin remélem azért meg csinálod a honlapot. -
#4261 Szép napot mindenkinek! -
Unikey #4260 Szép estét! Dunántúlon gyakori látvány:
-
gmilan #4259 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy létezhet, hogy valaki megcsinálta a transzszibériai vasútvonalat, vagy mondjuk egyes részeit? -
#4258 Szerintem anyira gazdasági világválság van, hogy már a fórumbejegyzésekkel is sporólnak.
Aki esetleg szeretne tesztelni egy activity-t az írjon nekem privát üzenetet.
Tipp: Csak gyakorlotabb egyének jelentkezzenek, mert hiba fenállhat!! -
#4257 Hy,estét topik!
Egy pár kép,hogy ne legyen unalmas:
-
#4256 Rendben. Nagyon kihalt a fórum. Mivan veltek? Írjatok, mert ha így megy tovább akkor nem, hogy honlapot nem fogok készíteni, hanem az egész fórumot beszüntetem, mert annak nincs értelme, hogy minden második nap küldünk egy üzenetet már most ne haragudjatok. -
#4255 Ok, csak még javítgatok rajta. -
#4254 Hát most nem igazán van időm foglalkozi vele de küld el és majd amikor megnyitom már fent lesz. Oké? -
#4253 Martin:
Mi a helyzet az oldallal?
Küldenék egy activity-t neked tesztelésre. Tolatós feladat első része. -
Zsolt7411 #4252 Sziasztok
Tudom hogy nem nézitek jó szemmel de az addonokat amiket csináltok a letöltött játékra is jó? -
#4251 Hát szerintem hamarosan megnyitom. -
#4250 Ok,várjuk! -
#4249 Arra a döntésre jutottam, hogy a honlapom lesz egyben a fórum F.A.Q-ja, hiszen minden rajta lesz az oldalon ami a F.A.Q-n lett volna sőt még talán több dolog is. -
#4248 Mostantól már nagyon benne vagyok a honlap szerkesztésbe és légyszíves nagy mértékben gyártsátok a consistokat, activityket és akkor azokat kapásból felteszem. Előre is köszönöm! -
#4247 óóó a fenébe.... Azért köszönöm. -
spy803 #4246 Játék nem támogatja a játékvezérlőket. Kivéve a TrainDrivert, de azt is feltételekkel. (Track monitor állandó használata, stb) -
#4245 Sziasztok! Miaz kihalt a fórum? Írjatok megint! -
#4244 Sziasztok!
Mától megkapom a weboldal szerkesztési jogát. Igaz még a nevét nem fogom megmondani, mert a honlap amúgy még sehogy sem áll kinézetileg, stb. Ha valami hírt esetleg vagy bármit tudtok msts-ről vagy új consistot készítettetek (ami jól sikerült) vagy activityt. Kérlek titeket egyből jelezzetek. Oda lesz írva, hogy ki készítette ezt meg ezt tehát abban nem lesz hiány. Remélem fogtok segíteni az oldal szerkesztésében -
#4243 A játékvezérlőlről vagy azt hogy nem veszi be? Amúgy a játékvezérlő ittvan:
Ebből szeretném használni a joystick-ot. -
#4242 Mutatnál egy képet róla? :) -
#4241 Sziasztok! Van egy nagyon jó játékvezérlőm amivel szeretném irányítani a vonatokat, de nem ismeri fel a játék. Tehát minden más játékba mködik a játékvezérlő és amikor rámegyek hogy a billentyű változtatása és ott mondom neki hogy melyik legyen az, de nem veszi be. Mi lehet ennek az oka? -
Katonadadam #4240 Sziasztok lécci segítsen nekem valaki. Mikor beakarok rakni 1 activityt a játékba van mikor összeakadnak a szerelvények kocsik mozdonyok és a játék betölt mielött az alapmenüt behozná kirja hogy nemolvasható vagy ilyesmi és mindig valami szerelvény vagy kocsi vagy mozdony van ott.
De mikor berakok 1 activityt akkor nemcseréli le azal ami épp ottvan szal nemtudom mit kellene csinálnom.
Valaki írja le mi lehet a gond mert már régóta szenvedek ezzel.
de viszont meg van 1-2 activity ami meg normálisan működik. Köszi annak aki visszaír. -
lacko891113 #4239 ady06! Nekem a videokártyán belül vannak ilyen beállítások hogy Mipmap beállítások szintje, vonalsimítás meg ilyenek azokat húztam fel. :) -
balukiraly #4238 Sziasztok! GySEV IC kocsik kellenének...Tud valaki dobni linket?
Köszi -
#4237 Sziasztok! Vasárnap megnyílik egy honlap az msts-el kapcsolatban amit én szerkesztek. Nagyon szeretném ha ti is segítenétek a honlapszerkesztésbe olyan módon, hogy sok jó activityt kéne készíteni, szerintem rengeteg szép, jó consistoknak is örülnének. Ha esetleg valaki pályát szerkeszt akkor annak is adnánk helyet, hogy letölthesse. Azt viszont kérném ha valaki készít egy consistot vagy egy activityt akkor az írja le, hogy ahoz mi kell, mire van szükség a jó működéshez. Előre is köszönöm a munkátokat és remélem jó kis honlapot fogunk összehozni mi mindannyian. -
#4236 vonatos marci:
Nem azt mondtam, hogy a géped rosz. ROSZÚL VAN TELEPÍTVE VALÓSZÍNŰLEG. Ezt a hibát álltalában akkor adja, hogyha telepítesz egy új feladatot és a consistja tartalmaz egy olyan mozdonyt ami nincs a Trainsetbe. Mivel ez a Metropol telepítése után jelent meg így szerintem a consis a helyén van, de a Trainset elemei nem. -
Tommacska #4235 Sziasztok MSTS Fejlesztők!!!
Szerintetek létezik az, hogy az activitimet nemképes betölteni a TS? Illetve, van hogy betölti, van hogy nem! Álltalában a betöltés után közvetlenül, de van hogy csak 10 perc múlva jön az a bizonyos fekete képernyő! Csak ennek az activitinek a "alkatrészei" vannak fent a pályában! (Alföld 5.3.1) Hiányosság nincs, az editor sem jelez semmi hibát! Az act 970 Km, 205 KB-os PATH-on fekszik (úgy néz ki, hogy a path is hibátlan) 3 mellékfeladat, 7 mozdonycsere és eddig csak 27 általam behelyezett vontató és vontatott jármű van benne! És még hol vannak az AI-k!
Létezik, hogy ezt már nem bírja ki a TS? Vagy lehet, hogy ez is gépföggő? Mit tudtok erre tanácsolni? A válaszokat köszönöm!
Üdv mindenkinek: Tommacska -
#4234 Hy topik!
-
ady06 #4233 mit álítottál a videókártyánál ? -
ady06 #4232 Lacko nekem is így elmosódik :D ha full grafikán van :( -
ady06 #4231 oké leszedem az alföld 5 öt és megnézem, hogy müködik e :) -
vonatos marci #4230 Azzal nincs összefüggésben hogy milyen a gépem úgyértem hogy rossz e a gépem vagy jó.
-
lacko891113 #4229 Közbe megoldottam a problémát. Csak a videokártya beállításait kellett finomítani, így mostmár minden jó :) -
#4228 vonatos marci:
Mivel ha jól értettem az *.eng probléma a Metropol telepítése után jött létre. Ez csak abban az esetben lehetséges (ha meg nem sértelek), hogy rosszúl telepítetted. A consist rendesen a helyén van, de a Trainset elemei nem. Ne mappánként, hanem fájlonként másold be minden esetben mindent!!! Egyetlen kivétel, ha a Trainsetbe olyan mappába kéne berakni ami nincs még.
Ha ez mégsem segít írj nyugottan.
Üdv.: -
Bagaméry #4227 Háj!
Mint már többször említettem a TS induláskor M I N D E N T ! ellenőriz.
Ha netán telepített valaki olyan activity(ke)t amihez a vonatok nincsenek a saját TS-ében telepítve, akkor elkerülhetetlenül ezeket az .eng-eket a TS induláskor keresni fogja függetlenül attól, hogy ezeket az activityket használni szándékozunk-, vagy sem....
Próbaképpen az "Alföld"-i activityket "parkolópályára" kell tenni (move) és kiderülhet, hogy ott van-e a hiányolt .eng ..... -
vonatos marci #4226 Még nem sikerült.Ez miért van hogy eng. fájlokat hiányol meg egy csomó errort ir ki.Nagyon megköszönném ha tudnál nekem ebben segiteni. -
#4225 vonatos marci:
Sikerűlt megoldani a *.eng fálj hibákat? -
#4224 ady06:
Egy ötletem van. Lehet, hogy hiba csúszott a telepatésbe. A törlés és az újratelepítés megoldhatja a problémát.
De ha engem kérdezel töltsd le az Alföld 5.öt innen. Ugyan azt is tartalmazza mint a 4, sőt bővült is 200km öszhosszal. Raádásúl sokkal szebb és élethűbb is.
Üdv.: -
lacko891113 #4223 szóval a képek:
kep1
kep2
kep3