Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GYÖNYÖRÛ ez a BVmot001!
Ezt "darabokban", vagy komplett szerelvényként lehet letölteni? Honnan?
Mivel nem látom a szerelvény végét azért kérdezem, hogy ez egy "oda-vissza" vonat (mindkét végén mozdonnyal), vagy csak "egyirányú"?...

tmartin
Azért nincs mert elrontottam. Majd a következõ dizájnhoz rakok egyet.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

wanlo
Hy topik!

#3592 : (Microsoft Train Simulator - Wikipédia)

...DREAM TEAM...

MARTIN!
Már ne vedd zaklatásnak, de az nagyon jó ötlet volt, hogy ki volt írva , miszerint hányan olvassák éppen a fórumot... Ez most miért hiányzik???
A szöveg ellenõrzõ funkció viszont NAGYON DICSÉRETES!!! Végre nem kell többször átolvasni az ember írását, hogy kijavítsa az esetleges szöveghibákat (a piros hullámvonal megmutatja!). Ilyen helyesírás ellenõrzést még másik fórumokban nem tapasztaltam...GRATULA!

#Intercity-nek; - illetve azoknak, akiknek "ragad" a mozdony a szerelvényhez...
sajnos a különbözõ mozdonyok különbözõ mértékben szokták "elengedni" az utánuk kapcsolt szerelvényt. Tapasztalatom szerint a távolodási sebesség általában nem lehet 4 km/ó-nán nagyobb, akkor biztosan "lejárható" a szerelvényrõl. Ez azoknál a mozdonyoknál nagyon nehéz (pl. M62), ahol a vonóerõ növelhetõsége NEM "egyesével" történik - ilyenkor a gáz-fék... alkalmazásával célszerû a kb. 4 km/ó sebességet produkálni amíg a mozdony el nem szakad a kocsiktól - aztán már lehet menni....

Intercity
Nem sokára lesz! Nem merek mondani semmi pontos idõt, mert akkor megint csúszhat! DE! Nem sokára kész lesz! És köszi a segítséget.

Inter City : lasaban járj le a szerelvényrõl nekem is volt ilyen gond
lasaban ájle róla
Mikor lesz Észak Balaton ?
Hellosztok!

Lécci valaki segít nekem hogy hogy tudok kiegészítõket letölteni?
Honnan és ha letöltöm hova rakjam be
wollnerd
Melyik oldalon olvastad?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wanlo
Szép reggelt mindenkinek!

...DREAM TEAM...

wanlo
Szép estét!
Egy kis infó mindenkinek:
"A pálya 2010 júliusában az Alföld 5.2-vel tovább bõvült a Szolnok-Békéscsaba-Lökösháza vonallal (120-as), ezzel a román határ egy másik ponton is elérhetõvé vált. A készítõ tervei között szerepel a 100a vonal meghosszabbítása Nyíregyháza-Záhonyig, illetve a 135-ös vonal Szeged-Békéscsaba valamint a 130-as vonal Szolnok--Kunszentmárton-Szentes-Hódmezõvásárhely között. Az új kiadás várhatóan 2010 végére, 2011 elejére datálható."

...DREAM TEAM...

Még nincs meg csinálva! Alföd pályában tuti nem lesz benne nem bírná el a Keletit a játék se emg a pálya sem

spyy55
Biztos lesz, és remélem Ákos fogja megcsinálni...

nem tudjátok, hogy létezik e már bp. keleti- miskolc tiszai vonal? vagy v.ki csinálja e már?
tmartin
Köszi Wanlo nekem ez így sokkal jobban tetszik.
Elkészítettem a topik dizájnát mint már mondtam és ezen a fórumon megtudjátok tekinteni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1278478316

Ebbe a fórumba írjátok le a, hogy mi rossz mi jó. Még ez a forma nem végleges és hozzáteszem még dolgozom rajta.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Intercity
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Hogyan tudom a mozdonyról a szerelvényt lekapcsolni? Mert az elsõ kocsit nem tudom lekapcsolni a mozdonyról de a többit igen! Mi lehet a gond? Egyszer sikerült lekapcsolnom, de általában mindig "összeakadnak" amikor elindulok!

És még valami: Megépítik majd az Alföld pályán a Debrecen-Záhony közti részt?

pár nappal ezelõtt feltett kérdésemre, rögtön váléaszoltatok, ezt köszönöm, azóta is simán fut a vistán a sim.
wanlo
Szép reggelt topik!
Ha így megfelel akkor tessék:

...DREAM TEAM...

szabii98
Valami Updates-t ír ki, de eddig 1 se volt fenn O_o
Megnézem.

I met God. She's black

Intercity
Szerintem azt írja ki a Bin patch telepítésénél, hogy mielõtt az újabb verziót telepítenéd, töröldd ki a legutóbbit! Utána akkor az 1.8-ast kell telepíteni (?) Erre már nem emlékszem de a legújabbat! Akkor mûködni fog! Remélem segítettem! 😊

szabii98
Nemtudom, úgy telepítem hogy trainsupdate, MSTS binpatch(az kiírt valamit de nemtom mit), XTracks és New Road.
Nem tudom, nektek milyen a menütök meg ilyenek, nekem olyan van hogy Drive Train és ott kell útvonalat meg ilyeneket választani.
Most valszeg nem fog mûködni, ha kiveszem a gépeket a könyvtárból, akkor se.Fogalmam sincs mi a gond, talán msnen valaki megcsinálhatná izé módban, abban amiben lehet turkálni a gépben.

I met God. She's black

szabii98
Amúgy ha számít a Bin patchet meg az updatet is felraktam az XTrack meg a Newroadsot elõtt.

I met God. She's black

szabii98
oké, letöltöm a mappot(DDU) és utána.

I met God. She's black

spyy55
Akkor ebben én nem tudok segíteni 😞 (ajánlom: REINSTALL)

szabii98
Fenn van minden de akkor se mûködik

I met God. She's black

spyy55
Egyszerûbb, ha ezt követve telepítesz fel mindent! Aztán a többi pack...

szabii98
Már mind1 is.
Letöltöttem, beraktam a személy kocsi pakkot, de nem azokat rakja be nekem 😞
Talán ki kellene törölnöm a többi kocsit és csak a MÁVosok legyenek benn?

I met God. She's black

spyy55
Az ActHU vagon csomakot érdemes mind letölteni, mert sok activity azon alapul. Az elözõ kérdésedet viszont nem nagyon értem.

szabii98
Na megvagyok.Most töltöm a Dél-Dunántúli mappot, beraktam 1 személyvagont és 1 villanyt is, csak nemtudom hogy jeleníthetném meg 😞
Vagyok a játékban(MSTS Exclusive) és ha a Drive Trainra kattintok, nem tudom hol láthatom.
Az ActHUkat muszáj letölteni?Vagy ha nem is mindet, csak párat is, de muszáj?😊

I met God. She's black

szabii98
Helló újra!
Már régebben voltam itt, most újra elõvettem a játékot, és azt szeretném kérdezni hogy mik kellenek a tökéletes mûködéshez?
Amit tudok, az valami F-el kezdõdõ bizé, a másik pedig valami Roads mód.
Ha leírnátok, jó lenne.

I met God. She's black

tmartin
Köszi a biztatást Bagaméry dolgozom rajta ahogy idõm tartja.

No ezt elkapkodtam...
Most ismét kifehéredett a keret, és visszajöttek a mozdonyok (!?)...
(Egyszer talán ismét jó lesz minden.... - kivárjuk!)

O.K. Martin!, alakul a topic!, most már a halványkék oldalkeret "visszajött" - bár igaz, hogy a keretmozdonyok eltüntek (alapjában nem hiányoznak, mivel csak 1280x1024 felbontásban voltak láthatók....) Ezzel legalább a "hagyományos "SG-dizájn"-ra (is) hajaz...

tmartin
Hello!
Tegnap hajnalig olvasgattam, kérdezgettem és arra jutottam, hogy meg lehet azt oldani, hogy van egy gomb amivel áttudsz kapcsolni a régi dizájnra meg az újra. Akinek a régebbi tetszik vagy bármi probléma van az ujjal át tud kapcsolni a régire. Ennek készülése folyamatban van. Ha minden jól megy a dizájn váltással kijön ez is de az nem biztos. Addig meg kérlek titeket, hogy használjatok Mozilla Firefox vagy Opera böngészõt. Higgyétek el kevesebb lesz a gond. Megértéseteket köszönöm és dolgozom rajta.

Sziasztok! Kiadtam a következõ teher actomat ami 752 km hosszú és 11 óra 52 perc játék idõvel van Alföld 5.2-re készült el Biharkeresztes Püspökladány Szolnok Kelebia majd vissza Szolnok Lökösháza Püspökladány! Innen le tudjátok szedni: www.train-act.atw.hu

spyy55
<#wow1>
Mûködik az elsõ 2 activity!!! Nem lépked ki a TS! Sikerrel zárult!
Ha kész az egész, megosztom mindenkivel, akit érdekel... (csak vegyetek sok kávét, netán
<#pias>)

És íme a harmadik! (#3563)
A görgetéssel nekem is ez a gondom, fõleg egy ctrl+ nagyítás után szinte csak "kockánlént" lehet az oldalon le-fel mászkálni... és a hozzászólás írásakor is behúzva marad a kézifék (még azután is, ha ctrl- visszaállítást végzek....)
Az "eredeti" állapot csak akkor áll helyre, ha kilépés után újra indítom a topicot (a hagyományos "frissítés" nem állítja vissza!)

Yoda001
támogatom a régi topikot, mivel ez nagyon nagyon lassan, és akadozva tölt be, görgetésrõl nem is beszélve (és nem a nettel van gond)...

http://9gag.com/gag/5135249

Vau, Vau! (#3560)
Most már ketten vagyunk Gabi89-el, akinek nem jön be az új topic forma!
Régi megállapításom szerint; "Ne fogj bele a dolgok megváltoztatásába csak a változás kedvéért, ha jobbat-, szebbet-, praktikusabbat nem tudsz tenni a korábbinál!"
Nyilván nincs olyan dolog, ami mindenkinek egyformán tetszik - de a korábbi topic dizájnját tudtommal senki sem kifogásolta (megfelelõ háttérszínek, jól elkülöníthetõ fejlécek, jól látható karakterek...stb).... De ha valaki veszi a (nem kis) fáradságot, hogy változtat, az ne sértõdjön meg ha a felhasználók is beleszólnak a változtatásba - hiszen elsõsorban nekik készül...

spyy55
Nekiláttam a szakaszosított activitynek! Úgy néz ki, frankó lesz és így a forgalom is jelentõssé válhat! Hamarosan...

#3560: Nem tetszhet mindenkinek minden. Örülj neki, hogy legalább valaki foglalkozik vele (én is azt tettem volna)!

gabi89
Nekem a legfõbb bajom a háttér. Full fehér most komolyan ?
Kiég a szemem fõleg este/éjszaka.
Oké két oldalt ismétlõdik egy szili + egy hernyó. <#vigyor>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sok részét nem, pl az áramszedõset, de az alapokat természetesen igen . Nem vagyok MV. 😄
tmartin
Elkészítettem Wanlo banneréhez a dizájn-t. Remélhetõleg IE-ben sem lesz gond a hozzászólásszámokkal.
Dizájnváltás: 2010.08.23. Hétfõ
Banner amit Wanlo készített:

Wanlo kérlek a bannnerról szedd le a Microsoft Game Studios és az Ubisoft
logot és akkor a banneredet biztosan kirakom. Köszönöm szépen.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

spyy55
Mert activity-knél (ha sûrû a forgalom) kilépked a játék. Olvastam valahol, ha újratelepítem a progit, akkor "orvosolhatóbb" a probléma és nem lesz annyi összeomlás...
Ezeket ismertétek? Mert én pl. állandóan fent hagytam az áramszedõt <#lookaround>

tmartin
Szerintem fog mûködni. <#vigyor0><#eljen>

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Szerintem mûködik. Feltéve, ha nincsenek sérülve azok a fájlok, amikkel felülírnád a régieket.
Miért szeretnéd újratelepíteni?
spyy55
Van esetleg arra lehetõség, hogy a TS újratelepítésénél ne kelljen minden új vagont, pályát, update-t újratenni?
A telepítésnél pl. van javításra lehetõség, ami CSAK a programot "gyógyítja" meg? Próbálta már valaki? Vélemény?

Vagy a saját ötletem: ha egy külön (új) mappába telepítem az új TS-t és csak átmásolom a régi mappába, felülírva mindent, az talán mûködhet? (sajna nem vagyok programozó, csak grafikus...) <#kerdes>

Hali!
A TS-t futtattam Xp32, Xp64, Vista32, W732, W764 oprendszerekben, mindenhol megfelelõen dogozott!

tmartin
Oké.

Valószínûleg igen. Nekem win7-en is futott, bár most XP-t használok.

Martin: szerintem maradhat a havi rendszer. Bár próbálok összerakni valami egyáltalán nem valószínû, hogy úgy fog sikerülni, ahogy eltervezem / szeretném és 1 vacak lesz belõle, amit nem érdemes kirakni.
Tehát szerintem maradjon csak a havi váltás.
spyy55
JA! Láttam már PrintSreen-eket róla...