Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt "darabokban", vagy komplett szerelvényként lehet letölteni? Honnan?
Mivel nem látom a szerelvény végét azért kérdezem, hogy ez egy "oda-vissza" vonat (mindkét végén mozdonnyal), vagy csak "egyirányú"?...
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Már ne vedd zaklatásnak, de az nagyon jó ötlet volt, hogy ki volt írva , miszerint hányan olvassák éppen a fórumot... Ez most miért hiányzik???
A szöveg ellenõrzõ funkció viszont NAGYON DICSÉRETES!!! Végre nem kell többször átolvasni az ember írását, hogy kijavítsa az esetleges szöveghibákat (a piros hullámvonal megmutatja!). Ilyen helyesírás ellenõrzést még másik fórumokban nem tapasztaltam...GRATULA!
#Intercity-nek; - illetve azoknak, akiknek "ragad" a mozdony a szerelvényhez...
sajnos a különbözõ mozdonyok különbözõ mértékben szokták "elengedni" az utánuk kapcsolt szerelvényt. Tapasztalatom szerint a távolodási sebesség általában nem lehet 4 km/ó-nán nagyobb, akkor biztosan "lejárható" a szerelvényrõl. Ez azoknál a mozdonyoknál nagyon nehéz (pl. M62), ahol a vonóerõ növelhetõsége NEM "egyesével" történik - ilyenkor a gáz-fék... alkalmazásával célszerû a kb. 4 km/ó sebességet produkálni amíg a mozdony el nem szakad a kocsiktól - aztán már lehet menni....
lasaban ájle róla
Mikor lesz Észak Balaton ?
Lécci valaki segít nekem hogy hogy tudok kiegészítõket letölteni?
Honnan és ha letöltöm hova rakjam be
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egy kis infó mindenkinek:
"A pálya 2010 júliusában az Alföld 5.2-vel tovább bõvült a Szolnok-Békéscsaba-Lökösháza vonallal (120-as), ezzel a román határ egy másik ponton is elérhetõvé vált. A készítõ tervei között szerepel a 100a vonal meghosszabbítása Nyíregyháza-Záhonyig, illetve a 135-ös vonal Szeged-Békéscsaba valamint a 130-as vonal Szolnok--Kunszentmárton-Szentes-Hódmezõvásárhely között. Az új kiadás várhatóan 2010 végére, 2011 elejére datálható."
...DREAM TEAM...
Elkészítettem a topik dizájnát mint már mondtam és ezen a fórumon megtudjátok tekinteni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebbe a fórumba írjátok le a, hogy mi rossz mi jó. Még ez a forma nem végleges és hozzáteszem még dolgozom rajta.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
És még valami: Megépítik majd az Alföld pályán a Debrecen-Záhony közti részt?
Nem tudom, nektek milyen a menütök meg ilyenek, nekem olyan van hogy Drive Train és ott kell útvonalat meg ilyeneket választani.
Most valszeg nem fog mûködni, ha kiveszem a gépeket a könyvtárból, akkor se.Fogalmam sincs mi a gond, talán msnen valaki megcsinálhatná izé módban, abban amiben lehet turkálni a gépben.
I met God. She's black
I met God. She's black
Letöltöttem, beraktam a személy kocsi pakkot, de nem azokat rakja be nekem 😞
Talán ki kellene törölnöm a többi kocsit és csak a MÁVosok legyenek benn?
I met God. She's black
Vagyok a játékban(MSTS Exclusive) és ha a Drive Trainra kattintok, nem tudom hol láthatom.
Az ActHUkat muszáj letölteni?Vagy ha nem is mindet, csak párat is, de muszáj?😊
I met God. She's black
Már régebben voltam itt, most újra elõvettem a játékot, és azt szeretném kérdezni hogy mik kellenek a tökéletes mûködéshez?
Amit tudok, az valami F-el kezdõdõ bizé, a másik pedig valami Roads mód.
Ha leírnátok, jó lenne.
I met God. She's black
Most ismét kifehéredett a keret, és visszajöttek a mozdonyok (!?)...
(Egyszer talán ismét jó lesz minden.... - kivárjuk!)
Tegnap hajnalig olvasgattam, kérdezgettem és arra jutottam, hogy meg lehet azt oldani, hogy van egy gomb amivel áttudsz kapcsolni a régi dizájnra meg az újra. Akinek a régebbi tetszik vagy bármi probléma van az ujjal át tud kapcsolni a régire. Ennek készülése folyamatban van. Ha minden jól megy a dizájn váltással kijön ez is de az nem biztos. Addig meg kérlek titeket, hogy használjatok Mozilla Firefox vagy Opera böngészõt. Higgyétek el kevesebb lesz a gond. Megértéseteket köszönöm és dolgozom rajta.
Mûködik az elsõ 2 activity!!! Nem lépked ki a TS! Sikerrel zárult!
Ha kész az egész, megosztom mindenkivel, akit érdekel... (csak vegyetek sok kávét, netán
<#pias>#pias>)
A görgetéssel nekem is ez a gondom, fõleg egy ctrl+ nagyítás után szinte csak "kockánlént" lehet az oldalon le-fel mászkálni... és a hozzászólás írásakor is behúzva marad a kézifék (még azután is, ha ctrl- visszaállítást végzek....)
Az "eredeti" állapot csak akkor áll helyre, ha kilépés után újra indítom a topicot (a hagyományos "frissítés" nem állítja vissza!)
http://9gag.com/gag/5135249
Most már ketten vagyunk Gabi89-el, akinek nem jön be az új topic forma!
Régi megállapításom szerint; "Ne fogj bele a dolgok megváltoztatásába csak a változás kedvéért, ha jobbat-, szebbet-, praktikusabbat nem tudsz tenni a korábbinál!"
Nyilván nincs olyan dolog, ami mindenkinek egyformán tetszik - de a korábbi topic dizájnját tudtommal senki sem kifogásolta (megfelelõ háttérszínek, jól elkülöníthetõ fejlécek, jól látható karakterek...stb).... De ha valaki veszi a (nem kis) fáradságot, hogy változtat, az ne sértõdjön meg ha a felhasználók is beleszólnak a változtatásba - hiszen elsõsorban nekik készül...
#3560: Nem tetszhet mindenkinek minden. Örülj neki, hogy legalább valaki foglalkozik vele (én is azt tettem volna)!
Kiég a szemem fõleg este/éjszaka.
Oké két oldalt ismétlõdik egy szili + egy hernyó. <#vigyor>#vigyor>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Dizájnváltás: 2010.08.23. Hétfõ
Banner amit Wanlo készített:
Wanlo kérlek a bannnerról szedd le a Microsoft Game Studios és az Ubisoft
logot és akkor a banneredet biztosan kirakom. Köszönöm szépen.
Ezeket ismertétek? Mert én pl. állandóan fent hagytam az áramszedõt <#lookaround>#lookaround>

Miért szeretnéd újratelepíteni?
A telepítésnél pl. van javításra lehetõség, ami CSAK a programot "gyógyítja" meg? Próbálta már valaki? Vélemény?
Vagy a saját ötletem: ha egy külön (új) mappába telepítem az új TS-t és csak átmásolom a régi mappába, felülírva mindent, az talán mûködhet? (sajna nem vagyok programozó, csak grafikus...) <#kerdes>#kerdes>
A TS-t futtattam Xp32, Xp64, Vista32, W732, W764 oprendszerekben, mindenhol megfelelõen dogozott!
Martin: szerintem maradhat a havi rendszer. Bár próbálok összerakni valami egyáltalán nem valószínû, hogy úgy fog sikerülni, ahogy eltervezem / szeretném és 1 vacak lesz belõle, amit nem érdemes kirakni.
Tehát szerintem maradjon csak a havi váltás.