7098
  • mdani01
    Hello! Köszi a választ, már sikerült nekem is letöltenem.
  • Ulvar
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy hiba kijelzés nélkül megy a játék. Tehát semmi nem hiányzik, mégis van hogy a feladat elején, közepén fogja magát és exe hibával kilép a játék...egyes feladatok (amiket külön töltöttem le nem csak sima Alföld 5 acthu feladatok) pedig simán működnek.

ha van rá megoldás akkor valaki legyen oly kedves ossza meg velem, ha nincs akkor nincs más megoldás, a hibás feladatokat törlöm a rendszerből... :S.

Előre is köszönöm.
  • wanlo
    Hy,szép napot!
    Az mstspainters oldalon szabadon tölthető a Taurus.
  • wollnerd #4339
    Ez nagyon érdekes! Csak ugye TRAINZ 12-vel könnyebb/jobb lenne mert abban van multi!!! :)
    Sőt a Debrecen-Nyíregyháza vonal is van benne!
    Forrás
    MSTS Államvasutak név jobban tetszik!
  • tmartin
    Sziasztok!
    Az oldal készülőben van, de most támadt egy új ötletem. Az ötlet:
    MSTS Államvasutak vagy MSTS Közlekedési Vállalat. Ez azt takarná magába, hogy lenne egy pálya amelyen egy napot kéne végigcsinálni, de közösen. Tehát lennének különböző járatok (01,02,03.... járat) attól függően hányan lennénk és mondjuk egy járaton lenne 3 ember és akkor azoknak lenne gy kis fórumuk (nem sg) ahol megbeszélik a dolgokat. Tehát valaki ment annyit amennyit gondolt tegyük fel egy órát és akkor egy megállón csinál egy mentést. Ezt a mentést feltöltené a következő sofőr pedig vinné onnan tovább. Kinek hogy lenne ideje az viszi a szerelvényt. Várom az ötleteket, megjegyzéseket és lehet kérdezni is.
  • szocs30
    Azt szeretném kérdezni, biztonság érdekében, hogy amikor feltelepítem a mozdonyokat, vagon pack-eket stb., elég annyi a feltelepítéshez, hogy beillesztem az Trainset-be, meg a consists mappába??? vagy vhogy megkell ezt bonylítani? :DD
  • imscania
    köszi a választ
  • mdani01
    Üdv.

A 001-t innen tudod leszedni, Eurocomos társával.

http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok&o=VqjFZ4IuKm

Cab és Sound is van hozzá valamint eng javítás. Szedd le őket mind úgy 100% hogy működnek.
  • wollnerd #4334
    Nálam elég lassan tölt be a topic...
  • imscania
    Hali az 1-es Traxxot honnan lehet leszedni???
  • mdani01
    Jó estét Mindenkinek!

Wanlo szeretném megkérdezni, hogy a Liszt Ferenc Taurust honnan sikerült leszedni?
  • fghjk
    Hol lehet olyan uv-t letölteni melynek a p-vel nyílik az ajtaja?
  • wanlo
    Szép estét topik!
  • mdani01
    Szép Estét Mindenkinek!!

• Deviance95
    A fentemlített activity késni fog,mert inkább csinálok egy "One Morning" activity packot,amely a120-s vonalon több reggeli szituációt takar.
  • Deviance95
    CD pershing
    A hdmsts.hungary-trains.hu oldalról töltheted le!
  • Davidson231
    A #4303-as bejegyzésben milyen mozdony van?
  • Deviance95
    a következő események lesznek a gigantos act.-ben:

Feladat: Állomás: Vágány: Bejárat: Kijárat:
    Kijárás TH-ig Békéscsaba FTH 5. --- ---
    Bejárás az áll.-ra Békéscsaba 2. vg. 15km/h ---
    Személyvonat bevárása Békéscsaba 2. vg. --- ---
    Gépmenet továbbítása Bcs.-Lökösh. --- --- 40km/h(bcs.)
    Személyvonat bevárása Kétegyháza 3. vg. 40km/h 0km/h,majd 40km/h
    Lőkösháza bej. 2. vg.,vag. fel Lőkösháza 2. vg. 15 km/h ---
    Lőkösháza kijárat 7307 Lőkösháza 2. vg. --- max.
    Kereszt bcs.-ről Kétegyháza 3. vg. 40km/h 0,majd 40km/h
    utasok bevárása Békéscsaba 3. vg. max max
    Forgalmi okokból emgállás Murony --- max 40km/h
    utasok bevárása Mezőberény 1. vg. max max
    utasok bevárása Gyoma 4. vg. max. max
    utasok bevárása Mezőtúr 4. vg. max max.
    Forgalmi okokból megállás Szajol 4. vg. 120 km/h 40km/h
    utasok bevárása Szolnok 8. vg. 40 km/h 0 km/h
  • Deviance95
    annyiban változott a terv,hogy a tehervonat helyett a 7307-s számú gyorsvonatot kell továbbítani,a megmaradt okok miatt :D

A szerelvényt Lőkösháza-Szolnok viszonylaton kell vinned,és szajolba lessz egy kis foragalmi megállás :D
  • Deviance95
    nah,szerintem szolnok kezdőpontnak nem túl jó választás,ezért megpróbálom úgy,hogy egy HMV-szentes személyvonat,majd ott pár kocsit fel kell akasztani,és egy Szentes Szolnok személyvonat.

Mielőtt ezt kiadnám,kiadok egy gigantos activity-t,aivel remélhetőleg nem lessz ennyi gond.

Ez a következőkből álna:
    Mivel én a 120-s vonal mentén élek,ezért Békéscsabán kezdődne,ahol a szénrakodó2-ről(fth előtt multkor is ott ált 2 gigant szénrakodó 1-2-n azért :D),majd be kell járni az 1. vg-ra,ahol kis várakozás után el kell indulni gépmenetben Lőkösházára,ahol fogadnak téged a 4. vg-re,majd a tolatásvezető utasítására megkezdheted a tolatást a már bent álló tehervagonokra,amelyet egy fekve maradt szili miatt kell továbbítanod(majd az élethűség kedvéért az 1,5 vg-ra beállítok egy Daciat egy szilivel) Kőbánya-Kispestig (majd folytatódna tovább fradi-Komárom-Győr-Hegyeshalom-Rajka vonalon,csak nem tud :D)
  • Deviance95
    kk8:vagy rosszul raktad be,amelyet a következő képpen néthetsz meg:
    Belemész a trainset mappába,és megnézed a fileokat.Mindegyik járműnek/járműpacknak a trainset mappában legyen egy mappája...
    A mappán belül ne legyen más mappa,csak a cabview,meg a sound(remélem érthető).
    Ha ez így jó,akkor pedig az MSTS hiánya miatt van ez,amelyhez a kövtkezők kellenek:
    Trainsupdate,Toolsupdate,és ha mind a kettőt felraktad,akkor letöltöd az MSTS bin-t(alul lessz,hogy download EN) és azt is felrakod.

Több ötletem nincs.

Martin:még nem birtam kipróbálni az act-t,mert mindíg kifagy amikor belépnék...Megpróbálom most kissebb felbontással,hátha működik.Ha jó lessz,akkor csinálom a szembejövő forgalmat.
    jelenlegúgy nézne ki,hogy elindulsz Szolnok 1b VG-ről,majd szajolnál kapsz egy 120-s bejáratot(amit Bz-vel nem hiszem,hogy kihgasználhatsz :D) a 4.-re,ahol be kell várni a szemből jövő tehervonatot,(a teher helytelen vágányon közlekedik,amire kifogás,hogy szajol bejáratánál jön szembe egy gyors) majd végig átmenőn,csak szentesen kapsz kitérőt.

Utánna jön a meglepi,amit max neked küldök el PM-ben,hogy micsoda.

Hamarosan publikálom!
  • kk8
    Sziasztok!

Nagyon szépen kérném a segítségeteket, mert a játék indításánál az alábbi hibaüzeneteket kapom:

A train database olvasása sikertelen.

Trainset \ HZ_GOSA \ HZ_Bl_059.wag

Trainset\ MAV_V43_VMW \ V43-2248_2010.eng

Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_59-91_100-2 Bcmz_bl.wag

Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_29-91_039-9_Bmpz.wag

Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_21-91_102-3_BMZ.wag

Trainset\ PKP_IC \ Bcdu_59-70_064.wag

Trainset \ H-Start_szemelyvonat_pack_vol1 \ H-Start_50_55_20-07_523-3.wag

Trainset \ H-Start_szemelyvonat_pack_vol1 \ H-Start_50_55_20-07_658-7.wag

A fenti fileok mindegyikét letöltöttem, és a Trainsetben vannak.

Mit tegyek, mi a probléma??

Légyszíves segítsetek! Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
  • tmartin
    Jó hát az az igazság, hogy még senki nem tudja az oldal elérhetőségét és még csak a külső dolgain dolgozom mert nem akar minden úgy összejönni ahogy én akarom. :D Úgyhogy majd ha meglesz felrakom, de küldheted és majd megfog jelenni. Már lesz két activitynk egyik kispestitől a másik tőled. Csak így tovább!
  • Deviance95
    aham,csak adjátok meg mondom a szemből jövő járatokat.
    Ha készen lessz előtte kipróbálom milyen,és ha minden jó,akkor publikálom,és rakhatod ki!
  • tmartin
    Hello!
    És ezt az activityt felajánlod majd a most készülű msts, railworks hungary honlapnak?
  • Deviance95
    beszélek sok hülyeséget xd
    7212 személy
  • Deviance95
    UI:még azt megsúgom,hogy szolnokon be kell várnod a szembe jövő IC-t,és ez a szerelvény a 37405 személy lesz...
    A Bzmot packot és eng módosítást is a hdmsts.hungary-trains.hu oldalról tölthetitek le.
  • Deviance95
    Heló!
    A vörös jelzést minden bizonnyal azért kapod,mert vam egy szemből haladó szerelvény,amit be kell várni.
    Az új patch szerintem senki nem tudja mikor jön ki,de engem speciel nem is érdekel,csak hogy mikor lessz hozzá 120a,mert a 100-as vonalért nem rajongok...

(Saját üzenet):
    Nos visszatértem az MSTS-hez.
    Jelenleg Acticityk készítésével foglalkozom,amelyeket később publikálok.

Jelenleg készülő activity:
    Az Alföld5-re egy Szolnok Szajol Szentes viszonylatú szerelvény továbbítása egy szentesi usgyi hiányból adódóan egy erősített Bz szerelvény továbbítása...
    (Bzmot+BDzx+Bzx+Bzx+Bzx+Bzmot)
    Szentesen pedig meglepit tartogatok,amelyet csak akkor tudtok meg mi lessz,ha eljutottatok szentesig:D
    Azt megsúgom,hogy szükséges lessz hozzá az Alföld5 legfrissebb változata,+ a H-Start Bzmot pack 1.0.(+ én használom az eng javítást hozzá)
    Az activity még nem 100%-os,jelenleg a szembejövő forgalmon dolgozom.(keresem menterendbe és a térképen,hol van kereszt,és azt csinálom...)
    Ha valaki tudja hol szokott azon a vonalon kereszt lenni,és a szolnoki átmenőre megy be,vagy ha nem (általában) hanyadik vágányra érkezik,kérem írja le...
    Előrre is köszönöm!
  • Ulvar
    Egyéb kérdések:

Nem tudja valaki hogy az Alföldhöz mikor jön ki az új patch? Mert kéne a Debrecen - Nyíregyháza - Záhony szakasz.

Valamint Nyíregyháza - Miskolc - Bp. keleti. És ezek mellék ágai, pl: Nyíregy - Mátészalka, meg egy csomó... :).

Meg érdekelne a Nyugat Dunántúli pálya, hogy mikor jön ki a teljes, legutóbbi bejegyzés Ápr.1. én volt, azóta semmi.

Egyéb pályákról tud valaki valamit?

Amúgy én a Balaton pályát ismerem, meg az Alföldet, érdekelne még több valós pálya, de ezeket találtam azok közül ami reális. Többit nem ismerem. Mely pálya van még lemodellezve szinte teljesen a valóságból? Amiben tényleg semmi fiktív nincs.

Előre is köszi a válaszokat, ha valaki tudja :).
  • Ulvar
    Köszi szépen!

Én valahogy nem vágom hogyan kell elindítani ezeket a feladatokat...ott állok és nem kapok zöldet, mert nem tudom megfordítani, majd vissza a vonatot, az elején, hogy elinduljon minden. Kivéve a motor vonatnál bár ott nem is kell fordítgatni...valaki erre megtudja mondani a megoldást?
  • tmartin
    Sziasztok! Látom megint beindult egy kicsit a fórum élete csak így tovább. Közben azt szeretném felajánlani, hogy készíteném az oldalt, ha belementek abba, hogy igenis segítitek az oldal működését emellett még a RailWorks 2 Train Simulator is helyet foglalna az oldalon. Várom a megjegyzéseket!
  • wanlo

A vissza fordítás azért kell a második kocsinál mert az áramszedők különben egyszerre működnek ha megfordítod a kocsit akkor szembe állnak egymással!

• wanlo
    Hy topik!
    Ezt nézd meg,itt pontosan le van vezetve,hogyan kell csatlakoztatni!
    Elég érdekes összeállítás és elforgatás árán lehet elérni az összképet.
    Aki kicsit ért a ConBuilder progihoz akkor nem nehéz összedobni a szerelvényt,A vezérlő+B vagon+csatlás illesztés(Ezt kivételesen a vagonok között éred el,Flírt csatlás néven)+Cvagon+Dvezérlő.B+C vagon közé kell mindenféle képen a csatlás egység,fontos megjegyeznem,hogy a B kocsit meg kell fordítani,hogy az áramszedők is jól működjenek.A,B,C és D egységek a Mozdonyok között vannak,a csatlás ami persze vagonként jelenik meg a progiban de a játékban már nem az meg a vagonok között éred el.
    Ez a régi összeállítás,az új szerint A+B vezérlő kocsik mozdonyként a köztes kocsik meg vagonként szerepelnek!
  • fghjk
    És az ics sem megy. kérlek ebben is segíts!
  • fghjk
    Helló! Segítsen valaki, hogyan tudom telepíteni a FLIRT motorvonatot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

PLEASEEEEEEE!!!! BITTEEEEEE! Légyszííí!
    a segítséget előre is kösziXD
  • bmwcrash
    Hali!
    Az a problémám hogy letöltött vonatokat a gép felinstalálja ,de nem mindegyik jelnik meg a játékban,amelyik megjelenik a menüben azt meg amikor elakoarom indítani azt írja ki hogy vlalami SMS fájl hiányzik,
    a pályák pedig egyáltalán nem jelennek meg a menüben.
    léci sgeítsetek.
  • szocs30
    Én még abban kérném a segítségeteket, hogy mi lehet a baja a játéknak vagy a telepítéssel van-e a gond, hogy feltelepítem az acthukat, mozdonyokat, vagonokat egyebeket, és a játék nem akarja megjeleníteni, előre szólok, nem consistot akarok csinálni, szimplán egy pár activityt meg szabad vonatozást, csak nincs hozzá vonatom, az a baj!!!!Léétszi, Help me!
  • kk8
    CFR Wrmz 88-96 letöltése után, berakatam a Trainset-be, de az activity indításánál, folyamatosan kiírja, hogy CFR Wrmz 88-96.wag olvasása sikertelen.

Mi a probléma??

Légyszi segítsetek, mert a hajam kihullik már ettől a szartól!! :))
  • whiskys28
    Hali.Nincs se fordítópont se semmi más. Szabad a pálya. Alföld5.4 Békéscsaba - Lőkösháza. A többi jelző működik végig ahogy kell csak kijáratot nem ad.
  • wanlo
    Hy topik!