Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiszedtem azt a dolgot és mostmár 1000 errort ir ki kb....
wollnerd
Mikor? mielõtt megjelenik a betöltõképernyõ? Vagy amikor elkezdi betölteni az adatokat a betöltõképernyõn? Vagy utána?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mostmár nincsen error hanema automatikusan kilép a játékbol ez mi??? HELP
Sziasztok! Railjet vezérlõ kocsit lehet valahonnan letölteni?
Háj!
Amint a korábbiakban már írtam, a TS az induláskor MINDENT! ellenõriz. Ha bármelyik "aktív" pályában van (akár csak) egy olyan activity amelyhez nincs minden jármû a CONSISTS-ban akkor mindenképpen hibaüzenetet kapunk a TS indításakor - függetlenül attól, hogy melyik pályát választottuk a vonatozáshoz....(tapasztaltam)

Oké Megnézem Egyébként ezt a error-t akkor irta ki mikor a dies vlami oldalrol töltöttem activtyt a dél balaton 3.1 hez mert akkor semmi gond nem volt csak felraktam egy activtyt és ez lett.. Egyébként 2 error van még a elején M41, M43 Eng de müködnek pedig😊 Nah mindegy megnézem és irok hogy mivan köszi szia
djsitnike
ÉN ELHISZEM! De valami módosítás mégis történt, történhetett, mert csak úgy magától nem ír ki ilyen hibaüzenetet. Egyébként amit írtál, activity-t nem a CONSISTS mappába kell tenni, hanem, activity kicsomagol és a kapott mappákat, és azon belüli fájlokat a pályán belüli ugyanazon mappá(K)-ba kell behúzni! A consist-okat pedig a \TRAINS\TRAINSET\CONSISTS -mappába kell betenni! Visszatérve, a fotó amit küldtél valahogy így szól: A vasút adatbázis olvasása sikertelen, ez a bizonyos személyvagon fájlai nincsenek felrakva, vagy rossz helyre vannak behúzva. Ha ezen kívül nincs más ERROR-od, én ugyanazt tanácsolom mint az elõbb. Töltsd le az összes Bl jelû vagont, csomagold ki, és tedd ba a TRAINS\TRAINSET\HZ_Gosa\ mappába, ((ha nincs ilyen, hozd létre)) biztosan van consists mappa akkor azt is irasd felül és megszûnik a problémád... , ...Én úgy látom a kép alapján, hogy Windows7-et használsz, nem tudom, hogy a program fut-e normálisan ezen az OP. rendszeren. Nézz utána, de ha CSAK ez az EGY error-od van akkor a WIN7-tel is fut a program.
Ha ezt már eddig is tudtad akkor bocs!
SZia nem raktam activityt a conist mappába nem tudom mia gond ilyen mappa nem is létezik a MSTS nél amit ki ir.... Mi a gond??
djsitnike
Szerintem belehúztál egy activity-t. Az ACT egyik CONSIST-ja (.con) keresi a \HZ_Gosa\HZ_Bl_059 - es Horvát vasúttársaság személyvagonját!
Letölthetõ a http://ferito-msts.atw.hu/ az ÖSSZES Bl személyvagont töltsd le, csomagols ki, és rakd be a HZ_Gosa mappába. Így nem lehet hiba... (szerintem)

Ez mi?? Eddig sose irta ki egyszer csak ki irta amikor játszani akartam. Jah és ha rámegyek hogy igen akkor továb kéne hogy engedjen e helyett kilép a játékbol.. Létszi segitsetek!
Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem, illetve kettõ!
Szeretnék egy saját szerelvényt csinálni, egyenlõre kötetlen felfedezõúton! Conbuilderrel (2.3.28) létrehoztam a mozdonyt és külön a kocsikat, de csak a gépet látja a program, érdekes, szerelvényként! Utána megcsináltam egybe az egész szerelvényt, úgy sem látja! Aki csinált már ilyet, az kérem írja le ennek a menetét. A másik pedig az, hogy Alföld 5.2-re egy saját activity-t akarnék gyártani! Mondjuk egy jókis tehert. Nálam az MSTS editors & tools használhatatlan. Ahogy egy új szerelvényt létre akarok hozni, lefagy, kilép meg ilyenek. Segítséget kérek! Tehát egy jó program is kéne hozzá! Lehetõleg magyar nyelvû. Állítólag van ilyen. Minden segítséget köszönök! [email protected]
Sziasztok nagyon unom hogy 5x raktam ujra a MSTS mert amit felraktál martin atchu csomagokat mindent felraktam utasitás szerint de csak a dizel része müködik! a többi nem és amikor betölt loadin utána fekete háttér és vagy 100 error kiugrik de mindegyik atchu motor , villany..... Nem tudom milehet a gond már probáltam a Binpatch az se jó talán amik meg segitenének a yadro oldal szüneteletése miatt van ha valaki eltudná mondani mi lenne a gond vagy felvesz msn-re annak nagyon meköszönöm ...
Köszönöm Sziasztok.
Dupi30
Ment.

LFS World név: Dániel(hunn)

Küldj egy MSN-t és a többit ott intézzük!

az MSTS megragad :D

Dupi30
kösz a választ de nekem ez nem sokat segit. aki tud segiteni annak megirom privibe az msn em vagy estleg õ irja meg az övét.

Kell a Metropol EN pack,de az nem tartalmaz v43-t.
Szerintem akkor MSTS Bin-t hiányol!

Dupi30
Sziasztok lenne egy kis problémám. Letöltöttem az Aföld 5.1 modot feltettem és mikor inditanám azt irja hogy hiányzikanak fájlok pl v43_1047.eng jo ezután letölöttem az összes Atchu dolgot amit a forumon lejjeb találtam bemásoltam minden ahova kell de mégis azt irta hogy ugyanazok a dolgok hiányzanak? Rosszul másoltam be õket? vagy mi lehet a gond? Kérem segítsetek elõre is köszi

Intercity
Üdv! Szerintem töltsd le az xtracks legújabb verzióját!

Szép kép 😄
Ha valakit érdekli,akkor tudok adni egy Act-t,ami egy Szolnok-Lökösháza,És vissza Békéscsaba menetet tartalmaz!
Szükséges hozzá:
Vonderék 1143-s szilie(új)
Vonder személyvagon csomagja (elõvárosi,kék Bhv-k)
ActHu csomagok

PM-ben lehet érdeklõdni!

Hello! Végre sikerült megcsinálni a Tiszántúl pályát de a betöltésnél az ítja ki hogy valami "track" hiányzik

Sziasztok! 😊

Készítettem 1 fejlécet. Hát nem lett valami eget rengetõ, de azért elmegy. Ha tetszik nektek, akkor be lehet tenni, rajtatok áll. 😊
Intercity
Üdv! 1. Hol van a gond? A letöltésnél? Vagy az indításnál? 2.Azért nem találod a jármûveket, mert nincs Consit azaz szerelvény. A pályákat meg azért nem találod, mert nincs Activity, azaz feladat. Tehát csinálj valami feladatot, vagy tölts le egyet!

Speedway
köszi szépen

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

tmartin

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

"nem találom a többi letöltött mozdonyt,kocsit,pályát sem"
már mint a játékban nem találom

Sziaztok! Gondomvan az MSTS-modokkal:
1., Bp.Keleti pu. - Nagykáta - Újszász - Szolnok pályá nem mûködik
2., nem találom a többi letöltött mozdonyt,kocsit,pályát sem
tudnátok segíteni hogy hova tegyem a fájlokat hogy jó legyen?
köszönöm!

Speedway
köszi a válaszokat

más elérhetõsége nincs a htsc pályának??

kisPesti
Csak újra kell majd nyitniuk és erre egy kicsit várni kell.
http://jadro.yofej.hu

kisPesti
Ajánlom a HTSC-t, sok szép pálya van. Alföld 5, DDU, Jászkisér-Nagybereg....

Üdv.:

wollnerd
például: Alföld 5. Keress rá a Google-val ha a barátja vagy!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Speedway
sziasztok

tudtok nekem mondani egy jó pályát amit érdemes letöltenem??

tmartin
Amikor tudok segítek. <#kacsint>

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Speedway
szia

nem keveset segítettél

köszönöm szépen

tmartin

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Speedway
kösz a választ

valaki lenne szives feltenni vhova?

gabi89
Majd Jadro oldaláról ha visszatér. Addig szerintem sehonnan max ha valaki felteszi neked.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Speedway
sziasztok

honnan tudnám letölteni az acthu csomagokat?
m,inden link halott

köszi

Igen, nekem a Keletinél volt ilyen gond. Akármilyen lassan mentem,kikapcsolt kisiklás mellett is kisiklott.
Én a mozdony által húzott kocsik valamelyikére gyanakszok, mert ugyanez ugyanabban a küldetésben de más Consist-al nem jelentkezett.
Pl. Alföld 5.2-nél a Lökösháza-Szolnok act-ban, Szolnok bejáratnál kisiklik az alap consist-al.

Szerintem cseréld ki a consist-ot valami másra, és úgy próbáld meg.
Ha kikapcsolod a kisiklásokat, akkor is fennáll a promléma?
csn tamás
sziasztok! segítsetek nekem létszives! van a 41302-es számú ROLA Activity-nél az egyik állomásra akármilyen sebességgel járok be sérül a csatlás és küldetés vége. ha bejárok 100-al az állomásra szintén ha csak 5el gurulok be szintén a váltókörzeten gond van. találkoztatok már ilyennel?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Háj topik!
Ha valaki módosítana az Alföld 5.2-n,akkor csinálna nekem rajta Lökösházától kürtösig folytatást?
Mert a Mávos gépet Kürtösig,és kürtösig szoktak kimenni,és ugyan ezt gépen is meg szeretném valósítani!(csak nem tok pályát lefektetni 😄

tmartin
Szép napot topik!

Hello! sajnos nem tudom a mail címét

joco22 email címét nem tod színkeverõnek ?
add meg adod ha tod
Színkeverõ csinálja a pályát

Valaki nem tudja hogy ki csinálja a Budapest-Wien Pályát?
tmartin
Most már biztosra mondhatom, hogy elsején nem lesz dizájn váltás se F.A.Q
Ez a dizájn fog kitartani valószínûleg Október elsejéig. A F.A.Q meg majd egyszer csak jön a következõ hónapban. Megértéseteket köszönöm.

a metropolt tudom,hogy már az 5.1-hez is szükséges!
köszi a segítségeket!
még mámma írok!
Jó vonatozást és kockulást!

Hello! igen szkséges hozzá az alföld 5.1 is meg kell hozzá Metropol activity jármûvei 418,5 MB, hogy helyesen müködjön

Yoda001
igen, mindegyik korábbi verzió

háttérzenének hangosbemondó? hosszútávon megunnátok.

http://9gag.com/gag/5135249