7098
-
#4382 Idézem 4338-as hozzászólásom: :DD
Sziasztok!
Az oldal készülőben van, de most támadt egy új ötletem. Az ötlet:
MSTS Államvasutak vagy MSTS Közlekedési Vállalat. Ez azt takarná magába, hogy lenne egy pálya amelyen egy napot kéne végigcsinálni, de közösen. Tehát lennének különböző járatok (01,02,03.... járat) attól függően hányan lennénk és mondjuk egy járaton lenne 3 ember és akkor azoknak lenne gy kis fórumuk (nem sg) ahol megbeszélik a dolgokat. Tehát valaki ment annyit amennyit gondolt tegyük fel egy órát és akkor egy megállón csinál egy mentést. Ezt a mentést feltöltené a következő sofőr pedig vinné onnan tovább. Kinek hogy lenne ideje az viszi a szerelvényt. Várom az ötleteket, megjegyzéseket és lehet kérdezni is. -
#4381 Hát szerinted? Az üzenet megmondja! :D (Train/Tainset/atchu_motor mappába!) -
#4380 Köszi:D Azt még lécci mond el hogy hova másoljam be? -
#4379 Nekem is előfordult mikor az asztali gépemen újrainstalláltam a MSTS-t.
és nekem is ez volt az eljárás. (csak más fájllal) Kiderült hogy hiányzott a asztali gépemről. miközben a laptopomon hibátlanul működött, ott megvolt a hiányzó fájl, tehát átvittem az asztali gépemre, és nem volt többé hibaüzi.
Neked is hiányzik ez a fájl.
Küldöm neked. :) -
#4378 Sziasztok! A következő a proplémám: letöltöttem egy Activity-t a Jászkíér-Nagybereg 3.0 pályához de mikor elindítom a következő hibaüzenetet kapom:
Az összes Act-hu csomag levan töltve sőt ezzel a modellel amit hibaüzenetként kiír (bx-007) azzal szabad felvedezőúton tudok menni de mikor elindítom az activity-t hibát dob.
Légyszíves segítsetek.köszi... -
#4377 :O? -
#4376 Hali!
Na akkor teszünk egy próbát az MSTS Államvasutaknak. Jelentkezést itt a fórumba várok további információért kérdezzetek vagy majd írok. Ha valakinek nem tetszik ki lehet lépni meg ilyenek tehát szerintem mindenkinek megér egy próbát. :D -
#4375 Mert rosszul teszed fel. Van egy telepítési leírás az Alföldhöz. És még a különböző kiegészítők is hiányozni fognak mint a Metropol Euronight.
ezt olvasd végig és minden kiegészítőt tegyél fel, úgy ahogy a leírásban van.
-
vonatos marci #4374 Hali Kispesti
Már működik az alföld 5 pálya csak van egy gond.Hogyha az alföld 5 pályához letöltök egy activityt nem indul el a játék és minden nap újra kell telepíteni a játékot.Ez miért van?
A választ előre is köszi. -
#4373 Oké köszi! Sikerült is, nekem mondjuk már a múltkor is csak azóta újratelepítettem aztán elfelejtettem. :D -
hger92 #4372 A parancsikon tulajdonságaiban a cél mezőben szereplő útvonal után beírod hogy: /TIMEACCELERATION (a szóközt se hagyd ki). A játékban a Ctrl+T-vel gyorsítod a Ctrl+Shift+T-vel lassítod az időt. Még nem próbáltam ezt a funkciót, de most megnézem. Amúgy MSTS Bin funkció. -
roleee15 #4371 Köszi:) -
#4370 Hali! Volt valami olyan, hogy beraksz valami tagot az msts név mögé tulajdonságokban és akkor valami gombfunkcióval felgyorsítja az időt. Nem emlékszik rá valaki? Előre is köszi! -
mdani01 #4369 Üdv.
Azért fagy le külső nézetbe, mert ki kell kapcsolni az árnyékokat, és akkor jó lesz. -
#4368 Igazából nem tudom mi okozhatja nálad a hibát, eddig egyettlenegy mozdonynál nekem is előfordult, de nem érdekelt. :D Amúgy, letöltöm a mozdonyt, mondjuk vegyük példának ezt az 1369-est, készitek egy mappát V43_1369 néven, a rarjában lévő tartalmat bemásolom, majd ezen mappán belül még csinálok egy Sound és egy Cabview nevű mappát, ide belemásolom a hangot és a vez. állást és megy ennyi. :D -
roleee15 #4367 ...
Miért van az, hogy néhány gépnél (pl.: 1-es Traxx, pár ZSSK gépnél), hogy betölt meg minden, de amikor a külső nézetre akarok váltani akkor befagy a játék? -
#4366 Hali! Tudnál nekem segíteni ?#4360 valamiért nem sikerül betenni egy mozdonyt sem, az atchu csomagokat felraktam, azok még mentek, de a v43 nem jött össze ... Előre is köszi ! -
#4365 Halihó!
-
mdani01 #4364 Valószínű azért volt rajta 2 Taurus mert gépmenet-spórolásból tették rá a másodikat így két gépet is felhoztak Pestre. -
#4363 Taurusról jut eszembe. 2 hete mentem Pestre Szombathelyről (nem játékban persze, hanem ez valóságban történt :D) és Csornáig egy M41 visz ott pedig csatlakozik + 3 GYSEV kocsi ami Sopronból jön, és valamiért 2 Taurust kötöttek az elejére, és Pestig így húztak. Elég érdekes volt... -
mdani01 #4362 Bocsi a duplázásért.
-
mdani01 #4361 Jó estét Mindekinek!!
-
#4360 Hali ! Régen jártam erre, lekopott a plusz mozdonyt betevős tudásom :/! Megpróbálkoztam egy v43-ast betenni, létrehoztam a mappáját beletettem egy cabview-t egy sound-ot is, de a conbuilder mégsem látja, tudna valaki segíteni ?
Előre is köszönöm ! -
gmilan #4359 Az Alföld 5.4-ben több alkalommal találkoztam azzal, hogy némely állomásról 10+ perc várakozás után sem enged ki(TAB-bal sem). Másnál is van ilyen probléma?
-
hger92 #4358 Köszönöm szépen. Tökéletesen működik F9-el. Fene sem gondolta volna, hogy igazából az másik mozdony és át kell váltani rá... -
steve0123 #4357 hali mindenkinek! letöltötem a flirtett beraktam de hiányolja a D.wag-ot,a csatlast is berija de azt leszedtem és felülirtam dde ugyan ugy berija hibának! kérlek segitsetek mi lehet a baj -
#4356 Hy...F9 ott megkeres az egérrel a szerelvény végét jobb klikk majd billentyű 1-es...röviden ennyi.SHIFT P vagy Ctrl P és rögtön vissza van fordítva a kijelző szerint is....de hozzáteszem a P-el vegyük le előbb és utána Shift P,akkor tuti lesz.
Itt lehet tanulmányozni:Visszafordítás! -
#4355 Sziasztok!
Látom, hogy sokan írtátok, hogyan kell iránt váltani a FLIRT-ben. Eleinte nekem is volt vele gondom és egy idő után megoldottam, most hirtelen nem tudom, hogy is volt, de ha hazaérek írok és akkor mondom. :D -
hger92 #4354 Szép estét! Csatlakoznék Ulvarhoz, miszerint nem tudok irányt váltani Flirttel. 1-es gomb nem játszik hiába próbáltam már mindenféle módszert. -
steve0123 #4353 hali mindenkinek! letöltötem a flirtett beraktam de hiányolja a D.wag-ot,a csatlast is berija de azt leszedtem és felülirtam! kérlek segitsetek mi lehet a baj
-
roleee15 #4352 Sziasztok!
Nekem egy Gysev v43-as gép kellene de amiket találtam nem értettem hogy kinek, minek a hangjait, Cabview-ét kel belerakni.
Valaki tudna nekem egy linket adni egy képről amiben már benne van mindkettő?
Előre is köszönom :) -
#4351 Na hali :) Sikerült működésbe hoznom a gigiket :)))
Eléggé szépen sikerült visszaadni a játékbeli mozdonynak az igazi hangulatát, igaz amit a képen láthatunk festést manapság nem igy nézki, lassan 2 éve hogy egy baleset után, amikor is a 2-es vége a mozdonynak darabokra tört kiadták a műhelyből, egészen pontosan 2009.12.23-án... :) A szinek a mozdonyon eléggé egyediek, látszik jól hogy a Dombóvári műhelyben készitették, ott használnak ilyen árnyalatú festéket leginkább .. A festése amúgy hajaz a 80-as években használtra annyi különbséggel hogy akkor a mostani friss V3,V4,V5-ös vizsgálatokon átesett sziliékhez hasonló világosabb főkerettel szaladgáltak .. Remélem nem untattam senki ezzel a kis irománnyal, mindenkinek balesetmentes szolgálatokat kivánok! :) -
#4350 Ez megvan köszi, letöltöttem néhány Vondertől származó V43-as és V63-ast.. viszont valami engine sms hibával sipákol, na ez mi ?:S -
#4349 Hy topik!
Az utólag letöltött mozdonyokat vagy vagonokat a:
C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába kell rakni.
Ha egyedi összeállításokat szeretnél életre kelteni akkor javaslom a:
ConBuilder névre hallgató progit amivel össze állítod majd mented. -
#4348 Sziasztok!
Utólag letöltött mozdonyokat hogyan tudok betenni a játékba, elég régen játszottam utoljára MSTS-t és nem sok minden maradt meg illetve mivel lehet szerelvényeket késziteni ? :) -
#4347 Valaki megtudná mondani hogy a flirt szerelvényeket (ami ugye kint van itt bannerban) hogyan lehet megfordítani a vezetőállást? Mert nem vágom...
előre is köszi! -
Bagaméry #4346 Csak annyit a Trainz 12-ről; kipróbáltam! (ill. próbálkoztam vele);
Iszonyatos gépigényű, rettenetesen macerás kezelhetőségű (AURAN regisztrálás nélkül nem használható), a "szabad vonatozás" módot nem találtam benne - csak feladatokat lehet vonatozni adott vonatokkal....
Nem sikerült átpártolnom a TS-ről... (bár nem is volt szándékomban) -
Bagaméry #4345 MÁV_2761 egy NOHAB dízelmozdony. Keresd meg a telepítőjét és célszerű újratelepíteni.... -
#4344 Ezen a német fórumon
az oldal felénél a három nohab kép felett találod a letöltési linket.
Ebben van az ilyen nevű .eng fájl, ami hiányozhat. -
#4343 Javítom magam, egy ilyen hibaüzenetem van... hiányzik ez a fájl, és nem tudom miért, lehet véletlen töröltem.
Aki tudja hol találhatom meg, melyik packban, vagy esetleg elküldené tömörítve ezt a fájlt azt megköszönném.