Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amint a korábbiakban már írtam, a TS az induláskor MINDENT! ellenõriz. Ha bármelyik "aktív" pályában van (akár csak) egy olyan activity amelyhez nincs minden jármû a CONSISTS-ban akkor mindenképpen hibaüzenetet kapunk a TS indításakor - függetlenül attól, hogy melyik pályát választottuk a vonatozáshoz....(tapasztaltam)
ÉN ELHISZEM! De valami módosítás mégis történt, történhetett, mert csak úgy magától nem ír ki ilyen hibaüzenetet. Egyébként amit írtál, activity-t nem a CONSISTS mappába kell tenni, hanem, activity kicsomagol és a kapott mappákat, és azon belüli fájlokat a pályán belüli ugyanazon mappá(K)-ba kell behúzni! A consist-okat pedig a \TRAINS\TRAINSET\CONSISTS -mappába kell betenni! Visszatérve, a fotó amit küldtél valahogy így szól: A vasút adatbázis olvasása sikertelen, ez a bizonyos személyvagon fájlai nincsenek felrakva, vagy rossz helyre vannak behúzva. Ha ezen kívül nincs más ERROR-od, én ugyanazt tanácsolom mint az elõbb. Töltsd le az összes Bl jelû vagont, csomagold ki, és tedd ba a TRAINS\TRAINSET\HZ_Gosa\ mappába, ((ha nincs ilyen, hozd létre)) biztosan van consists mappa akkor azt is irasd felül és megszûnik a problémád... , ...Én úgy látom a kép alapján, hogy Windows7-et használsz, nem tudom, hogy a program fut-e normálisan ezen az OP. rendszeren. Nézz utána, de ha CSAK ez az EGY error-od van akkor a WIN7-tel is fut a program.
Ha ezt már eddig is tudtad akkor bocs!
Szerintem belehúztál egy activity-t. Az ACT egyik CONSIST-ja (.con) keresi a \HZ_Gosa\HZ_Bl_059 - es Horvát vasúttársaság személyvagonját!
Letölthetõ a http://ferito-msts.atw.hu/ az ÖSSZES Bl személyvagont töltsd le, csomagols ki, és rakd be a HZ_Gosa mappába. Így nem lehet hiba... (szerintem)
Ez mi?? Eddig sose irta ki egyszer csak ki irta amikor játszani akartam. Jah és ha rámegyek hogy igen akkor továb kéne hogy engedjen e helyett kilép a játékbol.. Létszi segitsetek!
Szeretnék egy saját szerelvényt csinálni, egyenlõre kötetlen felfedezõúton! Conbuilderrel (2.3.28) létrehoztam a mozdonyt és külön a kocsikat, de csak a gépet látja a program, érdekes, szerelvényként! Utána megcsináltam egybe az egész szerelvényt, úgy sem látja! Aki csinált már ilyet, az kérem írja le ennek a menetét. A másik pedig az, hogy Alföld 5.2-re egy saját activity-t akarnék gyártani! Mondjuk egy jókis tehert. Nálam az MSTS editors & tools használhatatlan. Ahogy egy új szerelvényt létre akarok hozni, lefagy, kilép meg ilyenek. Segítséget kérek! Tehát egy jó program is kéne hozzá! Lehetõleg magyar nyelvû. Állítólag van ilyen. Minden segítséget köszönök! [email protected]
Köszönöm Sziasztok.
az MSTS megragad :D
LFS World név: Dániel(hunn)
Szerintem akkor MSTS Bin-t hiányol!
LFS World név: Dániel(hunn)
Ha valakit érdekli,akkor tudok adni egy Act-t,ami egy Szolnok-Lökösháza,És vissza Békéscsaba menetet tartalmaz!
Szükséges hozzá:
Vonderék 1143-s szilie(új)
Vonder személyvagon csomagja (elõvárosi,kék Bhv-k)
ActHu csomagok
PM-ben lehet érdeklõdni!
Készítettem 1 fejlécet. Hát nem lett valami eget rengetõ, de azért elmegy. Ha tetszik nektek, akkor be lehet tenni, rajtatok áll. 😊

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
már mint a játékban nem találom
1., Bp.Keleti pu. - Nagykáta - Újszász - Szolnok pályá nem mûködik
2., nem találom a többi letöltött mozdonyt,kocsit,pályát sem
tudnátok segíteni hogy hova tegyem a fájlokat hogy jó legyen?
köszönöm!
más elérhetõsége nincs a htsc pályának??
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
tudtok nekem mondani egy jó pályát amit érdemes letöltenem??
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
- Atchu dízelmozdony csomag
- Atchu dízelmozdony update
- Atchu motorvonat csomag
- Atchu motorvonat csomag
- Atchu villanymozdony csomag (1.
rész)
- Atchu villanymozdony csomag (2.
rész)
- Atchu villanymozdony csomag (2.
rész)
- Atchu személykocsi csomag 3.1 (1.
rész)
- Atchu személykocsi csomag 3.1 (2.
rész)
- Atchu tehervagon csomag 3.1
Arra figyelj, hogy ami kettõ részbe van azokat össze kell csomagolni. Remélem segítettem!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
honnan tudnám letölteni az acthu csomagokat?
m,inden link halott
köszi
Én a mozdony által húzott kocsik valamelyikére gyanakszok, mert ugyanez ugyanabban a küldetésben de más Consist-al nem jelentkezett.
Pl. Alföld 5.2-nél a Lökösháza-Szolnok act-ban, Szolnok bejáratnál kisiklik az alap consist-al.
Szerintem cseréld ki a consist-ot valami másra, és úgy próbáld meg.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Ha valaki módosítana az Alföld 5.2-n,akkor csinálna nekem rajta Lökösházától kürtösig folytatást?
Mert a Mávos gépet Kürtösig,és kürtösig szoktak kimenni,és ugyan ezt gépen is meg szeretném valósítani!(csak nem tok pályát lefektetni 😄
add meg adod ha tod
Ez a dizájn fog kitartani valószínûleg Október elsejéig. A F.A.Q meg majd egyszer csak jön a következõ hónapban. Megértéseteket köszönöm.
köszi a segítségeket!
még mámma írok!
Jó vonatozást és kockulást!