Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wanlo
Hy,estét!
No probléma=Ha már annyira megrögzött Vasút barát vagy akkor sztem nem nagy pénzkidobás(Én is megvettem):
Microsoft Train Simulator exclusive PC
Ár: 1,470 Ft+Áfa=1,838 Ft
Több Hiper Market Áruház is forgalmazza.
Szerintem minden problémádat megoldja.

...DREAM TEAM...

SZiasztok.Én az MSTS-t Torrentrol töltöttem le ott vannak olyan feladatok az Alföld4-ben és 5-ben ha bekapcsolom a pálya ablakot kilép a játékbol.Pedig az nagyon fontos lenne.Mi lehet a hiba?
wollnerd
Pedig pontosan követted az Útmutatást a #3745-as HSZ 1. linkjében? Pontosan csinálod nem kéne problémásnak lennie.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SZiasztok.Feltettem az Xtrack a Newroads csomagot is. Most azt írja Nincsen extended Shape data:Alföld 4t 250m Strt.S.Mit tegyek?
wollnerd
Itt van infó hogy kell telepíteni a magyar kiegészítõket.
Itt vannak a kiegészítõk.
Egyébként az Xtrack hiányzik és a Newroads is.
Xtrack a 2.linkben van

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SZiasztok.Feltettem az Alföld 5 pályát abban már van feladat is,mindent úgy próbáltam csináltam csinálni ahogy kell.Mégis azt irja már a bemutató útnál is Globál/Sapes exended shape data Alföld 4 500r 5ds nincs mit tegyk.Elõre is köszi.
Intercity
Elõrébb már írtam de azért:

http://mstsintercity.5mp.eu/

wanlo
Hy topik,van link is vagy csak elég ha megnézem a nem tudom hol van ez pontosan is...?

...DREAM TEAM...

Intercity
Sziasztok! Akit érdekel az Észak-Balaton pályám, az megnézheti a hírét az oldalamon a Társalgóban!

tmartin
Szia!(Ha tegezhetlek) Hamarosan kész lesz a Gyakran Ismételt Kérdések menüpont és ott mindent megtalálsz a telepítésrõl. De ami nem megy nyugodtan írd meg ide, majd segítünk.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

SZiasztok.Én egy új játékos vagyok már nem fiatal 53éves de játszani szeretek.Egy Jászberényi játékost keresek aki tudna segíteni pályák és feladatok telepítésében.Nekem mindig ilyen-olyan hibát ír ki pedig mindent megcsinálok.Elõre is köszi.
wanlo
Hy topik!
Kérdésedre a válasz:
1.Áramszedõ lent..:Nem lehet beszállni.
2.Áramszedõ fel(P),akkor a kijelzõ fájl szerint menetirányhoz igazítva az úti cél.
3.(Shift P)Ilyenkor a másik áramszedõ megy fel és ezzel új irányfelirat változik.

Ez az áramszedõ váltás csak akkor mûködik ha a #3722 ábra alapján állítod össze a kocsikat(B kocsi a csatlással szemben áll).

...DREAM TEAM...

tmartin
Hello!
Az már megvan csak hogy a kijelzõkiírások közt, hogy lehet váltogatni már benn a játékban a FLIRT kijelzõjén?

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kisPesti
Csõ.

Elõszõr is tölcsd le a kijelzõket innen.

Ha ez megvan be kell másolni a H-Start_5341_Flirt mappába a megfelelõ néven és átírja az eredetit. Ügyelj arra, hogy melyikre akarod rakni és, hogy az eredetileg hogy volt benn mert van eltérés (pl.: 55kijelzo.ace, kijelzo_25.ace).

tmartin
Nem tudjátok, hogy a FLIRT-be, hogy lehet a kijelzõnek a kiírását váltani?

kisPesti
Pécs-Dombóvár? Az a DDU(Dél-Dunántúl) nem? Ja és a Mellékvonalakról ha tudnátok egy letöltést is adni megköszönném. Sajnos a most és jövõhétvégén nem tudom csinálni, mert rally-ra megyek, így csak hétköznap tudom csinálgatni. Ha esetleg van kedvetek 1-1 pályáról írni leírást akkor azt külgyétek el privibe. Eddig ami nekem jutott eszembe valós vonalak vannak kész.

Eddigi és ezutáni segítségeteket köszönöm.

Üdv:

Fantázia a Mellékvonalak is nem?
Valós pályák:,Egerszeg,Jászkun,Pécs Dombóvár,Tisza2

Keskeny nyomközû vasutak: KVEV,KÁEV,

Fantázia vonalak:Nova tó
gabi89
Fantázia vonalak: Zline <egyik legjobb> , Alpok hegyi vasút,

Alacsony-Tátrai Hegyivasutakatat is írd át a fantáziához szerintem.

„A vonal természetesen fantázia vasút, eredetileg keskeny nyomközû lett volna végig de félúton átalakítottuk. Itt talán csak a terep valós, valamint nem szeretjük nagyon a kitalált városneveket, ezért azt a helynek megfelelõen adtuk az állomásoknak, falvaknak, városoknak. ”

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tmartin
Rendben köszönöm a segítséget, remélem mások is fognak törõdni a dologgal.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kisPesti
Üdv mindenkinek!
Elkeztem összegyûjteni a Magyar pályákat, de ebben a segítségeteket kérném. Ha valamejik csoportból kifelejtettem valamit kérlek írjátok meg.

3 csoport:
Valós pályák: Alföld 5, DDU, Balaton-Dél, 120a, Nyugat-Dunántúl, M2, Alacsony Tátrai Hegyi Vasutak, Zalai Pálya.

Fantázia vonalak: Jászkísér-Nagybereg, Mura2, Bakony 2,

Kesekeny nyomközû vasutak: LÁEV, JÁEV

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Üdv.:

kisPesti
Válalom a Magyar Pályákat, de sajnos határidõt nem tudok igérni.

tmartin
A FAQ-hoz még ezek kellenének:
MSTS Bemutatása (lehet képekkel videókkal)
Magyar vonatok (ezek gyûjteménye amibe azok vannak ami a
legismertebb pályákhoz szükséges, ja és, hogy honnan lehet letölteni )
Magyar pályák (ezeknek is a gyûjteménye és, hogy honnan lehet leszedni
õket)
Ha segítenétek ezek megírásában vagy hogyha csak egy részét megírnátok privibe akkor már megint elõrébb vagyunk.

Ja és köszi Wanlo!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

wanlo
Hy topik!
Nézd meg ezt ha jó: ConBuilder szerelvény összeállító program

...DREAM TEAM...

tmartin
Valaki linkelne egy ConBuildert?

tmartin
Szia! Hát egy része megvan a F.A.Q-nak, de sajnos nincs idõm foglalkozni vele ugyanúgy, mint a fórum dizájnával. Majd ha lesz idõm csinálgatom, de ha szeretnétek, hogy gyorsan készüljön adhatnátok segítségeket, leírásokat a FAQ-ba és úgy gyorsabban készülne. Köszi a segítséget Írd bele egy privát üzenetbe az irományodat légyszi aztán majd meglátom hova tudom berakni. <#kacsint>

kisPesti
tmartin: Mi a helyzet az FAQ-val, vagyis más néven a GYIK-el? Ha gondolod van egy irományom bele(mozdony berakása MSTS-be), szivessen elküldöm.

Üdv.:

wanlo
Egy kis képi anyag a jobb értelmezéshez:

Hozzáteszem a feliratot átírtam Siófokra és BP.Délire,hogy a helyszínhez menjen,ha már Siófokon fényképeztem.
A menetirányváltásnál egy áramszedõ fordítással lehet választani irány feliratot.(Alap áramszedõ kezelés: P betû,fordítás asszem Ctrl P )

...DREAM TEAM...

wanlo
Hy topik!
Elég érdekes összeállítás és elforgatás árán lehet elérni az összképet.
Aki kicsit ért a ConBuilder progihoz akkor nem nehéz összedobni a szerelvényt,A vezérlõ+B vagon+csatlás illesztés(Ezt kivételesen a vagonok között éred el,Flírt csatlás néven)+Cvagon+Dvezérlõ.B+C vagon közé kell mindenféle képen a csatlás egység,fontos megjegyeznem,hogy a B kocsit meg kell fordítani,hogy az áramszedõk is jól mûködjenek.A,B,C és D egységek a Mozdonyok között vannak,a csatlás ami persze vagonként jelenik meg a progiban de a játékban már nem az meg a vagonok között éred el.

...DREAM TEAM...

hello! innen tudod leszedni: http://www.flirt-msts.atw.hu/

tmartin
Hi Wanlo! Megírnád honnan lehet letölteni ezt a FLIRT-öt? Nagyon tetszik.

Köszi!
Ugrok is neki és ki írom dvd-re is mert ha megint elveszítem gép össze omlás miatt, hülyét kapok! :)
Jó vonatozást mindenkinek!
wanlo
Szép estét topik!

...DREAM TEAM...

gabi89
Jadro oldala újra üzemel szóval innen lehet tölteni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kisPesti
Bocsánat, visszavonom. És egyideûleg szólok lccklaci-nak , hogy a fõbb letöltésekkel megnyitott a HTSC.
Üdv.:

kisPesti
Nekem is kéne az összes ActHU csomag, bele értve a consist csomagot is. Ha valaki tud segíteni elõre is köszönöm.
Üdv.:

Lentebb már láttam keresték ugyanezt csak lemaradtam róla :)
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
Az ActHU csomagokat keresem. Tudna valaki letöltési helyet ajánlani ahol megtalálom õket? Régebben ez a cím volt meg nekem:
http://jadro.yofej.hu/
de egy ideje átépítés alatt van a honlap.

Válaszotokat elõre köszönöm!
Köszi biztos ez is szép lesz.
Sajnos még nincs railjet vezérlõ készül egy új railjet modell vezérlõvel és vagonokal együtt

igen

Sziasztok! Railjet vezérlõ kocsit lehet valahonnan letölteni? Elõre is köszi
oks,de az a legújjabb verziója a balatonak?

az MSTS megragad :D

hello! http://diesirae.atw.hu/TS/balaton/balaton.html innen le tudod tölteni dél balaton 3-at

Heló!
A dél balaton nem tudom mennyit (a legújjabb)már kiadták?
Ha igen dobna valaki egy linket?
Köszi!

az MSTS megragad :D

Mikor lesz kész a Budapest - Gyõr vasutvonal vagy nem biztos hogy gyõr amibe benne lesz bicske arra a plyára gondolok..:D Meg honnan tudok letölteni nagyon jó magyar pályákat??
köszi müködik de nem értem már 1x felraktam a bin-t és müködött de mindgy az a lényeg most is müxik
köszi
wollnerd
Ja, download fülre katt a bal oldalon, és megtalálod!

wollnerd
MSTS BIN hiánya!
link
Az oldal legalján a középsõt ajánlatos leszedni!
Csak a trainupdate-re telepíthetõ!
Ha nincs,Innen letöltheted!
Keresd meg DOWNLOAD THE UPDATE NOW (1.98 MB) feliratot! (mozillát használsz? Ctrl+G Keresõ mezõbe illeszted a feliratot, Enter)
Telepíted a trainupdated-et, aztán a msts bin-t!
Kész!

mármint a activityt és 1000erorr : acthu_villany m43.eng error reading pl