Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No probléma=Ha már annyira megrögzött Vasút barát vagy akkor sztem nem nagy pénzkidobás(Én is megvettem):
Microsoft Train Simulator exclusive PC
Ár: 1,470 Ft+Áfa=1,838 Ft
Több Hiper Market Áruház is forgalmazza.
Szerintem minden problémádat megoldja.
...DREAM TEAM...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Itt vannak a kiegészítõk.
Egyébként az Xtrack hiányzik és a Newroads is.
Xtrack a 2.linkben van
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
...DREAM TEAM...
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Kérdésedre a válasz:
1.Áramszedõ lent..:Nem lehet beszállni.
2.Áramszedõ fel(P),akkor a kijelzõ fájl szerint menetirányhoz igazítva az úti cél.
3.(Shift P)Ilyenkor a másik áramszedõ megy fel és ezzel új irányfelirat változik.
Ez az áramszedõ váltás csak akkor mûködik ha a #3722 ábra alapján állítod össze a kocsikat(B kocsi a csatlással szemben áll).
...DREAM TEAM...
Az már megvan csak hogy a kijelzõkiírások közt, hogy lehet váltogatni már benn a játékban a FLIRT kijelzõjén?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Elõszõr is tölcsd le a kijelzõket innen.
Ha ez megvan be kell másolni a H-Start_5341_Flirt mappába a megfelelõ néven és átírja az eredetit. Ügyelj arra, hogy melyikre akarod rakni és, hogy az eredetileg hogy volt benn mert van eltérés (pl.: 55kijelzo.ace, kijelzo_25.ace).
Eddigi és ezutáni segítségeteket köszönöm.
Üdv:
Keskeny nyomközû vasutak: KVEV,KÁEV,
Fantázia vonalak:Nova tó
Alacsony-Tátrai Hegyivasutakatat is írd át a fantáziához szerintem.
„A vonal természetesen fantázia vasút, eredetileg keskeny nyomközû lett volna végig de félúton átalakítottuk. Itt talán csak a terep valós, valamint nem szeretjük nagyon a kitalált városneveket, ezért azt a helynek megfelelõen adtuk az állomásoknak, falvaknak, városoknak. ”
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elkeztem összegyûjteni a Magyar pályákat, de ebben a segítségeteket kérném. Ha valamejik csoportból kifelejtettem valamit kérlek írjátok meg.
3 csoport:
Valós pályák: Alföld 5, DDU, Balaton-Dél, 120a, Nyugat-Dunántúl, M2, Alacsony Tátrai Hegyi Vasutak, Zalai Pálya.
Fantázia vonalak: Jászkísér-Nagybereg, Mura2, Bakony 2,
Kesekeny nyomközû vasutak: LÁEV, JÁEV
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv.:
MSTS Bemutatása (lehet képekkel videókkal)
Magyar vonatok (ezek gyûjteménye amibe azok vannak ami a
legismertebb pályákhoz szükséges, ja és, hogy honnan lehet letölteni )
Magyar pályák (ezeknek is a gyûjteménye és, hogy honnan lehet leszedni
õket)
Ha segítenétek ezek megírásában vagy hogyha csak egy részét megírnátok privibe akkor már megint elõrébb vagyunk.
Ja és köszi Wanlo!
Üdv.:
Hozzáteszem a feliratot átírtam Siófokra és BP.Délire,hogy a helyszínhez menjen,ha már Siófokon fényképeztem.
A menetirányváltásnál egy áramszedõ fordítással lehet választani irány feliratot.(Alap áramszedõ kezelés: P betû,fordítás asszem Ctrl P )
...DREAM TEAM...
Elég érdekes összeállítás és elforgatás árán lehet elérni az összképet.
Aki kicsit ért a ConBuilder progihoz akkor nem nehéz összedobni a szerelvényt,A vezérlõ+B vagon+csatlás illesztés(Ezt kivételesen a vagonok között éred el,Flírt csatlás néven)+Cvagon+Dvezérlõ.B+C vagon közé kell mindenféle képen a csatlás egység,fontos megjegyeznem,hogy a B kocsit meg kell fordítani,hogy az áramszedõk is jól mûködjenek.A,B,C és D egységek a Mozdonyok között vannak,a csatlás ami persze vagonként jelenik meg a progiban de a játékban már nem az meg a vagonok között éred el.
...DREAM TEAM...
Ugrok is neki és ki írom dvd-re is mert ha megint elveszítem gép össze omlás miatt, hülyét kapok! :)
Jó vonatozást mindenkinek!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Üdv.:
Üdv.:
Segítséget szeretnék kérni.
Az ActHU csomagokat keresem. Tudna valaki letöltési helyet ajánlani ahol megtalálom õket? Régebben ez a cím volt meg nekem:
http://jadro.yofej.hu/
de egy ideje átépítés alatt van a honlap.
Válaszotokat elõre köszönöm!
az MSTS megragad :D
A dél balaton nem tudom mennyit (a legújjabb)már kiadták?
Ha igen dobna valaki egy linket?
Köszi!
az MSTS megragad :D
köszi
link
Az oldal legalján a középsõt ajánlatos leszedni!
Csak a trainupdate-re telepíthetõ!
Ha nincs,Innen letöltheted!
Keresd meg DOWNLOAD THE UPDATE NOW (1.98 MB) feliratot! (mozillát használsz? Ctrl+G Keresõ mezõbe illeszted a feliratot, Enter)
Telepíted a trainupdated-et, aztán a msts bin-t!
Kész!