7098
-
szocs30 #4422 Kössz! -
#4421 Hy Topik!
Zsoltee MSTS repaint Lokomitives oldalon fent van de regisztráció szükséges a letöltésekhez.Itt fent van a keresett vagon. -
szocs30 #4420 Vki tud adni egy linket, ahol le lehet tölteni a MÁV 3. generációs kocsiait??? -
#4419 Ebbe semmi durva nincs.. Egy egyszerű Suzuki gyárból kifelé járó tehervonatot látsz a vidin :D
Nekem ez a nagy kedvencem :
Hangot fel és élvezzétek a szergej szivének duruzsolását! -
#4418 Na egy ilyen feladatot ki mer bevállalni? :D
-
mdani01 #4417 Szép Estét!
Zónázó vonat indul Szobról-Bp-Nyugati pu.-ra.
480 001 áll ki a Dunakeszi-Gyártelep Bombardier üzeméből
Személyvonat érkezett Bp-Keleti pu.-ról Sülysápra
-
#4416 Hy topik!
Köszönöm,hogy belinkelted de kicsit elfoglalt voltam,sok meló Ma meg Holnap Kőműves feladatok. -
mdani01 #4415 Hali!
Innen tudod letölteni:http://skura.msts.cz/elektricke.html -
imscania #4414 Hali ezt cseh gépet honnan lehet letölteni???
Előre is köszi -
#4413 Tudom a valóságban már nem sok beo.gép van, de itt ezt visszalehetne hozni, ha gondolod, nekem tetszene.. Lehetne egyfajta ranglétra is :D -
#4412 Nos kezdjük az elején. :D A feladatokat nem tudom, hogy milyenek lesznek, de szerintem csinálgat norbi másikakat is, de nem sok ideje van. A leírásokat meg ilyeneket megfogjuk csinálni ez a a kezdetektől fogva így volt tervezve :). A fájlfeltöltésről annyit, hogy megpróbálok valamit összehozni. -
Bagaméry #4411 Háj Martin!
Ha már a a MSTS reformjával foglalkozol, javasolnám, hogy a fórumbejegyzés alkalmas legyen kép beszúrás-, feltöltés mellett kisebb fájlok rögzítésére, hogy egy egy activityt-, .sms-, ...stb közreadásához ne kelljen mindenféle fájlfeltöltő oldalakat keresgélni....
(a - jelenlegi szuper! - dizájhoz viszont csak akkor nyúlál, ha valóban szebbet tudsz kreálni!) -
szocs30 #4410 Megoldódott a probléma -
szocs30 #4409 Kéne egy segítség! Az egyik activity betöltése közben kiírja hogy a Train/Trainset/acthu_szemely/acthu_h_start_wrbumz.wag olvasása sikertelen, de a fájl nincs benne a mappába (tom hogy ezért nem megy) de nemtom hogy honnan tudnám ezt letölteni??? VKI? -
#4408 Idei menetrendek alapján készülni fognak esetlegesen feladatok?
Ja és annak nagyon örülnék ha lenne jó sok új, és ha nem csak acthut használ akkor mellé még a kiegészítő letöltések linkjét is megjeleníteni, hogy könnyebb legyen őket használni, valamint egy telepítési leírás. -
#4407 Sziasztok!
Örülök, hogy megint beindult az élet! Ha lesz egy kis időm és kedvem akkor csinálok egy új dizájnt a fórumnak.
A honlappal kapcsolatban:
felvettem a kapcsolatot Csizmarik Norbertel, ennek a honlapnak a szerkesztőjével:
Ő nagyon sok feladatot gyárt az mstshez. Beszéltem vele és belegyezett abba, hogy együtt fogjuk készíteni az msts honlapot tehát az ő activity-i átfognak kerülni az új oldalra és ott fog tovább bővülni az oldala, emellett még rengeteg minden lesz az oldalon és ti is küldhettek activityket. Remélem örültök a hírnek! Az oldal szerkesztését komolyabban olyan május végén fogjuk elkezdeni amikor lemennek a vizsgaidőszakok és ha úgy gondoljuk akkor megadjuk az elérhetőségét az oldalnak. Egyenlőre ennyi infó remélem tetszik! Az oldalra mellesleg még gondoltam olyanra hogy ezeket a képeket amiket ide raktok és jónak találom szépen felpakolom majd a honlapra. Úgyhogy rengeteg minden lesz rajta. Hamarosan én is jelentkezek pár képpel. És folytassuk így tovább a fórum életét. :D -
#4406 Halihó!
A mai napon, Krapo javaslatára Dunakeszi felé vettem az irányt, a szolgálatom a V43 1105 pályaszámú mozdonyon töltöttem, amely egyben itt a nickem is :) Maga a gép régebben a Nyiregyházi fütőház oszlopos tagja volt, személyvonatozott, IC-zett is majd később ahogy állapota romlott teher fordába került, később pedig átállomásitották a mostani honos vontatási telepére, Miskolcra. A mozdony Miskolcon kapott V3-as felújitást, amelynek során lefestették. A képeken 5db GySEV által használ Bp kocsit húztam el Dunakeszi állomásra, ahonnan majd később a kocsik a Bombardier műhelyébe kerülnek.
-
szocs30 #4405 Pálya: Alföld 4, kötetlen út, Püspökladány állomás
-
szocs30 #4404 Pálya: Alföld 4, kötetlen felfedező út
-
roleee15 #4403 Szebbnél szebb képek:D Naphosszat el tudnám ezeket nézegetni :D
De egy Gysev V43-as gépet Cab-bal és Sound-dal dobhatna valaki. Köszi:D -
Bagaméry #4402 KÉRÉS!
Nagyon szuper képek kerülnek időnként a fúrumba - csak az információk hiányoznak melőlük; javaslom, hogy a Pálya - állomás - mozdony (esetleg activity neve) legyen a képekhez kiírva, hogy ne csak gyönyörködjünk a képekben, de egy kis infóhoz is jussunk.... -
Bagaméry #4401 Háj!
Néhány kérdés fogalmazódott meg bennem;
A pályák sínméretét mi határozza meg? Xtrax verziója, a pályaépítő által használt szerkesztőprogram, netán valami más?
Ezek azért merültek fel bennem, mivel a korábbi építésű - magyar - pályák (120a, Alföld3, Alföld4...stb) sínmérete lényegesen "szűkebb" volt mint ahogy azt az Alföld_5-nél tapasztalom (a korábbi méret sokkal közelebb van a valósághoz...). Mivel az Xtrax verziója a MSTS telepítése óta nálam nem változott, ezért nem értem a méreteltérés okát...
Nekem a leg élethűbb méretű! sín a 120a, Mura_2.0 pályában van (ízlések-, és pofonok...)....
Mindezzel kapcsolatos kérdés; valamilyen fájlcserével ki lehet-e cserélni egy adott pálya sínkészletét?? -
#4400 Hy topik!
Látom van egy kis élet megint! -
szocs30 #4399 -
#4398 Csabesz001 és V43 1105 köszi segítségeteket. -
szocs30 #4397 -
szocs30 #4396 Hali! -
Csabesz001 #4395 Naaaa! :D Ez a hiba abból fakad, hogy a meglévő .con fájl neve más (ha megnézed, a hibaüzenetben kétszer van benne az acthu), mint a meglévőé.
Megoldás: készítesz egy másolatot a .con fájlról, átnevezed a hiányzó fájl nevére, majd visszateszed. -
#4394 Letölteni a mozdony vagy az adott kocsit ;) -
#4393 Ez szép!:D Mellesleg ha hiányolja a mozdonyt a kocsit vagy stb-t:D akkor mi a megoldás? -
#4392 Hélahó! :)
-
#4391 Akkor valamit hiányol, mozdony, kocsi stb :) -
#4390 Ha egy másik pályán inditom el mondjuk az alap 6 páylák közül akkor elvileg mennie kéne nem? csak azért mert akkor is ezt a hibaüzenetet dobja. -
#4389 .con kiterjesztés, tehát consist, azt tudom mondani hogy valamelyik activity hiányozhat, és egy ahhoz tartozó szerelvény fájla :) -
#4388 Hello! a baj a következő:s Telepítettem mindent soorendben úgy ahogy a yadro.yofej.hu-n a a telpitési segédletben irta de mégis hibaüzenetet kapok:
Mellesleg ezt a fájl-t amit nem talál az megtalálható a játék mappájába:
Vajon mit rontottam el. Segítségeteket előre is köszi. Ja és bocsi a két képért. -
vonatos marci #4387 Valaki megtudja mondani hogy honnan lehet letölteni a 2009-2010 BELFÖLDI INTERCITY ÖSSZEÁLLÍTÁST.A választ előre is köszi -
#4386 Köszi! :) Igazából azt a ronda 1018, és 2235ös papagájt lenne jó eltakaritani az útból, rontják az összképet :))) -
#4385 Nagyon jó képek! Grat!
Majd kiugrottam a székemből -
#4384 Hello ! Tudnál dobni egy msn/email címet amin tudnánk beszélni ?
(Amúgy már felismeri a conbuilder, de játékban még nem működik a v43-mas,,, nem értem rá :) ma megint próbálkozok )
Volt ma rajtam kívül valaki Dunakeszin, Bombardier-nél ? -
#4383 Itt a hétvége, szünet a gépeknek is ! :)