Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna linkelni egy mozgalmas, tehervonatos achtot alföld 5-re?
Elõre is köszi a válaszokat!
nem tudja valaki,.hogy alföld 5.4-ben/6-ban elkészül-e a 121-s vonal?
az MSTS megragad :D
...DREAM TEAM...
Csak Acthu csomagot használ!
Összeset töltötted le? (személy, tehervagon stb.)
Tessék!
Élvezd!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Köszönöm szépen a segítséget!<#vigyor2>#vigyor2>
amikor fel akarom rakni az 1.8at Bint akkor elindul a telepítés és amikor a háromnegyede után tart ezt írja ki:
The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.
nemértem <#confused>#confused>
de sok gond van nalam 😄
Tehát az MSTS BIN oldaláról a V1.8.052113en verziójú BIN-t tölts le!
Ahhoz hogy a másik verziót rakj fel le kell törölni a elõzõt!
Remélem tudtam segíteni!<#smile>#smile>
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Majd kiderül mûködik-e.
Linkben a http://jadro.yofej.hu oldalra vezetõ linkek halottak mert az oldal megváltozott. (talán a címe is)
Tehát itt elérheted a fontos kiegészítõket:
Trainupdate és a toolsupdate
Xtrack
Pályák
Atchu csomagok
És feltelepíted megfelelõ sorrendben.
A megfelelõ telepítési sorrend Tehát a pálya és mozdony, vagon a végére kerül sor!
Felraktam a játékot letöltötem elég sokmindent hozzá (trainupdate, toolsupdate, Newroads, xTracks, Conbuilder, Bineket 1.7 - 1.8)
Amikor a Bineket telepíte ezt írja ki:
The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.
Szettem le vonatokat Acthu csomagokat (vilany,motor,személy30) valamelyiket telepíteni valamelyiket berakni kellett.
Amikor elindítom a játékot akkor elkezd tölteni, és amikor már csak pár oylan kis téglalap hiányzok bedob egy hibaüzenetet:
1.A train-database olvasása sikertelen.
Fájl:
Sor: 132 (ez a szám mindig más)
le OK-zom
majd dob egy másikat:
2.A train-database olvasása sikertelen.
Fájl: Trains\Trainset\acthu_motor\acthu_5342-1.eng
Sor: 132 (ez a szám mindig olyan mint az elõzõ hibaüzenezbe)
(Például az elsõben 148 van akkor a másodikba is csak a hozzá tartozó fájlt is megnevezi)
Itt már két lehetõséget kínál fel: Igen és Nem (hogy folytassa-e a mûveletet)
Rá nyomok az Igen-re és bedob egy mégeyet ami olyan mint azt elsõ csak más számmal majd az után egy másikat ami olyan mint a második más számmal és fájllal és ez így meg az összes berakott mozdonnyal...
ha végig nyomom az OK és az Igenek után elildul a játék de nincs benne egy általam berakott mozdony se 😞
Remélem tudtok segíteni ti vagytok az utolsó reményeim 😊
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Még új vagyok itt de ez lesz a kedvenc fórumom <#vigyor2>#vigyor2>
Már lassan egy éve megvan az eXclusive Microsoft Train Simulator. Amikor meglett akkor alappályákon mentem de nagyom meguntam utánaolvastam hogy lehetne belerakni magyar pályákat,vonatokat. Hát nem jártam sikerrel idegembe mindent a játékot és amiket letöltöttem (~5GB anyag) letöröltem.<#szomoru1>#szomoru1>. Azóta rájöttem nagy hülyeséget csináltam...Multhéten megtaláltam a játék és elhatároztam újra próbálkozok, rengeteg leírás olvastam sokmindent megcsináltam de úgy tûni nem mindent. Pedig jó lenne. Az Alföld 5-öt szeretném megszerezni (sajnos a mostani netemmel ez lehetetlen) mert a szülõvárosomon átközlekedõ vonal is benne van a 147-es, sok emlék fûzödik ehez a vonalhoz, például itt lettem Vasútmániás 3 évesen <#crazya>#crazya>.
Rólam csak annyit Csongrádon élek, 16éves és szeretem a vonatokat 😛
...DREAM TEAM...
nekem
Készítek pár activityt.Leginkább a tehervonat kedvelõknek ajánlom.Mindent az Alföld 5.2-re csinálok!
Amint lessz egy új activity-m feltöltöm,és belinkelem a jármûvek elérési helyét.
Jelenleg egy PSZ magánvasúti szerelvény készülget...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
én nem is tudtam hogy lessz észak balaton xD
én érdekes módon megvagyok az alföld5.2-vel.
Valaki nem tudja vonderék Sulzerének meik fáljja tartalmazza a textúrákat?
2.Mégis csinálnom kell mást is nem érek rá minden nap foglalkozni ezzel. 3. A megszokottnál azért lesz kész késõbb a pálya, mivel egyedül csinálom. Más pályát 1 év alatt simán megcsinálnak ha min. 4 fõ dolgozik rajt. Én egyedül vagyok, szép és pontos munkát szeretnék. Éppen ezért NE SÜRGESSETEK! Ezért nem is akarok idõpontot mondani. Mert ugye úgy volt hogy lesz pálya már 1 éve de nem is tudom mér mondtam ezt, mivel gondolhattam volna, hogy egyedül nem lesz kész egyhamar a pályám. ÉS én amikor elkezdtem ezt építeni szerintem mondtam is hogy egyedül építem. Nemtom mi olyan nehéz ezen felfogni. Én építem én tervezem, én szerzek róla fotókat, én készítem a terepet. Augusztusban meg az oldalamon már mondtam, hogy segítõket felveszek de már tökmindegy. És nem akarok több sürgetõs üzenetet kapni!!! Mert ha sürgettek akkor lehet hogy ki se adom a pályám... Na errõl ennyit. PONT. VÉGE. <#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1>
Nem kell sürgetned semmit,mindenki szeretne már végig vonatozni rajta de mivel ez egy szabadidõs elfoglaltság a készítõ részérõl és mindezen felül ezt teljesen ingyen csinálja a szórakozás érdekében nincs jogunk õt bírálni.Ha kiadja kész lesz ha csúszik akkor meg csakis rajta múlik,legyél türelmes és megértõ,ha kész lesz 1x akkor mindenki õrül majd neki.Reméljük hamarosan kész lesz.
...DREAM TEAM...
Elég kezdõ vagyok ebben a témában, még csak 2 napja tettem fel ezt a gamet, akadt is egy problémám. Feltettem az Alföld 5.2-es kieget, megy is, szép is, jó is. De szerettem volna több vonalat is a játéljba tenni, találtam is egy helyet ahol elvileg ehhez az Alföld-höz vannak plusz feladatok. (erre az oldalra gondolok)Le is töltöttem pár pályát meg a hozzájuk való szerelvényeket, de amikor elindítanám a kiválasztott pályát tölt egy darabig, aztán kiírja hogy "A vasút inicializálása nem sikerült" és kilép. Valaki tudna tanácsot adni, hgy ez miért van, és mit lehet ellene tenni?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kéne egy letöltési link a ZSEV-rõl és kész van a Magyar Pályák az FAQ-ba. Ha valaki küld egyet megjöszönöm.
Üdv.:
http://cdgalaxis.hu/PC/8113/train-simulator.html
Itt a legolcsóbb én is itt vettem 😄 !