Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! A HTSC (jadro) miért nem mûködik? Mivan az oldallal?

Valaki tudna linkelni egy mozgalmas, tehervonatos achtot alföld 5-re?

Elõre is köszi a válaszokat!
Hello! A következõ kiadásban Szolnok Szentes vonal lesz ha jól tudom!

heló!
nem tudja valaki,.hogy alföld 5.4-ben/6-ban elkészül-e a 121-s vonal?

az MSTS megragad :D

Köszönöm!

wanlo
Hy topik!
Nem próbáltam de remélem még mûködik:
„Maxi” ingavonatos activity a Mura 2 pályára

...DREAM TEAM...

wollnerd
Találtam egyet!<#smile>
Csak Acthu csomagot használ!
Összeset töltötted le? (személy, tehervagon stb.)
Tessék!
Élvezd!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mura2-höz tudtok valahol Activity-het?

wollnerd
Szívesen!<#wink>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sikerült minden!
Köszönöm szépen a segítséget!<#vigyor2>

Akkor újrakezdem az egészet mégegyszer már unom hogy nem jó

Egyiket se látom sehol feltelepítve :S

wollnerd
Pedig letörölted a 1.7.051922-est BIN-t mielõtt a V1.8.052113en-est telepítetted?

Mura2-õt raktam fel mert az volt a legkiseb mert elég lassú a netem (éjféltõl -3óráig töltöttem 14,9 kb/s sebességgel háááát...<#sir>)
amikor fel akarom rakni az 1.8at Bint akkor elindul a telepítés és amikor a háromnegyede után tart ezt írja ki:
The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.

nemértem <#confused>

de sok gond van nalam 😄

wollnerd
Az Alföld 5 pályát raktad fel? Mert ahhoz a pályához a MSTS Bin Patch V1.8.052113en verzió kell! vannak a pályához activity-k és a mozdony(ok) hiányában hibaüzit dob ki.
Tehát az MSTS BIN oldaláról a V1.8.052113en verziójú BIN-t tölts le!
Ahhoz hogy a másik verziót rakj fel le kell törölni a elõzõt!
Remélem tudtam segíteni!<#smile>

újraraktam a hátékot és mindent amit kellet (ahogy le van írva) a pálya fentvan mûködik de megint baj van a mozdonyokkal dobja a hibaüzenereket 😞

okok tudtam én hogy itt a helyem <#hamm>

tmartin
Reméljük sikerülni fog. Ha nem akkor majd ajánlok egy két dolgot privibe.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Meglesz köszönöm a tanácsot.
Majd kiderül mûködik-e.

wollnerd
Ja, igen!
Linkben a http://jadro.yofej.hu oldalra vezetõ linkek halottak mert az oldal megváltozott. (talán a címe is)
Tehát itt elérheted a fontos kiegészítõket:
Trainupdate és a toolsupdate
Xtrack
Pályák
Atchu csomagok

wollnerd
Jobb ha letörlöd és újratelepíted a TS-t (még a program filesben a microsolf Games mappában a train simulator mappát is törlöd)
És feltelepíted megfelelõ sorrendben.
A megfelelõ telepítési sorrend Tehát a pálya és mozdony, vagon a végére kerül sor!

Segítségre lenne szükségem!
Felraktam a játékot letöltötem elég sokmindent hozzá (trainupdate, toolsupdate, Newroads, xTracks, Conbuilder, Bineket 1.7 - 1.8)

Amikor a Bineket telepíte ezt írja ki:
The file D:\program files\Train\Train Simulator\train.exe is not a valid previous version and cloud not upgraded.

Szettem le vonatokat Acthu csomagokat (vilany,motor,személy30) valamelyiket telepíteni valamelyiket berakni kellett.

Amikor elindítom a játékot akkor elkezd tölteni, és amikor már csak pár oylan kis téglalap hiányzok bedob egy hibaüzenetet:

1.A train-database olvasása sikertelen.

Fájl:
Sor: 132 (ez a szám mindig más)

le OK-zom
majd dob egy másikat:

2.A train-database olvasása sikertelen.

Fájl: Trains\Trainset\acthu_motor\acthu_5342-1.eng
Sor: 132 (ez a szám mindig olyan mint az elõzõ hibaüzenezbe)

(Például az elsõben 148 van akkor a másodikba is csak a hozzá tartozó fájlt is megnevezi)

Itt már két lehetõséget kínál fel: Igen és Nem (hogy folytassa-e a mûveletet)
Rá nyomok az Igen-re és bedob egy mégeyet ami olyan mint azt elsõ csak más számmal majd az után egy másikat ami olyan mint a második más számmal és fájllal és ez így meg az összes berakott mozdonnyal...

ha végig nyomom az OK és az Igenek után elildul a játék de nincs benne egy általam berakott mozdony se 😞

Remélem tudtok segíteni ti vagytok az utolsó reményeim 😊

tmartin
Üdvözlünk a fórumon!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Sziasztok!
Még új vagyok itt de ez lesz a kedvenc fórumom <#vigyor2>
Már lassan egy éve megvan az eXclusive Microsoft Train Simulator. Amikor meglett akkor alappályákon mentem de nagyom meguntam utánaolvastam hogy lehetne belerakni magyar pályákat,vonatokat. Hát nem jártam sikerrel idegembe mindent a játékot és amiket letöltöttem (~5GB anyag) letöröltem.<#szomoru1>. Azóta rájöttem nagy hülyeséget csináltam...Multhéten megtaláltam a játék és elhatároztam újra próbálkozok, rengeteg leírás olvastam sokmindent megcsináltam de úgy tûni nem mindent. Pedig jó lenne. Az Alföld 5-öt szeretném megszerezni (sajnos a mostani netemmel ez lehetetlen) mert a szülõvárosomon átközlekedõ vonal is benne van a 147-es, sok emlék fûzödik ehez a vonalhoz, például itt lettem Vasútmániás 3 évesen <#crazya>.
Rólam csak annyit Csongrádon élek, 16éves és szeretem a vonatokat 😛

wanlo
Köszönjük szépen,ahol és amiben tudunk segítünk egymásnak.<#eljen><#taps>

...DREAM TEAM...

tmartin
Új csillagokat osztottam ki! Remélem örültök nekik.

tmartin
Akkor nem tudom mi lehet a baj, lehet, hogy újratelepítés vár a játékodra. <#confused>

SZiasztok.Sajnos akkor is kilép ha kipipálom a pálya ablakot sajnos,
wanlo
Hy,szerintem Vonderék még nem festették meg.

...DREAM TEAM...

sziasztok kérnék egy linket v43 3239es mozdonyt szeretném leszedni köszönöm elõre is mindenkinek ha nincs valaki megtenné hogy jelez 😄
nekem
tmartin
Próbáld meg úgy, hogy mielõtt belépsz a pályára az elõtt az opciók vagy beállítások menüben kipipálod a pálya monitort és akkor utána lépsz be a játékba.

SZiasztok.Nem minden feladatnál az Alföld3 és4 pályán bekapcsolom a pálya monitort kilép a játékbol mi lehet a hiba?
tmartin
Ti használtok a játékhoz játékvezérlõt? Ha igen milyet?

ELADÓ ACTIVITY-K(ingyen)
Készítek pár activityt.Leginkább a tehervonat kedvelõknek ajánlom.Mindent az Alföld 5.2-re csinálok!
Amint lessz egy új activity-m feltöltöm,és belinkelem a jármûvek elérési helyét.
Jelenleg egy PSZ magánvasúti szerelvény készülget...

Feltettem az összes szükséges dolgot hozzá, de így sem megy. Az érdekes az, hogy 2 nappal ez elõtt ugyan ezeket tettem fel, és akkor tökéletesen mûködött, aztán egy hiba miatt újra kellett telepítenem és azóta van ez a probléma. Most vettem észre, hogy néhány pálya mégis mûködik, pl. a Püspökladány-Biharkeresztes vonalon mindkét küldetés jó, és a szobi tehervonattal is lehet menni, a többinél viszont ugyan az a probléma. Valahol tettek egy homályos említést arról, hogy számít a programok telepítési sorrendje is, ebben mennyi az igazság? Ha megkérhetnék valakit, leírná a telepítés sorrendjét? Szerintem ez lesz a rossz, mert mondom, 2 napja ugyan ezekkel a fájlokkal tökéletesen mûködött. elõre is köszönöm a választ!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hy tpic!
én nem is tudtam hogy lessz észak balaton xD
én érdekes módon megvagyok az alföld5.2-vel.

Valaki nem tudja vonderék Sulzerének meik fáljja tartalmazza a textúrákat?

Intercity
Sziasztok! 1. Kicsit túlzás hogy 3 éve épül...Alig 1 éve.
2.Mégis csinálnom kell mást is nem érek rá minden nap foglalkozni ezzel. 3. A megszokottnál azért lesz kész késõbb a pálya, mivel egyedül csinálom. Más pályát 1 év alatt simán megcsinálnak ha min. 4 fõ dolgozik rajt. Én egyedül vagyok, szép és pontos munkát szeretnék. Éppen ezért NE SÜRGESSETEK! Ezért nem is akarok idõpontot mondani. Mert ugye úgy volt hogy lesz pálya már 1 éve de nem is tudom mér mondtam ezt, mivel gondolhattam volna, hogy egyedül nem lesz kész egyhamar a pályám. ÉS én amikor elkezdtem ezt építeni szerintem mondtam is hogy egyedül építem. Nemtom mi olyan nehéz ezen felfogni. Én építem én tervezem, én szerzek róla fotókat, én készítem a terepet. Augusztusban meg az oldalamon már mondtam, hogy segítõket felveszek de már tökmindegy. És nem akarok több sürgetõs üzenetet kapni!!! Mert ha sürgettek akkor lehet hogy ki se adom a pályám... Na errõl ennyit. PONT. VÉGE. <#falbav><#ejnye1>

wanlo
Hy topik!
Nem kell sürgetned semmit,mindenki szeretne már végig vonatozni rajta de mivel ez egy szabadidõs elfoglaltság a készítõ részérõl és mindezen felül ezt teljesen ingyen csinálja a szórakozás érdekében nincs jogunk õt bírálni.Ha kiadja kész lesz ha csúszik akkor meg csakis rajta múlik,legyél türelmes és megértõ,ha kész lesz 1x akkor mindenki õrül majd neki.Reméljük hamarosan kész lesz.

...DREAM TEAM...

Úgy látom az észak-balatoni pályáról végleg lemondhatunk. Állítólag 3 éve épül, 1000-szer ígértek fotót is róla, de mindhiába várjuk. Én a magam részérõl errõl lemondtam, talán egyszer valaki tényleg nekiáll.
Intercity
Szia! Szerintem töltsd le a BinPatch-t és talán nem lesz gond!

Hy all.
Elég kezdõ vagyok ebben a témában, még csak 2 napja tettem fel ezt a gamet, akadt is egy problémám. Feltettem az Alföld 5.2-es kieget, megy is, szép is, jó is. De szerettem volna több vonalat is a játéljba tenni, találtam is egy helyet ahol elvileg ehhez az Alföld-höz vannak plusz feladatok. (erre az oldalra gondolok)Le is töltöttem pár pályát meg a hozzájuk való szerelvényeket, de amikor elindítanám a kiválasztott pályát tölt egy darabig, aztán kiírja hogy "A vasút inicializálása nem sikerült" és kilép. Valaki tudna tanácsot adni, hgy ez miért van, és mit lehet ellene tenni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

tmartin
Küldtem egy másikat az már jó lesz.

kisPesti
Van egy kis gond, meghaladja a 8 KB-ot és em engedi feltenni. Mit tehetek?

kisPesti
tmartin: köszi a logót.

zsev link:http://www.vm15.hu/download.php?view.244
tmartin
Hûha... Sajnos én fél óra keresés után se találtam meg. Ha tudod küld el légyszi ahogy van eddig. És nagyon köszönöm a segítséget. A fórum jóvoltából kapsz 1 csillagot és egy logót is készítek neked amit privát üzenetben fogsz megkapni.

kisPesti
Szevasztok.

Kéne egy letöltési link a ZSEV-rõl és kész van a Magyar Pályák az FAQ-ba. Ha valaki küld egyet megjöszönöm.

Üdv.:

Nekem letöltött TS-em van, tökéletesen mûködik. Annyi, hogy én eredeti CD másolásban szedtem le, majd arra telepítgettem fel szépen a bõvítményeket. Én azért idõ hiányában nem játszok vele annyit, hogy megvegyem.
Szia itt tudod megrendelni!
http://cdgalaxis.hu/PC/8113/train-simulator.html
Itt a legolcsóbb én is itt vettem 😄 !
SZiasztok.SZívesenn megvenném de nálunk nincs ilyen üzlet.Megvenném után vétellel is,ha tudtok valami megoldást jó lenne.Már kerestem Web áruházakban is nem találtam.
wollnerd
Ezért nem találhatja a hiányzó trackot, mert warez verziót használsz!