Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "hullámos" mellékvonali pályával viszont nem értek egyet (mármint az alkotókkal). Ennyire nem szükséges a valóságot szimulálni (legalább "jáccásiból" lehessen simán vonatozni...)
Kellene gyártani egy "alternatív" javító patc-et amivel a hullámok szükség esetén kivasalhatók! annak aki ennyire nem ragaszkodik a valósághoz....
Köszönettel: HDMSTS Team
Tudja valaki mi történt a HDmsts-el? Ezt kapom ha be akarok lépni:
Not Found
A szolgáltató korlátozta a weboldal elérhetõségét.
Üdv.:
"Más pályákon is tapasztaltam, hogy a menüben választható útvonal nem minden esetben oda vezet, amint írva vagyon." "Ezek az anomáliák végül is a TS hibája??"
Nem egészen. Az útvonalakat az AE-ben lehet elkészíteni és általában egy adott Activity-hez vannak készítve. Egy Activity játszásakor, az elõre beállított események következnek be (bizonyos váltók átállítása, üzenetek, forgalom, stb.), ezért ott stimmel az indulási és az érkezési állomás. Míg az "Explore-módban", te állítasz minden váltót (amik alapból mindig egyenes irányba állnak), ezért te befolyásolhatod az érkezési állomást.
"Még egy valódi hiba az A_5.3-ban (Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon indulva, Békéscsaba-Szeged pályán(Murony 1. vágánynál jobbra kanyarodva - a piros táblát figyelmen kívül hagyva) Csorvás-Orosháza szakaszon a pálya (a sín) iszonyatosan hullámos - a bal oldali sínszálon sûrûn mélyedések vannak...(?) és úgy dobálja a vonatot, mintha szántáson menne!"
Ez nem hiba, csak a mellékvonali állapotok bemutatásának egy próbája.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
...DREAM TEAM...
Én Neumann János SZKI-ba járok, és a célom hogy informatikus legyek(programozó vagy szoftvermérnök)
Ha én nagyon jó programozó lennék, feltalálnék egy tökéletes víruskeresõ-irtó szoftvert. Vannak elképzeléseim hogy hogyan mûködne.
Már Rátai Dániel is feltalált egy különlegességet. Boltokban a fiatal magyar találmánya
Rátai Dani sikertörténete
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Persze hogy nem te tehetsz róla! Csak a vírus igaz? <#hehe>#hehe>
A trójai vírus meghibásodást tud okozni programilag.<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nagyon sajnálatos hírt kell közölnöm. A FAQ-nak minden adata elveszett. Az egyik winchesterem meghibásodott és újra kellett tennem a windowst, de pont azon a vinyón volt, a FAQ ami meghibásodott. Sajnos most nagyon behúztam magam a csõbe. Megpróbálom megcsinálni, de sajnos nem lesz rá idõm. Ha azt szeretnétek, hogy haladjon a FAQ akkor légyszi egy word dokumentumba tegyétek be azt amit gondoltok, hogy fontos lehet és, hogy tudatni kéne a játékosokkal. Bármi jöhet szívesen látom. Küldjétek õket privibe. Köszi! Ja és bocsánatot kérek. Nagyon nagyon sájnálom, de sajnos nem tehetek róla.
Küldene nekem valaki egy privát üzenetet bármilyen szöveggel és utána ide a fórumba beírná, hogy elküldte. Van egy olyan érzésem, hogy nem kapom meg a privát üzeneteket. Wanlo te válaszoltál a kérdésemre és nem kaptam meg az üzeneted vagy nem válaszoltál?
Valakinek megvan a V43 1019-es szili? (lehetõleg .exe formátumba)
Elõre is Köszönöm!
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Beüzemeltem az Alföld 5.3-at. Tesztelgetem az új pályaszakaszokat és néhány hibára "másságra" lettem figyelmes. Más pályákon is tapasztaltam, hogy a menüben választható útvonal nem minden esetben oda vezet, amint írva vagyon. Pl.; Bp.Nyugati-Szob választásával Szolnokra (!) jutok, a Szolnok-Lökösháza vonallal pedig Debrecenbe(!). Az "eredeti" célállomás csak a váltók kézi állítgatásával érhetõ el (a Bp.Nyugati kijáratánál-, ill. Szajol állomás bejáratánál. Nem ritka, hogy egy választott, adott célállomás helyett egy félúton levõ "vakvágányon" találom magamat...Ezek az anomáliák végül is a TS hibája??
A5-ben a Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon közlekedve a vonattal (teszt gyanánt) hátrafelé menetben a "DDu_wc_Ata.ACE" hiányát jelölõ hibaüzenetet kaptam. A részletek mellõzésével a megoldás (amíg a hivatalos javítás elkészül); A_5\TEXTURES mappában a "BMmavwc.ACE" fájlról készítsünk másolatot, amit a DDu_wc_Ata.ACE-ra kell átnevezni - és a hibaüzenet eltûnik...
Még egy "apróság"; az általam ismert valamennyi pályában (A4, A5.3, 120a, Bp.Nyíregy) a szolnoki nyugati kijárat és környékének pályavezetése köszönõ viszonyban SINCS a valósággal - ez a Google earth segítségével ellenõrizhetõ. Ezt akkor állapítottam meg, amikor a 120a vonal (még el nem készült) pályatöredékét kerestem (volna) az A_5.3 szolnoki részén...amikor azt hittem, hogy megtaláltam, kiderült, hogy az a ceglédi vonal...
A hiányosság egyik oka lehet, hogy a szolnoki pályauvartól északra levõ meglehetõsen nagy rendezõ pályaudvar HIÁNYZIK a pályából (a Bp.Nyíregy Y-trackos pályán is csak részben található meg...)
Még egy valódi hiba az A_5.3-ban (Szolnok C-elágazás - Lökösháza vonalon indulva, Békéscsaba-Szeged pályán(Murony 1. vágánynál jobbra kanyarodva - a piros táblát figyelmen kívül hagyva) Csorvás-Orosháza szakaszon a pálya (a sín) iszonyatosan hullámos - a bal oldali sínszálon sûrûn mélyedések vannak...(?) és úgy dobálja a vonatot, mintha szántáson menne!
folyt.köv...
Sajnos nagy a csend a pályáról,már kb 3 hónapja semmi hír még üzenetet sem ír a készítõ(szerintem nem csinálja).Más valaki viszont elkezdte ugyan ezt(Színkeverõ néven fut a csávó),elég ügyesen csinálja,van remény hamarosan egy 1.es vonalbejárásra.
"..MSTS pályák - projectek ( MSTS route projects ) Budapest-Hegyeshalom-Bécs topicban nézelõdj, vagy itt: Budapest-Hegyeshalom-Bécs .."
...DREAM TEAM...
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Abba tudtok segíteni h ha nyomok egy f12 v. egy esc gombot akkor utána miért lép ki automatikusan??
Valami patch-ra gondoltam h azt kellene letölteni hozzá?
Köszönöm!
Hiába linkelem be a fájlt ha nem vagy regisztrálva akkor nem jelenik meg a letöltés.
...DREAM TEAM...
Ezt a szerelvényt honnan tudom letölteni?
(A RAR-ban az összes mappát, KIVÉVE a CONSIST mappát Fontos! A CONSIST mappát nevezd át erre:CONSISTS( mert ugye a TS többesszámú mappanévként használ) és aztán másold a CONSISTs mappát a C:/...Microsoft Games/Train Simulator/Trains mappába! a többit a Routes/ALFÖLD 5 mappába! Kész!
2. Itt is nagyon sok activity van Legtöbbjük achu-csomagot használ, leírás is van hozzá.(gondolom) 😊
Tudom nekem csak a kérdéseim vannak de ez most olyan hogy kerestem, megtaláltam, elfelejtettem.
Honnan tudok olyan Activityket leszedni Alföld 5-höz ami csak ActHU csomagokat használ? Mert szedtem le de nemtudom milyen más gépek is kelletek hozzá fele link már nem is volt jó és nem mûködtek.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Ha erre gondoltál akkor tessék,egy kép is a használat közben:
MSTS átlátszó driver aids panel
...DREAM TEAM...
Melyik progitól kellene átlátszónak lennie a Track Monior-nak és ilyeneknek?
Szép! 😊
Letöltöttem az Alföld 5-öt és frissítéseit. Hááát huhh, meglepõdtem amikor elkalandoztam a 147-es vonalon,nagyon tetszett hogy mûvészi pontossággal tükrözi a valóságot. Minden ott van ahol kell pár abróbb hibát vettem észre, hogy a bicikliúton autók vannak, és Csongrád állomás elõtt Csongrád tábla de ezek apró hibák, ez így tökéletes! 😄
-1059.eng
-2275.eng
-2299.eng
-2376.eng
-3278_2008.eng
-3333_2008.eng
A: Train Simulator 2 will launch in Holiday 2009.
Szerintem ebbõl sem lesz már semmi <#szomoru1>#szomoru1>
Zsoltee75 munkái közül van 2 DB Mozdony:
ÖBB 1116 214-6 Railjet Spirit Of Hungary
ÖBB 1116 215-3 Spirit Of Salzburg
A mozdony használatához szükség van:
- MSTS Bin 1.7.051922 vagy magasabb verzió ( http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html )
- ÖBB Em-lok pack 18 in 1
A kicsomagolt fileokat másold a "drive:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\OBB_1116" mappába!
A vagon hozzá meg valami Béta verzió,sok hibával(elemzõk állítják)
Vezérlõ kocsi elviekben még nincs hozzá.
...DREAM TEAM...
http://users.atw.hu/mstspainters/downloads.php?cat_id=16&download_id=27
Kerestem Railjet-et de nem találtam sehol, nem tudtok mondani egy jó oldalt ahol le tudnák szedni?
Köszönöm elõre is
Sok sikert és türelmesen várjuk!
Jó híreket olvasgatok,sok kitartó munkaórát kívánok hozzá,remélem ügyesek lesztek.
...DREAM TEAM...