7098
-
mdani01 #4505 Csáó!
Azért mert lassan kell lekapcsólódni róla, a menetszabályzót tedd 1%-ra és figyeld hátulról a mozdonyt amikor kb látod nem húz vissza akkor jó lesz. -
bmark91 #4504 sziasztok!
miért van az, hogy le akarom kapcsolni a mozdonyt egy activitynél, és nem negedi. duplán kattintok tt ahol kell, de ahogy elindulok, visszakapcsolódik.
üdv! -
Bly24 #4503 Üdv.Ez a 2010-es verzió???Melyikbe beszélnek magyarul?? -
szocs30 #4502 Az lenne a kérdésem , hogy mit kell állítani/ccsinálni a játékban, mert azt a V43-ast ami itt van 2 képpel lejjebb, amikor kabin nézetre váltanék akk kiírja hogy kabin létrehozása sikertelen, ilyenkor mi a megoldás? -
szocs30 #4501 -
#4500 Hy topik!
-
#4499 Hy Topik!
.." common.snd\PKP-osobowe\pkp-osobowy.sms "..,ez egy hang csomag.
PKP-osobowe
Tessék ha ezzel tudtam segíteni,telepítő fájl feltelepíti magát a kellő mappába. -
bmark91 #4498 sziasztok!
az alföld pályán az egyik activity nem indul el, mert azt írja ki, hogy nem találja a pkp-osobowy.sms fájlt. neten megtaláltam és beraktam a common.snd mappába, de sajnos még mindig ezt írja ki :( ezek után a kabin nézet létrehozása sikertelen. mitévő legyek??
valaki írjon. szép estét -
Zsemle85 #4497 Köszönöm a segítséget! -
joco22 #4496 Árnyékokat kapcsold ki a beállításokban! -
Zsemle85 #4495 Jó napot ! Lenne egy olyan gondom hogy a TRAXX 480-001 -est nemtudom külsö nézetre váltani mert egyböl kidob a játékbol! Tudna valaki segitteni ?
Előreis köszönöm!
-
bmark91 #4494 sziasztok!
köszönöm, megoldottam a problémát. rossz mappában volt a fájl és ezért nem találta.
az utolsó gondom az lenne, hogy az alföld pályán az ister activitynél ezt írja ki.:
fájl: ..\..\common.snd\PKP-osobowe\pkp-osobowy.sms
ezt nem találja. kérlek segítsetek.
üdv! -
Bagaméry #4493 Háj!
Megpróbálkoztam (volna) a pályaépítéssel, de számomra túl bonyolultnak tűnik. Ismételten csak gratulálni tudok valamennyi pályaépítőnek, hogy a különböző nehézségek ellenére remek pályákat tudnak alkotni!!!
Megtaláltam a jelenleg "félkész" állapotban levő Bakony2.0 pályát és megpróbáltam kiegészíteni, de a Bakony2.ref fájl hiányzik a mappájából, így szerkeszteni nem lehet...
Nagyonmegköszönném, ha valaki ezt a fájlt elküldené nekem a privátomba..., hogy legalább az objektumozást tudjam ezen a pályán gyakorolni.[IMG][/IMG]
Kietlen táj a Bakony2-ben -
#4492 Hy,
A " http://vm15.hu/news.php " oldalon a letöltések között szerepel:
Letöltések/Motorkocsik, motorvonatok/H-START BDVmot 015 & Bmx pack na ebben van a keresett cucc ami neked kell. -
deutsch96 #4491 Én is hasonlókkal küzdök. :) -
#4490 Hy,estét topik!
-
bmark91 #4489 Trains\Trainset\H_BDV_PACK\H-START_50_55_22-05_030-9_Bmx.wag -
bmark91 #4488 sziasztok! segítsen valaki, mert már mindent megpróbáltam
ezt a hibaüzenetet kapom egy activity betöltésénél. hol tudom ezt letölteni. esetleg aki tudja az elküldené a [email protected] címre?
-
#4487 Ellnézést, az elöző üzenetem deutsch96-nak szól. -
#4486 Zsemle85:
HTSC: Telepítési leírás
Ha még ezek után is kapsz hibaüzenetet küldj róla egy listát és eggyessével végignézzük.
Üfv.: -
Zsemle85 #4484 [IMG]http://[/IMG] -
Zsemle85 #4483 Estét! -
vonatos marci #4482 olvasd el a telepitési segédletet htsc oldalárol.
Ha igy sem működik akkor nem tudom mivan. -
deutsch96 #4481 Ennyire hülye azért nem vagyok :D -
vonatos marci #4480 Az acthu csomagokat be kell mesolni a trainset és a consists mappájába -
deutsch96 #4479 Letöltöttem, de nem működik -
vonatos marci #4478 helló.
trainupdate.exe
toolsupdate.exe
Newroads V4.0
Xtracks V3.20
MSTS Bin Patch V1.8.052113en
Acthu csomagok
Ezeket letöltöt és utána műgödni fog a játék. -
#4477 Köszi! :) -
deutsch96 #4476 Csak az a gond, hogy itt van olyan is, hogy Xtrack meg sorolhatnám és részletes leírás viszont nincs ezekre. Azért kössz a pack-ot -
#4475 Cső
Letöltöd az Alföld 5-öt illetve a firissítéseket sorban. Ha ez megvan az 5.1 frissítésbe található Metropol EN küldetések miatt szükséged leszz erre a packra is:
Metropol EN pack (by Leviboy)
Ezek után elvileg megfelelően fog működni.
Üdv.: -
deutsch96 #4474 Sziasztok !
Valaki segítene berakni az Alföld 5-ös csomagot ? Mert egyfolytában valami 500 féle hiba üzenetet ír és befagy a játék.
(Team Vieweren + skype-on v. MSN-en megoldható lenne?) -
#4473 41-2178,Szentes,Tankolás
-
#4472 Segítek ok? :)
Csak simán kép beszúrása majd a linket bemásolod és kész, leokézod... -
szocs30 #4469 Kössz, megpróbálom! -
#4468 szocs30:
Töröld ki és telepítsd újta. A Routes és a Trains mappa menthető, ha törlés elött vagy után kimásolod más helyre, telepítés után pedig vissza. FONTOS, hogy a kimentés után töröld ki a Microsoft Games mappát.
Üdv.: -
Nagy kedvencem .. -
FlorianKom #4466 Valaki tudna működő letöltési linkeket adni ezekhez?
Új típusú szlovák gyorsvonati kocsi (ZSSK_B_3)
Régi típusú szlovák gyorsvonati kocsi (ZSSK_B)
Régi típusú szlovák postakocsi (ZSSK_BDs)
-
szocs30 #4465 Újfent Segítség kéne! Amikor elindítom a játékot és be is tölt, a betöltés végén pedig fekete lesz a képernyő és kikapcsol a játék! -
joco22 #4464 Innen: http://www.hdmsts.hungary-trains.hu/news.php -
#4463 Honnan lehet letölteni ezeket? :)