7098
-
#4631 Igen. De amúgy ez az éppen kirakott szerelvényen is múlik, hiszen van olyan hogy a gyorsvonatra csak Szili jut ami ugye Vmax. 120 km/h és így menetrendet képtelenség tartani. Meg hát sok más tényező is befolyásolhatja ezt.
Amúgy ne haragudj első, durvára sikerült bejegyzésemre! Bocsi! -
Unikey #4630 De már nem annyi, mint amennyi februárban volt. Bár hallatlan, hogy a gyorsvonatok 50 százaléka rendszeresen 5-15 percet késik... -
#4629 Kedves Unikey!
Igen, most amit találtál megfelel a valóságnak! :) Valahogy így képzeltem el én is. Lassújelek meg vannak rendesen sajnos :( -
Unikey #4628 Kedves Szili!
Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonalon engedélyezett sebesség: Budapest-Kelenföld és Budaörs között 120 km/óra. Budaörs és Tata között 140 km/h. A pályaszakasz legutóbbi átépítése és Győr központi állomásának 2007-2008-as felújítása óta Tata és Hegyeshalom között, a pálya alkalmas a 160 km/óra utazósebesség használatára.
Lassu jeleket nem írtam le és itt se írták le, de azért köszönöm az észrevételed, azt hiszem, hogy a részletesebb információkat a MÁV tud adni. A GPS-em meg tökéletesen működött, hisz több is volt nálam pont ezért. -
#4627 :O
Ugye ezt most nem mondod komolyan? Budapest Kelenföldig nem tudom mennyi, de onnan Budaörsig 80 ha csak meg nem csinálták már 100-ra, Budaörstől Biatorbágyig 120, Biatorbágytól van 140 egészen Tatáig. Tatától lehet menni 160-al. De az egész vonal tiszta lassújel. van ahol 60, 80, 100, 120 stb. lassújelek vannak kitűzdelve és nem is kis szakaszokra. De valahol ez le van írva részletesen, gondolom a készítő már megkereste, meg vannak videók is róla. A GPS-edről ennyit...
#4625 Tatától 160-as a pálya. Railjet az tud menni ha jól tudom 240-el max. Csak kis hazánkban a max. pályaszakasz az 1-es vonalon van a 160-as. De külföldön ahol engedi a pálya ott hasít többel is. -
Unikey #4626 Komárom után lehet, hogy van, de én csak 140-et láttam az állomások között. Bőven lett volna idő felgyorsulni 160-ra, de ezt nem értük el. Ez elővárosi személyvonat volt, de gondolom egyforma szabály vonatkozik az összes többi járműre is, így Komárom-Budapest között 140 km/h van. -
#4625 nincs 160 km/h rész??? Railjet annyival is megy ha jól tudom. -
Unikey #4624 Az 1-es fővonal szerkesztőjének ajánlom figyelmébe:
A mai nap érdekesség képen megnéztem, hogy még is mennyivel haladnak a vonatok ezen a vonalon. Megengedett maximális sebesség, Budapest-Déli - Komárom között 140 km/h volt, így az alföld 5-höz képest ezen majd állítani kell :) GPS-el ellenőrizve. -
#4623 Köszi az activityket Szocs30, Yoda01 ,joco22 találtam bőven.:)
Ez a szerelvény szintén nagyon szép! -
#4622 Hy topik!
-
joco22 #4621 Nálam van az Alföld 5 pályára tehervonatos feladat: http://www.train-act.atw.hu/ -
#4620 innen is tudsz válogatni, előző oldalról jutottam erre :) -
szocs30 #4619 http://intercitymsts.hupont.hu/12/alfold-5-palyara-feladatok itt van 2 :) -
#4618 Hi! Szedtem le alföld 4 hez egy activity-t és arra lennék kiváncsi hogy megy-e a alföld 5 ben. Egyébként ha valaki tud Alföld 5 höz tehervonatos küldetést az megosztahtná itt forumon mert eddig én csak 1 et találtam. -
#4617 Hy,
Most olvastam,hogy megvan,sok km-t hozzá. :) -
mdani01 #4616 No problem! -
#4615 Most látom elb... ne haragudj ! -
mdani01 #4614 Köszi, ott is kerestem de ott nem volt. Nekem pont ő kellett, de már megtaláltam. -
#4613 Ezena weboldalon sok más társával együtt megtalálod :) -
mdani01 #4612 Üdv. Wanlo!
A Szergejről kérhetnék egy linket?
Köszi! -
#4611 Hy topik!
Ez az Alföld Pálya ás nem activity hanem felfedező út a munkát meg Én találtam ki. :D -
#4610 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez gyönyörű szép!!!! Ha elárulnád ez meik pálya és mien activity? -
#4609 -
roleee15 #4608 Ez lemaradt
-
roleee15 #4607 Csongrád - Csongrád alsó megállóhely egy szép téli napon
A jó öreg 424-es igyekszik korabeli kocsikkal Lajosmizse felé
http://kepkezelo.com/images/orvwzji1i1qkrwg9zklj.jpg
Tényleg azt az érzést kelti mintha a 60-as években vonatoznánk
-
#4606 Hy topik!
VÁC-D.D.C. munkálatok... :)
-
Bagaméry #4605 Háj!
Apropos #4601.
Ki tudja megmondani, hogy a train.exe milyen "kapcsolókkal" állítható be. A train.exe /? futtatásával csak a már ismert vm, W, s,... kapcsolókarakterek adódnak, de ezekből is a "dev", "hal"... stb -ről fogalmam sincs, hogy mit lehet kezdeni velük. A némely helyen említett "anisotropic" és egyéb furmányos kapcsolóstringekről (mem:)viszont nem lehet tudni sehonnan sem....(én legalább is nem találtam)
Kérem, hogy aki tudja-, és érti ezeket a beállítási lehetőségeket ne tartsa magában....... -
#4604 meg ha eredeti :) A patchet nem tom letölteni... -
#4603 Csak akkor megy a netes verzió, ha ugyanaz a pálya van , ugyanazokkal a kiegészitőkkel, mozdonyokkal mindenkinek.. :) -
#4602 "If you don't have our release bloked from connecting to the net, then the game will blacklist the key and corrupt your game installation.
Be 100% sure CCP.exe, ContentManager.exe, Launcher.exe, TADDaemon.exe,
trainz.exe, TrainzUtil.exe are blocked in you firewall for connections to go online before starting the game for the first time. "
Szóval csak ezeket kell letiltani!!!! És menni fog. -
#4601 nekem is megvan, de elindítani soha nem tudtam... kikéne húzni hozzá a netet hogy netudjon kapcsolódni sehova, mert akkor frissíti magát és a skidrow béta kulccsal nem megy... szóval nekem felejtős a skidrow, másik verzió meg nincs és valószínűleg nem is lesz.
tegnap meg pont felpakoltam az msts-t minden csomaggal együtt, lehet újra rászokok :)
bár a távoli recéket még mindig nem értem, /anisotropic és /fsaa is ott van exe tulajdonságoknál pedig... -
#4600 ez van nekem is. -
#4599 Találtam egy jónak tűnő SKIDROW verziót itt. -
#4598 Torrent oldal...csak nem mondják ki a rendes nevét :). -
#4597 Te most viccelsz? :D -
#4596 aszfaltról :). -
#4595 Honnan töltötted le? :) -
#4594 Nem találtam topicot hozzá, de valaki kipróbálta már a Trainz 12t? Sajnos eredetiben nem tudom még egy darabig megvenni, de letöltöttem kipróbálásként, de annyira nem jött be mint az MSTS. Csak az online rész érdekelne, hogy hogyan működik és érdemes e mégis csak beruházni rá. -
#4593 Az akadozás fő oka hogy rossz directX-en volt tesztelve... (directX6)
Ha megakarod akadályozni az folyamatos akadozást, akkor olvasd el ezt! (CSAK TAPASZTALT FELHASZNÁLÓKNAK!!!) -
#4592 Minek akad ez a játék ennyire???Simán menni kellene a gépemen maxon.
AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows XP