7098
  • vonatos marci
    Sziasztok!
    Valaki tud nekem segíteni.
    Amikor bemásoltam a Gysev taurus-t a trainset mappába és utána elintitottam a játékot nem jelent meg mozdonyok-nál.
    A segitségeteket előre is köszönöm.
  • jozsiking
    Párkép tőlem.

• mdani01
    Akkor pedig szerintem az ctrl+num4 nyomd meg 160 után (ha jól tudom az az éberségi), vagy a beállításokba kapcsold ki az éberségi berendezést nekem így simán viszi a 250-270-t.
  • V43 1105
    Ugyanaz.. :(((
  • jozsiking
    Köszönöm szépen a segítséget.

Csak egy a baj nem értek hozzá mert a játékot így egyben töltöttem le egy Torrent oldalról mert nagyon meg tecet hogy ilyen szép magyar vonatokkal lehet menni a játékban mivel nem értek hozzá így mikor megtaláltam őröltem neki hogy minden bele van rakva a játékba és nem kell tennem semmit csak játszanom vele de sajnos nem.
  • Bagaméry
    A megfelelően telepített Alföld-3 esetén a hiba nem jelentkezik (én is utazom az Alföld-3 pályákon... hiba nélkül!)
  • Ulvar
    Szerintem töröld le az Alföldet, és tedd újra az 5össel és azok patcheivel! Több pálya rész, javított cuccok tömege, és ez a hiba se lesz többé :).
  • jozsiking
    Sziasztok Még új vagyok nem tudom miért írja eszt ki amikor kötetlen felfedezőút szeretnék menni. Előre is köszönöm szépen.
  • mdani01
    Hali! Ha jól látom a Taurusokat a mstspainters-ről töltötted. Zsoltee oldalán szintén fenn van 059-es garantálom neked az nem fog leszabályozni.
  • szocs30
    Segítség! Felraktam a Balaton Dél-t és amikor betöltene a pálya, kiírja hogy: ,, Az SMS track típusleíró betöltése sikertelen " és ez nemtom mitől van , és hogy hogyan kell megcsinálni?! Segítségeket köszönöm.
  • V43 1105
    Halihó!

Ma kicsit területet váltottam, és egy GySEV-es gépet lovagoltam meg... Hát eléggé vegyesek az érzéseim, általában kicsit szeretem túllépni a sebesség határt hogy mégis lássam mennyit megy a gép, de ez a Taurus.. leszabályzott magától állandóan.. :(((

• Tommacska
    CRAZYLUCKY!

Ha Gondod Van Írj, Ha Tudok(tudunk) Segítünk!
  • crazylucky
    köszi szépen!!! nem gondoltam volna hogy ilyen hamar választ kapok :D
  • Tommacska
    CRAZYLUCKY!

Egyszerűbb ha te elolvasod, mint én regényeket írjak!
    Itt a link: http://5mp.eu/fajlok/mstsleirasok/leiras_v2.4_www.5mp.eu_.pdf
  • crazylucky
    helló! hiába keresgélek, nem találom sehol hogyan birom telepíteni a vagonokat és a mozdonyokat???
  • Yoda001
    mégis meglett ezen amit mondtál, kipróbáltam és működik is, úgyhogy köszönöm... én hülye meg a gugliban kerestem, ott valahogy jó találatra nem jutottam, aztán jutott eszembe az ő oldaluk
  • Tommacska
    Yoda001!

Szerintem erre gondolsz, ...habár...
    H-MÁV TR V43 V3.0 Hangcsomag : HDMSTS oldal

Ha mégsem akkor bocs. "Ajánlom nyisd meg az .eng-et Worldpaddal, keresd meg a SOUND sort "kettő van" eng és cab és írd át a V3 .sms file-ra!
  • Yoda001
    H-MAVTR V43 Sound pack
    valaki lesse már meg hogy megvan-e neki, mert rég megszűnt azaz oldal ahol lelehetett tölteni... még a cabview megvan, de ezt a sound részét az istenért sem találom a neten
  • V43 1105
    Fogalmazzunk úgy hogy az idővasfoga nem kímélte, nekem az a kis mintás oldala keltette fel a figyelmem, ja és úgy húzta 8-10 kocsit mint az állat szóval pöpec gép volt
  • wollnerd #4652

Mintha kicsit mocskos volna az a V43-as...
  • V43 1105
    Köszi szépen srácok

Igazából kimentem őket, maximális beállításon, aztán Photoshopban kicsit innen-onnan lenyisszantok, ennyi a titok..

• wollnerd #4650
    De milyen utómunka??? :D
  • Yoda001
    kis utómunka általában sokat segít...
  • Ulvar
    jah! erre én is kíváncsi vagyok :D.
  • wollnerd #4647
    Hogy tudsz te ilyen durva jó képeket csinálni???? Nekem még a legmagasabb felbontáson, PNG formátumban sem olyan szépek mint a tieid!
  • V43 1105

• Dupi30
    Ez jó kérdés nekem is sok mozdonyál van olyan de nem csak olyannál amiket külön teszek be. Az Acthu csomagbol pl az M62 319 el uyganaz a bajom kürt nincs, hang sincs fülkéből.
  • szocs30
    Az lenne a bajom, hogy ha külön telepítek egy v43ast pl., akkor hiába töltöm le a sound-ját, még is, nem tok kürtölni, vagy a kabinnézetben nem hallom amotor hangját, ez mitől lehet?
  • Ulvar
  • V43 1105

• Dupi30
    Köszönöm. Igy remélem menni fog.
  • V43 1105
    Szerelvény megáll ugye, befékezed a kocsikat kézifékkel, majd leakasztod őket, és max 3%-osra tekered a kontrollert.. :)
  • Dupi30
    Elnézést hoyg ennyi kérdést tezsek fel de ami most történt azt végképp nem értem. Le kéne akasztani a vagonokat de nemtudom egyszerűen oda tapadnak amozdonyhoz akárhogy probálom le akasztani őket f-9 ből. De nem mindegyiket csak azt ami közvetlen a mozdonyhoz csatlakozik.Hogy tundám le aksztani őket?
  • Dupi30
    Hi! Légyszives elárulná valaki hogy honnan tudom letölteni a máv gyorsvonati csomag delux-ot?
  • wanlo
    Hy topik!
    Nekem minden képem JPG formátum,PNG lassú betöltés és az oldal betöltését is befolyásolja.Az említett letöltő linkek meg működnek nem tudom neked miért nem megy.Ne az legyen a cél,hogy minél több és szebb kocsik mert előbb utóbb összeomlik a TS.Az UACS Cimpor vagonok kapcsolódó csavarkapoccsal és mindegyik kocsi zárófénnyel befogható,de ettől még nem bonyolult összedobni szerintem.A Shape Viewer névre keresztelt okos progival meglesheted játékon kívül a vagonokat vagy a mozdonyokat mielőtt kipróbálnád a TS ben.Ebben egy kis ügyességgel megjelenítheted a conbuilder programon belül a kiválasztandó vagonok képét persze ha csinálsz róla képeket a mappán belül az adott vagon vagy mozdony megfelelő neve szerint lementve.
    PL:
  • Tommacska
    Szerintem ezek a vagonok sem rosszak! őőőőőőőőőőőő!
    Aha ez most nem sikerült 20Kb-ot enged feltölteni a fényképem pedig 350KB
    Sőt .png.bmp ben 4MB! SK-AX BENET Shimms és D-NACCO Shimms kocsik oldaláról töltöttem le egy csomó Habbis-Habbinss vagont. Hihetetlen milyen élesek. Kíváncsi lennék mekkora poligonszámúak!
    Viszont ezzel az UACS Cimporral nem boldogulok, segítség!!!
  • Tommacska
    Wanlo!
    A SK-AX BENET Shimms és D-NACCO Shimms Megvan, de az UACS Cimpor és az alattalevő nincs. Ez a DOWNLOAD:CP VIRTUAL link pedig nem visz sehová sem!
    Valami működő linket nem tudsz?
    -Nálam ugyanezek a beállítások vannak, akkor ez csak optikai csalódás a kisebb kép miatt. Azért köszönöm!
  • wanlo
    Hy topiki!
    4606HSZ: Tartálykocsi egy Portugál oldalon elérhető,a képen rajta van az oldal neve.

Itt megtalálható a Hbfis kocsi pack is.

Az SK-AX BENET Shimms és D-NACCO Shimms kocsik a ts-studio.eu07.pl oldalon elérhetők.

Nálam a felbontás 1280x1024,árnyékolást levettem de full fent van minden,más titka nincs.CS3-l szerkesztve.
  • Tommacska
    Sziasztok MSTS Rajongók! Hát hogyan is kezdjem... Vírusok tömkelege által okozott (másodlagos Windows) összeomlás után vagyok most itt. Ami az MSTS-el kapcsolatos volt minden ment a másvilágra! Még a TRAINSET is ugrott! Kb 4. napja gyüjtögettem a jó néhány ismert oldalról!
    - A VM-15 ről egyszer még letölthető HKKS fehér hűtőkocsikat máshonnan le lehet tölteni? Azt írja, itt törölték őket!
    Elég sokáig visszaolvastam itt a fórumban, mely több kérdést is felvetett bennem!
    - WOLLNERD-001 és IV, 4593 és 4592-es üzenet. Végigcsináltátok azt a "hosszadalmas melót" amit írtam? 3973-75-ös üzenetig! Ha igen szerintetek is folyamatosabb lett? Nálatok is megszűnt az állandó szaggatás? A tapasztalatotokat osszátok meg velem, velünk is!
    - Wanloo! 4606-os üzenet. Ez a tartálykocsi... és a 4622-es 1-2-es kép az a kék színű, 3-as kép, kék tetejű szürkésfehér oldalú teherkocsi honnan tölthető le? Megkérlek magyarázd el, hogy hogy tudtál ilyen képélességet elérni? Kiemelném a 4-es ill. 5-ös képet... Ez FULL éles! Próbálkoztam(zom) mindennel de mégcsak meg sem közelíti nálam ezt az élességet! NVIDIA 9500GT 1GB Hát nehogy már az MSTS-nek ez ne legyen elég!
    - Kapcsolók: Én ezekről hallottam: /fsaa /anisotropic /nofiltercab /mem:1024 ,ezeknek "ha van egyáltalán" mi a jelentőségük? (Csak zárójelben én azt mondom, úton-útfélen a kifagyásokat megszüntette. Ezen kívül én semmi mást nem tapasztaltam!)
    - Ápropó, kifagyások! Az új telepítést tegnap az Alföld 5.4.1-en teszteltem. Kötetlen felfedezőúton, általam készített consist-tal! Kiskunfélegyháza állomás. Indulás Tiszaalpár-Lakitelek felé, kb. 1 Km-re a váltókörzet után, "G" gomb megnyomására úgy kifagyott, hogy csak na! "Érdekes, ugyanitt küldetésben már nem!" Ezen kívül minden funkció működik! Nekem az a szelvény még szűz, ezen kívül itt még nem jártam egyszer sem! Szerintetek ez a pálya hibájából van? Nálatok ebben a szelvényben mi a helyzet?

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

- ULVAR! Valahol azt olvastam, (remélem a hír igaz) Alföldre a következő frissítés "5.5" Debrecen-Nyíregyháza-Záhony lesz! (Nyárra várható) Sőt még olyat is, hogy Szeged-Békéscsaba-Lökösháza és az országhatár által befogott terület teljes lefedése "5.6"! Bízzunk benne, hogy így lesz egyszer!
    - A Dél Dunántúl 3.15-ről tud valaki valamit? Vagy befejeződött félkészen?
    - 1-es vonal? Na ez engem is érdekelni fog!

A Regényemért elnézést kérek mindenkitől!
  • Unikey
    Nincs semmi gond, amúgy igen, ez valóban igaz, mert a GYSEV-esek nem szoktak késni, jó kis Taurus befigyel rajtuk mindig. Bár mostanában feltűnt, hogy a Keletiből érkező gyorsokra a gyorskocsit mögé szoktak csatolni egy újabb mozdonyt. Legtöbbet Gigantot húznak maguk után.

Bár előfordul, mikor az új gyorsvonat érkezik (TALENT), bár hely szempontjából kisebb mint a FLIRT :(.