Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem a kirohanásod,ha idetéved egy új emberke akkor nem egészen egyértelmû a a két mondatod ezért írtam,hogy egy kis kiegészítés.Nos ha Te ezen besértõdsz akkor az a Te dolgod.Nem lenéztelek és leugattalak hanem kiegészítettem a mondandód,innentõl el lehet dönteni hogy mi volt ezen a rossz szándék.Szoktam mozdonyokat vezetni és nem a billentyûvel,40 tonnás szerelmemmel megy koptatom a garnitúrát mert mindig azt csinálom amit szeretek.Szabadidõmben pedig itt segítek ha tudok de ha te úgy látod,hogy ez a topik : "Befejeztem ennek a fórumnak a látogatását öörökre mert ez régen nem ilyen pocsék volt!" akkor nem tartalak vissza menj mert erre tényleg senki sem kíváncsi.Akkor szebb napot!
...DREAM TEAM...
És télleg köszönöm😊
Üdv:Krisz995
1. Krisz995.: A megyoldás igen egyszerû, consistot kell létrehozni. Ha ez neked sûrgõs lenne leírom, de ha tudusz várni 2.-áig akkorra hazaérek és küldök neked egy leírást, a consist létrehozásáról ami majd az FAQ-be lesz.
2. joco22.: Ellnézte, na és? Nem ö volt az elsõ, nem is az utolsó aki félreértett valamit. Lehet, hogy régebben kezdtél el a TS-eszni, de csak a látottak alapján kevesebb a tapasztalatod. Ezzel semmi gond, a fórum ezért van, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. Ha nem tetszik, nem köteletõ olvasni.
Ebbõl nem kellene ekkora vitát csinálni, de ez csak szerény személyem véleménye
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Lenne egy problémám, megosztom veletek, hátha tudtok rá megoldást😊
Letöltöttem zsoltee oldaláról taurusokat, na már most nem észleli a játék. Más vonatnál is elõfordult, hogy csak akk tudtam vele menni, ha van vele vmi küldetés. Hogyan tudnék ezekkel a vonatokkal is menni?:S
Válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm😊
Egy kis kiegészítés,nem az Alföldre készülget a Gyõr hanem egy másik pálya ettõl független épül.
Budapest-Hegyeshalom-Bécs : színkeverõ barátunk építgeti szabad idejében,reméljük hamarosan elkészül.
Egy másik vonalon is elkezdõdött egy projekt Vértes pálya néven de errõl sajna hónapok óta nagy a csend,sztem nem csinálja.
...DREAM TEAM...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kitartás!!!<#vigyor4>#vigyor4>
De ezt leszámítva nagyon jó!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Üdv.:
Üdv.:
Más: Sziasztok új vagyok ebbe a topikba, letöltöttem az MSTS Hungary-t feltettem úgy ahogy a leírásban szerepel, magyarosítás is van de ennek ellenére német nyelvû a játék. Elindítom behoza amit kell, utána van hogy betöltés és egy sín van a képen és ott meg sem moccan semmi, CTRL+ALT+DEL-el kilépek és a feladatkezelõ írja hogy nem válaszol. Esetleg valami megoldás van? Elõre is köszönöm!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
A conBuilder programban viszont a engines hibakeresõbe 462 hibát talált, nagy része syntax error (ezt nem tudom mi) a többi cabin. A wagon hiba keresõ 62 találat után kilép ilyen üzenettel:Run-time error '62':input past end of file. Ha tudnál srgíteni nagyon jó lenne elõre is köszönöm. Nagyon szeretjük a fiammal ezt a játékot.
Akkor valószínûleg valamelyik vagon rosszúl van telepítve. A Trainsett újratelepítése megoldhatja a problémát.
Üdv.:
Nekem mûködik a Traxx a hang is jó minden tökéletes. Mindenkinek sok-sok km t kívánok vele!!
iPhone XS Max 256GB
Elõre is köszönöm!
Üdv.: Roleee
Most olvastam hogy kiadták egy külföldi oldalon a 002-es Traxx-ot.
http://www.halycon.de/
Valaki kipróbálta már?
Innen lehet letõlteni de ebbe nincs benne Sound mappa. Még nem találtam meg azt a letöltést amibe benne van, de ha meglesz akkor leírom.
1000 bocsi ha ezzel nem mondtam újat^^ 😊
A 2 pályát megtaláltam de nem akar jó lenni!
Zeusz honlapját betudnátok linkelni!
Tiszántúl 2 pálya
Esetleg ide leírnátok hogy kell telepíteni mert nem engedi a 108 vonalat nem tölti be!
Úgy hallottam hogy lesz tovább tudtok valamit róla?
Le akartam tölteni egy segéd programot a Train Store-t (Itt van errõl infó)
és amikor betöltöttem az alföld 5.3 2319.személy nevû activity-t, gyorsan betöltött a msts, és amikor elindítottam a pályát a és mikor már majdnem kész volt a betöltés... KÉKHALÁL!!! (laptopom van
Azért töltöttem le a progit mert a teljes betöltés LEGALÁBB 4-5 perc!!!!!
<#help>#help> Elõre is köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amúgy jól bírja a játékot a gépem, szépen fut minden pályán.
2. lehetõséget megpróbálom majd.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Üdv.:
MSTS/Feladatok/Alföld 5/ Tulipán IC, Holló IC
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
1, A géped elvileg nem bírja az A5-öt de csak éppen, hogy nem. (ilyen esetben csak némely feladatnál nem fut)
2, Hiba van a pályában. (Az activityt újra kell menteni szerkesztõben vagy törölni a pályát és újratelepíteni).
Küld el a linkjét ahonnan leszetted és lehet, hogy többet tudok segíteni.