7098
-
#4591 Állítólag babája született a készítőnek és egyértelműen a gyerekkel foglalkozik, de valamikor most fogja kiadni ha lesz ideje befejezni a munkáját. Reméljük minél hamarabb, mert most jelenleg Szombathelyen lakok, hátha megcsinálta Csornától le Szombathely Szentgotthárd felé...Bár Nekem a Sopron - Győr - Tatabánya - Keleti is szimpi, abban mindennel, mert az ISIS - Tűztorony ICvel szoktam azzal járni Pestre, úgyhogy nagyjából ismerem a pályát. -
Unikey #4590 Én inkább az 1-es fővonalat hiányolom. Az országos vasúti forgalom 40-50 százalékát ez bonyolítja le. Gondolok itt a Nemzetközi IC-re, mellé a Railjet, Belföldi IC, Belföldi gyors vonat, Belföldi személy vonat, Elővárosi személy vonat, és mellé a teher forgalom. Óránként legalább 10 vonat halad át a legkisebb megállóhelyen is...
Feldobná az activitiket, hogy az egyiknél a Keletibe mész, a másiknál a Délibe. -
#4589 :S. Kár...nagyon király lenne pedig egy összefüggő vasút hálózat ami a Keleti országrész szinte teljes részét körülölelné...hatalmas lenne a Nyugatiból a Keletibe menni ICvel stb...remélem meggondolja magát a készítő. -
joco22 #4588 Miskolc nem lesz benne az Alföld pályában tudtommal! Kiadását nem tudom! -
#4587 És tovább Miskolc felé?
BTW ez a szakasz mikorra várható? -
joco22 #4586 Debrecen Nyíregyháza lesz majd meg, mert Záhonyról nincs infója a készítőnek! -
#4585 Ez nekem meg havernak nagy álma, hogy ha valaki megcsinálná. Meg az Alföldet befejeznék a készítői. De ez is nagyon jó lenne.
Aki esetleg kapcsolatban van az Alföld készítőivel szólhatna nekik, vagy megérdeklődné hogy hogyan állnak jelenleg? Haveroméknak meg nekem a Debrecentől Nyíregy - Szerencs (onnan Sátoraljaújhely; és Abaújszántó - Hidasnémeti) - Miskolc és környéke - Füzesabony - Hatvan - Keleti! -
#4584 Á most veszem csak észre hogy videó... :S -
#4583 Nézzétek mit találtam! Le lehet tölteni a Budapest-Wien vasútvonalat innen: http://www.megajoin.com/video/GDwEzlTsNG0/Budapest-Wien-MSTS-projekt/
Regisztrálni kell hozzá de ingyenes! -
mdani01 #4582 Üdv.
Színkeverő készíti a Bp. Keleti-Wien útvonalat. Csak kérdés mikor lesz kész. -
#4581 Klafa lenne MSTSben egy ilyen...ha lenne Nyugat Magyarországi összefoglaló pálya, mint az Alföld...
Hegyeshalom - Sopron - Csorna - Győr - Tatabánya - Bp. Kelenföld - Bp. Keleti.
-
#4580 Hy topik!
Pontosabban az előttem szólóhoz:.."Hodászon gyulladt meg az M41 2153."..
Oltási munkálatok1
Oltási munkálatok2 -
steve0123 #4579 hali mindenkinek! tegnap sajnos kigyullad a hodányi állomáson m41-2153as! szép gép volt! állitolag elektronka okozta -
Bagaméry #4574 Objektum TÖRLÉSE pontosítva;
EDITOR - Útvonal szerkesztése (útvonal beolvasva) - Eszközök(külső táblázatmenü bal felső ikon mód) - egér rávisz a törlendő objektumra és az piros lesz - balgomb katt a piros objektumra (az eltűnik) - aztán DEL-el véglegesen törölhetjük is! -
Bagaméry #4573 A letöltendő; Shape Viewer v2.2 build 237 - telepíteni is kell!
Telepítés után célszerű a SHAPE mappá(k)ban levő .s kiterjesztésű fájlokat társítani a ..Program Files\Shape Viewer\Sviewer.exe -hez, így a kívánt objektumok könnyen megnézhetők... A járművek mappáiban is vannak .s "shape" fájlok, így nem kell az "editor"-t a járművek megnézéséhez használni. Az "Animation" opcióval könnyen megállapítható, hogy az adott személyvagon ajtajai nyílnak-, vagy sem...(Doors)
Az adott eszköz megjelenéséhez a listában a "nevére" duplán kell kattintani! Az "animáció"-t csak a kerekek forgása jelenti!
A Screenshot gombbal az éppen nézett objektumot le is fényképezhetjük (sajnos csak a program képernyőjével együtt) amit a ..Program Files\Shape Viewer\SFCAN...bmp fájlokban láthatunk...
JÓÓÓ nézelődést! -
#4572 Újabb gőzmozdonyos képek. :)
Két gőzös Vácon:
Találkozás egy másik gőzössel:
Menet közben Dunakeszi Gyártelep felé:
375-ös a Dunakeszi állomáson:
Flying Scotsman a 71. vonalon!!
Bocs a sok képért! -
Bagaméry #4571 Azzal már (defaultként) próbáltam, de nem tudtam semmit se törölni...(?!)
Más; a http://www.railserve.com/Computers/MSTS/ "Utilitis" pontjában (eléggé a lista alján) találtam egy Shape nézegető programot amivel az objektumok, járművek... stb többféle nézetben nézegethetők, "fényképezhetők" - a járművek még mozgásban is! láthatók... -
#4570 Sziasztok! Bagaméry: a Delete vagy Del gombbal kell törölni! :) -
Bagaméry #4569 Háj!
Próbálkozom a pályaépítéssel, de sehol sem találom az információt, hogy egy lehelyezett objektumot hogyan kell TÖRÖLNI!? -
#4566 vagy én átszerkeszteném a traffic szerelvényeket egy activityben.
de a legbiztosabb módszer a Conbuilder progi. -
#4565 Hát igen... nincsen esetleg ilyen magyar vagy inkább európai pálya? -
#4564 Bocs, de az elég ortopéd lenne.. ott van a villamosított helyenként 120km/h-s vágány, te meg gőzösöznél ?:D Meg azóta egy halom dolog átlett építve... ahhoz hogy te gőzösözz, egy teljesen új pályát kéne csinálni a régi kor cuccaival :P -
#4563 Kecskeméti Kisvasút. :)
A MÁV 490-es a Törökfái állomásról indul.
-
mdani01 #4562 Üdv!
Hogy sikerült a képet ilyenre csinálni? A színekre gondolok, mert nem olyan mint az eredeti.:) -
#4561 Vannak-e olyan activity-k az Alföld 5-höz amelyekben csak Gőzmozdonyok közlekednek mondjuk 1860-as/1970-es években???? -
Unikey #4560
-
#4559 De a #4552-as HSZ valóban működik? -
#4558 Más game :D. -
#4557 WOT? -
#4556 Nem igazán. :D De úgy tűnik hogy a tájkép sokkal élesebb lesz.
Tedd be Google fordítóba! :D -
#4555 Neked hiába ir az ember WOT-ban -
#4554 Ezt eltudnád magyarázni magyarul? :D -
#4553 Hűűű! Ez is nagyon hasznos lehet!
Experiment With the /anisotropic Switch. Some options in Train Simulator can only be specified using "switches" when the program is launched. The /anisotropic switch controls functionality that affects graphics performance, and takes advantage of advanced features in newer graphics cards. This option may or may not improve graphic performance, depending on the graphics card and system.
Anisotropic filtering is an advanced technique for rendering three dimensional images which supposedly improves image quality for textures which are viewed at an angle (i.e. not being viewed perpendicular to the surface). As a very interesting side effect, we noticed that with the anisotropic switch enabled, we were able to go from 1280 x 1024 as our top resolution to 1600 x 1200. Increased resolution adds detail to the display, and makes the images on the screen smoother and more lifelike.
To enable this option, create a desktop shortcut that starts Train Simulator (if it doesn't already exist). Select "properties" for the shortcut, and modify the shortcut "target" so that /anisotropic is appended. On my system, the command becomes:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" /anisotropic
The quotes are part of the command, and the /anisotropic switch is outside the quotes.
Experiment With the /fsaa Switch. FSAA is an acronym for "full screen anti-aliasing". This technique has the effect of reducing the jaggies present on diagonal lines. FSAA is most useful at lower resolutions and may not even work well at higher resolutions. Implementation of the /fsaa switch is similar to that of the /anisotropic switch with /fsaa replacing /anisotropic in the example above. -
#4552 Google a barátod! Én a "train simulator windowed mode" szóval találtam. az 1. találat:
[b]Run MSTS in Windowed Mode.[b] Train Simulator can be run in a window. This is useful when running the simulator while doing other computer tasks.
Running MSTS in a window can be done by modifying it's shortcut, in a similar manner to that used to enable anisotropic and fsaa operation, in fact, these options can be combined with windowed mode within the command line. The key is to append "vm:w" to the end of the command (no quotes, though). As an example, I run MSTS windowed in anisotropic mode. My Windows shortcut looks like this:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" /anisotropic -vm:w -
#4551 sajna nem :S. -
#4550 Még akkor se ha az indítópulton jobb gombbal Tulajdonságok->Parancsikon fülnél a Futtatás mezőben kiválasztod a kis mérető ablakot?
Vagy esetleg Alt+Enter? -
#4549 Ez jó kérdés, nekem is jó lenne, de ha jól tudom sehogy :S. Egyszerűen nem lehet ... -
gmilan #4548 Jó estét! Személyvonat indul Aradról...
...Nagyváradra, a hatodik vágányról. A vonat minden állomáson és megállóhelyen megáll.
(elnézést a kisfelbontású képekért, de a kolis gépek nem bírkóznak meg könnyen az MSTS-sel ) -
vargadani95 #4547 Hogyean lehetne a TS-t Window módban nyomni? -
#4546 PrintScreen-nel. A Játék Főkönyvtárába menti PCX formátumként.