Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem amióta felraktam a Balaton-Déli pályát sem a Balaton,Sem a DDU,Sem Az Alföld5-nél nem nyillik meg a menetrend...
Ez lehet az is,hogy amikor a balaton V3.15(?) volt bent,akkor csináltam egy Activity-t Zalakomár-Székesfehérvár között,és véletlen újra felraktam az 1.2-t és njincs ott a Zalakomári rész?
az MSTS megragad :D
Segítségeteket szeretném kérni abban h ha megnyitom a MSTS Editors & Tools t és rámegyek a a megnyitás gombra akk nem csinál semmit, már újra tettem a játékot és semmi ugyanezt csinálja.
Mi lehet a baj???
Köszi a választ elõre is.
iPhone XS Max 256GB
És még egy olyan kérdésem lenne hogy hogy kell elindulni a ZSSK 350.002-K (K) val a METROPOL EURONIGHT B .ben ? mert odáig oké hogy kimegy magától de utána megáll és nem tudom hogy kell elindítani. Valaki segítene? elõre is köszönöm.
Alföld:
- 2-es vonal: Budapest – Esztergom ( 53 km )
- 70-es vonal: Budapest – Szob ( 60 km )
- 71-es vonal: Rákospalota-Újpest - Vác ( 41 km )
- 100-as vonal: Budapest – Debrecen ( 230 km )
- 140-es vonal: Cegléd – Szeged ( 118 km )
- 142-es vonal: Budapest – Kecskemét (92 km )
- 145-ös vonal: Szolnok – Kecskemét ( 67 km )
- 146-os vonal: Kiskunfélegyháza - Lakitelek ( 25 km )
- 147-es vonal: Kiskunfélegyháza - Szentes ( 39 km )
- 150-es vonal: Kiskunhalas - Kelebia ( 29 km )
- 155-ös vonal: Kiskunfélegyháza - Kiskunhalas ( 46 km
- Új vasútvonal Püspökladány-Biharkeresztes
- Szajol - Lõkösháza vonal
- Szeged - Békéscsaba vonal (135-ös)
Ez áll rendelkezésedre ha az Alföld Pálya és Frissítéseit használod.(Egyenlõre ennyi de folyamatosan frissül és épül)
...DREAM TEAM...
(látszólag) bedöglött adattároló(k) szórabírásához, ADATMENTÉSHEZ! találtam egy érdekes megoldást. Azért itt adom közre a felfedezésemet, mert itt is olvashattam összeomlott windowsról és kinyiffant winchesterekrõl....
ADATMENTÉS LINUXal!!!(?)
A minap a MSTS szinte valamennyi telepítési adatát tartalmazó USB-s winyómról 5 (!!!) db (Xp - W7) számítógép is azt üzente, hogy az eszköz NEM OLVASHATÓ, formázhatja-e? (szerencsémre nem tettem eleget a kéréseknek)
Bekapcsoltam az UBUNTU 10.04 (Linux) telepítést tartalmazó számítógépemet (amit csupán ismeretszerzés miatt telepítettem) - és láss csodát; az Xp-k és win7-ek által döglött(!) winyóról hibátlanul le tudtam menteni minden tárolt adatot.... Ha hiszek a Windowsoknak, minden adatomnak annyi! lett volna...
Tehát, ha "olvashatatlanná" válik egy adathordozó, akkor az esetleges helyreállító programok bevetése elõtt érdemes LINUX-al próbálkozni (nekem bevált - most legalább is...)
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Debrecen-Balmazújváros feledat van?
Elöre is köszönöm a segitséget!
Az lenne a kérdésem h mit tudtok a Traxx ról kiadták már??
Ha igen küldjetek linket ahonnan le tudnám tölteni.
Üdv.
iPhone XS Max 256GB
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Plusz: Nézd meg EZT a hozzászólást!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Még egyszer GRATULA a dizájnhoz. Most már minden szép és jól is látható (a havazás különlegesen érdekes ötlet - ilyent még (azt hiszem) sehol sem láthattunk...)
Most már csak azt kellene megoldanod, hogy a "gombok" IE8-ban is mûködjenek. (Ff-ban, O/A-ban... jók!)
Lehet valahogy az activity szerkesztõbe módosítani az álltala kistámolt menetrendet? Nem vagyok egy nagy feladat szerkesztõ, és az a gond, hogy teljesíthetetlenre számította ki.
Ja és a beszállási ídõt is lehet?
Üdv.:
Nálam ilyen:
Nem csúnya, csak szokatlan.<#vigyor>#vigyor>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mint az már számtalanszor elmondott (és szívbõl remélem benne lesz FAQ-ban is), ha telepítesz egy pályát és nincs a listába akkor kell neki útvonaltervet adni. Ezt a legegyszerûbben úgy teheted meg, hogy beraksz egy activity-t.
Üdv.:
De nálunk csak a gépen esik a hó😊
Feltelepítettem a Bakony pályacsomagot, de a játék közben nem találom a listában!!!😞
Elmondanátok részletesen hogy mit kell tenni?
a Válaszokat elõre is nagyon köszönöm!!!!!!!!
Kezgyük az alapoknál:
Megfelelõ helyen van?
Ha igen akkor azt tudom tanácsolni, hogy a szerelvény archivumán belûl keress a kód alapján alarchívumokat. Próbáld ezeket megnyitni és onnan kiszedni a .wag fájlokat. Ha nem jött be a dolog írj nyugottan.
Üdv.:
"A train database olvasása sikertelen.
Fájl:Trains\Trainset\H-Start_BVmot\61_55_10-26_002-3.wag"
"Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Start_61_55_21-76_001-2.wag"
"Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Sart_61_55_10-76_002-3.wag"
"Fájl: Trains\Trainset\H-Sart_BVmot_003\H-Sart_61_55_21-76_001-2.wag"
"Fájl: ugyanaz mint az elõzõ csak ... _002-3.wag"
Remélem tudtok segíteni😊
Ja és melyik BVmot?
Hát nagyon nem gondoltam volna, hogy ilyen a helyzet IE 8-ban. Firefoxban így kéne kinéznie:
Na ezen még töröm a fejem addig légyszi ha tudtok használjatok Firefoxot és tûrjétek ami most van. A gombokat már kapásból tudtam, hogy nem lesznek jók IE-ban mert az IE olyan sz*r, hogy nem tudja feldolgozni. Sajnálom azzal nem tudok mit kezdeni.
Sajnos más böngészõvel sem mûködik. Amúgy Internet Expolert 8-at használok.
Üdv.: kisPesti
Sajnos újabb gondom lett. Mégpedig: Intercity oldaláról leszedtem a 2010-es belföldi intercity consistocat, azután hiányolta a BVmot vonatot, letöltöttem VM15 oldaláról, ám mikor elindítom akkor nem talál néhány .WAG fájlt. Mit tegyek?
Válaszotokat elõre is nagyon köszönöm😊
O.K. Martin! - (a Márton (!) nem tévedés, hanem felmagasztalás miatt volt!, nyomatékos dícséret szándékául...)
Bízom benne(d), hogy végül nem csak a látvány, hanem a mûködés is jó lesz...
(az tényleg érdekes, hogy a lap megjelenésekor (vagy frissítéskor) a megjelenõ megjegyzésfejléc miért tûnik el néhány másodperc múlva (a Ff-ben is!)
Mostantól a gombok is mûködnek a fejlécen.
Nagyon állat ez ez új kinézet, csak nálam miért nem írja ki a neveket, hogy ki írta az üzenetet?
Üdv.: kisPesti
EEEZ IGEEEN!!!!
GRATULA! (KIRÁLY!! - ez is, nem csak a MSTS) .<#taps>#taps>
Csodálatos képek, gyönyörû színek, tökéletesen látható karakterek, szuper formai kialakítás (az üzenetdoboz ÍGY - kép nélkül is tökéletes színben-, és karakterben egyaránt....
Remélem a hozzászólások fejléce is ilyen szép lesz - ha sikerül megoldani a problémákat...
(Bagaméry)