Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Az M63-asokon nem tudok vezérállást váltani, mert hiányzik a CABVIEW mappából az m63_rv.cvf nevû fájl! Aki tudja hol lelhetõ fel kérem linkeljen vagy küldje el nekem a sajátját! [email protected] Köszönöm!
wanlo
Hy topik!
Nem tud valaki infót a Balaton Északi oldal projektrõl,hogy áll jelenleg az építése?Válaszokat elõre is köszönöm.

...DREAM TEAM...

Fokker
visszatörölgettem a problémás actokat consistostul, mindenestül. most már jó. vannak nem egyértelmû dolgok, pl. a Halberstadt csomag 3 különbözõ néven fut. a másik megoldás a törlésen kívül, hogy a problémás vagonokat/mozdonyokat átírjuk már meglévõkre a consist fájlokban pl. acthu-ra.

örök tanulság: mielõtt bármit telepítünk, ellenõrizzük le, hogy a consist fájlokban megadott vagonok/mozdonyok fel vannak-e téve. függetlenül attól, hogy a kiírásban mi szerepel.

Nightwish006
Fokker ezzel én is ígyvok 😄 Leszedtem vagy 40-50 act-et alföld5-re meg a 120a-ra, és most szophatok 1 csomót, amire mindent összeguberálok...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Fokker
más. letöltöttem az összes Activityt Alföld5-höz az http://intercitymsts.hupont.hu/ oldalról. aztán jól megszívtam, mert a felüntetett consistok mellé még egy csomó mindent fel kellett volna rakni, amit a készítõ nem tüntetett fel. az eddig hibátlanul induló program most vagy 25 hibával indul, mert nem talál egy csomó mozodonyt/vagont. pl. v43-1001; v42; mav_tanker_sosav; satöbbi. jó kis meló lesz mindegyiket viszafejteni és letörölni.

Fokker
rájöttem a megoldásra: vonatfékkel megállok; megállás után behúzom a mozdonyféket úgy 50%-ig; vonatféket teljesen kiengedem; indulás elõtt mozdonyféket kiengedem. így azonnal tudok indulni, viszont kell hozzá min. 20 mp. ha kések, és csak 15 mp-em van indulásig, akkor a maradék idõt meg kell várni, mert addig nem enged indulni.

kisPesti
csõ.
davesz8:

Töröld és telepítsd újra a pályát.

Nightwish:

Sajnos ebben nem tudok segíteni, nekem is csinálja némelyik M41-es. Ha valaki tudja a megoldást ossza meg velünk. Engem is érdekelne.

Üdv.:

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ez a hibaüzenet mit jelent?
Akkor jelenik meg mikor töltöm be a pályát,legyen az bármelyik ezt írja ki és kilép a játékból:
"Nozzle intialization failed".
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm szépen elõre is.
Fokker
annak viszont nagyon örülök, hogy a HD-MSTS oldal újra elérhetõ!<#eljen>

Fokker
Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, hogy a BDVmot(Herenyó) fékkioldását lehet-e valahogy gyorsítani? az a problémám, hogy indulás elõtt 5 mp-el már leoldom a vonatféket, a nyomás kimegy a fékhengerbõl; viszont még vagy 20-25 mp-ig nem tudok elindulni. mintha valami letiltana. néztem az F5-ös kiírásokat, ott is minden nyomásérték lenyugszik, mégsem tudok indulni. próbáltam a mozdonyféket külön elõre leoldani, de nem segített.

Nightwish006
Sárgát többször is, pirosra nem emlékszem. Igazából nem értem mi a baj, most töltöttem le vmi v43v4 hangokat, átírtam a szükséges fileokban, hogy ezeknek a .sms fileait használja, más lett a hang, de az éberségi még mindig kussban van. Idegesítõ, hogy ha nem veszem észre a feliratot akkor nem is tudok róla, és bebassza a vészféket😄F

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kisPesti
Sárga vagy vörös jelzést kaptál?

Nightwish006
Hát ez nekem egy kicsit magas, nemtudom 😄 Debrecenbõl Szolnokig egyszer sem halottam a hangját.

Willenbrock
Jó estét!Budapest-Komárom vonal van a szimhez,vagy készül hozzá esetleg?

kisPesti
És ezt csak álomáson csinálja, vagy okkor is ha nyilt vinalról érkezel kitérõ fele (40)?

Amúgy ha valaki tudja, hogy az M41-be miért nem szól állomáson, ha kitérrel indulok annak én is meggöszönném segítségét.

Nightwish006
Igen. Nézegettem a mozdonyokat, BDVmotnál, V63nál, Talentnél müxik. A többinél nincs hangja, így nem tudom mikor kapcsol be. Azthiszem az F6megnyomásával elõjön egy kis menü, ahol ír pár adatot, ott rózsaszínnel írja alul ha megszólal, de hang az nincs.

kisPesti
Kezdjük a legelején. Opciókban be van kapcsolva az éberségi berendezés?

Nightwish006
Na mostmár tényleg majdnem minden rendben van, megvan a bomardier téma, nem ír ki hibát a játék sem, van hangja a v43-nak is... Már csak 1 dolog kellene a nyugalmamhoz, hogy szoljón az éberség jelzõ... Nincs hangja sem a v43-ban, sem a taurusban, sem az m41 ben. Ellenben a v63-ban és a bdv ben jó! Hogy tudnám megoldani?

baki1216!
nézd meg a privátodban!

Nightwish006
Köszönöm szépen, nagyjából minden hiányzó filet sikerült pótolnom, már csak ezt a H-Start_Bombardier_ZazA nevü cuccost nem sikerült begyüjteni. Lehetséges pótolni a hiányt?😊

kisPesti
Csõ
1, Alföld 5-höz (illetve a benne lévõ küldetésekhez) szükséges egy pack amit letölthetsz innen.

2, A V43-asoknak, vagyis Sziliknek valószínûleg azért nincs hangja, mert nem töltötted le a hangokat (Soundot). Ajánlom ezt az oldalt, itt talász szilit és hozzá vezetõállást és hangot is :
HDMSTS

Jelenleg sajna nincsenek nyitva, de elvileg nemsokára. Ügyelj a leírásokra.

Üdv.:

Nightwish006
Üdv! Na feltennék még pár láma kérdést, nagyon örülnék, ha valaki szánna rá pár percet, és elmagyarázná a dolgokat😄 Tehát, adott volt a játékom, egy csomó magyar cuccal, az müxik faszául. Viszont letöltöttem az alfold5 nevü pályát, viszont azóta állandóan kiírja hogy hiányzik egy pár file. Namost, rákerestem googleba, meg itt is, meg sok helyen ezekre a fileokra, de nem sok mindent sikerült kiderítenem, ahol letöltési linket adtak meg, azok meg már halott linkek mostanra. Pl. ez a H-start Bombardier Packet is hiányolja valameik általam letöltött pálya, de amit találtam linket mind halott. A másik problémám, hogy a v43-asoknak nálam nincs hangja, sõt az éberség jelzõnek sem :o Kérem valaki magyarázza el nekem, hogy a letölthetõ pályákhoz hogyan lehetséges a további szükséges dolgokat megtalálni, mert ahogy észreveszem ebben a vonatos bizniszben eléggé rövid életüek az oldalak, és a linkek 80%-a halott:S Elõre is köszönöm

Helló!Van valakinek Path fájla a Bakony 2 pályához?Vagy activity?
Nightwish006
Probléma megoldva.

Nem találtam meg sehol pedig egész délelõtt ezt kerestem.
Nightwish006
Üdv! Nem teljesen legaláis forrásból beszereztem a játékot, ami egy hungary utótaggal került "forgalomba". Nos leszögezném nem igazán ismerem a játékot, csak most barátkozom vele! Viszont, állandóan kidob a játék asztalra amikor betöltöm valameik küldetést, az esetek kb. 60%-ban. Ha bejön, és esetleg utánna akarok betölteni egy másik küldetést akkor 100%-ban kidob. Mi lehet a gond?
Windows 7, Core 2 Quad Q6600, 4gb RAM, 7100GS(Tom hogy fostalicska, de most csak ezvanXD)

wollnerd
Mit jelentsen ez?????

Ilyet még sose láttam!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tmartin
Torrenten tudsz letölteni?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Üdv!
Szeretném kéredezni, hogy a Bernina Express és a Glacier Express kiegészítõk letölthetõk e valahonnan.
Elõre is köszönöm.
Akkor kispesti-nek is köszönöm!
Figyeljetek egy másik fórumra is feltettem egy kérdést, de nem igazán jön hozzá válasz. Hátha ti tudjátok?

Activity készítés! Szerintetek hogyan kellene csinálnom, ...-án a mozdonnyal egy másik szerelvényre kellene zárnim (mellékfeladatként) amely ... felé tart! Majd onnan vissza ...-ra, egy gépcsere után az elsõ szerelvénnyel ... felé! stb! A problémám a következõ: A hozott vonat a "térkép" alatti szimulációnál, már az elsõ fordítópontnál elakad ill. eltûnik. A jövõben berakott AI-k indulásánál és érkezésénél ez igen bosszantó, mert csak ...-ig tudom õket az editorral szimulálni, hogy lássam majd a játékban ez hogyan is fog kinézni. Köszönöm a válaszotokat!
Szia! Ez igazából kispesti érdeme nekem is õ adta az ötletet.
Szia vasasgabri! Köszönöm az információidat, tavaly óta csak most sikerült újra foglalkoznom a játékkal, a teljes trains mappát töröltem és újra letöltöttem. A Conbuilder szerinti összes .eng, .wag hiba (Report) megszûnt (volt belõlük szép számmal) az editors & tools már nem fagy le folyton, és most már mûködik a consist editor is! Köszönöm segítsége (det) teket! Activity gyártásra fel!
kisPesti
Sziasztok.

HDmsts az ismert magyarázattal ( a szolgáltató korlátuzta a weboldal elérhetõségét) zárva. Tudja valaki, hogy miért és meddig?

Üdv.:

Köszi a választ! Megpróbáljuk.

Igen, megkaptam, és köszi😊
Üdv: Krisz995
kisPesti
Csõ.

Szerintem rosszúl telepítetted. Le kell tölteni minden részletet egy mappába és utánna futtatni a telepítést. Töröld a pályát és telepícsd így.

Amúgy a mozdonyberakást megkaptad?

Üdv.:

Sziasztok!
Haverommal jadro utasításai szerint felraktuk az MSTS-t. Mindent sorban úgy ahogy van. Na már most leszedtük hozzá a balatoni pályát és a pálya betöltésekor ezt a hibaüzenetet dobja ki: "FAILED TO LOAD SMS TRACK-TYPE FILE" A gépen Vista van, inkább ezt is leírom. Ha van ötletetek, hogy mi lehet a gond, akkor léci írjatok. Elõre is nagyon köszönöm!😊
Üdv: Krisz995
SZiasztok! Alföld-5-re hol találok tolatós teher feladatokat elõre is köszi.
azt tudjátok ez milyen hiba : tarins/ trainset /Railjet / CFRWLABm cuseta wag ! és trainset MAV 2041 MAV 3941 WAG EZEKET A HIBÁKAT IRJAKI MEG BERHAKOM A SZEMÉLYVONAT VOL 2 RENDESEN A HELYÉRE MÉGIS HIBÁT IRJKI MIT TEHETEK SEGITSETEK KÕSZI
ÉS MÉG EZT A KOCSIT KERESEI railjet cfrwlabm cuseta.wag 2
NAGYON KÕSZÕNÕM A SEGITSÉGET DE AZ A BAJOM MÉG HOGY BEMÁSOLOM A H_START SZEMÉLYVONAT BACK 2 ÉS ATTOL UGYN UGY KIIRJA A HIBÁT
wollnerd
Talán innen.
az oldal azt mondja: Nagyon sok baja, hiányossága van, ezért is csak próbaverzió!!
Verzió: V2.0

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kisPesti
Csõ.
H-Start személyvonat pack vol 2
MÁV B 2041

A railjet-et sajnos én sem tudom, hogy honnan lehet.

tmartin
Boldog Vasutas Új Évet Mindenkinek!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

elõre is kõszi
sziasztok kérlek segitsetek ezak a kocsik kéne railjet cfrwlabm cuseta.wag 2 h start személyvonat pack vol 2 3 mav 2041 /mav 3941 vag elõre is kpszi s segitséget
Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem h szerintetek az h lehet egy papagáj 6 bombival olyan lassú h az hihetetlen 5 tel már jobb.....Traxxal persze naná h jobb....De érdekes 2xxx szili 6 bombival lassú.....Nem lehet vhogy h gyorsabb legyen??

Köszi a választ elõre is!

iPhone XS Max 256GB

tmartin
A 40 tonnás szerelemedre szerintem mindenki kiváncsi ezért nyugodtan oszd meg. <#kacsint>

Hello Wanlo!!
Ha nem gond nekem is eltudnád küldeni a "40 tonnás szerelmed"??
Köszi elõre is!

iPhone XS Max 256GB

wanlo
A képet nem linkelem de privátba megkaptad,nem a topikhoz fûzõdik a kép.

...DREAM TEAM...

Bocsánatot kérek az off miatt!
Meg lehet tudni hogy milyen típusú a te 40 tonnás szerelmed? 😊
Elõre is köszi!