Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Ezt nézd meg,itt pontosan le van vezetve,hogyan kell csatlakoztatni!
Elég érdekes összeállítás és elforgatás árán lehet elérni az összképet.
Aki kicsit ért a ConBuilder progihoz akkor nem nehéz összedobni a szerelvényt,A vezérlõ+B vagon+csatlás illesztés(Ezt kivételesen a vagonok között éred el,Flírt csatlás néven)+Cvagon+Dvezérlõ.B+C vagon közé kell mindenféle képen a csatlás egység,fontos megjegyeznem,hogy a B kocsit meg kell fordítani,hogy az áramszedõk is jól mûködjenek.A,B,C és D egységek a Mozdonyok között vannak,a csatlás ami persze vagonként jelenik meg a progiban de a játékban már nem az meg a vagonok között éred el.
Ez a régi összeállítás,az új szerint A+B vezérlõ kocsik mozdonyként a köztes kocsik meg vagonként szerepelnek!
...DREAM TEAM...
PLEASEEEEEEE!!!! BITTEEEEEE! Légyszííí!
a segítséget elõre is kösziXD
Az a problémám hogy letöltött vonatokat a gép felinstalálja ,de nem mindegyik jelnik meg a játékban,amelyik megjelenik a menüben azt meg amikor elakoarom indítani azt írja ki hogy vlalami SMS fájl hiányzik,
a pályák pedig egyáltalán nem jelennek meg a menüben.
léci sgeítsetek.<#help>#help>
Mi a probléma??
Légyszi segítsetek, mert a hajam kihullik már ettõl a szartól!! 😊)
szocs30: Az activity-nél azt írja ki a mozdonyhoz hogy ISMERETLEN?
whiskys28: Nem vagyok egy nagy feladatszerkesztõ de lenne egy öttletem. A jelzõ után, majdnem közvetlen nics egy fordítópont?
Huh, hol is kezdjem
PetiM44: Akkor egy másik módszer. Mikor kilépsz, kattics valahova az asztalra, hogy a TS ne legyen aktív (vagyis bemélyedve a tálcán). Ezek után vagy rákattintással, vagy ALT+TAB-bal lépj visza. Ja és elötte ellenõrizd feladatkezelõvel, hogy egyáltalán válaszol e a program.
Ulvar: 2 féleképpen is kell berakni, mert némely szerkesztõ másképp használja.
1. A vol 1-et és a vol 2-õt másold be egy mappába, aminek legyen a neveH-Start_szemelyvonat_pack
2. Külön-külön is telepíteni kell külön mappákba.
Vol 1: H-Start_szemelyvonat_pack_vol1
Vol 2: H-Start_szemelyvonat_pack_vol2
szocs30: Consistot kell létrehozni. Privátba kapsz egy leírás, hogy hogyan.
Üdv.:
simán szemelyvonat_pack vagy a végén még legyen _vol2
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hogy mi okozza fogalmam sincs. Azt csináld, hogy ALT+TAb-bal lépj vissza és az ALT-ot tartsd lenyomva még bent nem vagy (vagy még egy kicsit tovább is).
Üdv.:
Problémám lenne. Amikor (akár csak úgy szabadon, akár küldetésben) kilépek az aktuális vonatból, vagy akár csak Alt + Tab-bal lekicsinyítem a játékot, nem tudok visszajönni, mert ha a tálcán rámegyek az MSTS-re, akkor elfeketedik a képernyõ, és visszadob az asztalra.
Mi lehet a gond vele?
Már sokszor szóba került a MSTS "akadása" amit többféle programfuttatási "kapcsolók" (-mem, -vm anisotropic...stb) beiktatásával próbáltunk javítani - de ezek csak bizonyos körülmények között adn(t)ak némi eredményt.
A MSTS (nem azért mert RÉGI) egy olyan programozású játék, amely a futás közben olvassa be a következõkben megjelenítendõ információkat. (a napjainkban készített "modern" játékok között is találunk ilyen jellegûen programozottakat...)
Ezek után a MSTS "szaggatása" elsõsorban az adatbeolvasás sebességétõl függ amit egyaránt befolyásol a winyó típusa (IDE, Sata1, Sata2 - a Sata2 ezek közül a leggyorsabb (de ehhez az alaplapnak is sata2 csatlakozóval kell rendelkeznie!), a processor teljesítménye - ami nem elsõsorban a magok száma, hanem az "adatbusz" átviteli sebessége befolyásol. A gépben levõ memória sebessége is számít a beolvasásnál...
S ha az adatbeolvasás megfelelõ sebességgel megtörténik akkor jön be a "képbe" a VGA megjelenítõ teljesítménye - amivel a képsebességet (fps) lehet befolyásolni (shift (Y)-al lehet ezt a paramétert folyamatosan kiíratni a MSTS jobb alsó képsarkába).
Mindezek mellett hiába van egy olyan "combos" gépünk amelynél az fps érték akár a 100!-at is eléri és egy "dúsabb" pályaszakasz beolvasásakor ez az érték akár 60!-ra lecsökken, akkor ezt úgy kell érteni, hogy 100 fpsbõl 40! fps alatt a kép állva marad - azaz a "szaggatás" mintegy 0.4 másodperces volt..... Ebbõl adódóan látható, hogy egy bizonyos "elégséges" (max 30-40 fps) megjelenítéshez szükséges VGA teljesítmény felett a nagyobb teljesítményû monitorkártya nem ad lényegesen jobb megoldást a "szaggatásra" - ezeket az állításokat saját tapasztalataim szerint bátorkodtam leírni - ugyanis a baráti körömben ha valaki összeállít egy-egy "combosabb" gépet, akkor én azon tesztelni szoktam a MSTS-t (legutóbb egy Core-i7 (3.4 GHz) processzor, 8 Gb DDR3 ram, Sata3 HDD gépen teszteltem a MSTS-t, de nem estem hanyatt a látványtól - a szaggatást ezen is tapasztaltam alig kisebb mértékben, mint egy "normál" gép esetén.... és ezt még a W7-es sem tudja megfelelõen konpenzálni az "elõreolvasás" lehetõségével..
EZ VAN!
SOS segítségre lenne szükségem! EN Ister EuroNight activity indításakor az alábbi hibaüzenetet kapom " A train database olvasása sikertelen. TRAINS\Trainset\OBB_73_81_21-91_101-5_Bmz_old.wag"
Mi a probléma? Mit tegyek?
H-Start gyorsvonati pack vol 1
H-Start gyorsvonati pack vol 2
Tipp: Ugy telepítsd, hogy a 2.-ik részletet rakd össze az elsõvel és úgy másold be (H-Start_gyorsvonat_pack). Ezen felûl a második részletet rakd egy másik mappába is (H-Start_gyorsvonat_pack_vol2) mert valamelyik szerkesztõ így is használja.
A tegnapi nap folyamán én is ugyanezt az act-ot szerettem volna végigvinni! (4280-as üzenet) KB. ott ahol neked is - nekem is kifagyott (train.exe alkalmazáshiba... stb üzenettel) Én egyetlen problémára gondolok: úgy néz ki, hogy ehhez, (FELTÉTELEZEM, hogy Alföld 5.4.1) gyenge a gép! (Ha egy erõmûved van akkor bocs!) Hát én is nehezen veszem tudomásul, de szerintem ez a helyzet! Ha MÉGSEM, a válaszotokat várom! Sõt, a saját activity-m ben Újpest után az északi össz. v. hídon sem tudok keresztül jönni az elõbb említett kifagyás miatt! AMD 3800+ 2.4 Ghz, 2GB RAM, VGA NV 9500GT 1GB! Az árnyékok kivételével minden MAX, Látótáv 1250m, FPS 15-59 között mozog! Átlag 20-25 tehát akad!
Megkérnék egy olyan "nem lódító" rajongót akinek komoly gépe van pl.😛roci 2-4 mag és vagy 4-6 GB RAM, hogy nála mondjuk Szolnok vagy Békéscsaba kellõs közepén, amikor mondjuk mellettünk mozok vagy 4 másik szerelvény akkor mennyi a MINIMUM FPS érték, tehát mennyire akad! Nemsokára szeretnék gépet venni, ezért kérdezem! De ha valaki tud ennél olcsóbb és egyszerûbb megoldást, persze csak a kifagyások ellen azt hallgatom! A regényemért pedig bocsánat!
Van egy problémám.
Ezt a vonatot irányítom:
Feladat adott, nem is lenne gond, igen ám, de amikor Szolnokra mennék be (kb. 1 km-re vagyok, vagy már a pályaudvar bejáratnál) egyszerûen kifagy a játék, kidob asztalra. Nem tudom miért, valami hiányozna-e neki...fingom sincs. Igaz menet közben kiírt olyan hibákat, amik hangfájlok hiányára utalnak (intercity is volt köztük, de konkrétan 3 hiba jön fel). Nem tudom hogy ez, vagy valami más befolyásolja a kiakadást. Gondolok itt másra, hogy Szolnokon jön be a képen már olvasható feladat rész, miszerint 4 kocsit át kell soroznom egy másik vonathoz, majd vissza a sajátomhoz.
Valami megoldást erre tud valaki? Megköszönném, mert így 3 óra vonatozásom ment el, mert már kétszer próbáltam ezt a feladatot megcsinálni.
Elõre is köszönöm!
Elvileg változtatott, javított a pack-on ezért újra fel lett töltve.
A metropol activitynek a jármûvei kellenének. Rengeteg feladat van az Alföld 5ben amit nem tudok megcsinálni nélkülük, ahol meg a letöltési link van egy hibás oldalra visz át. Esetleg máshonnan lelehetne szedni?
418,5 MB a fájl, ennyit tudok.
Köszönöm
Üdv.
Hát ez egy elég nehéz ügy. Próbáld a tanksapkát és a "töltõpisztolyt" egy vonalba hozni. Ezek után F9, katt a mozdonyra, majd nyomd meg az 5-ös billenytyût (a betûk fölöttit). Ha nem indul el a tankolás amit hallasz és láthatsz is kiírva akkor óvatosan mozgasd a mozdonyt addig, amég nem találod meg azt a pontot ahól tölt.
Hát sajnos így nem igazán foglalkozom a honlappal hiszen nem fogunk tudni rárakni dolgokat. Eddig egy activity érkezett és ezzel nem megyünk szinte semmire. Hírek nem igazán vannak ezért nem hiszem, hogy lesz honlap, sajnálom.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Én külön programon futtatom amit egy ingyenes regisztráció után letölthetsz innen. Amúgy a 2-es metró oldala.
Honnan is lehet magát a vonatot is letölteni ami elfogadja a hangokat is a játék alatt?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
letöltése pl downloadhelperrel firefox alatt érhetõ el.