Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg nem készül Somoskõújfalu Hatvan vonal?
Martin remélem azért meg csinálod a honlapot.
Aki esetleg szeretne tesztelni egy activity-t az írjon nekem privát üzenetet.
Tipp: Csak gyakorlotabb egyének jelentkezzenek, mert hiba fenállhat!!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Mi a helyzet az oldallal?
Küldenék egy activity-t neked tesztelésre. Tolatós feladat elsõ része.
Tudom hogy nem nézitek jó szemmel de az addonokat amiket csináltok a letöltött játékra is jó?
Mától megkapom a weboldal szerkesztési jogát. Igaz még a nevét nem fogom megmondani, mert a honlap amúgy még sehogy sem áll kinézetileg, stb. Ha valami hírt esetleg vagy bármit tudtok msts-rõl vagy új consistot készítettetek (ami jól sikerült) vagy activityt. Kérlek titeket egybõl jelezzetek. Oda lesz írva, hogy ki készítette ezt meg ezt tehát abban nem lesz hiány. Remélem fogtok segíteni az oldal szerkesztésében<#kacsint>#kacsint>
Ebbõl szeretném használni a joystick-ot.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De mikor berakok 1 activityt akkor nemcseréli le azal ami épp ottvan szal nemtudom mit kellene csinálnom.
Valaki írja le mi lehet a gond mert már régóta szenvedek ezzel.
de viszont meg van 1-2 activity ami meg normálisan mûködik. Köszi annak aki visszaír.
Köszi
Nem azt mondtam, hogy a géped rosz. ROSZÚL VAN TELEPÍTVE VALÓSZÍNÛLEG. Ezt a hibát álltalában akkor adja, hogyha telepítesz egy új feladatot és a consistja tartalmaz egy olyan mozdonyt ami nincs a Trainsetbe. Mivel ez a Metropol telepítése után jelent meg így szerintem a consis a helyén van, de a Trainset elemei nem.
Szerintetek létezik az, hogy az activitimet nemképes betölteni a TS? Illetve, van hogy betölti, van hogy nem! Álltalában a betöltés után közvetlenül, de van hogy csak 10 perc múlva jön az a bizonyos fekete képernyõ! Csak ennek az activitinek a "alkatrészei" vannak fent a pályában! (Alföld 5.3.1) Hiányosság nincs, az editor sem jelez semmi hibát! Az act 970 Km, 205 KB-os PATH-on fekszik (úgy néz ki, hogy a path is hibátlan) 3 mellékfeladat, 7 mozdonycsere és eddig csak 27 általam behelyezett vontató és vontatott jármû van benne! És még hol vannak az AI-k!
Létezik, hogy ezt már nem bírja ki a TS? Vagy lehet, hogy ez is gépföggõ? Mit tudtok erre tanácsolni? A válaszokat köszönöm!
Üdv mindenkinek: Tommacska
Mivel ha jól értettem az *.eng probléma a Metropol telepítése után jött létre. Ez csak abban az esetben lehetséges (ha meg nem sértelek), hogy rosszúl telepítetted. A consist rendesen a helyén van, de a Trainset elemei nem. Ne mappánként, hanem fájlonként másold be minden esetben mindent!!! Egyetlen kivétel, ha a Trainsetbe olyan mappába kéne berakni ami nincs még.
Ha ez mégsem segít írj nyugottan.
Üdv.:<#integet2>#integet2>
Mint már többször említettem a TS induláskor M I N D E N T ! ellenõriz.
Ha netán telepített valaki olyan activity(ke)t amihez a vonatok nincsenek a saját TS-ében telepítve, akkor elkerülhetetlenül ezeket az .eng-eket a TS induláskor keresni fogja függetlenül attól, hogy ezeket az activityket használni szándékozunk-, vagy sem....
Próbaképpen az "Alföld"-i activityket "parkolópályára" kell tenni (move) és kiderülhet, hogy ott van-e a hiányolt .eng .....
Egy ötletem van. Lehet, hogy hiba csúszott a telepatésbe. A törlés és az újratelepítés megoldhatja a problémát.
De ha engem kérdezel töltsd le az Alföld 5.öt innen. Ugyan azt is tartalmazza mint a 4, sõt bõvült is 200km öszhosszal. Raádásúl sokkal szebb és élethûbb is.
Üdv.:<#integet2>#integet2>
nem is magyarázom beszéljenek a képek:

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Ezért nem értem mivan vele. minden vonat megvan hozzá !
Ha nem jön össze a felülírás, vagy neagy isten a Trainset csere se akkor van még egy kissé elvetemült megoldás, de ebben az esetben le kell írnod az összes hibát<#wow1>#wow1>
Help <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Hát jó lenne, mert én nem lennék rá képes, még ezzel a játékösszerakással is gondom volt 😛
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject