Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Létezik olyan vonal ahol át lehet menni Hatvan állomáson?
Esetleg nem készül Somoskõújfalu Hatvan vonal?
Martin remélem azért meg csinálod a honlapot.
wanlo
Szép napot mindenkinek!

...DREAM TEAM...

Szép estét! Dunántúlon gyakori látvány:

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy létezhet, hogy valaki megcsinálta a transzszibériai vasútvonalat, vagy mondjuk egyes részeit?
kisPesti
Szerintem anyira gazdasági világválság van, hogy már a fórumbejegyzésekkel is sporólnak.

Aki esetleg szeretne tesztelni egy activity-t az írjon nekem privát üzenetet.

Tipp: Csak gyakorlotabb egyének jelentkezzenek, mert hiba fenállhat!!

wanlo
Hy,estét topik!
Egy pár kép,hogy ne legyen unalmas:

...DREAM TEAM...

tmartin
Rendben. Nagyon kihalt a fórum. Mivan veltek? Írjatok, mert ha így megy tovább akkor nem, hogy honlapot nem fogok készíteni, hanem az egész fórumot beszüntetem, mert annak nincs értelme, hogy minden második nap küldünk egy üzenetet már most ne haragudjatok.

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kisPesti
Ok, csak még javítgatok rajta.

tmartin
Hát most nem igazán van idõm foglalkozi vele de küld el és majd amikor megnyitom már fent lesz. Oké?

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

kisPesti
Martin:
Mi a helyzet az oldallal?

Küldenék egy activity-t neked tesztelésre. Tolatós feladat elsõ része.

Sziasztok

Tudom hogy nem nézitek jó szemmel de az addonokat amiket csináltok a letöltött játékra is jó?
tmartin
Hát szerintem hamarosan megnyitom. <#kacsint>

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

wanlo
Ok,várjuk! <#eljen>

...DREAM TEAM...

tmartin
Arra a döntésre jutottam, hogy a honlapom lesz egyben a fórum F.A.Q-ja, hiszen minden rajta lesz az oldalon ami a F.A.Q-n lett volna sõt még talán több dolog is.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Mostantól már nagyon benne vagyok a honlap szerkesztésbe és légyszíves nagy mértékben gyártsátok a consistokat, activityket és akkor azokat kapásból felteszem. Elõre is köszönöm!

tmartin
óóó a fenébe.... Azért köszönöm.

Játék nem támogatja a játékvezérlõket. Kivéve a TrainDrivert, de azt is feltételekkel. (Track monitor állandó használata, stb)

tmartin
Sziasztok! Miaz kihalt a fórum?<#vigyor0> Írjatok megint!

tmartin
Sziasztok!
Mától megkapom a weboldal szerkesztési jogát. Igaz még a nevét nem fogom megmondani, mert a honlap amúgy még sehogy sem áll kinézetileg, stb. Ha valami hírt esetleg vagy bármit tudtok msts-rõl vagy új consistot készítettetek (ami jól sikerült) vagy activityt. Kérlek titeket egybõl jelezzetek. Oda lesz írva, hogy ki készítette ezt meg ezt tehát abban nem lesz hiány. Remélem fogtok segíteni az oldal szerkesztésében<#kacsint>

tmartin
A játékvezérlõlrõl vagy azt hogy nem veszi be? Amúgy a játékvezérlõ ittvan:
Ebbõl szeretném használni a joystick-ot.

wollnerd
Mutatnál egy képet róla? 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tmartin
Sziasztok! Van egy nagyon jó játékvezérlõm amivel szeretném irányítani a vonatokat, de nem ismeri fel a játék. Tehát minden más játékba mködik a játékvezérlõ és amikor rámegyek hogy a billentyû változtatása és ott mondom neki hogy melyik legyen az, de nem veszi be. Mi lehet ennek az oka?

Sziasztok lécci segítsen nekem valaki. Mikor beakarok rakni 1 activityt a játékba van mikor összeakadnak a szerelvények kocsik mozdonyok és a játék betölt mielött az alapmenüt behozná kirja hogy nemolvasható vagy ilyesmi és mindig valami szerelvény vagy kocsi vagy mozdony van ott.

De mikor berakok 1 activityt akkor nemcseréli le azal ami épp ottvan szal nemtudom mit kellene csinálnom.

Valaki írja le mi lehet a gond mert már régóta szenvedek ezzel.

de viszont meg van 1-2 activity ami meg normálisan mûködik. Köszi annak aki visszaír.
ady06! Nekem a videokártyán belül vannak ilyen beállítások hogy Mipmap beállítások szintje, vonalsimítás meg ilyenek azokat húztam fel. 😊
Sziasztok! GySEV IC kocsik kellenének...Tud valaki dobni linket?
Köszi
tmartin
Sziasztok! Vasárnap megnyílik egy honlap az msts-el kapcsolatban amit én szerkesztek. Nagyon szeretném ha ti is segítenétek a honlapszerkesztésbe olyan módon, hogy sok jó activityt kéne készíteni, szerintem rengeteg szép, jó consistoknak is örülnének. Ha esetleg valaki pályát szerkeszt akkor annak is adnánk helyet, hogy letölthesse. Azt viszont kérném ha valaki készít egy consistot vagy egy activityt akkor az írja le, hogy ahoz mi kell, mire van szükség a jó mûködéshez. Elõre is köszönöm a munkátokat és remélem jó kis honlapot fogunk összehozni mi mindannyian.

kisPesti
vonatos marci:
Nem azt mondtam, hogy a géped rosz. ROSZÚL VAN TELEPÍTVE VALÓSZÍNÛLEG. Ezt a hibát álltalában akkor adja, hogyha telepítesz egy új feladatot és a consistja tartalmaz egy olyan mozdonyt ami nincs a Trainsetbe. Mivel ez a Metropol telepítése után jelent meg így szerintem a consis a helyén van, de a Trainset elemei nem.

Sziasztok MSTS Fejlesztõk!!!

Szerintetek létezik az, hogy az activitimet nemképes betölteni a TS? Illetve, van hogy betölti, van hogy nem! Álltalában a betöltés után közvetlenül, de van hogy csak 10 perc múlva jön az a bizonyos fekete képernyõ! Csak ennek az activitinek a "alkatrészei" vannak fent a pályában! (Alföld 5.3.1) Hiányosság nincs, az editor sem jelez semmi hibát! Az act 970 Km, 205 KB-os PATH-on fekszik (úgy néz ki, hogy a path is hibátlan) 3 mellékfeladat, 7 mozdonycsere és eddig csak 27 általam behelyezett vontató és vontatott jármû van benne! És még hol vannak az AI-k!
Létezik, hogy ezt már nem bírja ki a TS? Vagy lehet, hogy ez is gépföggõ? Mit tudtok erre tanácsolni? A válaszokat köszönöm!
Üdv mindenkinek: Tommacska
wanlo
Hy topik!

...DREAM TEAM...

mit álítottál a videókártyánál ?
Lacko nekem is így elmosódik 😄 ha full grafikán van 😞
oké leszedem az alföld 5 öt és megnézem, hogy müködik e 😊
Azzal nincs összefüggésben hogy milyen a gépem úgyértem hogy rossz e a gépem vagy jó.
Közbe megoldottam a problémát. Csak a videokártya beállításait kellett finomítani, így mostmár minden jó 😊
kisPesti
vonatos marci:
Mivel ha jól értettem az *.eng probléma a Metropol telepítése után jött létre. Ez csak abban az esetben lehetséges (ha meg nem sértelek), hogy rosszúl telepítetted. A consist rendesen a helyén van, de a Trainset elemei nem. Ne mappánként, hanem fájlonként másold be minden esetben mindent!!! Egyetlen kivétel, ha a Trainsetbe olyan mappába kéne berakni ami nincs még.

Ha ez mégsem segít írj nyugottan.
Üdv.:<#integet2>

Háj!
Mint már többször említettem a TS induláskor M I N D E N T ! ellenõriz.
Ha netán telepített valaki olyan activity(ke)t amihez a vonatok nincsenek a saját TS-ében telepítve, akkor elkerülhetetlenül ezeket az .eng-eket a TS induláskor keresni fogja függetlenül attól, hogy ezeket az activityket használni szándékozunk-, vagy sem....
Próbaképpen az "Alföld"-i activityket "parkolópályára" kell tenni (move) és kiderülhet, hogy ott van-e a hiányolt .eng .....

Még nem sikerült.Ez miért van hogy eng. fájlokat hiányol meg egy csomó errort ir ki.Nagyon megköszönném ha tudnál nekem ebben segiteni.
kisPesti
vonatos marci:

Sikerûlt megoldani a *.eng fálj hibákat?

kisPesti
ady06:
Egy ötletem van. Lehet, hogy hiba csúszott a telepatésbe. A törlés és az újratelepítés megoldhatja a problémát.

De ha engem kérdezel töltsd le az Alföld 5.öt innen. Ugyan azt is tartalmazza mint a 4, sõt bõvült is 200km öszhosszal. Raádásúl sokkal szebb és élethûbb is.
Üdv.:<#integet2>

szóval a képek:
kep1
kep2
kep3
Sziasztok!Elég érdekes problémám lett. Felvettem fullra a grafikát, felbontást is és a Flirt színezése elmosódott az elején valamiért. a közepén viszont éles.
nem is magyarázom beszéljenek a képek:

Azt hogyan csináltad meg hogy nem hiányolt neked eng fájlokat.
Soundmixerz
Szerintem neked ugyanaz a gondod, mint nekem volt...

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject

nem alföld 4 . Persze, hogy bírja 😄 beis ba**na ha nem birná😊 Eddig ment most letöltötem újra mert letöröltem véletlen és mostanába mindig kifagy a Többi pályam jó!(Alföld 3 Tisztánúl meg Alpok)

Ezért nem értem mivan vele. minden vonat megvan hozzá !
kisPesti
ady06:
Nem Alföld 5? Bírja a géped?

kisPesti
Vonatos Marci:
Ha nem jön össze a felülírás, vagy neagy isten a Trainset csere se akkor van még egy kissé elvetemült megoldás, de ebben az esetben le kell írnod az összes hibát<#wow1>

Helló! Srácok tudok nekem segíteni ? Alföld 4 es pályánál minden acty-tnél kifagy a játék alkamazáshibával nem tudjátok mi baja lehet?

Help <#conf><#nemtudom>
Igen,eng fájlokat hiányol,majd megfogom próbálni
wanlo
Hy,
Debrecen környéki ismerõsök hívják úgy nem én találtam ki... XD

...DREAM TEAM...

Soundmixerz
Hehe, mért is Viharsarok? Errõl még nem hallottam 😄 Amúgy meg LOL, csak a csirkehús miatt... <#duhos2><#vigyor2>

Hát jó lenne, mert én nem lennék rá képes, még ezzel a játékösszerakással is gondom volt 😛

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject