Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iPhone XS Max 256GB
iPhone XS Max 256GB
Elõre is köszönöm !
Itt lehet tanulmányozni:Visszafordítás!
...DREAM TEAM...
Látom, hogy sokan írtátok, hogyan kell iránt váltani a FLIRT-ben. Eleinte nekem is volt vele gondom és egy idõ után megoldottam, most hirtelen nem tudom, hogy is volt, de ha hazaérek írok és akkor mondom. 😄
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Nekem egy Gysev v43-as gép kellene de amiket találtam nem értettem hogy kinek, minek a hangjait, Cabview-ét kel belerakni.
Valaki tudna nekem egy linket adni egy képrõl amiben már benne van mindkettõ?
Elõre is köszönom 😊
Eléggé szépen sikerült visszaadni a játékbeli mozdonynak az igazi hangulatát, igaz amit a képen láthatunk festést manapság nem igy nézki, lassan 2 éve hogy egy baleset után, amikor is a 2-es vége a mozdonynak darabokra tört kiadták a mûhelybõl, egészen pontosan 2009.12.23-án... 😊 A szinek a mozdonyon eléggé egyediek, látszik jól hogy a Dombóvári mûhelyben készitették, ott használnak ilyen árnyalatú festéket leginkább .. A festése amúgy hajaz a 80-as években használtra annyi különbséggel hogy akkor a mostani friss V3,V4,V5-ös vizsgálatokon átesett sziliékhez hasonló világosabb fõkerettel szaladgáltak .. Remélem nem untattam senki ezzel a kis irománnyal, mindenkinek balesetmentes szolgálatokat kivánok! 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az utólag letöltött mozdonyokat vagy vagonokat a:
C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET mappába kell rakni.
Ha egyedi összeállításokat szeretnél életre kelteni akkor javaslom a:
ConBuilder névre hallgató progit amivel össze állítod majd mented.
...DREAM TEAM...
Utólag letöltött mozdonyokat hogyan tudok betenni a játékba, elég régen játszottam utoljára MSTS-t és nem sok minden maradt meg <#idiota>#idiota> illetve mivel lehet szerelvényeket késziteni ? 😊
elõre is köszi!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Iszonyatos gépigényû, rettenetesen macerás kezelhetõségû (AURAN regisztrálás nélkül nem használható), a "szabad vonatozás" módot nem találtam benne - csak feladatokat lehet vonatozni adott vonatokkal....
Nem sikerült átpártolnom a TS-rõl... (bár nem is volt szándékomban)
az oldal felénél a három nohab kép felett találod a letöltési linket.
Ebben van az ilyen nevû .eng fájl, ami hiányozhat.<#wink>#wink>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Aki tudja hol találhatom meg, melyik packban, vagy esetleg elküldené tömörítve ezt a fájlt azt megköszönném.
iPhone XS Max 256GB
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy hiba kijelzés nélkül megy a játék. Tehát semmi nem hiányzik, mégis van hogy a feladat elején, közepén fogja magát és exe hibával kilép a játék...egyes feladatok (amiket külön töltöttem le nem csak sima Alföld 5 acthu feladatok) pedig simán mûködnek.
ha van rá megoldás akkor valaki legyen oly kedves ossza meg velem, ha nincs akkor nincs más megoldás, a hibás feladatokat törlöm a rendszerbõl... :S.
Elõre is köszönöm.
Sõt a Debrecen-Nyíregyháza vonal is van benne!
Forrás
MSTS Államvasutak név jobban tetszik!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az oldal készülõben van, de most támadt egy új ötletem. Az ötlet:
MSTS Államvasutak vagy MSTS Közlekedési Vállalat. Ez azt takarná magába, hogy lenne egy pálya amelyen egy napot kéne végigcsinálni, de közösen. Tehát lennének különbözõ járatok (01,02,03.... járat) attól függõen hányan lennénk és mondjuk egy járaton lenne 3 ember és akkor azoknak lenne gy kis fórumuk (nem sg) ahol megbeszélik a dolgokat. Tehát valaki ment annyit amennyit gondolt tegyük fel egy órát és akkor egy megállón csinál egy mentést. Ezt a mentést feltöltené a következõ sofõr pedig vinné onnan tovább. Kinek hogy lenne ideje az viszi a szerelvényt. Várom az ötleteket, megjegyzéseket és lehet kérdezni is.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
A 001-t innen tudod leszedni, Eurocomos társával.
http://mstsleirasok.5mp.eu/web.php?a=mstsleirasok&o=VqjFZ4IuKm
Cab és Sound is van hozzá valamint eng javítás. Szedd le õket mind úgy 100% hogy mûködnek.
iPhone XS Max 256GB
Wanlo szeretném megkérdezni, hogy a Liszt Ferenc Taurust honnan sikerült leszedni?
iPhone XS Max 256GB
iPhone XS Max 256GB
az MSTS megragad :D
A hdmsts.hungary-trains.hu oldalról töltheted le!
Feladat: Állomás: Vágány: Bejárat: Kijárat:
Kijárás TH-ig Békéscsaba FTH 5. --- ---
Bejárás az áll.-ra Békéscsaba 2. vg. 15km/h ---
Személyvonat bevárása Békéscsaba 2. vg. --- ---
Gépmenet továbbítása Bcs.-Lökösh. --- --- 40km/h(bcs.)
Személyvonat bevárása Kétegyháza 3. vg. 40km/h 0km/h,majd 40km/h
Lõkösháza bej. 2. vg.,vag. fel Lõkösháza 2. vg. 15 km/h ---
Lõkösháza kijárat 7307 Lõkösháza 2. vg. --- max.
Kereszt bcs.-rõl Kétegyháza 3. vg. 40km/h 0,majd 40km/h
utasok bevárása Békéscsaba 3. vg. max max
Forgalmi okokból emgállás Murony --- max 40km/h
utasok bevárása Mezõberény 1. vg. max max
utasok bevárása Gyoma 4. vg. max. max
utasok bevárása Mezõtúr 4. vg. max max.
Forgalmi okokból megállás Szajol 4. vg. 120 km/h 40km/h
utasok bevárása Szolnok 8. vg. 40 km/h 0 km/h
A szerelvényt Lõkösháza-Szolnok viszonylaton kell vinned,és szajolba lessz egy kis foragalmi megállás 😄
Mielõtt ezt kiadnám,kiadok egy gigantos activity-t,aivel remélhetõleg nem lessz ennyi gond.
Ez a következõkbõl álna:
Mivel én a 120-s vonal mentén élek,ezért Békéscsabán kezdõdne,ahol a szénrakodó2-rõl(fth elõtt multkor is ott ált 2 gigant szénrakodó 1-2-n azért 😄),majd be kell járni az 1. vg-ra,ahol kis várakozás után el kell indulni gépmenetben Lõkösházára,ahol fogadnak téged a 4. vg-re,majd a tolatásvezetõ utasítására megkezdheted a tolatást a már bent álló tehervagonokra,amelyet egy fekve maradt szili miatt kell továbbítanod(majd az élethûség kedvéért az 1,5 vg-ra beállítok egy Daciat egy szilivel) Kõbánya-Kispestig (majd folytatódna tovább fradi-Komárom-Gyõr-Hegyeshalom-Rajka vonalon,csak nem tud 😄)
Belemész a trainset mappába,és megnézed a fileokat.Mindegyik jármûnek/jármûpacknak a trainset mappában legyen egy mappája...
A mappán belül ne legyen más mappa,csak a cabview,meg a sound(remélem érthetõ).
Ha ez így jó,akkor pedig az MSTS hiánya miatt van ez,amelyhez a kövtkezõk kellenek:
Trainsupdate,Toolsupdate,és ha mind a kettõt felraktad,akkor letöltöd az MSTS bin-t(alul lessz,hogy download EN) és azt is felrakod.
Több ötletem nincs.
Martin:még nem birtam kipróbálni az act-t,mert mindíg kifagy amikor belépnék...Megpróbálom most kissebb felbontással,hátha mûködik.Ha jó lessz,akkor csinálom a szembejövõ forgalmat.
jelenlegúgy nézne ki,hogy elindulsz Szolnok 1b VG-rõl,majd szajolnál kapsz egy 120-s bejáratot(amit Bz-vel nem hiszem,hogy kihgasználhatsz 😄) a 4.-re,ahol be kell várni a szembõl jövõ tehervonatot,(a teher helytelen vágányon közlekedik,amire kifogás,hogy szajol bejáratánál jön szembe egy gyors) majd végig átmenõn,csak szentesen kapsz kitérõt.
Utánna jön a meglepi,amit max neked küldök el PM-ben,hogy micsoda.
Hamarosan publikálom!
Nagyon szépen kérném a segítségeteket, mert a játék indításánál az alábbi hibaüzeneteket kapom:
A train database olvasása sikertelen.
Trainset \ HZ_GOSA \ HZ_Bl_059.wag
Trainset\ MAV_V43_VMW \ V43-2248_2010.eng
Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_59-91_100-2 Bcmz_bl.wag
Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_29-91_039-9_Bmpz.wag
Trainset \ OBB_MEGA_EC_PACK \ OBB_73_81_21-91_102-3_BMZ.wag
Trainset\ PKP_IC \ Bcdu_59-70_064.wag
Trainset \ H-Start_szemelyvonat_pack_vol1 \ H-Start_50_55_20-07_523-3.wag
Trainset \ H-Start_szemelyvonat_pack_vol1 \ H-Start_50_55_20-07_658-7.wag
A fenti fileok mindegyikét letöltöttem, és a Trainsetben vannak.
Mit tegyek, mi a probléma??
Légyszíves segítsetek! Segítségeteket elõre is nagyon szépen köszönöm!
Ha készen lessz elõtte kipróbálom milyen,és ha minden jó,akkor publikálom,és rakhatod ki!
És ezt az activityt felajánlod majd a most készülû msts, railworks hungary honlapnak?
7212 személy
A Bzmot packot és eng módosítást is a hdmsts.hungary-trains.hu oldalról tölthetitek le.
A vörös jelzést minden bizonnyal azért kapod,mert vam egy szembõl haladó szerelvény,amit be kell várni.
Az új patch szerintem senki nem tudja mikor jön ki,de engem speciel nem is érdekel,csak hogy mikor lessz hozzá 120a,mert a 100-as vonalért nem rajongok...
(Saját üzenet):
Nos visszatértem az MSTS-hez.
Jelenleg Acticityk készítésével foglalkozom,amelyeket késõbb publikálok.
Jelenleg készülõ activity:
Az Alföld5-re egy Szolnok Szajol Szentes viszonylatú szerelvény továbbítása egy szentesi usgyi hiányból adódóan egy erõsített Bz szerelvény továbbítása...
(Bzmot+BDzx+Bzx+Bzx+Bzx+Bzmot)
Szentesen pedig meglepit tartogatok,amelyet csak akkor tudtok meg mi lessz,ha eljutottatok szentesig😄
Azt megsúgom,hogy szükséges lessz hozzá az Alföld5 legfrissebb változata,+ a H-Start Bzmot pack 1.0.(+ én használom az eng javítást hozzá)
Az activity még nem 100%-os,jelenleg a szembejövõ forgalmon dolgozom.(keresem menterendbe és a térképen,hol van kereszt,és azt csinálom...)
Ha valaki tudja hol szokott azon a vonalon kereszt lenni,és a szolnoki átmenõre megy be,vagy ha nem (általában) hanyadik vágányra érkezik,kérem írja le...
Elõrre is köszönöm!
Nem tudja valaki hogy az Alföldhöz mikor jön ki az új patch? Mert kéne a Debrecen - Nyíregyháza - Záhony szakasz.
Valamint Nyíregyháza - Miskolc - Bp. keleti. És ezek mellék ágai, pl: Nyíregy - Mátészalka, meg egy csomó... 😊.
Meg érdekelne a Nyugat Dunántúli pálya, hogy mikor jön ki a teljes, legutóbbi bejegyzés Ápr.1. én volt, azóta semmi.
Egyéb pályákról tud valaki valamit?
Amúgy én a Balaton pályát ismerem, meg az Alföldet, érdekelne még több valós pálya, de ezeket találtam azok közül ami reális. Többit nem ismerem. Mely pálya van még lemodellezve szinte teljesen a valóságból? Amiben tényleg semmi fiktív nincs.
Elõre is köszi a válaszokat, ha valaki tudja 😊.
Én valahogy nem vágom hogyan kell elindítani ezeket a feladatokat...ott állok és nem kapok zöldet, mert nem tudom megfordítani, majd vissza a vonatot, az elején, hogy elinduljon minden. Kivéve a motor vonatnál bár ott nem is kell fordítgatni...valaki erre megtudja mondani a megoldást?