7098
-
M41 2143 #4911 Helló
Telepítsd és rakd újra az ActHU-kat. Úgy megoldódik a probléma. -
#4910 Naná hogy nem! Miből gondoltad ezt?
Egyébként már rég megjelent a Download verzió -
vargadani95 #4909 De az nem lesz ingyenes vag yigen? -
#4908 Hélahó ! :)
9800GT.. 512mb... mmm ha MSTSezel a legtöbbet, akkor azt mondom, hogy egyenlőre az a videókártya még elég lesz..
Proci, alaplap, memóriának ezt ajánlanám :
GIGABYTE GA-870A-USB3 21990,-
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition 24500,-
Kingston 4 Gb /1600 KIT HyperX 10500,-
Ezzel egy ideig ellennél és újabb játékok sem jelentenének problémát .. -
#4907 Hát már tényleg nem tudom,h mit tegyek :S
-
dnbboyyy #4906 nekem is így volt nem jól tetted be a csomagokat stb -
#4905 HellÓ! Én már mindent kipróbáltam,feltelepítettem a játékot legalább 5-ször,de mind hiába,a játékot nemakarja betölteni,csak 5-perc tán ezzel a
hiba üzivel :
Ha meg enterezek,akkor meg több ilyen errort is ki ad:S Már nem tudok mitcsinálni:/ -
Tommacska #4904 Akkor Editors & Tools act készítése!
Egyelőre egy egyszerűvel próbálkozz pl Debrecen-Bp. Nyugati!
Az egyéb beállításokat nem taglalnám: elnevezés, indulási időpont, időjárás, stb stb.
Készítsd el a szerelvényt 1 gáp, sok kocsi.
Majd a PATH-ot (útvonal), ne bonyolultat, mindig a helyes oldalon vezess, esetleg néhány állomáson térj ki jobbra, avagy balra!
Majd a szembejövő AI-k beállítása, ugyanezen az elven, de úgy hogy 15 percnél ne jöjjenek sűrűbben, sebességüket agyd 75-ös értéken és számítsd ki a menetrendjüket. Fontos, hogy ne torlódjanak fel. Esetleg egy vonat haladjon elötted + egy mögötted. Az előtted lévőnek az indulási idejét és sebességét úgy állítsd be, hogy itt-ott feltartson, de ne haladjon 1000Km-el előtted, mert annak nincs értelme. Ha kész mentés és indulhatsz is! A szerelvények készítésénél a hosszuk a józan ész határán belül legyen!
Készítési idő kb 2 óra ,Játékideje kb 3- 3,5 óra lesz! START! -
#4903 Igyekszem, mivel Nyíregyi vagyok, és odáig készül el az új Alföld, ezért akarok készíteni feladatokat, valós menetrend alapján (nem valós AIval, mert az tényleg bonyolult lenne). -
Tommacska #4902 Mért?... -
#4901 Az utolsó képen lévő mozdonyt soha nem láttam!
Nekem igen furcsán néz ki... -
Tommacska #4900 Wanlo! Szép képek, egy picit hátrább csúsztatlak, 1000 bocs érte!
Martin!
Nagyon köszönöm az fáradozásodat! Sejtettem, hogy nem lehetséges.
A vicc az egészbe az hogy, ez aprópénz ahhoz képest amennyit költöttem eddig rá. Egyébként jól is hangzana a dolog, ezek már jóval modernebb alkatrészek. Ha végre már sikerülne nulláról legalább az egyre feljutni anyagilag, akkor ezt a lépést meg kell tenni. Feltéve, hogy ez az alaplap, (vagy hasonló) egyáltalán belefér e az én "garzonomba", mert tényleg kicsi a ház 18x36x40cm. Komplett gépet, egyenlőre nem áll módomba összerakatni!
És most foglalkozzunk végre az MSTS-el!
Biharkeresztesen bevár engem egy teher AI, mihelyst beérek az állomásra, ő már indul is. Nincs hangja az acthu-s M62-es nek, sem a 20db Acthu-s nagy Habis vagonnak sem. Miért? (Az .eng-ben helyes a hanghivatkozás)
Néhány M62-es nek fordítva működik a fényszórója, nem hallatszik sem belső, sem külső nézetben a duda hangja, és ami még érdekesebb, hátsó vezérállásban, belső nézetben, látszik előttem a fényszóró fénye, de külső nézetben nem világít a mozdony egyik lámpája sem! Miért? Melyik számot kéne átírnom a .s- (avagy) .wag fájlokban?
Editor:
Helyhez kötött események, üzenet kijelzése opció, kimenetek száma 2! Elsőnek a nincs van bekapcsolva, másodiknak az üzenet kijelzése.
(Mert csak visszafelé úton akarom, hogy megjöjjön az üzenet!) A feladatban, minkét irányban kiírja..., az .act mentése utáni újra megnyitásnál a helyhez kötött esemény ott van ugyan, de elsőnek a "nincs" beállítást egyszerűen elfelejtette!!! MIÉRT??? Összesen 18 alkalommal jönne üzenet 8-nál áll fenn ez a hiba ahol az első, avagy a második helyen van a "NINCS" opció! Azok, ahol nincs ott a "NINCS" opció azok helyesen működnek! Az időponthoz kötött esemény, üzenet kijelzése opció abszolúte nem működik! Nem ír ki semmit! Miért??? Az akciókhoz kötött események ellenben tökéletesen működnek!
Az activity fiktív, terv szerint 400km, amely 8 óra alatt teljesíthető! Szerepel benne mozdonycsere, mérleg, tankolás, vagon összeállítás, segélyezés, baleset miatti elterelés, vissza a feladónak, és még sok más is. Ezen hibák miatt egyenlőre csak a veszteglőben várakozok!
Az AI-k beállítása egy krimi. Mérgembe csak úgy "hasraütés" szerint állítottam be egy indulási időpontot... ...Lőn világosság eddig ez lett a legjobb, nem érdemes másodpercezgetni!
ULVAR! Próbálkozz! DE gondold meg mibe kezdesz bele!
Rohadt macerás egy bonyolultabb act készítése!
Brian1! Hogyan kell pályát építeni? Ott van neked is a ROUTE EDITOR! Próbáld meg, vagy kérdezd Rőfi Ákos-t és csapatát! Ők !!!ÉVEK!!! óta építik az Alföldet!
A regényemért elnézést kérek, én nem tudok kettő szóban leírni semmit! -
#4899 Hy topik!
-
#4898 Ez akkor nem a legújabb verzió! Töröld le a TS könyvtárából az MSTSBIN backup mappát, majd töltsd le a MSTSBin oldaláról az 1.8.010516 verzióját Englishben! Amint láttam az egyik képen, te a 1.8.052113 verzióját töltötted le. Na ez nem ugyan az. Tehát ezt töltsd le: 1.8.010516! -
#4897 Szép napot! Sajnos ilyen processzorból már nem lehet kapni 1 magnál többet tehát ezt a Socket 939Chip foglalatú processzort. Igazad van Fazer télleg sok ez az ár érte, kb 34000 Ft lehetne sztem kérni érte. Csak akkor még nem néztem rendesen össze. Úgyhogy sajnálom Tommacska. Viszont nézelődtem neked egy kicsit és neked amit újítani kéne az az alaplap a memória és a processzor. A múltkor raktam össze egy gépet, csak abba még vidi kártyát is raktunk. Ez a gép nagyon nagyon erős és jó teljesítményű, nagyon megvannak vele elégedve. Így néz ki:
PROCESSZOR:
AMD Phenom II X4 840 dobozos AM3
http://www.aqua.hu/amd-phenom-ii-x4-840-dobozos-am3-141149.html/?search_termek=AMD
ALAPLAP:
ASUS M4A78LT-M LE alaplap
http://www.aqua.hu/asus-m4a78lt-m-le-alaplap-109705.html
MEMÓRIA:
4GB 1333MHz DDR3 RAM Kingmax kit (2x2GB)
http://www.aqua.hu/4gb-1333mhz-ddr3-ram-kingmax-kit-2x2gb-106989.html
Ha te ezt így megvennéd akkor 41 650 Ft-t fizetnél érte és nagyon jó lenne a géped. Ha majd lesz rá pénzed akkor szerintem érdemes lesz rá visszatérni, hiszen ez egy bivaly erős gép. Remélem tudtam segíteni. Ha különben bios frissítést csinálsz a gépen akkor sem lesz gyorsabb mivel ez nem szoftveres hanem hardveres dolog és a 2,41 GHz bios frissítéssel is 2,41 GHz marad. Érted már? Tehát szerinte ezzel a három dologgal járnál a legjobban. -
#4896 Ezt írta előtte:
Ezt pedig a legújabb Patch feltevésekor:
Utána megpróbáltam a játékot,de nem volt jó :S -
Tommacska #4895 Kedves Fazer és Martin!
Hát tényleg elnézést, hogy itt tárgyaljuk meg ezeket a dolgokat, de hát hol máshol...
Egy ideje munkanélküli vagyok! Nem hogy 40 ezer jelen pillanatban még 5 ezer forintom sincs, a 285 ezerről meg nem is beszélek. Azért köszönöm a felajánlást, de ami nincs, az nincs! Én mindössze egyetlen egy dolgot szeretnék kideríteni. Számomra ez lenne a legolcsóbb. Ez az a bizonyos processzor csere. Szerintem ti értetek hozzá!? Egy..., hát hogy mondjam... őskövületem van amit kb 4 évvel ezelőtt az auchan-ba vettem 250 ezerért. Egyértelműen igazatok van régi. A videókártyát 1-1,5 éve cseréltem, egy komplett havi tesco-s fizetésért. NVidia 9800GT 1GB. Az 512-es ram meg kuka és 2x1Gb-os van benne jelenleg. A hangkártya az 5.1 de én csak stereo-ba nyomom SENNHEISER fejhalgatóval. Ja és 2 hónapja a 200-as vinyót eladtam "két zsömléért" és szereztem bele 3TB-nyi "üres területet"! Én mindent a gépen gyűjtök, nincs DVD írás. Táp: asszem 450W. Most már ti is látjátok az én problémámat, Procicsere. Nomost az alaplap egy ASROCK 939N68PV-Glan tipus !!!micro méretű házba!!!, a proci meg egy AMD ATHLON 64bit 3800+ 1mag 2.41 GHz. """Állítólag""" nyáklap csere nélkül is meg lehet kísérelni a dolgot, BIOS frissítéssel de, ehhez én már "kicsi" vagyok! Én egy AMD X2 6000+ 2mag 3GHz re, vagy AMD Phenom 4mag ra gondoltam! Szerintetek mi az igazság, lehetséges e a dolog???... mert ha igen akkor tudok szerezni átmenetileg kölcsön példányt!
Az üzemeltetőktől elnézést, az ide nem igazán illő üzenetem miatt! -
#4894 nem sajnos.
Várj meg a Trainz 12-őt! :) (Tudom hogy az nem MSTS!) -
mdani01 #4893 Igen az lesz a gond. Az MSTS Bin -
vargadani95 #4892 MSTS-hez lehet valahogy multiplayert csinálni?Akár opernrailssel vagy vmivel?? -
#4891 Bocs http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html -
#4890 Üdv! Töltsd le az MSTS BIN patch legújabb verzióját innen:
Utána menni fog! :D
-
#4889 Ez előtt a játék nem akart betölteni:
Volt még vmi előtte,de nem tudtam lefényképezni :S
Alföld 5-ös map van benne és minden ami kell hozzá... -
#4888 Ne haragudj de ezért a konfigért a 40k kicsit sok :( -
#4887 Szia! Figyelj nekem pont van egy jó teljesítményű, kiárulandó gépem. A gépet ne úgy értsd, hogy gépház, monitor, billentyűzet, egér hanem csak bele azok az alkatrészek amik kellenek egy új géphez.
A gép így néz ki különben:
ALAPLAP:
ASRock 4Core1600-GLAN
PROCESZZOR:
Intel Pentium Dual Core E5400 2,7GHz
VIDEÓKÁRTYA:
ATI Raedon HD 4650
MEMÓRIAKÁRTYÁK:
Kingmax KLDD48F-B8KX5 2x1GB DDR2 (800MHz)
Hynix 1GB DDR2 1Rx8 PC2-6400U-666-12 HYMP112U64CP8-S6 AB (800MHz) (2x1GB)
Az alkatrészek tökéletes állapotban vannak, tavaly áprilisban vásároltuk. Azért adom el, mert szeretnék jobbat és ebből is szeretnék azért egy kis pénzt. Kettő termékre még van garancia. A Kingmax KLDD48F-B8KX5 2x1GB DDR2 (800MHz) memóriakártyákra 2013.04.27-ig van garancia és az alaplapra 2012.04.27-ig van. A garancialevelet természetesen odaadom neked ha megveszed. A számítógéphez szerintem kéne venni egy új tápegységet ha 400 W-nál kevesebb van benne. Egy jó tápegységet 10000 Ft-ért még kapsz pluszba. Ezeket az alkatrészeket ha beleépíted a gépbe akkor már van egy tök jó géped amin a z msts tökéletesen elfut meg még elég sok nagy teljesítményű játék. A traianz is simán. Persze gondolom van még benne x méretű vinchesztered (vagy több), amire Windows 7 operációs rendszert simán felteheted és tökéletesen fut rajta akadás mentesen. A windows 7-et kérésre akár megírom neked és elküldöm vele. A gépet különben az Aqua cégnél vásároltuk keress rá van honlapjuk is. Ha a dolgokkal valami gond van akkor ide kell visszavinni. Csomó helyen van üzletük. Nos a gépet kb 40 000 Ft-ért szeretném eladni + a postaköltség amit te állnál. Szerintem ha egy jó gépet akarsz, de nincs rá annyi pénzed akkor ez tök jól megéri és tényleg tökéletesen működik. Várom válaszod! Esetleg másét is akit érdekel a gép. Különben bocsi, hogy itt hirdetek, csak már szeretném az új gépet, de most jött rá össze a pénz viszont még kéne egy pici hozzá. :D -
#4886 Oké köszönöm szépen! -
#4885 Folyamatban, csak közben dolgom is van, de igyekszek :) -
#4884 Hello! Látom beszélgettetek itt a Trainz Simulatorról. Nekem az a véleményem, hogy télleg szépen kidolgozott játék, viszont magyar cuccokkal sehol sincs. Tehát a magyar hangulatot szerintem az MSTS bőven nyújtja, emellett nekem a trainz simulator nem. Módolása télleg nagyon nehéz lehet hiszen alig adnak ki valamit hozzá. Grafikailag biztosan sokkal szebb, de szerintem mégsem olyan mint az msts. Biztos vagyok benne ha beütnéd bármely keresőbe, hogy mondjuk msts hu meg trainz simulator hu akkor az elsőre sokkal több oldalt adna ki. Ez lehet azért van mert még új a játék, de akkor is. Szerintem az MSTS ismertebb és sok érvet tudnék még felhozni ami jobb benne. Ez az én véleményem, biztos mindenki mást gondol.
MÁS:
A fórum témája nemsokára kész lesz. A háttérképekre várunk még Fazertől, meg a bannert próbálom beilleszteni. Hiszen az is mozgóképes lesz. A gombok között végre megfogjátok találni azt a gombot mely arra ad utasítást, hogy a fórum témáját visszaállítsátok a régire, akinek kis teljesítményű gépe van. Megszeretném kérdezni Fazertől, hogy tud-e valami pontosat mondani a háttérképekkel kapcsolatban? Előre is köszönöm! Nagyon remélem, hogy tetszeni fog az új téma. Ha a háttérképek kész vannak, akkor mindenképpen feltöltésre kerül a téma. Remélem örültök neki! -
#4883 ITT ! :) -
#4882 Van benne multi player ? -
#4881 Na majd jelzem a problémád fórumon ! : )
Tommacska : 285 ezer most a vége a dolognak, jön a BF3 és úgy gondoltam több év után ideje kicsit mélyebben a zsebembe nyúlnom. Ha segitség kellene gépösszerakásban tudok segíteni, olcsóbban is lehet alkatrészeket venni nagy teljesítményt elérve :) -
#4880 És honnan lehet letölteni ezt az OpebRail progit?? -
Unikey #4879 Nekem a Trainzel két bajom van...
1: A küldetésrendszer nagyon hülyén van megoldva és ez rengeteg sebből vérzik.
2: Nehezen moddolható... HOTrainz oldalra hiába reggelek... az aktiváló e-mail sosem jön meg... anélkül meg nem lehet belépni... se írni se semmi...
A multiplayer meg a Trainz Simulator 12-ben is csak EREDETI szoftware segítségével lesz használható...Jelenleg 49.99 $ AUD. Magyar FT-ban ez 10 000 Ft-ot kóstál, de tudjuk azt, hogy idehaza ez jóval több lesz :)
Egy kis pláne:
OpenRail nevű program még nagyon béta változatban van... jobb és szebb grafika, emellett felismeri teljes mértékben az MSTS dolgokat! -
Tommacska #4878 Fazer!
Egy ilyen gép mennyi forintot kóstál? -
Tommacska #4877 Fazer! Ill. Wollnerd-001
Hát igen, a képminőség különbség összehasonlíthatatlan!
Sajnos én megvagyok átkozva a rendszerigény miatt.
Állítólag az alaplapom és a processzorom cserélhetetlen!
Bárcsak beigazolódna, hogy ez nem igaz!
A TS a Far Cry a Crysis, Weryhigh de a Trainz valószínűleg Werylow lenne! -
mdani01 #4876 Megmondom őszintén nekem is tetszik, ez a Trainz:) Igaz vannak érvek amik a Trainz és MSTS mellett szólnak. Ez a Multiplayer is egész jónak tűnik. Neked amúgy melyik a kedvenced a kettő közül? -
#4875 Na ná hogy vannak, sajnos eléggé gyér ugyan a járműállomány bár pár lelkes fiatal modellezó próbál a játékosok kedvében járni.. Jó magam jeleneg is Trainzezek! Tudom nem Trainz topik, de itt van pár kép szemléltetésképpen:
Ha jól tudom TS2010höz eredeti szoftver kell a neten való játékhoz, bár ebben nem vagyok biztos, utána fogok nézni, abban viszont biztos vagyok, hogy ahhoz hogy multi playerben jól lehessen játszani minden egyes kiegészitőnek megkell lenni-e a játékosok gépén, valamint a szervert futtató gép nem árt ha erős... nem sokára gépet cserélek, i7 2600k @ 4.8Ghz, 8 giga ram, HD6970 2giga stb... ha gondoljátok és "alapanyagot" is találunk tehetnénk egy próbát .. nekem tetszene a közös tilitolizgatás, valaki vezérelhetne forgalmat is, emellett IC-zhetnénk is stb stb stb.... -
mdani01 #4874 A Trainset mappába van egy H-MAVTR_M41 mappád abba vannak a mozdony eng fájl-ja. Nekem pld. M41 2178, azt nyisd meg jegyzettömbbel és CTRL+F el keresd meg ezt a sort: Cabview abban ennek kell lennie m41_v2.cvf, utána ha rákeresel a sound-ra is ott pedig a m41cab_v2b.sms kell lennie. Ha ez kész mentsd el. Ezeknek a fájloknak benne kell lennie a Cabview és Sound mappába ha nincs ilyen fájlod vagy mappád akkor szólj átküldöm neked e-mail-be. Remélem tudtam segíteni:) -
#4873 Szép napot mindenkinek
-
#4872 Hát igen...
Jól jönne egy program amivel át lehetne konvertálni a Route-ket meg a train-okat a MSTS Trainz 12-be!
De ugye tudod, hogy alapban is van egy magyar pálya? Biztos vannak hozzá MÁV mozdonyok is. A Pálya: Debrecen-Nyíregyháza vonal. :)
Rendszerigény
Trainz Simulator 12 Minimum System Rquirements
*Processor: Intel Pentium D 3.4GHz
*Memory Ram: 1 GB
*Hard Disk Space: 15 GB free
*Video: 128 MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive
Trainz Simulator 12 Recommended System Requirements
*Processor: Intel Core 2 Duo or equivalent