Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Ha már a a MSTS reformjával foglalkozol, javasolnám, hogy a fórumbejegyzés alkalmas legyen kép beszúrás-, feltöltés mellett kisebb fájlok rögzítésére, hogy egy egy activityt-, .sms-, ...stb közreadásához ne kelljen mindenféle fájlfeltöltõ oldalakat keresgélni....
(a - jelenlegi szuper! - dizájhoz viszont csak akkor nyúlál, ha valóban szebbet tudsz kreálni!)
Ja és annak nagyon örülnék ha lenne jó sok új, és ha nem csak acthut használ akkor mellé még a kiegészítõ letöltések linkjét is megjeleníteni, hogy könnyebb legyen õket használni, valamint egy telepítési leírás.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Örülök, hogy megint beindult az élet! Ha lesz egy kis idõm és kedvem akkor csinálok egy új dizájnt a fórumnak.
A honlappal kapcsolatban:
felvettem a kapcsolatot Csizmarik Norbertel, ennek a honlapnak a szerkesztõjével:http://5mp.eu/web.php?a=mstsact&o=5eACBCNBG5
Õ nagyon sok feladatot gyárt az mstshez. Beszéltem vele és belegyezett abba, hogy együtt fogjuk készíteni az msts honlapot tehát az õ activity-i átfognak kerülni az új oldalra és ott fog tovább bõvülni az oldala, emellett még rengeteg minden lesz az oldalon és ti is küldhettek activityket. Remélem örültök a hírnek! Az oldal szerkesztését komolyabban olyan május végén fogjuk elkezdeni amikor lemennek a vizsgaidõszakok és ha úgy gondoljuk akkor megadjuk az elérhetõségét az oldalnak. Egyenlõre ennyi infó remélem tetszik! Az oldalra mellesleg még gondoltam olyanra hogy ezeket a képeket amiket ide raktok és jónak találom szépen felpakolom majd a honlapra. Úgyhogy rengeteg minden lesz rajta. Hamarosan én is jelentkezek pár képpel. És folytassuk így tovább a fórum életét. 😄
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
A mai napon, Krapo javaslatára Dunakeszi felé vettem az irányt, a szolgálatom a V43 1105 pályaszámú mozdonyon töltöttem, amely egyben itt a nickem is 😊 Maga a gép régebben a Nyiregyházi fütõház oszlopos tagja volt, személyvonatozott, IC-zett is majd késõbb ahogy állapota romlott teher fordába került, késõbb pedig átállomásitották a mostani honos vontatási telepére, Miskolcra. A mozdony Miskolcon kapott V3-as felújitást, amelynek során lefestették. A képeken 5db GySEV által használ Bp kocsit húztam el Dunakeszi állomásra, ahonnan majd késõbb a kocsik a Bombardier mûhelyébe kerülnek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

De egy Gysev V43-as gépet Cab-bal és Sound-dal dobhatna valaki. Köszi😄
Nagyon szuper képek kerülnek idõnként a fúrumba - csak az információk hiányoznak melõlük; javaslom, hogy a Pálya - állomás - mozdony (esetleg activity neve) legyen a képekhez kiírva, hogy ne csak gyönyörködjünk a képekben, de egy kis infóhoz is jussunk....
Néhány kérdés fogalmazódott meg bennem;
A pályák sínméretét mi határozza meg? Xtrax verziója, a pályaépítõ által használt szerkesztõprogram, netán valami más?
Ezek azért merültek fel bennem, mivel a korábbi építésû - magyar - pályák (120a, Alföld3, Alföld4...stb) sínmérete lényegesen "szûkebb" volt mint ahogy azt az Alföld_5-nél tapasztalom (a korábbi méret sokkal közelebb van a valósághoz...). Mivel az Xtrax verziója a MSTS telepítése óta nálam nem változott, ezért nem értem a méreteltérés okát...
Nekem a leg élethûbb méretû! sín a 120a, Mura_2.0 pályában van (ízlések-, és pofonok...)....
Mindezzel kapcsolatos kérdés; valamilyen fájlcserével ki lehet-e cserélni egy adott pálya sínkészletét??

Megoldás: készítesz egy másolatot a .con fájlról, átnevezed a hiányzó fájl nevére, majd visszateszed.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
LFS World név: Dániel(hunn)
Mellesleg ezt a fájl-t amit nem talál az megtalálható a játék mappájába:
Vajon mit rontottam el. Segítségeteket elõre is köszi. Ja és bocsi a két képért.
Majd kiugrottam a székembõl<#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(Amúgy már felismeri a conbuilder, de játékban még nem mûködik a v43-mas,,, nem értem rá 😊 ma megint próbálkozok )
Volt ma rajtam kívül valaki Dunakeszin, Bombardier-nél ?
Sziasztok!
Az oldal készülõben van, de most támadt egy új ötletem. Az ötlet:
MSTS Államvasutak vagy MSTS Közlekedési Vállalat. Ez azt takarná magába, hogy lenne egy pálya amelyen egy napot kéne végigcsinálni, de közösen. Tehát lennének különbözõ járatok (01,02,03.... járat) attól függõen hányan lennénk és mondjuk egy járaton lenne 3 ember és akkor azoknak lenne gy kis fórumuk (nem sg) ahol megbeszélik a dolgokat. Tehát valaki ment annyit amennyit gondolt tegyük fel egy órát és akkor egy megállón csinál egy mentést. Ezt a mentést feltöltené a következõ sofõr pedig vinné onnan tovább. Kinek hogy lenne ideje az viszi a szerelvényt. Várom az ötleteket, megjegyzéseket és lehet kérdezni is.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
és nekem is ez volt az eljárás. (csak más fájllal) Kiderült hogy hiányzott a asztali gépemrõl. miközben a laptopomon hibátlanul mûködött, ott megvolt a hiányzó fájl, tehát átvittem az asztali gépemre, és nem volt többé hibaüzi.
Neked is hiányzik ez a fájl.
Küldöm neked. 😊
Az összes Act-hu csomag levan töltve sõt ezzel a modellel amit hibaüzenetként kiír (bx-007) azzal szabad felvedezõúton tudok menni de mikor elindítom az activity-t hibát dob.
Légyszíves segítsetek.köszi...
Na akkor teszünk egy próbát az MSTS Államvasutaknak. Jelentkezést itt a fórumba várok további információért kérdezzetek vagy majd írok. Ha valakinek nem tetszik ki lehet lépni meg ilyenek tehát szerintem mindenkinek megér egy próbát. 😄
ezt olvasd végig és minden kiegészítõt tegyél fel, úgy ahogy a leírásban van.
Már mûködik az alföld 5 pálya csak van egy gond.Hogyha az alföld 5 pályához letöltök egy activityt nem indul el a játék és minden nap újra kell telepíteni a játékot.Ez miért van?
A választ elõre is köszi.
Azért fagy le külsõ nézetbe, mert ki kell kapcsolni az árnyékokat, és akkor jó lesz.
iPhone XS Max 256GB
Miért van az, hogy néhány gépnél (pl.: 1-es Traxx, pár ZSSK gépnél), hogy betölt meg minden, de amikor a külsõ nézetre akarok váltani akkor befagy a játék?
iPhone XS Max 256GB