7098
  • tmartin
    Hello! Eljutottam odáig, hogy kijavítsam az új fórumtéma hibáit, mint például a lassú áttűnést. A háttereket sajnos még mindig nem kaptam meg, de Fazer dolgozik rajta. Különben a fórumtémát így kijavítva, igaz még nem jó háttérrel, de itt megtekinthetitek. Egy dolog van még ami nem működik és még nem tudom, hogyan építsem bele a fórumba az a téma kikapcsoló gomb, de ezen is rajta vagyok. Nézzétek meg az új témát! Remélem tetszik! Kommenteket ott.
  • Intercity
    Megkeresem aztán elküldöm! :D
  • M41 2143
    Jó hírekkel szolgálhatok.
    Elkészült az M62 313 mstspainters csapata jó voltából.
    Nagyon nagy köszönet érte mstspainters csapatának.
    LINK: http://mstspainters.atw.hu/
    És a legjobb hírem most következik!
    Elkészült a régen várt M63 003 mostani állapotu gépe. Illetve elkészült a 424 361 retró festése. És a hab a tortán még elksézült a Gysev 321 régi köntösben!
    Nagyon nagy köszönet érte Zazának!
    Elérhető innen: http://www.vm15.hu/download.php
    Jó vonatozást!
  • vargadani95
    Intercity!!Elüldöd nekem ezt a mozdonyt e-mailban:[email protected] a cím.
  • Intercity
    Na leírom mégegyszer. Bin patch-et letöltöd erről az oldalról:
    Innen

Utána a fórum bannerjében van olyan hogy Atchu csomagok. Katt oda. Töltsd le mindent! Ezek után már működnie kell a TS-nek! Sok sikert! :D
  • Intercity
    Privátba elküldtem az e-mailt, a vonat berakását meg már leírtam, + egy csomószor le lett írva mindenhova! Ennél jobban már úgysem lehet elmagyarázni. Ezt megérteni kell! Bocsi!
  • 5665
    Képet a név helyére lehet felrakni?
  • 5665
    Előző leírás törölve:Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását?
  • 5665
    Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását?
  • 5665
    Jó oké! no para no gond:-)
  • Intercity
    Üdv mindenkinek!

• Bagaméry
    5665! Kösz a jókívánságokat...
    azért, ha valaki a fórumban kétségbeesetten megkérdezi, hogy hogyan kell a PrintScreent előállítani, annak némi hiánypótlásra mégis csak szüksége lehet....(az öcsédet meg pláne nem szidtam - de téged sem!, csupán javasoltam valamit.)
  • mdani01
    Szép napot topic!

• 5665
    HElló megnézemvan e hang és ha van kldök oks?+egy EMAIL címet kérnék!
  • szocs30
    Nemtom mi baja lehet, de egyszerűen nem menti el a pályát, pedig mindent úgy csináltam ahogy kell , és mégse :////
  • Intercity
    Hi! Valaki küldene nekem VMW-s V43 hangokat? Sikerül letöltenem, csak olyat ír ki hogy file contains invalid data... Privibe jöhet! Köszi!
  • 5665
    Ó hogy száradj ki!! Ne a 10 éves öcsémet szidd jó!
  • Intercity
    Egyébként sikerült megoldanom a böngészős problémát! Chrome-al és Mozillával nem működtek a VMW-s letöltések, de Operával már minden megy! :D
  • Intercity
  • szocs30
    Na épp ez a bökkenő, hogy csináltam, mindent úgy csináltam ahogy azt leírtad, és mégse jeleníti meg :S De megpróbálom újra, hátha...
  • Intercity
    Nem csináltál Quad Tree-t! Csinálj azt is aszerint, ahogy leírtam a leírásaimhoz.
  • szocs30
    Viszont, lenne egy problémám, az hogy amikor elmentettem a pályát a RGE-el, akkor a mappában nem jelenik meg a pálya mappája (Routes/.....) , és ha route editorral is megakarom nyitni, akk sem jelenik meg, pedig a RGE-ben még azt írta ki hogy a pálya elmentve a C/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Routes mappába, vki tud megoldást??
  • Bagaméry
    Törlés: #4574-ben leírtak szerint
  • szocs30
    Bocs a kérdésért, kicsit még reggel van :DDDD megvan oldva :DD
  • szocs30
    Kérdésem lenne, hogy a Route Editorban hogyan lehet a lerakott objektumokat kitörölni, ha mondjuk rossz helyre raktam vmit?
  • Bagaméry
    Drága arany bogaram (#5665)! Az ENTERT már megtaláltad a billentyűzeten??.....akkor arrafelé lesz a PrintScreen gomb is! Nem ártana a TS használata előtt némi számítástechnikai ismeretekre is szert tenned!.....
  • szocs30
    Oké, megoldódott a probléma, és nekikezdek Nógrád megyének (Észak Magyarország egy része).
  • 5665
    ok köszi De a Vonatokkal még mindig nem boldugolok!EZt lécci ha kérhetem RÉSZLETESEN BŐVEN ird le köszi!
  • Intercity
    Train Simulator/Routes ---> innen a pályákat veszed ki
    Train Simulator/Trains ---> innen a Mozdonyokat, és a consistokat veszed ki.

5665: Tudom már mi a probléma: nos, hiányzik a sigcfg file. Nem furcsáltad hogy a telepítő megakadt, vagy túl hamar végzett? Töltsd le DiesIrae oldaláról a többi részét is, és azzal együtt telepítsd fel.
  • brian1
    csá
    én úgy töltötem le a msts magyart hogy bene voltak a pályák és a vonatok de én kiszeretném venni őket és nem tom hogy kel??léci segítcs
  • 5665
    Nme tom elküldeni a képet mert túl nagy a kiterjedése inkább leírom!
    Hiba történt
    Nem tom megnyitni:routes/BALATON/sigcfg.dat
  • 5665
    HOgy csináljam azt a print sreent?
  • Intercity
    Print Screen, utána paint-be ctrl+v!
  • 5665
    Hogy fényképezzem le?
  • 5665
    oké
  • Intercity
    Na teszteljed hogy működik-e a TS. Ha nem, küldj egy képet a hibáról légyszi!
  • 5665
    ok megvan4
  • Intercity
    Telepítsd fel a TS könyvtárába! :D
  • 5665
    oké megvan!! És ha ezeket leszedtem mit csináljak velük?
  • Intercity
    Download menü, és ott lesz a lap alján a Work rel.!