7098
-
#4991 Hello! Eljutottam odáig, hogy kijavítsam az új fórumtéma hibáit, mint például a lassú áttűnést. A háttereket sajnos még mindig nem kaptam meg, de Fazer dolgozik rajta. Különben a fórumtémát így kijavítva, igaz még nem jó háttérrel, de itt megtekinthetitek. Egy dolog van még ami nem működik és még nem tudom, hogyan építsem bele a fórumba az a téma kikapcsoló gomb, de ezen is rajta vagyok. Nézzétek meg az új témát! Remélem tetszik! Kommenteket ott. -
#4990 Megkeresem aztán elküldöm! :D -
M41 2143 #4989 Jó hírekkel szolgálhatok.
Elkészült az M62 313 mstspainters csapata jó voltából.
Nagyon nagy köszönet érte mstspainters csapatának.
LINK: http://mstspainters.atw.hu/
És a legjobb hírem most következik!
Elkészült a régen várt M63 003 mostani állapotu gépe. Illetve elkészült a 424 361 retró festése. És a hab a tortán még elksézült a Gysev 321 régi köntösben!
Nagyon nagy köszönet érte Zazának!
Elérhető innen: http://www.vm15.hu/download.php
Jó vonatozást! -
vargadani95 #4988 Intercity!!Elüldöd nekem ezt a mozdonyt e-mailban:[email protected] a cím. -
#4987 Na leírom mégegyszer. Bin patch-et letöltöd erről az oldalról:
Innen
Utána a fórum bannerjében van olyan hogy Atchu csomagok. Katt oda. Töltsd le mindent! Ezek után már működnie kell a TS-nek! Sok sikert! :D -
#4986 Privátba elküldtem az e-mailt, a vonat berakását meg már leírtam, + egy csomószor le lett írva mindenhova! Ennél jobban már úgysem lehet elmagyarázni. Ezt megérteni kell! Bocsi! -
5665 #4985 Képet a név helyére lehet felrakni? -
5665 #4984 Előző leírás törölve:Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását? -
5665 #4983 Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását? -
5665 #4982 Jó oké! no para no gond:-) -
#4981 Üdv mindenkinek!
-
Bagaméry #4980 5665! Kösz a jókívánságokat...
azért, ha valaki a fórumban kétségbeesetten megkérdezi, hogy hogyan kell a PrintScreent előállítani, annak némi hiánypótlásra mégis csak szüksége lehet....(az öcsédet meg pláne nem szidtam - de téged sem!, csupán javasoltam valamit.) -
mdani01 #4979 Szép napot topic!
-
5665 #4978 HElló megnézemvan e hang és ha van kldök oks?+egy EMAIL címet kérnék! -
szocs30 #4977 Nemtom mi baja lehet, de egyszerűen nem menti el a pályát, pedig mindent úgy csináltam ahogy kell , és mégse ://// -
#4976 Hi! Valaki küldene nekem VMW-s V43 hangokat? Sikerül letöltenem, csak olyat ír ki hogy file contains invalid data... Privibe jöhet! Köszi! -
5665 #4975 Ó hogy száradj ki!! Ne a 10 éves öcsémet szidd jó! -
#4974 Egyébként sikerült megoldanom a böngészős problémát! Chrome-al és Mozillával nem működtek a VMW-s letöltések, de Operával már minden megy! :D -
#4973 -
szocs30 #4972 Na épp ez a bökkenő, hogy csináltam, mindent úgy csináltam ahogy azt leírtad, és mégse jeleníti meg :S De megpróbálom újra, hátha... -
#4971 Nem csináltál Quad Tree-t! Csinálj azt is aszerint, ahogy leírtam a leírásaimhoz. -
szocs30 #4970 Viszont, lenne egy problémám, az hogy amikor elmentettem a pályát a RGE-el, akkor a mappában nem jelenik meg a pálya mappája (Routes/.....) , és ha route editorral is megakarom nyitni, akk sem jelenik meg, pedig a RGE-ben még azt írta ki hogy a pálya elmentve a C/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Routes mappába, vki tud megoldást?? -
Bagaméry #4969 Törlés: #4574-ben leírtak szerint -
szocs30 #4968 Bocs a kérdésért, kicsit még reggel van :DDDD megvan oldva :DD -
szocs30 #4967 Kérdésem lenne, hogy a Route Editorban hogyan lehet a lerakott objektumokat kitörölni, ha mondjuk rossz helyre raktam vmit? -
Bagaméry #4966 Drága arany bogaram (#5665)! Az ENTERT már megtaláltad a billentyűzeten??.....akkor arrafelé lesz a PrintScreen gomb is! Nem ártana a TS használata előtt némi számítástechnikai ismeretekre is szert tenned!..... -
szocs30 #4965 Oké, megoldódott a probléma, és nekikezdek Nógrád megyének (Észak Magyarország egy része). -
5665 #4964 ok köszi De a Vonatokkal még mindig nem boldugolok!EZt lécci ha kérhetem RÉSZLETESEN BŐVEN ird le köszi! -
#4963 Train Simulator/Routes ---> innen a pályákat veszed ki
Train Simulator/Trains ---> innen a Mozdonyokat, és a consistokat veszed ki.
5665: Tudom már mi a probléma: nos, hiányzik a sigcfg file. Nem furcsáltad hogy a telepítő megakadt, vagy túl hamar végzett? Töltsd le DiesIrae oldaláról a többi részét is, és azzal együtt telepítsd fel. -
brian1 #4962 csá
én úgy töltötem le a msts magyart hogy bene voltak a pályák és a vonatok de én kiszeretném venni őket és nem tom hogy kel??léci segítcs -
5665 #4961 Nme tom elküldeni a képet mert túl nagy a kiterjedése inkább leírom!
Hiba történt
Nem tom megnyitni:routes/BALATON/sigcfg.dat -
5665 #4960 HOgy csináljam azt a print sreent? -
#4959 Print Screen, utána paint-be ctrl+v! -
5665 #4958 Hogy fényképezzem le? -
5665 #4957 oké -
#4956 Na teszteljed hogy működik-e a TS. Ha nem, küldj egy képet a hibáról légyszi! -
5665 #4955 ok megvan4 -
#4954 Telepítsd fel a TS könyvtárába! :D -
5665 #4953 oké megvan!! És ha ezeket leszedtem mit csináljak velük?
-
#4952 Download menü, és ott lesz a lap alján a Work rel.!