7098
  • M41 2143
    Üdvözlök mindenkit!
    Fel került az oldalra a MÁV Hangos bemondó projet V1.0.
    További infó a hírek menü pont alatt:
    ÜDV: M41-2197
  • gyvadam98
    Ja és ehhez van egy activity!
    Link:
    http://www.vm15.hu/download.php?view.300
  • gyvadam98
    Szia Unikey!
    Itt a link:
    http://www.vm15.hu/download.php?view.301
  • Unikey
    wanlo, tudsz adni egy linket a kerékpár szállítós vagonodhoz??

Köszi!
  • wanlo
    Hy,szép napot!
  • Ulvar
    Én is azt hittem...de aztán nem...vagy lehet abba készült csak később befejezték Nyíregyig vagy ilyesmi...nem tudom.
  • Ulvar
    Neeeem, Nyár délután fél 7 fele indult a dolog és 8 fele értem Kabára, addigra sötét lett. Nagyon király volt, az Alföld 6on belül a 6111es. Egyszerű de nagyszerű.
  • wollnerd #5229
    Egész nap tartó activity? :O
  • wollnerd #5228
    Ja, eszembe jutottak az acthok:
    Láttam hogy a pályának a feladatlistában vannak olyan activity-k amik nem csak ezzel a pályával készültek. Pl. a5..., a4..., a3....
    Azok a feladatok 100 % működnek az Alföld 6-tal?
  • Ulvar
    Én is csináltam kettőt, egy feladaton belül.

Egyik Bocskaikert megállóban

Másik Kabán már az éjszakában :).

• wollnerd #5226
    Na én is kipróbáltam az alföld 6-ot. Egy távolságit vezettem a Bhv típusú személykocsikkal a felfedező módban. A Debrecen után a Nyíregyháza felé a táj gyönyörű!
    A pályának a háttérképe (a loading közben) csodaszép. :)
    Képek:
    Hajdúhadház? (az állomás neve? nem emlékszem már. :D)

Végül a Nyíregyházán:
  • wollnerd #5225
    Sztem majd a köv. verzióban (frissítésben) kipofozhatják azt az állomást. :)
  • Ulvar
    Jajajaja nagyon megcsinálták. Annyi hogy nem így néz ki a Nyíregyi Vasútállomás épülete, de ez annyira nem oszt nem szoroz.
  • gmilan
    nekem még alföld5-ben ment a szob-debrecen teher :D
    végül feladtam ezt a bp-i járatot(#5217), és elindítottam a szeged-nyíregyet...de az sem jobb, kiskunfélegyháza előtt folyton kifagy...próbáltam kis felbontással, nagy felbontással, vészfékezéssel megállni, teljes gázzal átmenni az állomáson, de semmi sem segít :( pedig 5-ben többször végigvittem ezt a pályát is fagyás nélkül.

amúgy megnéztem a nyíregy-debrecen szakaszt felfedező módban, nagyon bejön :) minden tiszteletem a készítőknek
  • Intercity
    Kipróbáltam az Alföld 6 pályát, és nagyon tetszik! :D

• Ulvar
    A régi feladatok is megvannak nagyrészt az Alföld 6ban de van ami hibás. Egyszerűen kilép amikor elindulok van olyan, vagy az új feladatok közül kéri valamelyik V63as eng fájlát szóval....

Amelyik kilép az a Szob Debrecen teher, hogy lehet működésre bírni a régi feladatokat???
  • wollnerd #5220
    Hát az AI vonatok is tudnak késni...
  • wollnerd #5219
    már latom...
  • wollnerd #5218
    Ez most Alföld 5 vagy Alföld 6?
    Mert az Alföld 6-ban végig lehet menni Nyíregyházig. :)
  • gmilan
    Sziasztok! :)
    Itt én csinálhattam valamit rosszul, vagy az act van "jól" megcsinálva? (alföld6 BpNy-Nyíregy személy)
    Kb. fél órát vártam, pedig Ceglédre pontosan érkeztem volna.
  • Intercity
    Sziasztok! Látom valaki érdeklődik a pályám iránt! :) Nos, Csajágig készen van, objektumozva meg minden. Most a pályaszakasz készül Balatonalmádiig.. Néhány objektum ott is le van rakva, meg egy kicsit még tovább vezettem a vonalat Alsóörsig. Ott még nincs objektum.... Székesfehérvár állomás és Szabadbattyán nagyon el lett csúszva, úgyhogy majd javítok rajta.. Amúgy elég szép lett, majd képeket is kaptok ha továbbjutok egy kicsit. Segítség, (képek meg videók stb...) nem szükséges, mert Youtube-on találtam pár videót. Képek meg nem szükségesek, mert a nyáron sikerült párat szereznem Badacsony környékéről.

Majd írok ha tovább jutok! Üdv: IC!
  • Ulvar
    pontyosan :).
  • wollnerd #5214
    na, oké... elbaxtam... "A 3.1 VERZIÓ LETÖLTÉSE A 4.0 MEGJELENÉSÉIG SZÜNETEL"
  • wollnerd #5213
    Mi az hogy még sehol? A Balaton Dél 3 már rég tölthető a Diesirae oldaláról!
    LINK
  • Yoda001
    na, nekem tetszett. addig amíg főképernyőnél nem vágott fejbe kb 3 hibával... utána leokézva valahogy már lefagyott az egész :)

de annyi kérdésem lenne, hogy leszedtem egy actot, ami a játék szerint elvileg hibás, mert rossz peron van megadva a vonatnak, vagy valami ilyesmi... konkrétan két objektumról írt.. utána valami "path"ot hiányolt, ilyenkor mit lehet tenni? hol lehetne ezeket átírni?
  • Ulvar
    konkrétat nem lehet tudni, erről se tudtuk hogy kijön (már mint az Alföld 6) én is azt hittem hogy majd szeptember végén mert az volt a legutóbbi hír.
  • tomigal20
    Köszönöm! Arról nincs hír,hogy a balaton-déli pálya mikorra fog elkészülni?
  • Ulvar
    2. és 3. a válasz.

2. jelenleg sehol, ugyanis a készítők épp csinálják a pályát, és amíg nincs kész az új résszel addig nem lehet letölteni a régit.

3. Elvileg csinált valaki, itt jelezte is, de elveszett az adat, és azt mondta hogy újra neki vág majd. Várjuk az infot de egyelőre ennyi.
  • tomigal20
    Sziasztok!
    több kérdésem lenne:
    1. Alföld 5-ben játék közben kilép a program és annyit ír ki,hogy a játék közben hiba merült fel,ezért leáll. Mi lehet a gond és hogyan lehet kijavítani?
    2. Balaton-déli pályát hol lehet letölteni?
    3. Balaton északi partjáról esetleg készült pályavonal?
  • roleee15
    Tudod vannak pályák amik késnek, és van az Alföld :D
    De nekem nagyon tetszik:) Tegnap este már lent volt, felraktam, bejártam gyors az új vonalakat :D és szépnek ígérkező actok is készülnek már :D
  • wollnerd #5206
    Érdekes hogy most érkezett! Arról volt szó hogy szeptember végén vagy inkább később...
  • wollnerd #5205
    Miért mondod? "Otthon édes otthon" Nyíregyházán laksz?
    Én meg Dunakeszin! :D
  • wollnerd #5204
    Már én is szedem ! :)
  • Ulvar
    Na megvan a mai program...Nyugati Nyíregyháza ^^ véééégre :)))). Otthon édes otthon :).
  • vasasgabri
    Köszönjük a készítőknek a feltöltést!
  • Ulvar
    szedem szedem
  • roleee15
    Megérkezett az Alföld 6 !! Nem fűznék hozzá különösebb kommentárt, hisz ez a pálya magáért beszél :D

http://hac.hu/alfold6.php
  • czifra28
    Tudnátok segíteni?Amikor letöltöttem és felraktam az alföld 5.4 et akkor a játék indításánál kiírja hogy "error reading trains "vagy valami ilyesmit.Mit csináljak?Mert igy ne tudok játszani vele.
  • dnbboyyy
    5178 as kép az:DDD
  • kisbesi
    Szia.
    melyikre gondolsz?
    Írd be lécci az üzenet sorszámát.