7098
  • roleee15

(Ha megint nem lenne jó a kép itt a link )
  • roleee15
    Ezek nem jó képek :D ezek rossz képek egy jó vonatról :)
  • dnbboyyy
    kisbesi amiről cisnáltál képet az meik vonal vagy pálya létszi linkeld már köszi:)
  • wollnerd #5193
    Segítek. OK?

Magát a képet, ahol csak a kép van, annak az URL címet kell beszúrni, nem a weblapot.
  • wollnerd #5190
    NINCS WAREZ!
    Letöltöttel csak rosszabbul fogsz járni a kiegészítőivel mint az eredetivel!
  • Fantika19
    hallo valaki tudna nekem segiteni hogy honan tudnám letölteni????
  • Yoda001
    köszönöm, minden olyan fájl benne van amit eddig hiányolt :)
  • vargadani95
    mvkk.hu

Itt lett tipus vizsga.Bővebb infóért olvasd el.
  • kisbesi
    SHAPES mappa itt van , de 800 mb ot nem tudok feltölteni.:(
  • Yoda001
    ha valaki tudja, akkor kérem küldje el nekem az Alföld 5 SHAPES mappáját (30mb nálam), mert pár file egyszerűen hiányzik, és lehetetlen így játszani... aki esetleg bevállalná szintén ennek a pályának a textures (800mb) mappáját annak nagyon hálás lennék. feltettem újra már a patcheket is, de nem tudom hol lehetnek a hiányzó fájlok ha nem a javításokban...
  • Deviance95
    Heló!
    Most én fordulok hozzátok egy problémával:
    a Samu szerelvényt miután üzembe helyeztem (Üzemi fék:oldás,menet,világítás,szellőző,főmeg) szépen szakaszosan kitettem 100-ra a kopntrollert.A vontatómotorok ampermérője is szépen felment max.-ra,majd 70 km/h-ig szépen gyorsul,80 km/h-nál meg nem akar tovább gyorsulni...
    Szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi a probléma...
    A válaszokért előrre is köszi!
  • vasasgabri
    Sziasztok! Létezik valahol az AS_Alexzug-hoz hasonló komplett szerelvény ami tartalmazza a vagont, a mozdonyt, és a consistot ? Esetleg ha van valakinek olyan komplett szerelvény aminek nyílik az ajtaja le írná nekem hogy milyen vagonokat tartalmaz? A hernyó és a Bzmot meg van. Köszönöm!
  • alberti83
    űdv megint kérném a segitséget olyan kéne hogy railjet CFRWLABm cuseta .wag ez melyik kocsi lehet????
  • wanlo
    Hy,szép reggelt.
    Nem tudom pontosan mire gondolsz mert fél szavas kérdésekre ne várjál regényeket válaszként de ha erre a modellre gondolsz:
    1. H-Start BVmot 001 és szerelvénye
    Samu 001
    Pl én így oldottam meg: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-Start_BVmot
    2.H-START BVhmot 200 és 201
    Kissamu
    Pl: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-Start_BVhmot
    3. H-Start BDVmot 020 és szerelvénye
    BDVmot [Hernyó]
    Pl: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-START BDVmot-020

Ha tudtam segíteni ,nálam bevált és jól működik minden.
  • alberti83
    Jo estét abban segitsetek hogy a bvd mott 001 hova tegyem hogy normálisan műkődjőn a játékban
  • Bagaméry
    Háj!
    Érdekes problémát tapasztaltam. Újabban egy DELL Inspiron N5110 laptopon (is) futtatom a TS-t. Játék közben időnként a hangban többször egy zümmögés szerű hang hallatszott (!?) - mint amikor a beolvasást (hanglejátszást) valami akadályozná.
    Miután KIKAPCSOLTAM a wifis internetkapcsolatot - a jelenség megszünt.!!
    A működő internetkapcsolat a TRAINZ 2010-, 12 programokat is használhatatlanná teheti - amennyiben a játék nem vásárolt példány.......
  • kisbesi
    Szép estét!
  • kisbesi
    Esetleg nézd meg ezen az oldalon.
  • kisbesi
    ki törölted a consists mappából is a hozzá tartozókat?
    Nekem abból is szokott a játék problémát csinálni
  • alberti83
    őbb mega ec pakhoz tudvalaki linket adni kőszi
  • Yoda001
    töröltem minden alap mozdonyt és pályát, kivéve 2 EU-sat... ezek szerint ez sem elég, mert még mindig hivatkozik dolgokra indításkor, shapes és textures mappából... ez biztosan ezeknek köszönhető? más oka nem nagyon lehet, rákeresve pedig van szó róluk, de letölteni nem lehet... egyik ilyen pl alföld5ön indításnál-menetközben: \textures\u79ueberlandleitung.ace ... na most ilyet hol talál az ember?
  • kisbesi
    Ez egy vagon, méghozzá személy.
    Erről volt szó 2009 ben, wanlo írta.
    ÖBB Mega EC Pack-ban van bent.Töltsd le , talán segít!

"A csomag 5 kocsiból áll, ezek a következők ( a képen felülről lefelé ) :

ÖBB 73 81 82-91 025-2 BDmpsz
    ÖBB 73 81 82-91 028-6 BDmpsz "old" ( piros-szürke )
    ÖBB 73 81 59-91 100-2 Bcmz "old" ( kék-szürke )
    ÖBB 73 81 59-91 104-4 Bcmz
    ÖBB 51 81 95-70 002-7 Dmsz"
  • alberti83
    akkor bocsi a MAv_v43vmw mappa megoldva de kőszi mindenkinek

BB Bcmz (k_K-sz:_rke OBB_73_81_59-91_100-2 bcmz _bl.wag ezz mi lehet????
  • kisbesi
    az enyém csak 35 mb, de csak egy mozdony van benn.
    alberti83 neked az megfelelne?
  • vargadani95
    Ezt ne várd senkitől.Az nagoyn nagy mappa.
  • alberti83
    Meg ki ir egy ilyen hibátt milehet az:
    Fálj trains .traninset _BB Bcmz (k_K-sz:_rke OBB_73_81_59-91_100-2 bcmz _bl.wag .enyi előre is kőszi a választ
  • alberti83
    Űdv valaki eltudná nekem kűldeni a Mav_v43_vmw mappát előre is kőszi
  • vargadani95
    Hát figyelj szerintem állj neki épiteni pályát úgy hamarabb ve azok.

Na de viccet félre téve.Jövőre ki jön a 80-as és körnéyke pálya,idén az 1-es vonal és az Alföld 6.Ezek minőségi pályák lesznek illetve azok.
  • kisbesi
    Zalai pálya
    Boba és Ukk között
  • wollnerd #5165
    Melyik vonalon közlekedik a képen? :)
  • kisbesi
    Szép estét!

• kisbesi
    Sziasztok!
    ismét egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek
    letöltöttem új mozdonyokat de sajnos nem tudom telepíteni
    Azt tudom hova kell bemásolni.Ki kell csomagolni őket , nem rar ba vagy zip be kell rakni ugye?
    Mindig azokat az eng fájlokat hiányolja a játék.Azt valahova máshova is be kell másolni?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Yoda001
    "Kinek mennyi helyet foglal a játék, mennyi kieget pakoltatok bele, hány fájlból áll? Meg ahogy olvastam róla, nagyon kényes, könnyen összeomolhat, hibás lehet, vagyis nem egyszerű az új cuccokat működésre bírni benne/belerakni."

nekem a gépen múltkor 17gb volt, és semmi baja nem volt... sok kieg után ha ránézel olyan mappára amiben pakolod folyamatosan a kiegészítőket, a végén majd szörnyülködsz hogy ennyi mappa létezik, és azokban hol mennyi fájl :)
    tényleg lehetnek vele hibák, de azt kézileg max. 1p alatt az ember letudja, jó esetben...
  • kjhun
    Sziasztok

Mikorra lesz kész az összes magyar pálya?

Amire meg Alberti83 gondolt az meg a NoGRP-s release, láttam már régebben ismerősnél, amit kitömörítesz, daemonba mount, és onnan a vinyóra valahova átmásolod (20-30 perc, 90000 fájl ! 7.5GB-nyi adat, vagyis nagyon darabos) a tartalmát, és úgy játszol.

Nem lehetne valamilyen "filesystem patch"-et csinálni hozzá??? Vagyis az azonos kiterjesztésű fájlokat, az adott mappá(k)ban, pályánként 1 db fájlba tömöríteni? Pl.: ZIP-be (vagy egyéb fájlformátum), raktározva, vagyis 0 tömörítéssel, hamarabb fel lehetne rakni, vagy éppen letörölni, ha csak pár száz vagy ezer db fájlból állna a játék. (Lásd fentebb, a 7.5GB-nyi adatot 10-15 perc alatt is át lehetne másolni innen oda). A fentebb említett NoGRP-s rls-ben csak ACE fájllokból van ~26000 db van, az egyéb fájlokról nem is beszélve.

Pláne, ha netán, már hónapok óta hegeszted/pakolod bele a kiegeket, és leakarod menteni, mondjuk több cd/dvd-re (akár rarba, akár telepítőt csinálsz hozzá), hogy a legközelebbi alkalom esetén csak arról felrakod és kész, ha netán windows-odat már újraakarod telepíteni, vagy másik gépre átvinni. És a nagyobb terjedelmű mod-ok/pályák valamivel hamarabb felmennének, ha csak pár tucat, és nem több ezer fájlból állna a feltelepítendő fájlok száma. A kissebb javításokat meg úgyis meg lehetne csinálni hogy, az adott nagyméretű (pl.: a fentebbi példa esetén: *.ZIP) fájlban, csak a fájlokat kellene kicserélni/felülírni. Ezt jól megírt telepítő eltudja végezni, de akár patch-programmal is (VPatch/xdelta/RTPatch) , de csak akkor ha a patchelendő fájl az eredeti, vagyis amelyikhez készült. Vagy ha 7z/rar-ban van a letöltött javítás/mod/stb... akkor Total commander-el is ki tudod cserélni a fájlokat.

Meg tavaly olvastam ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy 30GB-nyi kieg van hozzá, ez csak a magyar cuccok, vagy az egyéb országok, stb.. ?? Láttam orosz torrentoldalon olyan orosz verziót amely 15GB tömörítve, felrakáshoz/felrakva meg 42GB hely kell.

Kinek mennyi helyet foglal a játék, mennyi kieget pakoltatok bele, hány fájlból áll? Meg ahogy olvastam róla, nagyon kényes, könnyen összeomolhat, hibás lehet, vagyis nem egyszerű az új cuccokat működésre bírni benne/belerakni.
  • Yoda001
    köszönöm, eszembejutott amire én gondoltam: http://intercitymsts.atw.hu :)
  • vargadani95
    1.oldal
    2.oldal
    3.oldal itt vannak még linkek.
  • vargadani95
    Jó a HDMSTS.
  • Yoda001
    martin, a banner fölött van egy ilyen: -->
    ha tudod akkor szerintem tüntesd el, bár biztosan nem zavar senkit. csak észrevétel :)
    most az új gépemre is felteszem a TS-t, annyi kérdésem lenne hogy az activity-s oldalakat betudja nekem valaki linkelni? elég jópár oldallal még én linkeltem valakinek, ilyen összesítő oldal, ami frissítve is volt, képekkel az activityről, honnan hova, stb.
    wanlo (#5152), melyik activityvel mentél azon a pályán? :)
  • kisbesi
    Sziasztok!
    hoztam egy képet, ha nem bánjátok.
    Bzmot-ra várva.

• Unikey
    hdmsts.hungary-trains.hu >> ismételten szünetel sajnos...