Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Rég jártam már itt, de látom az élet nem ált meg.
Martin:
Tetszik ez az MVKK, már regisztráltam is.
engem érdekelne a dolog mikim is van teamspeak is minden csak segíteni kéne meg csinálni vonalat meg a consists t meg csinálni rendesen én tutira mennék
iPhone XS Max 256GB
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az erdõket leíró állomány betöltése sikertelen.
mi lehet a baj?
betetem a alfold 5 verziót alap csomagot el indítom a simond sándor itercity pályát elkezd tölteni és felénél azt a hiba üzenet írja:
A train-database olvasása sikertelen
Fájl: Trains/Consists/Simon sándór intercity.con
Más:
Debrecen, Debrecen állomás, Köszönötjük kedves utasainkat. 😊

http://www.pali-msts.fw.hu
De valamiért most nem mûködik, legalábbis nálam!
Próbálgasd késöbb, vagy add meg az e-mailodat és küldöm!
Ister Euronight H-MÁVTR Traxx vontatással 😄
az MSTS megragad :D
iPhone XS Max 256GB
Azt szeretném kérdezni, hogy az Acthus Usgyin kívül milyen van még MSTS-hez? Ha van akkor kérhetnék egy linket?
Köszönöm
A TAURUS gépek miért fagyasszák ki a TS-t??? Hát rátapintott a lényegre!!! Nála is és nálam is kivétel nélkül mindegyik gépnél kifagy, ha kihajolok a fülke ablakából! (...Persze, akkor ne hajolj ki... Igaz de a tudat...)
Én még egyetlen kilométert nem mentem ezekkel a gépekkel ezen hiba miatt!
A példa kedvéért az elõbb összekapcsoltam négyet OBB1116 Svéd, Török, Német és Green Mobility nevûeket és elindultam Alföld 5.4.1 Albertirsáról Cegléd felé! Elsõ nekifutásra bírta 1 percig, másodikra azonnal kifagyott, harmadikra egészen Budai-Útig bírta!
Kíváncsi vagyok nálatok mi a helyzet ezzel kapcsolatban, mert úgy néz ki nem én vagyok az egyetlen aki számára használhatatlanok ezek a gépek?
Esetleg van e orvoslás a dologra? Beállítások: jelen pillanatban minden a MAX, csak az árnyékok vannak kinyomva! Ezt leszámítva hibátlanul fut a TS!
A válaszoknak Tommacska örülni fog!
Beírod gugliba, hogy VM15... enter... a legfelsõ lesz... letöltések... hangok-kameranézetek... és ott van!
iPhone XS Max 256GB
igen,a 002-rõl a 2 link amit dobtál mind a 2 megvan,de nincs sound mappa...
A 001-t itt találod meg:http://www.mstsoldal.atw.hu/
Letöltések-->Mozodnyok-->MAV villanymozdonyok és ott a Traxx mindennel együtt.
002 pedig itt: http://www.halycon.de/news/7-halycon-adventsaktion-2010---bonuspack-5/350.html
002 hangja pedig itt: http://www.halycon.de/news/2-halycon-adventsaktion-2010---fahrzeugpaket-bonuspack-2/337.html
Az árnyékokat kapcsold ki a mielõtt játszol Traxxok csak így mûködnek😉
iPhone XS Max 256GB
Budapest-Nyugati -> Szeged
Arról a traxxról kaphatnék egy elérhetõséget?😄
iPhone XS Max 256GB
Üdv.: Sefcsik Gergely
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Unatkoztam és összeszedtem a Magyarország legjobb mozdonyait (nekem legalábbis..)
iPhone XS Max 256GB
Elkésítettem a Hargita intercityt 2 részben:
1:Szilivel kell továbbítani a szerelvényt Szolnokról Püspökladányba,majd ladányba le kell járni a szerelvényrõl és kész is.(fél órás act)
Ehez a részhez már csak a az AI forgalmat kell megcsinálni,illetve pár kocsit lecserélni.
A második rész az Ppladányból Biharkeresztesig a Hargita IC.
Ennek az AI forgalom megvan,itt csak állítani kell rajta,mert a szembõl jövõ tehervonat bebuggoltatta a személyt,így a jelzõt megahladni nem lehet bárándon,a személyvonat meg az életbe nem jön...
Az activitypack-hez szükséges:
Vonderék:
1116-s sziliére
1001-s nosztalgia sziliére
2324-s hörgõére
2335-s hörgõére
H-Start személyvonat pack 1
Train-sim.ro honlapról:
CFR AVA200 B11 kocsi
CFR A11,B11 termes intercity pack-ra(2 kocsiból áll a pack)
Biharkeresztesnél nem tettem le a román gépet,mert annyi modot nem szeretnék letöltetni veletek.
Azt írta színkeverõ (idézem): "már csak 6 nap a jelzõzésre adásig." A továbbikról még nem tudunk semmit.
iPhone XS Max 256GB
Tud valaki valamit az egyes fõvonal kiadásáról? Merre tart a projekt?