Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intercity
Hello! Igen próbáltam már másik böngészõvel...

brian1: www.ts-zone.5mp.eu

Wollnerd-001!

Hát nem semmi, A tudat, hogy a másik szerelvényt egy másik élõ ember vezeti!? HAHA...
Ez úgymond kötetlen felfedezõúton történt?

Így elsõ látásra van amiben jobb mint az MSTS, viszont van amiben rosszabb!
Váltókörzetben imbolyog az egész szerelvény az k..vajó!
Nagyon nagy hiányossága ez a TS-nek, és hát nembeszélve a szeles idõjárásról, ami tökéletesen kivehetõ, hibátlan... Viszont az alaphangok, a vagonok hangja (Magyaros zakatolása) az nulla, és hát csak a TS-hez van Alföld pálya stb..

Mindezt leírva légyszíves oszd meg velünk a rendszerkövetelményeket.
Biztos magasabb mint a TS-é!

Bár egyenlõre nem tágítok a "Magyarországi vasútszimulátor" mellöl!
wollnerd
Ez biztos nagyon jó lehet, de sokkal nagyobb élményt fog dobni a Trainz Simulator 12 Multiplayer módja! Én már várom. Ti is?
Itt egy videó hogy hogyan mûködik a multiplayer!

Nagyon bejövõs!<#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dávid 12
Valamelyest értem,de leírhatnád picit részletesebben:/

Hello!

Az egyik az elsõ képen az M41-esnek keresi a külsõ hangját. A Második képen nem találja a kabinját. Nézd meg az Eng fájlban, hogy hova mutat az m41eng.sms file. A Cabview-nél ugyan ez a helyzet. Ezt könnyen ki tudod szûrni.
Az sms filenek a Sound mappából kell kikeresni ilyesmi az sms file: "m41eng_V2b.sms" A Cabview sorból ha nem arra mutat vagy neked nincs meg az a cvf fájl akkor le kell töltened vagy, ha meg van akkor lehet hogy rosszul van beírva vagy másra mutat mint amire kellene. A cvf fájl ez lenne: "m41_v2.cvf". Ha valamit nem nagyon értesz akkor meg próbálom legközelebb érthetõbben elmagyarázni.

iPhone XS Max 256GB

sziasztok pályát hogy lehet csinálni?

Dávid 12
Helló!
Feltelepítettem a zalai pályát és egy mozdonyt,betöltéskor ezt írta:

Aztán ezt:

Valaki ha tudja a választ,kérem ne tartsa magában 😄

Másik böngészõvel próbáltad már?

Ulvar ma 15:37 | #4860
1es fõvonal készítõje jelzõzésre adta a pályát 12.ig szünet majd folytatás. Annyira türelmetlen vagyok :S.

<#finom> Már nem sok akkor!

én max. jövõre megyek MSTS talira,bocs

az MSTS megragad :D

Amit a msts talira igérek:Kocsit kérés szerinti szakaszon.90%-os jegy 1 embernek.Jó kedv,kvíznyeremények,kaja,ücsi,élmény,alföld 6
Intercity
Sziasztok! A V43 1268-as mozdonyt honnan tudom letölteni? Vagy elküldené nekem valaki? (VMW letöltések nekem nem mûködnek... A letöltés felénél megszakadnak... :S)

Ulvar
1es fõvonal készítõje jelzõzésre adta a pályát 12.ig szünet majd folytatás. Annyira türelmetlen vagyok :S.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ki jön msts találkozóra?ott vezethet az új alföldön majd elsõnek.Kiskunmajsán lesz hétfõn 17:00-tól hajnalig.Akit érdekel a búvebb progi,infó az válaszoljon itt vagy priviben.
Ulvar
Valaki tud egy részletes leírást adni hogyan kell feladatokat készíteni? Lassan kijön az új Alföld és szeretnék rá még a nyáron egy két feladatot csinálni eredeti nyári menetrendek alapján amiket elviráról szednék.

Nagyon szépen megköszönném.

V43 1105
MSN esetleg?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
feltudnád tenni valami megosztóra? és linkbe privátba elküldeni, mert az email fiókom cseszekszik, és nem tudom hogy szükséges e, de biztonság kedvéért cabview meg soundot is feltudnád tenni hozzá? Nagyon megköszönném.

V43 1105
Nekem megvan <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
M41 2143 mozdonyt is valaki eltudná küldeni mert két helyen is megtaláltam de egyik link se mûködik...kiakadok ....

Ulvar
Isten vagy! Megy a privát!

én el tudom küldeni!

Ulvar
Srácok a V43 1041 mozdony kéne, de a hdmsts oldal nem jön be. Nem tudja valaki becsomagolni és feltenni valahova, vagy elküldeni egy emailre amit privátba adnék meg. Hátha megvan valakinek a gépen valahol 😊.

Megköszönném.

Dávid 12
Oké,akkor mind1,de ha megkérhetnélek rá,leírnád,h mit is kell csinálnom?Mert nagyjából magyarosítva van.

Háj mindenkinek!
Most akadtam rá a Msts.lap.hu oldalra - érdemes megnézni. feladatok is vannak, no meg két ÚJ pálya; Zala_2 (a korábbi 1.5 bõvített változata), Lepsény-Nyírtelek - frissen kiadott fantazi....

Intercity
Nincs MSN-em. 😊

Dávid 12
De ha felvennél msn-re az se lenne baj :/
[email protected]

Dávid 12
Okés! Köszi szépen,megvizsgálom az oldalad😊 biztos jó lesz 😉

tmartin
Ja és még annyit hogy én Fazernek a segítségére szorulnék, de nagyon. 😄 Tehát az lenne a dolog, hogy nagyon nagy felbontású képeket csinálsz, mert a fórumozók közül talán, te csinálod a legszebb képeket. Tehát kéne csinálni ilyen kb 1920 képpont szélességû képet. És valahogy úgy, hogy ezt ha kell letudjam kicsinyíteni mondjuk 1280x1024-es felbontásra. Az 1920-at azt csak mondtam, de valami nagy méretbe mert valami háttér kéne ami nagyon szép. A lényeg, hogy több féle képet kéne csinálni. Az egyik legyen éjszaka. A második ilyen nap keltekor, a harmadik nap közben, a másik nap nyugtakor, és utána ilyen esti. Tehát a nap szakjait valahogy így lefényképezni. Persze nagyon szép, különbözõ vonatokkal. Remélem tudsz segíteni, és elvállalod. Várom az ötletedet vagy ötleteiteket a felbontásra meg esetleg másoktól is várok képeket csak nagyon szép minõségû legyen, és szép vonatok szerepeljenek rajt. Remélem azért úgy nagyjából érted mit szeretnék. 😄 Elõre is köszönöm!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Hú hát, köszi! Meglátjuk miben tudom a segítséged kérni, az már biztos, hogy egész jól állok. Mivel már megvan a téma alapja. Mostmár csak a színezés, képek normális beillesztése, meg a kinézet kell. A többi része nagyjából stimmel.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Ulvar
Valaki egy jó, új feladatokkal teli oldalt tud? Ne az intercityset, mert hat millió kiegészítõ kell a feladathoz, és most a hdmsts oldal is beszart így nem tudok onnan semmit se letölteni. Unatkozom 😄.

Alföld 5 meg Balaton 3.1-re jöhetnek. Köszi!

Ha gondolod tudok segíteni, jól értek a Photoshophoz.

tmartin
Igen most pl nálam is gyorsan jött le. Nem tudom, ha lesz kedvem akkor csinálok új témát, mert küll az elég nagy meló. De a fórumnak szívesen csinálom!

kis help: 367 Hargita Ic feladattal van egy kis gondom... A feladat közepe úgy szól, hogy csatlakozzak rá M41-re az eddig futott V43-al, majd váltsak vonatot, és a V43-at hagyjam ott és mehetek tovább az M41-el. Na de még is, hogy tudok mozdonyt váltani? Köszi a segítséget!

Act: Train-act (katt ide)

Martin, nálam nem lassú, inkább gyors... Nézd meg a vírusirtóval a gépezetet!

msts-vertes -> személy szerint szintén várom ezt is, bár én legjobban az egyes fõvonalat várom. Az igaz, hogy sajnos nem lesz túl részletes és pontosságban gazdag, de legalább lesz.

komáromi lévén ez tûnt fel: http://www.vasutallomasok.hu/kepek/p0025/p0025295.jpg
http://www.mstsbudapestwien.eoldal.hu/img/original/22/komarom.jpg

majd ha kész lesz, remélem lesz hozzá majd egy csodaszép patch amivel realisztikusabb lesz 😊Csak már lenne 😄

tmartin
Sziasztok! Megszeretném kérdezni, hogy a fórum betöltési sebessége nálatok is iszonyat lassú? Mert kezdek arra jutni, hogy ezt a téma okozza mert valahonnan letöröltek egy kiegészítõjét. Úgyhogy valószínû új téma lesz, de még nem biztos.

Intercity
Igen, ezt régebben én is láttam! Nem rég megakartam nézni, csak egyszerûen nem találtam ezt az oldalt! 😄 Azt írta, korábban már volt egy letölthetõ verzió...

Ulvar
Úristen!!!! NAGYON VÁROM! MAXIMÁLIS RESPECT HA KÉSZ LESZ! SOK EMLÉK FÛZÕDIK A SZOMBATHELY GYÕR BUDAPEST RÉSZHEZ 😮OOOOO.

http://msts-vertes.hu/

Hát nemakármilyen vállálkozás!
Ha egyszer elkészül, ez is egy alföld szintû pálya lesz!
Minden készítõjének sikeres és problémamentes építést kívánok!
Az Openrails-el igen, de így rendesen nem tudok róla 1280x1024 a max felbontás.

iPhone XS Max 256GB

V43 1105
MSTS futtatható 1920 x 1080-ban ? 😊

Intercity
Ha a pálya nem jelenik meg, akkor ugyanott az Editors & Tools-ban készíts egy activity-t. Vagy tölts le egyet. Egyébként az oldalamon le van írva, hogy mi-hogy: http://ts-zone.5mp.eu/web.php?a=ts-zone

Intercity
Üdv! Nincs szerelvény! Az Editors & Tools programban az activity editorban készíthetsz consistot. Vagy töltsd le a Conbuildert innen: http://erelversoft.wplanet.hu/shs/msts/index.html (bocs nem tok linkelni :S)De jó ha van MSTSBin is. Beírod a keresõbe, egybõl kiadja az oldalt... Ha kell valami segítség, írj privátot!

Dávid 12
ÜDv! Új vagyok,feltelepítettem a zalamapot és egy Bzmot vonatot és a játkban nem jelenik meg :S miért?

tmartin
Szép napot!
Ma egy kicsit villamosoztam a HungaroTram pályán. Nekem különösen tetszik. Hoztam is pár képet.

Hollós vár állomáson állva

Az autóbusz állomáson egy másik szerelvénnyel.

Ugyanezen a szerelvényen a vasútállomás felé véve az irányt.

Majd egy régebbi szerelvény egy kicsit rosszabb idõben.

Remélem tetszenek a képek!

tmartin
Köszi! Mondjuk újratelepítettem már, mert kiderült, hogy nem ez volt a hiba.

wanlo
hy topik!

tmartin ha erre gondoltál akkor tessék: http://www.4shared.com/file/Jy8DsdRQ/SCREENS.html

...DREAM TEAM...

tmartin
Valaki feltudná tölteni a GUI\Screens egész mappa tartalmát. Ezzel magyarul vszínû elbasztam a játékom, hogy egy ilyen villamosos gui képeket raktam fel. És nincs kedvem újratelepítgetni. Elõre is köszi!

wanlo
Hy topik!
Piros =Az a Mozdony...ezért elpicsázzák a feneked a vizsgán.Vörös fény. 😊

...DREAM TEAM...

Intercity
Köszi! Csak az a gond, hogy itt nem mûködik a Z-line. Egy egészen más oldalt hoz be... :S

http://bkvfejlesztesek.b13.hu/
Intercity
Sziasztok! Z-line pályát honnan tudom letölteni? Mert úgy látom, hogy a régi letöltési oldal megszûnt. (?) Egy linket küldjetek légyszíves! Köszi elõre is! 😊