Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intercity
Nem csináltál Quad Tree-t! Csinálj azt is aszerint, ahogy leírtam a leírásaimhoz.

Viszont, lenne egy problémám, az hogy amikor elmentettem a pályát a RGE-el, akkor a mappában nem jelenik meg a pálya mappája (Routes/.....) , és ha route editorral is megakarom nyitni, akk sem jelenik meg, pedig a RGE-ben még azt írta ki hogy a pálya elmentve a C/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Routes mappába, vki tud megoldást??
Törlés: #4574-ben leírtak szerint

Bocs a kérdésért, kicsit még reggel van 😄DDD megvan oldva 😄D
Kérdésem lenne, hogy a Route Editorban hogyan lehet a lerakott objektumokat kitörölni, ha mondjuk rossz helyre raktam vmit?
Drága arany bogaram (#5665)! Az ENTERT már megtaláltad a billentyûzeten??.....akkor arrafelé lesz a PrintScreen gomb is! Nem ártana a TS használata elõtt némi számítástechnikai ismeretekre is szert tenned!.....

Oké, megoldódott a probléma, és nekikezdek Nógrád megyének (Észak Magyarország egy része).
ok köszi De a Vonatokkal még mindig nem boldugolok!EZt lécci ha kérhetem RÉSZLETESEN BÕVEN ird le köszi!
Intercity
Train Simulator/Routes ---> innen a pályákat veszed ki
Train Simulator/Trains ---> innen a Mozdonyokat, és a consistokat veszed ki.

5665: Tudom már mi a probléma: nos, hiányzik a sigcfg file. Nem furcsáltad hogy a telepítõ megakadt, vagy túl hamar végzett? Töltsd le DiesIrae oldaláról a többi részét is, és azzal együtt telepítsd fel.

csá
én úgy töltötem le a msts magyart hogy bene voltak a pályák és a vonatok de én kiszeretném venni õket és nem tom hogy kel??léci segítcs

Nme tom elküldeni a képet mert túl nagy a kiterjedése inkább leírom!
Hiba történt
Nem tom megnyitni:routes/BALATON/sigcfg.dat
HOgy csináljam azt a print sreent?
Intercity
Print Screen, utána paint-be ctrl+v!

Hogy fényképezzem le?
oké
Intercity
Na teszteljed hogy mûködik-e a TS. Ha nem, küldj egy képet a hibáról légyszi!

ok megvan4
Intercity
Telepítsd fel a TS könyvtárába! 😄

oké megvan!! És ha ezeket leszedtem mit csináljak velük?
Intercity
Download menü, és ott lesz a lap alján a Work rel.!

http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html
Itt nincs fent a 1.8.052113
Intercity
Amúgy a pályáknak nincs közük a BIN patch-hez. Mármint úgy gondolom, hogy attól hogy fent van az Alföld, attól még nem biztos hogy meg van a BIN patch-is. 😄 Ja, és még egy dolog: Szerintem Jadro oldaláról: http://jadro.yofej.hu/
töltsd le az Acthu csomagokat is. Persze csak a Bin Patch után! 😊

Intercity
Oké! 😄 Na menj fel erre az oldalra: http://mstsbin.uktrainsim.com/eng/eng.html

Töltsd le ezt a verziót: 1.8.052113 (A legalján van)

Utána ide menj:
http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=14&Itemid=3

És itt a Tools és a Trains update-et töltsd le! Ha minden igaz, akkor ezután menni fog!

Sztem fent van mert az Alföld 5.3 is megvan!
Mindjárt megnézem!
Intercity
Ha letöltesz egy mozdonyt ami csomagolt, akkor olyasmi a címe hogy VMW_v43 stb. Lehet más is, az a lényeg, hogy ezt a mappát tedd be a Trainsetbe. Tehát a fájlokat hagyd bent a mappába, mert ha nincs bent, nem fogja felismerni. A pályával nem tudom mi a baj, linkelj egy képet! Amúgy Bin Patch, Tools/trains update fent van?

Bocs még valami! Azt irja ki amikor elindítom a játékot hogy nem tom megnyitni a BALATON pályát ez mért van? JAh és a mozdonyokat kicsomagoltan vagy simán tegyem a trainsetbe?
Intercity
Szívesen!

OKé aak jól csináltam köszi!!:-)
Intercity
DiesIrae oldaláról szedted le? Mert azt csak telepíteni kell! 😄 Amúgy a Routes mappába kell telepíteni, és abba legyen bent a Balaton mappa.

OKé!+Még valami! LEtöltöttem a balaton dél Pályacsomagot és hozzá a TEVÉKENYSÉGEKET ! Ezeket a balaton mappába tegyem?
Intercity
Bontsd ki oda a Trainset-be.

ÉS a csomagoltat oda bontsam ki a trainsetbe vagy máshol és a kicsomagolt fájlokat rakjam be?
Intercity
Szívesen! 😄

HÚÚÚH TTTTTTHHHHHHHXXXXXX!!!!
Intercity
Ha csomagolt akkor ide: <meghajtó>/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/Trainset

Ha telepíteni kell akkor valószínûleg megadja hova kell tenni. 😄

Hello ! Valaki leírná hogyan kell az MSTS-be mozdonyokat berakni?
Elõre is THX
Intercity
A pályaszerkesztõhöz magasabb gépigény kell. Ha nem ez a gond, akkor csak a sok objektum miatt akad.

Intercity: kérdésem lenne, hogy ha elindítom a pályaszerkeztõt, akkor csak lassan tudom használni, tehát lassú, nem olyan mint ahogy némely videókon láttam a youtubon, szted mi lehet a gond?
wollnerd
Meglesem! 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Martin:megoldódott,mert firefoyal ment,csak a chrome 404 errort írt 😊
am szólj ha küldhetem az act-ket honlapra,mert már van egy szolnok-tiszatenyõ-szentes-Hódmezõvásárhely-orosháza-békéscaba tolatós teher M41 2198-al 😄

az MSTS megragad :D

Intercity
Sziasztok! Akit érdekel, tettem fel néhány activity-t az oldalamra! (ts-zone.5mp.eu)

tmartin
Szia! Nem értem mi a gondod a reggeléssel😄 Ott van, hogy Felhasználónév, meg jelszó az alatt, hogy regisztráció. Ki kell tölteni és utána küldenek e-mailt. Szerintem jobban jársz ha nem citromailossal regisztrálsz , mert oda nem jönnek meg az e-mailok. Ha explorerrel próbálsz regisztrálni akkor nem csodálom mert az a böngészõ egy tetû, szar, Úgyhogy ajánlom mindenkinek használjon firefoxot vagy operát!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Üdv! Nem tud valaki valamit a HDMSTS oldalról? Windows meghalt és valamilyen oknál fogva törlõdött az egész komplett Train Sim. hiányoznak a csomagjaimból a személy- gyorsvonat vol packok 😊

megnéztem az MVKK-t.
Nagyon baró lenne,csaka z a gond,hogy nem birok regelni!

az MSTS megragad :D

Sziasztok, kérdésem lenne, hogy amikor csinálom a pályát az Editor&Tools-ba, akk vmiért lassú, akadozik, nem tudnátok vmi megoldást?
Intercity
Dávid 12: Próbálgasd a többi 1.8-as kiegészítõt, valamelyik csak összejön, utána telepítsd az Xtracks, Newroads, Trains-Tools update-et, végül az ActHU csomagokat! Próbálkozz, és össze fog jönni! 😄

Intercity
Nekem azzal fut. Amúgy én minden 1.8-as kiegészítõt újabbnak nézek 😄 (mielõtt bolondnak nézel...Ismerem a számokat. 😄 ) <#vigyor>

Háj! (Intercity #4898)
Nem a vita kedvéért, de az MSTSBIN 1.8.052113 verziója (leg)újabb, mint az általad javasolt 1.8.010516 (az 52113 nagyobb, mint a 10516!). Én a kezdetektõl fogva a 1.8.052113 verziót használom megelégedésemre.... azt viszont tudni kell a MstsBin-rõl, hogy NEM LEHET updatelni! Újabb verzió CSAK a korábbi uninstall-ja után telepíthetõ!!!!

Érdekes tapasztalatom, hogy a Mstsbin, xtrax, newroad, train update, toolsupdate adatok telepítése NEM a Windows-ba történik, hanem a MSTS telepítésébe(!) ugyanis egy olyan windows-sal is tökéletesen játszható egy korábban jól feltelepített TS amelybe az említett kiegészítõk nem lettek telepítve! csak annyi macera van ilyenkor, hogy a játék indításakor MINDEN beállítást ismételten el kell végezni! A mindenkori beállítgatásokat akkor nem kell elvégezni, ha mégis telepítünk egy független mappába egy "nyers" alap TS-t - így a windows meg tudja már jegyezni a beállításainkat. Ebbe a TS-be sem szükséges az említett kiegészítõk telepítése - ezek nélkül a régi TS tökéletesen fog mûködni feltéve, hogy a korábbi komplett telepítés megfelelõen történt az elõírt kiegészítõkkel.....

wollnerd
A HDMSTS oldal megint nem érhetõ!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2