Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmartin
Na szép jó reggelt! Menjünk az elejétõl. 😄 Köszönöm szépen a kedves szavakat, örömmel csináltam az új fórum témát.
Bagaméry: A felsõ kékes dolgot én is észrevettem, majd kitapasztalom, hogy melyik lenne a jó szín hozzá. A bejelentkezési menüt, ne haragudj, de nem értem. xD Miaz a bejelentkezési menü? 😊 Ha elmeséled pontosan akkor lehet tudunk rajta segíteni. Ja és fejléc felsõ része az ott fent ez akar lenni, hoigy fórum/Játékosok fóruma vagy ilyenek?
<#taps> A szmájlit meg nemtudom. Én ezt a hozzászólásomat Firefox 3.6-ból írom és itt tökéletesen mûködik úgy mint az elõzõnél. Megnézem én is különbözõ explorerekkel és majd onnan is írok, hogy mi az észrevételem, stb.
Wollnerd: Valamit valamiért 😄 Ha majd nagyon akarjátok lehet beszúrok a banner aljára egy kis gombot amivel elõtudsz hívni gombokat amelyek ezekre hivatkoznak. De ez még a jövõ és elsõnek a smiley meg a halvány kék és utána beszélhetünk róla.

Remélem mindenkinek kielégítõ választ adtam, hamarosan jelentkezem. 😄

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

wollnerd
Martin! Hiányoznak a bannerbõl azok a gombok! (Regisztráció, Bejelentkezés, Atchu csomagok, FAQ)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

<#taps>

hoppá! némi magyarázat a szmájliról. Ez úgy sikerült, hogy rákattintottam a "nemtudom" szmájlira - és nem történt semmi (látszólag). aztán letettem az "asztalra" az explorert és a szmájli tábázat ott volt a képernyõn csak az elõbb kiválasztott szmájli helyén a #nemtudom felirat volt látható. Ezt kijelöltem és bemásoltam a hozzászólásomba - így megjelent az adott szmájli.
Megoldásnak végül is jó, de nagyon macerás!.....

V43 1105
W7/FireFox 5 és megy.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

No én is erre gondoltam, nem megy explorer9/W7-ben...nálam legalább is nem!
<#nemtudom>

V43 1105
<#taps> nekem megy.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Bocsi, de úgy látom, hogy a "szmájlizás" nem mûködik jól! A szmájlira kattintva - ahogy korábban - a kiválasztott kép (tapsolós figuura) nem jelent meg az írásomban..... lehet, hogy ez most másképp kell csinálni?...

Háj! - Martin
Valóban szuper egyedi dizájnt alkottál! Alapvetõen nemtalálok kifogásokat, de explorer9-ben a legfelsõ fejléc kékje nagyon halvány, a bejelentkezõ menüsor láthatósága a jelenlegi formában nagyon függ, hogy éppen milyen háttér elé esik.
Megoldási javaslatom; a legfelsõ menü halványsága egy sötétebb kék színnel megoldható, a bejelentkezési menü mögé pedig egy hasonló háttérszínt kellene tenni, mint amit az írásoknál alkalmaztál (de a megoldást rád bízom). Ezzel együtt a háttérnek megfelelõen választott karakterszínnel a bejelentkezõ menü bármilyen háttér esetén jól olvasható lesz
Bocsi, hogy megint javasolni mertem - de ez a gyönyörûség talán így még szebb lehet....
(ezek után már csak az "hiányzik(!)", hogy egy egy vonat keresztül vágtasson a képernyõn..... úgy gondolom ezek után Neked már ez sem lehet utópia....)

Én is gratulálok, nagyon szép lett tényleg!

iPhone XS Max 256GB

wollnerd
Az a mostani háttérkép csodaszép!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wanlo
Zsír lett,gratulálok!

...DREAM TEAM...

Ulvar
Azt a k........ gyönyörû!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

wollnerd
Így tényleg sokkal szebb mint az elõzõ!<#taps>

V43 1105
Nincs mit <#vigyor>

tmartin
Ja és szeretnék köszönetet mondani Fazernek (V43-1105) aki nagyon szép háttérképeket csinált nekünk! Köszönjük szépen!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Szép jó estét fórum! A mai napon publikáltam a fórum új témáját! A háttérképek még nem véglegesek, ezek csak azért lettek betéve, hogy felrakhassam az új témát. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek a háttérképek nem lesznek máskor is meg. A hátterek a napszakokban váltakoznak, pontosan ilyen idõszakokban: 05-07-15-18-21-03-05 óra. Tehát ez azt takarja, hogy ahol kötõjelek vannak és a két körülötte lévõ szám azok az órák között van egy megadott háttérkép. Amúgy ha megakarjátok lesni az összeset akkor állítgathatjátok az órát a gépen majd frissítés a fórumon és tádá. Ez amúgy automatikusan fog váltani természetesen amikor megy az idõ. Visszajelzéseket várok a fórum használatáról meg arról, hogy hogyan mûködik, stb. A téma kikapcsoló gombon rajta vagyok! Használjátok egészséggel az új desinget, kitettem magamért, remélem tetszik! 😄

Szia! Azt meg lehet tudni melyik részt csinálod?
Ja oké:Jövõre debrecenben lesz tavasszal.
Nem jövõre értettem a cikket. 😊 Úgy értettem az egészet, hogy majd meg fog jelenni a cikk az iho.hu-n. A következõ mondat az már az msts találkozóról szól mivel most nem tudtam elmenni ezért (gondolom már csak jövõre lesz újra msts találkozó) oda mennék el jövõre.

AHA! értem. Akkor ez amolyan "dizájnmentesítõ", vagy "megjelenítésegyszerüsítõ" gomb....
Szakmai kérdés: hogyan tudok szöveget, vagy hozzászólót megkeresni a fórumban - mivel eddig nekem még nem sikerült a "keresés a fórumban" opcióval... aztán meg mi a bánat az a gumiszoba?
A keresés (esetleg szûrés) olyan szempontból hiányzik, ha egy feltett kérdésre mondjuk én valamikor írtam egy magyarázatot, akkor szeretném az összes "Bagaméry" hozzászólást kiszûrni a fórumból, hogy csak azokban kelljen böngésznem a keresett információt....

tmartin
Hát igazából az, hogy nem lesz semmiféle témája a fórumnak ha kikapcsolod csak az eredeti sg fórumos alapértelmezett. Ez az amire régen is vártál. 😄

Nem jövõre hanem még a héten csak elfoglat a fõszerkesztõ úr.
Helló
Majd az iho.hu-n fog meg jelenni egy cikk, de nem tudom mikor. Sajna én nem tudtam elmenni, de majd jövõre. 😊

O.K. de mi a funkciója?

egyébként a "nehézkes görgetés"-t akkor tapasztalom én is, ha az adott fórumoldal meglehetõsen sok képet tartalmaz... a rendszer azokat sokkal lassabban tudja beolvasni mint a szöveget...

A jármûvek, objektumos a Shape Viewer -rel nézhetõk meg: http://msts.steam4me.net/utilities/shape_viewer.html - rõl letölthetõ...

wollnerd
téma kikapcsoló gomb? Kérdezz meg Pixxelt! Az õ TDU2 topikjában van ez a funkció. 😊

Háj! Martin
Megtekintettem az újdonságot - de nem mondok róla véleményt, mert a múltkor is bármit mondtam (még ha igazam is volt...), Neked a dícséret sem tetszet.....
de mi az a téma kikapcsoló gomb? (talán egy kussoló?...

Háj!
Mizu a kiskunmajsai összeröffenéssel kapcsolatban - senki nem volt ott???
Némi rövid beszámolót szívesen olvasgatnánk.....

sziasztok vki leírná anak a programnak a nevét amivel látni lehet a mozdonyokat,vagonokat???
elõre is kösy

tmartin
Hello! Eljutottam odáig, hogy kijavítsam az új fórumtéma hibáit, mint például a lassú áttûnést. A háttereket sajnos még mindig nem kaptam meg, de Fazer dolgozik rajta. Különben a fórumtémát így kijavítva, igaz még nem jó háttérrel, de itt megtekinthetitek. Egy dolog van még ami nem mûködik és még nem tudom, hogyan építsem bele a fórumba az a téma kikapcsoló gomb, de ezen is rajta vagyok. Nézzétek meg az új témát! Remélem tetszik! Kommenteket ott.

Intercity
Megkeresem aztán elküldöm! 😄

Jó hírekkel szolgálhatok.
Elkészült az M62 313 mstspainters csapata jó voltából.
Nagyon nagy köszönet érte mstspainters csapatának.
LINK: http://mstspainters.atw.hu/
És a legjobb hírem most következik!
Elkészült a régen várt M63 003 mostani állapotu gépe. Illetve elkészült a 424 361 retró festése. És a hab a tortán még elksézült a Gysev 321 régi köntösben!
Nagyon nagy köszönet érte Zazának!
Elérhetõ innen: http://www.vm15.hu/download.php
Jó vonatozást!

Intercity!!Elüldöd nekem ezt a mozdonyt e-mailban:[email protected] a cím.
Intercity
Na leírom mégegyszer. Bin patch-et letöltöd errõl az oldalról:
Innen

Utána a fórum bannerjében van olyan hogy Atchu csomagok. Katt oda. Töltsd le mindent! Ezek után már mûködnie kell a TS-nek! Sok sikert! 😄

Intercity
Privátba elküldtem az e-mailt, a vonat berakását meg már leírtam, + egy csomószor le lett írva mindenhova! Ennél jobban már úgysem lehet elmagyarázni. Ezt megérteni kell! Bocsi!

Képet a név helyére lehet felrakni?
Elõzõ leírás törölve:Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását?
Helló elküldenéd az EMAIL címedet? ÉS ott leírnád a vonat berakását?
Jó oké! no para no gond:-)
Intercity
Üdv mindenkinek!

5665! Kösz a jókívánságokat...
azért, ha valaki a fórumban kétségbeesetten megkérdezi, hogy hogyan kell a PrintScreent elõállítani, annak némi hiánypótlásra mégis csak szüksége lehet....(az öcsédet meg pláne nem szidtam - de téged sem!, csupán javasoltam valamit.)

Szép napot topic!

iPhone XS Max 256GB

HElló megnézemvan e hang és ha van kldök oks?+egy EMAIL címet kérnék!
Nemtom mi baja lehet, de egyszerûen nem menti el a pályát, pedig mindent úgy csináltam ahogy kell , és mégse :////
Intercity
Hi! Valaki küldene nekem VMW-s V43 hangokat? Sikerül letöltenem, csak olyat ír ki hogy file contains invalid data... Privibe jöhet! Köszi!

Ó hogy száradj ki!! Ne a 10 éves öcsémet szidd jó!
Intercity
Egyébként sikerült megoldanom a böngészõs problémát! Chrome-al és Mozillával nem mûködtek a VMW-s letöltések, de Operával már minden megy! 😄

Intercity

Na épp ez a bökkenõ, hogy csináltam, mindent úgy csináltam ahogy azt leírtad, és mégse jeleníti meg :S De megpróbálom újra, hátha...