7098
-
#5444 Ha oda mutat a telepítő akkor nem kell megadni neki,csak abban az esetben ha neked kell kiválasztani. -
#5443 Már csak 1 kérdésem maradt: Tudom hogy a routes mappában kell lennie a pályának,de a telepítőjének nem kell kitallózni a routes mappát mert alapértelmezetten tudja hova kell települnie nem?Azért kérdem mert múltkor megadtam neki a routes mappát de telepítés után nem láttam az alföld6-ot a routes-ben.Utána hagytam hogy a telepítő alapértelmezett elérési úton települjön,akkor meg bekerült a pálya a routes mappába. -
#5442 Kösz,ezeket feltelepítem de azt hittem az acthu csomagokban ezek is benn vannak.Tudom hogy a V43 mozdony,van belőle vagy 8-9 festés változatom,erre is azt gondoltam biztos az acthu csomagban van ami kell.
Jó akkor majd elkezdek külön telepítgetni amit hiányol.Kösz a segítséget! -
#5441 Szerintem minden rendben lett telepítve:
trainupdate,toolsupdate,binpatch,x-tracks 3.2,newroad 4,(ezek kicsomagolója tudja az elérési utat,alapértelmezetten telepítettem őket-vagy mind a gyökérkönyvtárra települ)
Aztán az achthu csomagokat a trainset mappába bemásoltam,a consist mappákban levő fájlokat a consist mappába.(villany,dízel,személy,teher)Mégis mindíg kijön ez a bombardier hiány,meg a V43 eng vagy cab.
-
#5440 Hello
Amire szükséged lehet:
H-Start Bombardier pack
Maga a pálya ponos helye:
C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Alfold_6
A V43 meg egy mozdony amit utólag kell bele helyezned de azt most fejből nem vágom. -
#5439 Újra telepítettem mindent,megint a Jadro oldalán levő acthu csomagokat is betelepítettem a trainset mappába mégis bombardier vagonokat hiányolt,meg valami V43 eng fájlt,az acthu villany pack is telepítve van a trainsetbe pedig.Alföld 6-ot újra letöltöttem biztos nem az a hibás.Az achthu csomagokkal lehet valami,talán azokat is újra kéne letölteni-sérültek lehetnek?
Ha átugrom a hibajelzéseket akkor el lehet indítani a progit de így zavaró.
Alföld6 pályát csak simán a gyökérkönyvtárra kell telepíteni igaz?Nem a routes-be?A bombardier packot amit hiányol külön telepítem de nem tudom hogy nevezzem el pontosan mert a pack nem kapott mappát csak úgy bele van hányva a rar-ba.Azt hittem hogy a Jadro oldalon levő acthu pakkok elegek lesznek az alföld6-hoz mert úgy van leírva de ezek szerint nem,van amit külön kell még telepíteni pl ezt a bombardier packot.Vagy sérült a letöltés,nem tudom mi lehet. -
#5438 Hy Bagaméry!
Találtam egy kis leírást magyarosítva:
22-23-24 oldalt értékes infó!
Ha ezzel tudtam neked segíteni. -
Bagaméry #5437 Telepítettem a Kosmost - az első próbálkozáskor úgy lefagyott a TS a W7-tel együtt, hogy csak a kikapcsolás után tudtam lelket lehelni a rendszerbe... szerencsére a Restore opcióval sikerült visszaállítani az eredeti TS enviroment-et.....
Végül is valamiféle használható leírás kellene a használatához, hogy működjön is az időjárásgenerálás...
Egyébként én úgy gondoltam, hogy a Kosmos "beépül" a TS-be és ott bővíti az időjárás beállítási lehetőségeit, de ez nem így van. A rövid tapasztalatom szerint a TS időjárás beállításához először a Kosmos-t kell használni, majd a beállítás után indítható a TS a beállított időjárással. A használatkor úgy látszik, hogy az enviroment fájlokat cseréli ki a Kosmos - ezt a TS-be is be lehetne építeni, hogy külön program helyett bármelyik pályába külön beállítgatások nélkül lehessen használni.... -
Bagaméry #5436 Némi kiegészítés a Kosmos-hoz:
A Nom :traduction fr Kosmos V 1.0 - az első fejezet - FONTGYŰJTEMÉNY!!!
a Kosmos 1.0 (időjárásgenerátor!) a harmadik színes sorban van (letöltve 19108 kb!) a kiegészítése a Kosmos 1.1 csak a főprogram telepítése után telepíthető!!! - csak így első blikkre ennyi a megjegyzésem
Kösz Wanlo! - remélem működni is fog.... -
#5435 Tessék,egy kis Karácsonyi meglepi csak nektek:
kosmos1.0+Kosmos 1.01+traduction fr Kosmos V 1.0
-
#5434 Meg nem mondom már neked,hogy honnan szereztem,már régen megvan.Ha találok linket megosztom. -
Bagaméry #5433 Háj!
Az "időjárásgenerátor" Kosmos programot honnan lehet letölteni - mivel többször rákerestem a gugliban, de minduntalan valami font formátumokat találtam csak!
HELP! -
roleee15 #5432 De mivel jó pap holtig tanul máris javítottam rajta :D
-
roleee15 #5431 Hát nem valami nagy szám, de első átfestésem az Apmz kocsi:
-
#5430 Szép estét! Sebes S 15209
Pár kép zordabb időjárási viszonyokból:
-
#5429 Mindig jól jönnek a jó hírek!....
Várjuk szeretettel a sok szép munkát. -
roleee15 #5428 Apropó várakozás, még van egy két nagyobb dolog amire érdemes várni
-Pár új Traxx (006,007,011-ről láttam képeket)
-Új számozású Szili ( [Annyit elárultak, hogy nem pár darabos pack-ról van szó!])
-BzMot pack ( [Tervek szerint holnap])
-Új teknő modell, új vezetőállással, hangokkal ( ; )
NEKEM EGYIKHEZ SINCS SEMMI KÖZÖM, max annyi lesz, hogy majd használom őket. -
roleee15 #5427 Legutóbb még jelzőzésen volt, de színkeverő múltkor rakott fel képeket keletiről. A jelzőzés sem tarthat már sokáig, egyre több említést tesznek a kiadásról, nincs messze!
Marci Triak Fórumán van egy topicja a pályának itt
De itt van néhány kép amit a KÉSZÍTŐ KÉSZÍTETT (!!):
Több kép:
-
#5426 Ezen végig mentem már egyszer valóságban, kár hogy szimbe nem tudom végig vezetni :SSS.
1es fővonalról van valami hír??? -
#5425 Kötött pályás szép napot!
Sebes S15209 Sátoraljaújhely-Budapest-Keleti-Keszthely
Sátoraljaújhely: 05:47, Budapest-Keleti: 10:15, Székesfehérvár: 11:11, Keszthely: 14:03
Közlekedik: Sátoraljaújhely - Budapest naponta, Budapest - Keszthely szombaton
Vonat összeállítás:
H-MÁVTR V43-1350 2011
H-Start_50_55_20-17_424-2 By
H-Start_50_55_20-37_012-1 Bo
H-Start_50_55_20-37_069-1 Bo
H-Start_50_55_19-37_019-9 Ao
H-Start_50_55_20-37_078-2 Bo
H-Start_50_55_20-37_361-2_B
-
roleee15 #5424 És akkor egy ujjabb adag, csak hogy dobjuk fel az életet
Először is had mutassam be, a TS-be frissen matricázott Kandó Traxx-ot, amely itt érhető el
Egy névtelen EuroNight, megkésve a késő-délutáni napsütésben
Egy posta-inga
És végül de nem utolsó sorba a Csíksomlyó express
-
roleee15 #5423 Egy kis mellégvonali utazás így hétvégére? :D
Debrecen:
Szentes-Csongrád
-
roleee15 #5422 Köszi! -
#5421 A pontos neve:Dms poggyász kocsi,a MÁV EC Pack egyik elemét tartalmazza.Kimondottan ezzel a festéssel amit az ajtóra raktam nem tudom de a többi elemével napi szinten közlekedik.
Ki nem hiszi járjon utána:Görgesd lefele az egeret Inter City.
Igen közlekedik Nemzetközi forgalomba.
Budapest-Keleti: 06:30, Székesfehérvár: 07:43, Gyékényes: 11:40, Zágráb: 13:17
Zágráb: 16:20, Gyékényes: 18:15, Székesfehérvár: 21:14, Budapest-Keleti: 22:19 -
roleee15 #5420 Miként hívják azt a kicsikét ott a legvégén? És merre érhető el (már ha el lehet érni)?
+OFF kérdés :D Az a kocsi nemzetközi forgalomba is közlekedhez, és a MÁV színei alatt tényleg van ilyen? :D -
#5419 Kötött pályás szép napot!
Inter City IC200 Kvarner (Budapest-Keleti: 06:30), Székesfehérvár: 07:43, Gyékényes: 11:40,( Zágráb: 13:17) -
vasasgabri #5418 Szia! Az msts.lap.hu oldalon van rengeteg web cím. -
roli02 #5417 sziasztok kiegészitőket honnan tudok letölteni?? -
Azt a Óriáskereket Liberty City-ből hozták? -
Unikey #5415 Egy kis képáradat :)
Irány: Budapest-Nyugati -> Szeged -
vasasgabri #5414 Sziasztok!
Nincs meg valakinek a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúthoz vonat és a kocsik, mert amiket letöltöttem azokat nem tudom a játékba berakni. -
#5413 Ok,köszönöm majd megpróbálom így újratelepíteni. -
M41 2143 #5412 Ilyen reggelekre öröm fel kelni. :) Szép képek! Még sok ilyet! :D -
#5411 Kötött pályás jó reggelt!
-
M41 2143 #5410 Helló
Tools update-t is telepítetted? Mert ezt nem írtad le, Annyit még hozzá teszek, sorrendet én eszerint csináltam és akkor biztos nem lehetne gond.
1.: Msts alapjáték.
2.: Hivatalos update (Train update és Tools update).
3.: MSTS Bin patch.
4.: Xtracks sínbővítmény csomag.
5.: Newroads útbővítmény csomag.
Ezután jönnek a járművek és a pályák.
Ha így telepíted akkor jónak kell lennie.
Ui: Egyébként próbáld meg a pályát újra rakni illetve újból letölteni, mert lehet hogy ez is gondot okozhat.
ÜDV: M41 2143 -
#5409 Egyébként legutóbb a máv v43 vmw/ 2009 eng fájlt hiányolta. -
#5408 Pedig az acthu csomagok is jó helyen vannak,a trainset mappában.Nem jövök rá miért nem megy a pálya,aki tud kérem segítsen mert lassan szétvet az ideg.(FAQ nincs amúgy vagy csak én nem látom?) -
#5407 Nem tudom mi a gond de szerintem mindent a leírás szerint csináltam.Alapjátékot installáltam először,aztán trainupdate,binpatch,alföld6,xtracks,newroutes4.(egyforma a verziójuk úgyhogy elvileg mindegy a sorrend)Ebben a sorrendben telepítettem mindent.A végén az achthu csomagokat is telepítettem és mégis úgy indul hogy hiányol egy rakás fájlt,az Alföld pályát meg nem is észleli pedig az benn van a routes mappában.Mi lehet a gond?Mégis a sorrenddel van valami probléma?
-
#5406 Nézd meg a linket,abban ott minden le van írva. -
#5405 Megtaláltam a telepítési útmutatót kiegészítőkhöz:Itten van.