Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bagaméry: A felsõ kékes dolgot én is észrevettem, majd kitapasztalom, hogy melyik lenne a jó szín hozzá. A bejelentkezési menüt, ne haragudj, de nem értem. xD Miaz a bejelentkezési menü? 😊 Ha elmeséled pontosan akkor lehet tudunk rajta segíteni. Ja és fejléc felsõ része az ott fent ez akar lenni, hoigy fórum/Játékosok fóruma vagy ilyenek?
<#taps>#taps> A szmájlit meg nemtudom. Én ezt a hozzászólásomat Firefox 3.6-ból írom és itt tökéletesen mûködik úgy mint az elõzõnél. Megnézem én is különbözõ explorerekkel és majd onnan is írok, hogy mi az észrevételem, stb.
Wollnerd: Valamit valamiért 😄 Ha majd nagyon akarjátok lehet beszúrok a banner aljára egy kis gombot amivel elõtudsz hívni gombokat amelyek ezekre hivatkoznak. De ez még a jövõ és elsõnek a smiley meg a halvány kék és utána beszélhetünk róla.
Remélem mindenkinek kielégítõ választ adtam, hamarosan jelentkezem. 😄
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Megoldásnak végül is jó, de nagyon macerás!.....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valóban szuper egyedi dizájnt alkottál! Alapvetõen nemtalálok kifogásokat, de explorer9-ben a legfelsõ fejléc kékje nagyon halvány, a bejelentkezõ menüsor láthatósága a jelenlegi formában nagyon függ, hogy éppen milyen háttér elé esik.
Megoldási javaslatom; a legfelsõ menü halványsága egy sötétebb kék színnel megoldható, a bejelentkezési menü mögé pedig egy hasonló háttérszínt kellene tenni, mint amit az írásoknál alkalmaztál (de a megoldást rád bízom). Ezzel együtt a háttérnek megfelelõen választott karakterszínnel a bejelentkezõ menü bármilyen háttér esetén jól olvasható lesz
Bocsi, hogy megint javasolni mertem - de ez a gyönyörûség talán így még szebb lehet....
(ezek után már csak az "hiányzik(!)", hogy egy egy vonat keresztül vágtasson a képernyõn..... úgy gondolom ezek után Neked már ez sem lehet utópia....)
iPhone XS Max 256GB
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Szakmai kérdés: hogyan tudok szöveget, vagy hozzászólót megkeresni a fórumban - mivel eddig nekem még nem sikerült a "keresés a fórumban" opcióval... aztán meg mi a bánat az a gumiszoba?
A keresés (esetleg szûrés) olyan szempontból hiányzik, ha egy feltett kérdésre mondjuk én valamikor írtam egy magyarázatot, akkor szeretném az összes "Bagaméry" hozzászólást kiszûrni a fórumból, hogy csak azokban kelljen böngésznem a keresett információt....
Majd az iho.hu-n fog meg jelenni egy cikk, de nem tudom mikor. Sajna én nem tudtam elmenni, de majd jövõre. 😊
A jármûvek, objektumos a Shape Viewer -rel nézhetõk meg: http://msts.steam4me.net/utilities/shape_viewer.html - rõl letölthetõ...
Megtekintettem az újdonságot - de nem mondok róla véleményt, mert a múltkor is bármit mondtam (még ha igazam is volt...), Neked a dícséret sem tetszet.....
de mi az a téma kikapcsoló gomb? (talán egy kussoló?...
Mizu a kiskunmajsai összeröffenéssel kapcsolatban - senki nem volt ott???
Némi rövid beszámolót szívesen olvasgatnánk.....
elõre is kösy
Elkészült az M62 313 mstspainters csapata jó voltából.
Nagyon nagy köszönet érte mstspainters csapatának.
LINK: http://mstspainters.atw.hu/
És a legjobb hírem most következik!
Elkészült a régen várt M63 003 mostani állapotu gépe. Illetve elkészült a 424 361 retró festése. És a hab a tortán még elksézült a Gysev 321 régi köntösben!
Nagyon nagy köszönet érte Zazának!
Elérhetõ innen: http://www.vm15.hu/download.php
Jó vonatozást!
Innen
Utána a fórum bannerjében van olyan hogy Atchu csomagok. Katt oda. Töltsd le mindent! Ezek után már mûködnie kell a TS-nek! Sok sikert! 😄
azért, ha valaki a fórumban kétségbeesetten megkérdezi, hogy hogyan kell a PrintScreent elõállítani, annak némi hiánypótlásra mégis csak szüksége lehet....(az öcsédet meg pláne nem szidtam - de téged sem!, csupán javasoltam valamit.)

iPhone XS Max 256GB