Microsoft Train Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IDÕPONT: 2011.07.29. 11:57-tõl 23:00-ig
VEZETHETÕ VONATOK:
- Bp.-Nyugati pu. - Monor - Bp.-Nyugati pu. (Személy)
- Bp.-Nyugati pu. - Cegléd - Bp.-Nyugati pu. (Zónázó)
- Bp.-Nyugati pu. - Cegléd - Bp.-Nyugati pu. (Szeged-i IC)
- Bp.-Nyugati pu. - Szolnok (Zónázó)
- Szolnok - Bp.-Nyugati pu. (Szerelvényvonat)
- Bp.-Nyugati pu. - Szolnok - Bp.-Nyugati pu. (Gyors)
- Bp.-Nyugati pu. - Szolnok - Bp.-Nyugati pu. (IC)
- Szolnok - Cegléd - Szolnok (Személy) /Cegléden körbe kell járni a vonatot!/
Jelentkezni: mvkk.hu
Ha valami kérdés merülne fel tõlem nyugodtan lehet kérdezni, privát üzenetben vagy itt a fórumon. Az elõzõ privát üzenetekre is válaszoltam! Remélem jöttök!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Kipróbáltam ezt, és mûködik!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
GySEV szilihez vezérállást honnan lehet letölteni???<#conf>#conf>
Amikor a játék ilyen helyeken akadozik, akkor miután akadt egyet, igyekszik bepótolni az elmaradt idõt. Na ezt elég furán fogalmaztam.. 😄 Tehát az akadás után hirtelen 400 km/ó sebességgel igyekszik az idõhöz visszaérni. Ez nagyon idegesítõ tud lenni. Ami érdekes, hogy más pályánál nem látom ezt a problémát. Próbálkoztam már Directx10-el, (mert Directx 9.0c-m volt) egy Driver frissítéssel, nem használt. A videokártyám nem is olyan régi... (már újra is telepítettem a TS-t.) Bocsi ha furcsán fogalmaztam, ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Videón simán megy, úgyhogy videót sem tudok készíteni.
Aki tud, kérem segítsen!! Köszönöm elõre is! <#wow3>#wow3><#csodalk>#csodalk>
Én nem tudok jól kényelmesen telózni... és a mikrofon olyan. E hangbeszéd mellett szájról olvasás jobbwan könnyíti a beszélgetésem. De a zajok (utca,kocsi, tömegközlekedés, erõs zene, stb.) között jóval rosszabb a helyzetem, fõleg egy kevésbé beszélt emberrel.
Manapság a legtöbb ember gyorsan, nem artikulálva beszél. A világ a beszédben is "felgyorsult". -.-
Mind1. Elég az offból! Jobban fog majd bejönni a Trainz 12 multija.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PÁLYA: 100/120a
IDÕPONT: 2011.07.29 (Péntek) 12:00-tól 23:00-ig
VÁLASZHATÓ VONALAK:
120a
- BP.-KELETI PU. - MENDE - BP.-KELETI PU. (SZEMÉLY)
- BP.-KELETI PU. - SÜLYSÁP - BP.-KELETI PU. (SZEMÉLY)
- BP.-KELETI PU. - NAGYKÁTA - BP.-KELETI PU. (ZÓNÁZÓ)
- BP.-KELETI PU. - SZOLNOK - BP.-KELETI PU. (ZÓNÁZÓ)
HA ELKÉSZÜLÜNK A FELADATOKKAL!
100a
- Bp.-Nyugati pu. - Monor - Bp.-Nyugati pu. (személy)
- Bp.-Nyugati pu. - Cegléd - Bp.-Nyugati pu. (Zónázó)
- Bp.-Nyugati pu. - Szolnok (Zónázó)
- Szolnok - Bp.-Nyugati pu. (Szerelvényvonat)
Vezetésre jelentkezni, ha bevagy regisztrálva: mvkk.hu
Bármi kérdés merülne fel akkor itt vagy privátba nyugodtan lehet kérdezni tõlem.
Javasolnám a "felsõ hírdetés"-t egy állandó információs sávval kiegészíteni egy bármikor (minden keresgélés nélkül) elérhetõ link tartalommal, amely helyen az MSTS-el kapcsolatos valamennyi telepítési, használati információ megtalálható - hogy az újdonsült (vagy feledékeny) TS-ezõk mindig minden körülmények között (felesleges fórum-kérdések helyett) megtalálják a hiányzó információkat.... - hogy ne kelljen minduntalan "oktatásra" használni a fórumot - ha az információk rövid úton is beszerezhetõk.
Továbbra is megválaszolatlan kérdésem; hogy kell a fórumban BÁRMIT (szöveget, témát, Fórumozót...) megkeresni (kigyûjteni, szûrni) - nekem eddig bármilyen keresésemre csak a "nincs ilyen...." választ kaptam (no meg mi a bánat az a gumiszoba?)....
Bagaméry: A bejelentkezési menüre és az alsó dolgokra nem vonatkozik/nincs beleírva a szkriptbe, úgyhogy azzal nem tudok sajnos semmit kezdeni. Az sg-s feljécet meg levettem, mert csak elcsúnyította volna.
A többi dícséretre a válaszom köszönöm szépen! A többi fórum javítást amiket beszéltünk amint idõm lesz megcsinálom.
Felülre raktam egy hirdetést, hogy minél többen gyertek az MVKK-hoz vezetni, mert nagyon jó, Remélem felkelti több embernek is az érdeklõdését.
Remélem mindenkinek kielégítõ választ adtam. 😄 Ha van még valami kérdezzetek nyugodtan. 😊
Saját:lenne egy olyan kérdésem,hogy a Halberstadti kocsiknál valaki tudna segíteni,hogy hogyan lehetne megoldani,hogy nyíljanak az ajtók?
Sokkal élvezetesebb lenne úgy a balatonszentgyörgy-székesfehérvár actom,akármennyire gyûlölöm szegény cirmosokat 😄
az MSTS megragad :D
Egyenlõre még nincs másik Magyarországi Vasút Szimulátor!!!
Mint köztudott, többeknek lekicsinylõ véleménye van a MSTS-rõl (korszerûtlen, "bugos"...stb) de ezek csak többnyire olyanok véleménye (lehet), akik a "korszerûbb" (!) vonatos programokról inkább csak hallottak, de nem próbálták ki azokat - illetve az MSTS-t nem ismerik eléggé. A Rail Simulator, Trainz Simulator (2004, 2006, 2009, 2010, 2012 (12)), RailWorks több verziója kipróbálása és tanulmányozása után (én) kijelenthetem, hogy a MSTS - az ismert kisebb hibái ellenére is - kezelhetõségben, logikus használhatóságában, egyszerû fejleszthetõségében, könnyû módosíthatóságával....stb. még mindig a Simulátorok Királya!
Rövid indoklásként csak annyit; a vonatozást a Rail Simulátorral kezdtem, de amióta felfedeztem a MSTS-t, azóta ez lett nálam a favorit!.... a szebb grafika, meg a szélben mozgó fák nem kárpótolják a magyar pályákat, az éjszaka (is) világító mozdonyokat és az egyéb lehetõségeket.....
Actok:1. oldal:
2.oldal
3.oldal
4.oldal
Ezek activity-s oldalak.Ezeken vannak a legjobb actok.A legfelsõ 001-es traxx ahoz ott van mindne kiegészítõ az oldalon.
Olvastam a readme-t de nem jártam sikerrel se futtatásként, se parancssorral.
Köszi elõre is!
Üdvözlök mindenkit. Új leírás érhetõ el még pedig a pályák telepítésérõl szólnak részletesen leírva, hogyan is kell fel telepíteni egy pályát. Frissülni fog még!
Innen érhetitek el: www.mstsoldal.atw.hu
Az Alföld 5 letölthetõ: http://jadro.yofej.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=16&Itemid=3
- Alföld 5 alappálya
- Alföld 5.0 -> 5.1-es Update (Frissítés)
- Alföld 5.1 -> 5.2-es Update (Frissítés)
- Alföld 5.2 -> 5.3-as Update (Frissítés)
- Alföld 5.3-as javítás
- Alföld 5.3 -> 5.4-es Update (Frissítés)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Ebbe a fórumba csak regisztrált és bejelentkezett fórumozók írhatnak! Bejelentkezés >>
de azt hiszem nem a neve a fontos, hanem a mindenkori láthatósága....
Egyébként csak úgy megkérdezem; a fórumból hogyan lehet "kijelentkezni" ! Eddig nekem csak úgy sikerült, hogy egy másik gépen bejelentkeztem....