7098
-
buke #6978 Willenbrock: hát most én sem látom ezt,bár én 2006 ban regeltem be.Nem tudom mi változott azóta.Valaki csak tudja. -
buke #6977 Willenbrock:
A sorrend jó,a shape hiány az lehet rossz letöltés is,de nekem úgy rémlik mintha összesen 3 update lett volna, a 3. valami villamos kieg.Tram...de az index fórumba be is linkeltem. -
#6976 Amúgy a marci fórumra hol lehet regelni,sehol nem látom. -
#6975 Kösz,majd azt is letöltöm.Most ezt a 11 részest töltöttem le,az msts frissítés után binpatch 1.85,majd xtracks,newroad következett-ugye ez a sorrend? Viszont van valami gond,olyasmiket ír ki,hogy no extend shape xy,A 2 javító csomag tartalmát is bemásolgattam és felülírtam.Sérült lehet valamelyik rar fájl a telepítőben?
-
#6974 Kár, hogy nincs befejezve ez a projekt... :( -
buke #6973 Willenbrock: megtaláltam:)
1.Egyenként le kell tölteni a rész fájlokat,összesen 6 db-ot.
A Download Now-ra klikk az adott fájl oldalán,jobbra fent.
2.Ha az összes fájl lent van egy helyen,akkor a BpHH.z01-es fájlt winrar programmal kell kibontani valahova,ekkor bontja ki és rakja össze a BpHH mappába az összes rész fájlt.(....z02-től a BpHH.zip-ig) Itt nincs almáspite jelszó:) Az összerakott BpHH mappának 1,89Gb nagyságúnak kell lennie.
Végül a ROUTES mappába kell helyezni és az ismert frissítések felrakása után mehet a menet.
Remélem tudtam segíteni,üdv.buke
UI.: Nincs csak ez a béta. -
buke #6972 Willenbrock: marci fórumon a pálya topicjában a 114 oldalon van a 2012 április 5.-i hozzászólásoknál egy gyors megosztás(6-7részre bontva) ,ha jól emlékszem, ott az össszerakásra kell figyelni. Majd megkeresem a leírásomat a telepítéshez. -
#6971 Mégis megy a letöltés,csak egy szálon. -
#6970 Nekem nem jön le a datáról a 4.zip,nem találja.A torrent sem megy,valaki tudna egy linket adni az 1-es vonal letöltéséhez? -
#6969 Sziasztok! Az 1-es vonalnak van final verziója is? Én EZT a linket találtam,ez béta. -
#6968 OR, MSTS... nevetséges, és az is marad úgy gondolom .. nem akarok promózni, sőt fikázni sem, mert imádom az MSTS, OR kettőst.. de a Trainz 09-ben azért durvábban tudok madzagolni, én mindig is ott építettem pályát, szúrok be ide egy képet, remélem nem fogtok érte haragudni..
Bocs, ha off.. törölhetitek is nyugodtan, ha gondoljátok. :-) -
g3o #6967 Apropó, nincs valakinek elérhetése ptrmarcihoz? ezeket a 16 biteseket átkonvertálhatná 32/64 bitesekre... :( -
g3o #6966 Azt nem ott, hanem az activity szerkesztőben. -
#6965 Az OR-ban? Nem vettem észre... -
#6964 A felső vezeték még mindig nevetséges.. :D -
joco22 #6963 Nemzetközi Tehervonat.
-
#6962 Húú de szééép... :)
Lehetne ez (is) banner kép. :D (kár hogy most eltűnt a fórumdizájn.) -
#6961 NA így :)
-
#6960 627 Kraszna-Latorca InterCity
[IMG]627 Kraszna-Latorca InterCity.jpg[/IMG]
(OR alá készített activity) -
#6959 Ah, meg van. -
#6958 V43-on, hogyan lehet beröffenteni a légsűrítőt? Ha van hozzá hang fájl, csak kéne működnie valamivel. -
joco22 #6957 Mennyivle mehet valóságban meg amennyit bír a vagon szerintem ez alap dolog act készítőknél. Lassú jelet is figyelembe veszi az OR-ben az AI is. -
#6956 Az rendben is van :) csak az értékek mértékegységét áruld el! A beírt érték km/h, vagy át kell váltani valamire? (eddig akármire írtam át, nem tapasztaltam változást OR-ben) Egyébként ez csak a max értéket állítja be az AI szerelvények viselkedésében, vagy mindig a megadott értékkel fog robogni az AI (persze a készült pálya sebességkorlátozott szakaszain nem - remélem) -
joco22 #6955 Katt a számra és át írod. -
#6954 A K.Marci féle menetrendszerkesztőben az AI vonatok sebességét milyen módon lehet állítani? joco22?? Te hogy oldod meg ezt? -
#6953 Bejutottam. Tetszik a bőséges és változatos tartalom. -
joco22 #6952 Had döntsem már el én hogy mi is van az oldalon és mi nincs. Arról nem tehetek ha nem látsz jól mehetsz szemészetre. Érdekes módon több mint 1800-an be tudtak regelni. -
#6951 Egy szavazást megérne az oldalra, hogy mennyire olvasható.
Na mindegy, OpenRails jövök. -
joco22 #6950 Nem lesz lecserélve és nem szar. -
#6949 Boldogulni szoktam ezekkel, de itt csak valami korlátozott számú szavak ismétlődnek folyton, sosem ad randomban, bármikor regisztrálnék egy fiókot, az első captchától megy a sor felfelé, kicsit fura. A mentalitással nincs gond, épp telepítgetésben voltam, itt kb aktívak vagytok reméltem gyorsabban mennek a dolgok itt, ha már valami spammer robotnak nézett az oldal . Mellesleg ha valaki készít valamit, egy txt-t mindig odabiggyeszt, hogy mi merre-honnan lett, nem kell bemutatni a modolós témát. -
buke #6948 allock: lehet,hogy olvashatatlan,de ha többször kérsz új szavakat előbb utóbb sikerülni fog.Nekem is így jött össze egy teljesen új emaillel. Közben én is gyanúsított lettem,de megérte egy kicsit variálni a dolgokat :)
Viszont a mentalitást azt nem értem,ha valami nem megy rögtön az illegális utat kell választani? Valami Help gondolom van az oldalon. -
#6947 Akkor cseréld át azt a szar captchát regisztrációnál valami olvashatóbbra, mert olvashatatlan. -
joco22 #6946 Nem járolunk hozzá. Ha fos akkor lehet jobbat csinálni. Ha nem jó a mail címed és nem igazolod vissza ha küld linket vessél magadra. -
#6945 Üdv.
Valaki feltöltené ezt a V43-2248 valami tárhelyre ideiglenesen? Lehetőleg ne skydrivera.
Vagy mstshungaryról belinkelné a direkt letöltő linket? Regisztrációnál a nyamvadt captcha folyton hibádzik, mikor meg beírom jól már spammernek néz. Ilyen fst még nem láttam. Kösz előre is.
-
#6944 Azt írtad, hogy lehet állítani AI sebességét, de hogy hogyan, azt nem...
Püspökladányon állok (2.vágány): kezdés 18:04-kor. Indulás 18:10-kor. Beállítottam egy IC szerelvényt, ami Nyíregyháza felől jön Szolnok irányába, ami 18:04-kor jelenik meg az állomástól nem messze. A menetrend szerkesztőben beállítottam, hogy mikor érjen Püspökladányra (5. vágány) és mikor induljon el, azonban 20-30 km/h-val totyog befelé és kb. 18:10-11 -re ér be. A Vmax-okat nem bántottam (ami egyébként km/h-ban, vagy milyen mértékegységben szerepel???). Ezt hogy kellene megoldani?
-
joco22 #6943 Azt is le írtam neked. A sebességet. -
#6942 A K.Marci menetrendszerkesztőben a Vmax érték mit állít? Súgóban nincs erre semmi :( -
#6941 Nekem az legBESTebb pálya az ALFÖLD! Ákos nagyon ügyes! Örülök, hogy van egy REÁLIS MAGYAR pálya, ami tényleg élethű, növekszik és szépen fejlődik! Csak így tovább...
Most épp azon vagyok, hogy a 6418 személyvonatnál Sápon van egy keresztezés. Az én szerelvényem 18:27-re ér be és várja a szemből érkező IC-t. Na ez a gyenge pontja (azt hiszem) az egésznek, hogy várakozom és a szembe jövő AI is beragad miattam. Azt szeretném elérni, hogy 18:32-kor száguldjon el az AI, mert nekem 18:33-kor kell(ene) indulnom. Teszt....
Ha már várakozás: ötletek vannak arra, hogy lehet megoldani egy keresztet, vagy előzést (engem előznének) OR-ben? -
gmilan #6940 Nagyon szívesen segítek neked technikai szempontból tesztelni az OR-t, sajnos pálya/actszerkesztéssel kapcsolatosan nincs tapasztalatom.
Egyébként ezt az OR-t én is az Alfölddel tesztelgetem, illetve még a ProTrain néhány kiadásával. -
#6939 Buke & Gmilan!
Köszönöm a válaszokat, sok új info és fejlesztés született egy év elteltével :) aminek kimondottan örülök. Ezt az új menetrendszerkesztőt mától kóstolgatni fogom, mert ez még új számomra. Egy egyszerű 6418 (Püspökladány - Biharkeresztes) activityvel tesztelni fogok ezt-azt. Remélem számíthatok a segítségetekre továbbra is :)