Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
99% biztos hogy sorban kell!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tirdi
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Alföld 6 pályát föltelepítve egybõl rakhatom rá a 6.4-es patch-et, vagy sorba kell a 6.1, aztán 6.2, majd 6.3, 6.4?
wollnerd
Az Openrails már magyar nyelven is elérhetõ! Itt van a feb. 20-ai, 22.29-i verzió!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nagykispeter
Az exe

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Willenbrock
Nem indul az msts,eddig ment.Most exe hibával kilép.Mi lehet az oka?

Willenbrock
A Budapest-Gyõr vonalhoz tud valaki gigantos,szilis vagy tauruszos aktiviket ajánlani?

Kösz, de megtaláltam a jelzõket! már csak a "linkelést" kell megtanulnom...

Háj!
Lenne esetleg olyan hozzáértõ valaki, aki meg tudná mondani, leírni ide, vagy privibe, hogy a bánatban kell a jelzõket a pályába "integrálni" (linkelni), hogy mûködjenek is....?, vagy az is elegendõ, ha küld róla valamilyen doksit. A "Marci-féle" pályaépítési leírásokban nem találtam megfelelõ ismertetést...

A MÁV Hangok csomagot vki fel tudná nekem tenni? Sajna sehol se találom. 😞
Willenbrock
A villanymozdonyokhoz nincs olyan tempomat a játékban,mint a valóságban?

Willenbrock
Ja,csak a leírásban az van,hogy egyelõre nyári,õszi és éjszakai módra van optimalizálva,nemsokára a téli is elérhetõ lesz.Ezért gondoltam,hogy csak nálam van ilyen õszi hiba.Tehát ez mindenkinél így van,akkor ok.

Mert csak nyári évszak van.

Willenbrock
Még egy hiba van nálam a pályával:Õsz módban ha jövök ki Kelenföldrõl Gyõr felé kifagy a program global/texture/rout1.ace hibával.Nyári módban ez nincs,másnál is így van,vagy tudja valaki ez miért lehet?

Mert senki sem vett fel hangot. Meg a pálya építõje nem rakott bele ennyire egyszerû.

Willenbrock
Ja,látom,hogy téli mód még nincs hozzá.Utolsó kérdésem lenne:miért nincsenek bemondó hangok az állomásokon,mint az Alföldben? Másnál sincs?

Willenbrock
Na elindult,felraktam az msts lite kieget.Azt hiszem a tramtrack hiányzott.Viszont téli módban snow textúra hibát ír ki Kelenföldre.Másnál megy téli módban?

Willenbrock
A 1.805 work binpatch van fenn,nem a stable,de gondolom nem ez a baj.

Willenbrock
Nem megy sajnos,egy csomó fájlt hiányol,a 2 javítócsomag is fenn van.Az alap pálya sem megy javítócsomag nélkül sem.Most már tényleg azt hiszem a letöltéssel van gond,pedig 1,89 giga-ekkorának kell lennie.A Marci fórumra nem tudok regelni,ha valaki tud rendes letöltõ linket,azt kérném,hogy ossza meg.

Willenbrock: az a 2.-ban van úgytudom.
Willenbrock
Az pálya oldalán 2. és 3. javítócsomagot lehet csak találni,ha elsõ is van az nem tudom hol lehet,vagy kell-e egyáltalán.

Willenbrock: hát most én sem látom ezt,bár én 2006 ban regeltem be.Nem tudom mi változott azóta.Valaki csak tudja.
Willenbrock:
A sorrend jó,a shape hiány az lehet rossz letöltés is,de nekem úgy rémlik mintha összesen 3 update lett volna, a 3. valami villamos kieg.Tram...de az index fórumba be is linkeltem.
Willenbrock
Amúgy a marci fórumra hol lehet regelni,sehol nem látom.

Willenbrock
Kösz,majd azt is letöltöm.Most ezt a 11 részest töltöttem le,az msts frissítés után binpatch 1.85,majd xtracks,newroad következett-ugye ez a sorrend? Viszont van valami gond,olyasmiket ír ki,hogy no extend shape xy,A 2 javító csomag tartalmát is bemásolgattam és felülírtam.Sérült lehet valamelyik rar fájl a telepítõben? <#wow3>

spyy55
Kár, hogy nincs befejezve ez a projekt... 😞

Willenbrock: megtaláltam😊

1.Egyenként le kell tölteni a rész fájlokat,összesen 6 db-ot.
A Download Now-ra klikk az adott fájl oldalán,jobbra fent.

2.Ha az összes fájl lent van egy helyen,akkor a BpHH.z01-es fájlt winrar programmal kell kibontani valahova,ekkor bontja ki és rakja össze a BpHH mappába az összes rész fájlt.(....z02-tõl a BpHH.zip-ig) Itt nincs almáspite jelszó😊 Az összerakott BpHH mappának 1,89Gb nagyságúnak kell lennie.
Végül a ROUTES mappába kell helyezni és az ismert frissítések felrakása után mehet a menet.

Remélem tudtam segíteni,üdv.buke

UI.: Nincs csak ez a béta.
Willenbrock: marci fórumon a pálya topicjában a 114 oldalon van a 2012 április 5.-i hozzászólásoknál egy gyors megosztás(6-7részre bontva) ,ha jól emlékszem, ott az össszerakásra kell figyelni. Majd megkeresem a leírásomat a telepítéshez.
Willenbrock
Mégis megy a letöltés,csak egy szálon.

Willenbrock
Nekem nem jön le a datáról a 4.zip,nem találja.A torrent sem megy,valaki tudna egy linket adni az 1-es vonal letöltéséhez?

Willenbrock
Sziasztok! Az 1-es vonalnak van final verziója is? Én EZT a linket találtam,ez béta.

V43 1105
OR, MSTS... nevetséges, és az is marad úgy gondolom .. nem akarok promózni, sõt fikázni sem, mert imádom az MSTS, OR kettõst.. de a Trainz 09-ben azért durvábban tudok madzagolni, én mindig is ott építettem pályát, szúrok be ide egy képet, remélem nem fogtok érte haragudni..

Bocs, ha off.. törölhetitek is nyugodtan, ha gondoljátok. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Apropó, nincs valakinek elérhetése ptrmarcihoz? ezeket a 16 biteseket átkonvertálhatná 32/64 bitesekre... 😞

Azt nem ott, hanem az activity szerkesztõben.

wollnerd
Az OR-ban? Nem vettem észre...<#miaz>

V43 1105
A felsõ vezeték még mindig nevetséges.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nemzetközi Tehervonat.

wollnerd
Húú de szééép... 😊
Lehetne ez (is) banner kép. 😄 (kár hogy most eltûnt a fórumdizájn.)

spyy55
NA így 😊

spyy55
627 Kraszna-Latorca InterCity

(OR alá készített activity)

allock
Ah, meg van.

#hhwnd

allock
V43-on, hogyan lehet beröffenteni a légsûrítõt? Ha van hozzá hang fájl, csak kéne mûködnie valamivel. <#nemtudom>

#hhwnd

Mennyivle mehet valóságban meg amennyit bír a vagon szerintem ez alap dolog act készítõknél. Lassú jelet is figyelembe veszi az OR-ben az AI is.

spyy55
Az rendben is van 😊 csak az értékek mértékegységét áruld el! A beírt érték km/h, vagy át kell váltani valamire? (eddig akármire írtam át, nem tapasztaltam változást OR-ben) Egyébként ez csak a max értéket állítja be az AI szerelvények viselkedésében, vagy mindig a megadott értékkel fog robogni az AI (persze a készült pálya sebességkorlátozott szakaszain nem - remélem)

Katt a számra és át írod.

spyy55
A K.Marci féle menetrendszerkesztõben az AI vonatok sebességét milyen módon lehet állítani? joco22?? Te hogy oldod meg ezt?

allock
Bejutottam. <#bohoc> Tetszik a bõséges és változatos tartalom. <#eljen>

#hhwnd

Had döntsem már el én hogy mi is van az oldalon és mi nincs. Arról nem tehetek ha nem látsz jól mehetsz szemészetre. Érdekes módon több mint 1800-an be tudtak regelni.

allock
Egy szavazást megérne az oldalra, hogy mennyire olvasható. <#awink>

Na mindegy, OpenRails jövök.

#hhwnd

Nem lesz lecserélve és nem szar.

allock
Boldogulni szoktam ezekkel, de itt csak valami korlátozott számú szavak ismétlõdnek folyton, sosem ad randomban, bármikor regisztrálnék egy fiókot, az elsõ captchától megy a sor felfelé, kicsit fura. A mentalitással nincs gond, épp telepítgetésben voltam, itt kb aktívak vagytok reméltem gyorsabban mennek a dolgok itt, ha már valami spammer robotnak nézett az oldal <#bee1>. Mellesleg ha valaki készít valamit, egy txt-t mindig odabiggyeszt, hogy mi merre-honnan lett, nem kell bemutatni a modolós témát. <#whatever>

#hhwnd