7098
  • Willenbrock
    Rendben telepítve van,mégis mindig ezt írja,hogy hardveres gyorsítás kell.A vga drivert újraraktam,minden más játék megy.A videókártya jó,Geforce 9800GT.A virtuális memóriát a winfos állítja a programokhoz,mégsem megy ez a retek,megesz már az ideg tőle.
  • Willenbrock
    Szerintem valamilyen fájlok visszamaradhattak törlés után,esetleg amiatt nem megy.Meg tudná valaki mondani,hol maradhattak vissza olyan fájlok,amik befolyásolják a későbbi telepítést is? A magyar kiegészítő,a Lite final is volt telepítve.
  • Willenbrock
    Mi történhetett nálam az msts-sel? Két hétig ment,aztán egyszer csak nem.Azóta hiába installálom újra nem indul,ilyen üzeneteket ad,hogy hardvere accelelration required,meg exe hiba.Semmit nem változtattam a gépen,a vga driver ugyanaz.Mi lehet a baja?
  • ekepista
    ezt én is szeretném tudni hogy abécsi villamos pályát de nekem meg van egy csoó msts pály zalaegerszeg zline és azokat se tudom be rakni az mstsbe ha valaki tud segíteni az kérem jelentkezen előre is köszi
  • ferikemsts
    Sziasztok!

Tudjátok honnan lehet letölteni a bécsi villamos pályát?
    Úgy tudom van ilyen...

Előre is köszi!
  • SiGyu9119
    Sziasztok!
    Valakinek megvan az OeBB DDm autószállító teherkocsi?
    Régebben a zsoltee oldalán volt fent, de nem lett vissza rakva.
    Ha igen légyszí küldjétek el e-mailban.
    [email protected]

Előre is köszi
  • kjhun
    Ez milyen TRAINSET pakk?? (Elvileg 17 kötetes, a 17.-ik 333MB-os, nem 734MB, De van akkora part17.rar, ami egy másik TRAINSET pakk lehet, és annak 18/19-.ik kötetje is van, a 23-as kötet az utolsó, az 494MB. DE, ennek a tartalma nem látható. Lásd: Archive Content gomb.)
  • kjhun
    Sziasztok

Nem, tudjátok mi van Tommacska-val és a GLOBAL TRAINSET pakkjával? Már, bő fél éve nem járt erre, nem írt ide. Ha, jól sejtem, az Index-en ő lesz az Szlamamotyi néven.

Idézem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tervezem, hogy betömörítem a teljes jármű állományt (31 GB) és felteszem valahová mondjuk GLOBAL TRAINSET néven, de ezt a járművek készítői jelenleg még nem engedélyezik! Talán majd egyszer!

Készen van akkor? És, valaki a hangokhoz is ígért itt valami patchet. Azzal mi a helyzet?

ekepista: Szedd le ezt. ~70GB + ~180GB kitömörítve + A patcheket is.
  • ekepista
    sziasztok honét lehet osztrák és orosz mozdonyokat leszedni atrain simulatorhoz
  • Tirdi
    Áhh, sajnos az se segített. Reménytelen...
  • allock #7008
    directx?
  • Tirdi
    Na frissítettem SP3-ra, és ugyan az.
  • Tirdi
    Hát sajnos az maxon van. :( AMD Radeon HD 6670-em van.
  • kjhun
    Ha, jól sejtem "Hardvergyorsítás"-ért nyavalyog. Milyen karid van? XP-t, nem ártana már SP3-asra lecserélni.

Jobb klikk az Asztalon (üres helyen), Tulajdonságok menüparancs. Aztán, Beállítások fül, Speciális gombra katt, új ablakon hibaelhárítás fül, Hardvergyorsítás résznél a csúszkát jobbra "Teljes-ig" elhúzni, Alkalmaz, Ok.
  • Tirdi
    Megint én, elnézést, hogy ennyi bajom van.
    Nos fölraktam a játékot (eredeti, Exclusive), fölraktam a trainupdate-et, a toolsupdate-et, a Newroads-ot, az Xtracks-ot, patchet (52113en), és az acthu csomagot. Valamint telepítettem -egyenlőre- a sima Alföld 6-ot. Mikor megnyitom a játékot, ezzel a hibával fogad, és nem megy tovább: Train Simulator Requires Hardware Acceleration. XP-m van (SP2), 2.93ghz dual core proci, és 2gb RAM. Ilyenkor mi a problémája?
  • Tirdi
    Köszi! Hát őszintén annyira nem is tudom mire jók azok a fájlok, amiket még csatoltál, az Alföld miatt kellett a toolsupdate, többi megvan, de tényleg köszi.
  • kjhun
    Szia ez jó lesz? (Microsoft-os oldal, EN-US verzióhoz.)

Egyebek:
    Trainupdate.exe (Ez is EN-US verzióhoz)

Content Updates: sd40-2_content_update.exe és class50_content_update.exe (Emezek is EN-US verzióhoz)

Gmax Trainsimpack: TrainSimGmaxGamePack.exe és TSgmaxSampleLoco.exe (Ez is EN-US verzióhoz)
  • Tirdi
    Oké, köszi a tanácsot. Maximum később cserélem régebbire.
    Más: toolsupdate.exe-t valaki át tudja küldeni?
    Mivel Jadro oldala nem elérhető...amúgy lehet tudni miért? Karbantartás, átrakja más tárhelyre, megszűnik?
  • nagykispeter
    Sorba kell,Csak gondold meg mert többeknek gondja volt a 6.4-el,több helyen kifagy főleg régebbi részeken.
  • Tirdi
    Akkor jól gondoltam, köszi.
  • wollnerd #6998
    99% biztos hogy sorban kell!
  • Tirdi
    Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Alföld 6 pályát föltelepítve egyből rakhatom rá a 6.4-es patch-et, vagy sorba kell a 6.1, aztán 6.2, majd 6.3, 6.4?
  • wollnerd #6996
    Az Openrails már magyar nyelven is elérhető! Itt van a feb. 20-ai, 22.29-i verzió!
  • nagykispeter
    Az exe
  • Willenbrock
    Nem indul az msts,eddig ment.Most exe hibával kilép.Mi lehet az oka?
  • Willenbrock
    A Budapest-Győr vonalhoz tud valaki gigantos,szilis vagy tauruszos aktiviket ajánlani?
  • Bagaméry
    Kösz, de megtaláltam a jelzőket! már csak a "linkelést" kell megtanulnom...
  • Bagaméry
    Háj!
    Lenne esetleg olyan hozzáértő valaki, aki meg tudná mondani, leírni ide, vagy privibe, hogy a bánatban kell a jelzőket a pályába "integrálni" (linkelni), hogy működjenek is....?, vagy az is elegendő, ha küld róla valamilyen doksit. A "Marci-féle" pályaépítési leírásokban nem találtam megfelelő ismertetést...
  • Krisz995
    A MÁV Hangok csomagot vki fel tudná nekem tenni? Sajna sehol se találom. :(
  • Willenbrock
    A villanymozdonyokhoz nincs olyan tempomat a játékban,mint a valóságban?
  • Willenbrock
    Ja,csak a leírásban az van,hogy egyelőre nyári,őszi és éjszakai módra van optimalizálva,nemsokára a téli is elérhető lesz.Ezért gondoltam,hogy csak nálam van ilyen őszi hiba.Tehát ez mindenkinél így van,akkor ok.
  • joco22
    Mert csak nyári évszak van.
  • Willenbrock
    Még egy hiba van nálam a pályával:Ősz módban ha jövök ki Kelenföldről Győr felé kifagy a program global/texture/rout1.ace hibával.Nyári módban ez nincs,másnál is így van,vagy tudja valaki ez miért lehet?
  • joco22
    Mert senki sem vett fel hangot. Meg a pálya építője nem rakott bele ennyire egyszerű.
  • Willenbrock
    Ja,látom,hogy téli mód még nincs hozzá.Utolsó kérdésem lenne:miért nincsenek bemondó hangok az állomásokon,mint az Alföldben? Másnál sincs?
  • Willenbrock
    Na elindult,felraktam az msts lite kieget.Azt hiszem a tramtrack hiányzott.Viszont téli módban snow textúra hibát ír ki Kelenföldre.Másnál megy téli módban?
  • Willenbrock
    A 1.805 work binpatch van fenn,nem a stable,de gondolom nem ez a baj.
  • Willenbrock
    Nem megy sajnos,egy csomó fájlt hiányol,a 2 javítócsomag is fenn van.Az alap pálya sem megy javítócsomag nélkül sem.Most már tényleg azt hiszem a letöltéssel van gond,pedig 1,89 giga-ekkorának kell lennie.A Marci fórumra nem tudok regelni,ha valaki tud rendes letöltő linket,azt kérném,hogy ossza meg.
  • buke
    Willenbrock: az a 2.-ban van úgytudom.
  • Willenbrock
    Az pálya oldalán 2. és 3. javítócsomagot lehet csak találni,ha első is van az nem tudom hol lehet,vagy kell-e egyáltalán.