Microsoft Train Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Na én is kipróbáltam az alföld 6-ot. Egy távolságit vezettem a Bhv típusú személykocsikkal a felfedezõ módban. A Debrecen után a Nyíregyháza felé a táj gyönyörû!
A pályának a háttérképe (a loading közben) csodaszép. 😊
Képek:
Hajdúhadház? (az állomás neve? nem emlékszem már. 😄)

Végül a Nyíregyházán:

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Sztem majd a köv. verzióban (frissítésben) kipofozhatják azt az állomást. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ulvar
Jajajaja nagyon megcsinálták. Annyi hogy nem így néz ki a Nyíregyi Vasútállomás épülete, de ez annyira nem oszt nem szoroz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nekem még alföld5-ben ment a szob-debrecen teher 😄
végül feladtam ezt a bp-i járatot(#5217), és elindítottam a szeged-nyíregyet...de az sem jobb, kiskunfélegyháza elõtt folyton kifagy...próbáltam kis felbontással, nagy felbontással, vészfékezéssel megállni, teljes gázzal átmenni az állomáson, de semmi sem segít 😞 pedig 5-ben többször végigvittem ezt a pályát is fagyás nélkül.

amúgy megnéztem a nyíregy-debrecen szakaszt felfedezõ módban, nagyon bejön 😊 minden tiszteletem a készítõknek <#ravasz1>
Intercity
Kipróbáltam az Alföld 6 pályát, és nagyon tetszik! 😄

Ulvar
A régi feladatok is megvannak nagyrészt az Alföld 6ban de van ami hibás. Egyszerûen kilép amikor elindulok van olyan, vagy az új feladatok közül kéri valamelyik V63as eng fájlát szóval....

Amelyik kilép az a Szob Debrecen teher, hogy lehet mûködésre bírni a régi feladatokat???

wollnerd
Hát az AI vonatok is tudnak késni...<#eplus2><#idiota>

wollnerd
már latom...

wollnerd
Ez most Alföld 5 vagy Alföld 6?
Mert az Alföld 6-ban végig lehet menni Nyíregyházig. 😊

Sziasztok! 😊
Itt én csinálhattam valamit rosszul, vagy az act van "jól" megcsinálva? (alföld6 BpNy-Nyíregy személy)
Kb. fél órát vártam, pedig Ceglédre pontosan érkeztem volna.
Intercity
Sziasztok! Látom valaki érdeklõdik a pályám iránt! 😊 Nos, Csajágig készen van, objektumozva meg minden. Most a pályaszakasz készül Balatonalmádiig.. Néhány objektum ott is le van rakva, meg egy kicsit még tovább vezettem a vonalat Alsóörsig. Ott még nincs objektum.... Székesfehérvár állomás és Szabadbattyán nagyon el lett csúszva, úgyhogy majd javítok rajta.. Amúgy elég szép lett, majd képeket is kaptok ha továbbjutok egy kicsit. Segítség, (képek meg videók stb...) nem szükséges, mert Youtube-on találtam pár videót. Képek meg nem szükségesek, mert a nyáron sikerült párat szereznem Badacsony környékérõl.

Majd írok ha tovább jutok! Üdv: IC!

Ulvar
pontyosan 😊.

wollnerd
na, oké... elbaxtam... "A 3.1 VERZIÓ LETÖLTÉSE A 4.0 MEGJELENÉSÉIG SZÜNETEL"

wollnerd
Mi az hogy még sehol? A Balaton Dél 3 már rég tölthetõ a Diesirae oldaláról!
LINK

Yoda001
na, nekem tetszett. addig amíg fõképernyõnél nem vágott fejbe kb 3 hibával... utána leokézva valahogy már lefagyott az egész 😊

de annyi kérdésem lenne, hogy leszedtem egy actot, ami a játék szerint elvileg hibás, mert rossz peron van megadva a vonatnak, vagy valami ilyesmi... konkrétan két objektumról írt.. utána valami "path"ot hiányolt, ilyenkor mit lehet tenni? hol lehetne ezeket átírni?

http://9gag.com/gag/5135249

Ulvar
konkrétat nem lehet tudni, errõl se tudtuk hogy kijön (már mint az Alföld 6) én is azt hittem hogy majd szeptember végén mert az volt a legutóbbi hír.

Köszönöm! Arról nincs hír,hogy a balaton-déli pálya mikorra fog elkészülni?
Ulvar
2. és 3. a válasz.

2. jelenleg sehol, ugyanis a készítõk épp csinálják a pályát, és amíg nincs kész az új résszel addig nem lehet letölteni a régit.

3. Elvileg csinált valaki, itt jelezte is, de elveszett az adat, és azt mondta hogy újra neki vág majd. Várjuk az infot de egyelõre ennyi.

Sziasztok!
több kérdésem lenne:
1. Alföld 5-ben játék közben kilép a program és annyit ír ki,hogy a játék közben hiba merült fel,ezért leáll. Mi lehet a gond és hogyan lehet kijavítani?
2. Balaton-déli pályát hol lehet letölteni?
3. Balaton északi partjáról esetleg készült pályavonal?
Tudod vannak pályák amik késnek, és van az Alföld 😄
De nekem nagyon tetszik😊 Tegnap este már lent volt, felraktam, bejártam gyors az új vonalakat 😄 és szépnek ígérkezõ actok is készülnek már 😄

wollnerd
Érdekes hogy most érkezett! Arról volt szó hogy szeptember végén vagy inkább késõbb...

wollnerd
Miért mondod? "Otthon édes otthon" Nyíregyházán laksz?
Én meg Dunakeszin! 😄

wollnerd
Már én is szedem ! 😊

Ulvar
Na megvan a mai program...Nyugati Nyíregyháza ^^ véééégre 😊))). Otthon édes otthon 😊.

Köszönjük a készítõknek a feltöltést!
Ulvar
szedem szedem

Megérkezett az Alföld 6 !! Nem fûznék hozzá különösebb kommentárt, hisz ez a pálya magáért beszél 😄

http://hac.hu/alfold6.php

Tudnátok segíteni?Amikor letöltöttem és felraktam az alföld 5.4 et akkor a játék indításánál kiírja hogy "error reading trains "vagy valami ilyesmit.Mit csináljak?Mert igy ne tudok játszani vele.
5178 as kép az😄DD
Szia.
melyikre gondolsz?
Írd be lécci az üzenet sorszámát.

(Ha megint nem lenne jó a kép itt a link )

Ezek nem jó képek 😄 ezek rossz képek egy jó vonatról 😊

kisbesi amirõl cisnáltál képet az meik vonal vagy pálya létszi linkeld már köszi😊
wollnerd
Segítek. OK?

Magát a képet, ahol csak a kép van, annak az URL címet kell beszúrni, nem a weblapot.

wollnerd
NINCS WAREZ!
Letöltöttel csak rosszabbul fogsz járni a kiegészítõivel mint az eredetivel!

hallo valaki tudna nekem segiteni hogy honan tudnám letölteni????
Yoda001
köszönöm, minden olyan fájl benne van amit eddig hiányolt 😊

mvkk.hu

Itt lett tipus vizsga.Bõvebb infóért olvasd el.
SHAPES mappa itt van , de 800 mb ot nem tudok feltölteni.😞

Yoda001
ha valaki tudja, akkor kérem küldje el nekem az Alföld 5 SHAPES mappáját (30mb nálam), mert pár file egyszerûen hiányzik, és lehetetlen így játszani... aki esetleg bevállalná szintén ennek a pályának a textures (800mb) mappáját annak nagyon hálás lennék. feltettem újra már a patcheket is, de nem tudom hol lehetnek a hiányzó fájlok ha nem a javításokban...

Heló!
Most én fordulok hozzátok egy problémával:
a Samu szerelvényt miután üzembe helyeztem (Üzemi fék:oldás,menet,világítás,szellõzõ,fõmeg) szépen szakaszosan kitettem 100-ra a kopntrollert.A vontatómotorok ampermérõje is szépen felment max.-ra,majd 70 km/h-ig szépen gyorsul,80 km/h-nál meg nem akar tovább gyorsulni...
Szeretném kérdezni,hogy szerintetek mi a probléma...
A válaszokért elõrre is köszi!

az MSTS megragad :D

Sziasztok! Létezik valahol az AS_Alexzug-hoz hasonló komplett szerelvény ami tartalmazza a vagont, a mozdonyt, és a consistot ? Esetleg ha van valakinek olyan komplett szerelvény aminek nyílik az ajtaja le írná nekem hogy milyen vagonokat tartalmaz? A hernyó és a Bzmot meg van. Köszönöm!
ûdv megint kérném a segitséget olyan kéne hogy railjet CFRWLABm cuseta .wag ez melyik kocsi lehet????
wanlo
Hy,szép reggelt.
Nem tudom pontosan mire gondolsz mert fél szavas kérdésekre ne várjál regényeket válaszként de ha erre a modellre gondolsz:
1. H-Start BVmot 001 és szerelvénye
Samu 001
Pl én így oldottam meg: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-Start_BVmot
2.H-START BVhmot 200 és 201
Kissamu
Pl: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-Start_BVhmot
3. H-Start BDVmot 020 és szerelvénye
BDVmot
Pl: Microsoft Games\Train Simulator\TRAINS\TRAINSET\H-START BDVmot-020

Ha tudtam segíteni ,nálam bevált és jól mûködik minden.

...DREAM TEAM...

Jo estét abban segitsetek hogy a bvd mott 001 hova tegyem hogy normálisan mûkõdjõn a játékban
Háj!
Érdekes problémát tapasztaltam. Újabban egy DELL Inspiron N5110 laptopon (is) futtatom a TS-t. Játék közben idõnként a hangban többször egy zümmögés szerû hang hallatszott (!?) - mint amikor a beolvasást (hanglejátszást) valami akadályozná.
Miután KIKAPCSOLTAM a wifis internetkapcsolatot - a jelenség megszünt.!!
A mûködõ internetkapcsolat a TRAINZ 2010-, 12 programokat is használhatatlanná teheti - amennyiben a játék nem vásárolt példány.......

Szép estét!<#wave>

ki törölted a consists mappából is a hozzá tartozókat?
Nekem abból is szokott a játék problémát csinálni

õbb mega ec pakhoz tudvalaki linket adni kõszi