7098
-
Unikey #5652 Üdv :-)
Irány Szeged :-) persze az új teknővel :-) -
nanini #5651 Köszönöm szépen a segítségeteket fiúk sikerült! -
roleee15 #5650 Okosan kell :D Mindig a 113-as kocsinak kell a mozdony után lennie, ha a vezérlőkocsi van elől (követleztetés képen mozdony van hátul) akkor normálisan a 113-as az utolsó előtti kocsi, de ha a mozdony van elől, akkor a 2. kocsi a 113-as és akkor meg kell fordítani a kocsit [ConBuilder jobb klikk a vagonra], és akkor jól fog kinézni :D -
joco22 #5649 Rosszúl raktad össze azért látsz be a vagonba én is így jártam!
Utólsó vagon ez legyen: obb_Bmpz_113 obb_RailJet_x13 akkor nem látsz be! -
nanini #5648 Egyébként nagyon jó lett az új Railjet,csak kár hogy a mozdony mögött (ÖBB RAILJET 1116213)be lehet látni a vagonba.Egy kicsit zavaró,és furcsa. -
roleee15 #5647 Lehet velem, lehet hogy a fórummal, de egyikünkkel gond van, ugyanis amiket elküldtem hsz-nek, abból hát semmi nem lett, eltüntek a képek, meg a szöveg is.. na mindegy...
De letölthető egy RJ szerelvény [ami MAJD tökéletesen fog mutatni az 1.sz fővonalon]!!!
http://www.skura.msts.cz/jirka.html
-
joco22 #5646 Már nincs karban tartás ki nyitotam az oldalt! Regisztárlni kötelező az oldalra! Piros szöveget meg mindenki olvassa el figyelmesen! -
roleee15 #5645
Innen elérhető.
Nosztalgiázni vágyóknak:
Innen tölthető
Ide is érdemes lesz benézni, de most karbantartás alatt van.
Ezúton szeretném megköszönni a készítőknek a sok fáradalmas munkát! -
roleee15 #5644 Karácsonyi meglepik:
Két új pályaszámmal ellátott Tau került napvilágra. Természetesen az új modellen!
Itt elérhető.
10 darab szili modell érhető el, és ezek is új modellen vannak.
Tölthető innen.
[Előző hsz.-t kérem törölni.] -
roleee15 #5643 Karácsonyi meglepik:
Két új pályaszámmal ellátott Tau került napvilágra :D Természetesen új modellen!
Itt elérhető.
10 darab szili modell érhető el, és ezek is új modellen vannak.
Tölthető innen.
Még ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt! Itt is van pár új gép.
[Képet sajnos nem lehet linkelni, a fórum nem engedi, de elérhető az M47 1234; M41 2131; M62 231; M41 2326; ls még 2 mozdony, aminek, szörnyen röstellem, de nem tudom a nevét.
A nosztalgiára vágyóknak, innen tölthető.
Töltésért katt ide.
Még 1-2 act is napvilágot látott itt, itt, itt és itt. -
zsilka péter #5642 Tankolni a "T" betűvel lehet. De csak ott ahol van kút is. Ezt az Activity Editorban meg tudod nézni. És nagyon pontosan kell beállni a kúthoz. Amelyik kocsinak nyílik az ajtaja azt a numerikus billentyűn lehet vezérelni. Num 7 és 8.
Üdv. -
M41 2197 #5641 sziasztok boldog karácsonyt kívánok mindenkinek lenne 1 kérdésem aki tud kérem segítsen a 20-05 589-6elővárosi bhv kocsi nyitott ajtókkal lehet be szerkeszteni a játékba kérdésem evvel kapcsolatban ez működtethető e vagy ez mindig így van ha működik milyen gombbal lehet nyitni zárni 2kérdésem a diessel mozdonyokat le lehet e állítani és hogyan kell fel tankolni aki tud kérem írja meg ide segítségeteket előre is köszönöm -
roleee15 #5640 Nem lehet minden tökéletes :D -
#5639 Bár az a egér itt keres ott? XD -
#5638 Viszont kívánom, és én is minden kedves fórumozónak békés boldog karácsonyt kívánok! -
roleee15 #5637 Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
-
joco22 #5636 Már müködik!! -
#5635 A HDMSTS megint szünetel... -.- -
nanini #5634 roleee15!köszönöm szépen! időközben sikerült megoldanom a problémát!Az obb 1116-hoz kék műszerfal a sisi-hez zölddel van megoldva. -
nanini #5633 melyiknek pontosan.az oldalt és típust ha kérhetném....köszi
-
roleee15 #5632 Én egy másik Gyseves taunak másoltam ki a Cab-ját és átírtam az *.eng fájlba a hivatkozást, és így működik. -
nanini #5631 roleee15!! A sisi taurus-nál nem müködik a kabinnézet,mi a megoldás?a kabinnézet létrehozása sikertelen ezt irja ki nálam.Az 1216-os mozdonynál amit az oldalról töltöttem van külön cabview az müködik is.de az 1116 obb,és a sisi taurusnál ami az oldalon van nem.Előre is köszi. -
roleee15 #5630 Ui.: Ez a festés már az új Taurus midellen van! -
roleee15 #5629 Őfelsége megérkezett!
Elérhető innen. -
#5628 -
Unikey #5627 Jó reggelt Train Simulatorosok :-)
-
Bagaméry #5626 Háj!
Nem mindennapi TS megjelenítési problémával találkoztam! Adot a VGA megjelenítéshez egy Radeon HD 2600 XT AGP videokártya amely a korábbi gépben kifogástalanul működött. Aztán egy másik gépben (ASROCK P4 I65G alaplapban) a mellékelt formában jelenítette meg a választómenüt. Ezzel együtt sem a kezdő menüben, sem az opciókban egyetlen betű sem jelenik meg - csupán a menü grafikai képe.....
Vadiúj Xp-be vadiúj TS (alap) telepítésnél is ugyanez a kép jelenik meg sőt W7-ben is!
[IMG][/IMG]
Akinek van tippje..... Ne titkolja! -
#5625 FF tényleg akadozik a hóesés miatt, de nem lenne ez rossz:) -
roleee15 #5624 Úgy döntött színkeverő, hogy nem ad ki egy "beta" pályát, mert jelentkezett az a személy aki csinálta a jelzőzést, és befejezi teljesen, így nem lesznek gondok az actokkal a későbbiekben. 2012 eleje, de ezt már féllábon is kibírjuk!
Nálam [Chrome] tökéletesen működik a havazás, és legalább itt nem kell eltakarítani :D -
#5623 FF-ban is lassú. De nem csak lassú, hanem megálltak a hópelyhek! :D XD -
joco22 #5622 1-es vonal csak jövőre lesz! -
#5621 Tudom hogy szinte hetente kérdezem de mikor jön ki az 1es vonal? Már tűkön ülök (a fórum linkjét meg elfelejtettem ahol szoktak róla írni színkeverő és társai, de a felh. meg jelszavat tudom xDD)
Amúgy nem lenne rossz ez a hóesés csak egy picit akadozik tőle az írás, tehát lassabb a böngészés. De ennyi. Esetleg a Chrome miatt? FFben jobb lenne vajon? :D.
-
roleee15 #5620 OFF
RW3 féláron van stema-en!
ON
-
roleee15 #5619 Viszont Kívánom! -
#5618 Kedves fórumozók!
Már minden üzlet karácsonyi díszletekbe öltöztette fel magát, igaz még a hó nem nagyon esett, de eljött a karácsony! Az ünnepek alkalmából a fórum is pár napon belül karácsonyi díszletekbe fog öltözni, a hó már nálunk is elkezdett esni. Az elkövetkezendő napokban a fórum témáját átalakítom és szép karácsonyi díszletet fog felvenni. Türelmeteket és megértéseteket kérem! Emelett Szeretetben Gazdag, Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek. A fórum ajándékát hamarosan megkapjátok!
Üdvözlettel: tmartin -
roleee15 #5617 [Sajnos a TS hibája miatt ilyen szemcsés, nem tud lekezelni elég szint....] -
roleee15 #5616 .. és délelőtt is unatkoztam :D de az *.s fájlok már kikészítenek...
-
roleee15 #5615 Tegnap kicsit unatkozta...
Még mindig az *.s fájlok ki/be tömörítésével próbálkozok... de még nem működött egyszer se... Valaki esetleg tud segíteni? :D -
#5614 Hi topik! Egy kép:
-
roleee15 #5613 Szép festés, de engedélyeket kiadás előtt intézd el Zsoltee-val [Ha már elintézted, akkor nemszóltam!]